نقل قول:تقریبا تمام حالات ممکن رو برای این تنظیمات آزمایش کردم، جواب نداد.نقل قول:
آیا اصلا استفاده از uTorrent با این اینترنت، امکان پذیره؟
متشکرم
نقل قول:تقریبا تمام حالات ممکن رو برای این تنظیمات آزمایش کردم، جواب نداد.نقل قول:
آیا اصلا استفاده از uTorrent با این اینترنت، امکان پذیره؟
متشکرم
باید از برنامه ای مثل Proxifier استفاده کنید تا تمام ترافیک اینترنت و برنامه ها رو به داخل سرور پراکسی مربوطه تونل کنید :نقل قول:
برنامه آسونیه... راهنماییشم کمی تا قسمتی اینجا هست (فقط یکم چپ و راست شده!) :کد:http://www.proxifier.com/download.htm
کد:http://my.opera.com/operaton/blog/2010/02/03/tunnel-blocked-realplayer-and-flash-streams
دوستان من با تورنت سرعت داونلودم بين 28 تا 30 هست، در صورتيكه وقتي با لينك مستقيم داون ميكنم تا 60 و 70 هم ميره، (اينترنتم 256 هست)، حالا ميگم اين تورنت كه سرعتش كند تره، حُسنش فقط توي پيدا كردن لينك مورد نظره؟ چون به هر حال داونلودش كه كنده...
يه سئوال ديگه هم كه لطف ميكنيد يكي دوتا سايت خوب براي پيدا كردن لينك تورنت بديد؟
ممنون
اینکه سرعت تورنت شما پائینه ،ریشه در عوامل شبکه ای تون داره.وگر نه اینقدر ها هم نباید پائین باشه.معمولاً به یک اندازه باید باشه.نقل قول:
اين سايت فايل تورنت شما رو تو سايتهاي مختلف جستجو ميكنه.خيلي جالبه.در ضمن به اون سايتهايي كه اون پايين هستن ميتونيد سايتهاي ديگه اي رو هم كه تو تنظيماتش هست اضافه كنيد:نقل قول:
torrentscan.com
اگه دنبال البوم هاي mp3 خارجي هستي اين سايت هم از لحاظ تعداد سيدر هاش (كه روي سرعت دانلود تاثير زيادي داره)هم از نظر اپديت بودن و هم از نظر امنيت به نظر من بيسته:
coda.fm
اينم دو تا از سايتهاي عمومي معروف:
isohunt.com
thepiratebay.org
اميدوارم بدردتون خورده باشه.
در ضمن اگه شما هم به سايت خاصي بر خورديد كه براتون جالب بوده به بنده معرفي كنيد خوشحال ميشم.
براي كمتر شلوغ شدن صفحات لطفا پيام خصوصي بدين بهتره.:11:
ضمنا اگه از utorrent استفاده ميكني به صفحه 350 همين بخش يه نگاه بنداز اونجا دوستان در مورد تنظيمات تورنت و افزايش سرعت دانلود توضيخات كافي دادن.من كه نتيجه گرفتم.
demonoid.me داره ثبت نام میکنه :46:نقل قول:
مرسي .واقعا ممنون.احتمالا بخاطر نزديك شدن به سال نو اينكارو كردن.نقل قول:
اگه بازم بود اطلاع بده.منم امشب ميرم تو اين سايتهاي دعوتي ميگردم ببينم كدومشون باز شده.
چجوری میشه که بعضی شرکت های وایرلس یا ADSL تورنت رو می بندن؟ مگه میشه بست؟
چطور میشه ازش رد شد. من فقط با وی پی ان این کارو میتونم بکنمو . راه دیگه ای داره؟
تو لپ تاپم یه چیزی دارم تو خونه دانلود میکنه مشکلی نیست . ولی میبرم شرکت اصلا انگار نه انگار. با اینکه رسیو اونجا در حالت عادی 130 کیلو هست!!!
من زياد تو اين زمينه سر رشته ندارم ولي ميدونم كه تو شركتها يا دانشگاه ها پورتها رو ميبندن و شما بايد از روش پورت فوروارد استفاده كني به اين صفحه يه سر بزن ببين مشكلت حل ميشه يا نه؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/archive/index.php/t-409118.html
اقا همين الان تو سايت demonoid تو صفحه اولش اين خبر رو خوندم.
نوشته: يه قانون جديد قراره كه تو امريكا در مورد فايلهاي رسانه اي به تصويب برسه كه به كمپانيهاي رسانه اي اجازه ميده كه سايتها رو مثل ايران و چين ف ي ل ت ر كنن.با اين تفاوت كه اون سايت كلا از اينترنت حذف ميشه .دوستاني كه اخبار كاملتري در اين باره دارن اطلاع بدن.
و يه سوال كه ايا سايتهاي تورنت طبق اين قانون در خطرن يا نه؟
قانون آمریکا برای خودش هست و اروپا هم قانون خودش رو داره - ایران و چین و هم که ...!نقل قول:
ولی به نظرم هیچ قانونی نمیتونه تورنت رو کلا ممنوع کنه چون همه جور استفاده ای داره - قانونی ، غیرقانونی و ...
مثل اینه که بگن چت و مسنجر باید حذف بشه چون تروریست ها ازش استفاده میکنن :13:
من فقط از همین demonoid استفاده میکنم و تقریبا کارم رو راه انداخته ، اگر شما از سایت های دیگه که ثبت نام میکنن خبردار شدی به من هم بگو چون زیاد وقت ندارم دنبالش برمنقل قول:
نوشته شده توسط barrett
کلا هر کی از این ثبت نام ها خبر داره بگه :31:
seed کردن فایل ها سرعت رو زیاد مبکنه ؟؟؟
از ترافیک هم استفاده میکنه ؟
متشکرم، تستش کردم اما جواب نداد.نقل قول:
نه ولي تو بن نشدنتون تاثير داره.اگه فايلي رو كه دانلود كردين نزارين سيد كنه و ratio تون پايين باشه امكان داره تركر شما رو بن كنه.نقل قول:
و اما در مورد سوال دوم بله از ترافيك ماهيانه كم ميشه.اون چيزي كه من فهميدم به اين صورته كه وقتي شما داري سيد ميكني در واقع داري فايل رو براي ديگران اپلود ميكني.
خالا من يه سوال واسم پيش اومده.من تو سايت demonoid ثبت نام كردم .امروز يه فايل دانلود كردم براي اينكه نندازنم از سايت بيرون,يه فايل با حجم كم رو دانلود كردم و گزاشتم تا ratio برسه به 0.54 بعد سيد رو قطع كردم.اما تو سايت كه نگا ميكنم اثري از افزايش (ريت) نيست و كماكان 0 ميباشد.اشكال از منه يا مشكل چيز ديگست.
تا اونجایی که من میدونم مشکل از آی پی هستش شایدام یه چیز دیگه !نقل قول:
برای آپدیت شدن وضعیت ratio تون باید یک روز صبر کنید.چون سریعاً همونجا واستون لحاظ نمیشه.نقل قول:
مورد دیگه اینکه اگه واسه یه فایل کم حجم ratio شما 0.5 باشه،دلیل نمیشه ratio کل شما بالا بره! چون اون سایت کل حجم تورنتهایی رو که تا به حال ازش دانلود کردی رو حساب میکنه،نه فقط یه فایل رو.
مثلاً اگه تا به حال کلاً 10 گیگ دانلود کردی(از تورنتهایی که ترکرشون اون سایت هستش)،باید حتماً 5 گیگ سید کنی تا ratio شما بشه 0.5
دوستان من یه لیست تو برنامه یو تورنتم داشتم که چندتایی شون هم 70-80% رو دانلود کرده بودم یهو سیستم هنگ کرد مجبور شدم ریستارتش کنم ( از جلو با دگمه ریستارت ) الان که روشن شده میبینم کل لیست خالیه
چی کار باید بکنم ؟؟
برای demonoid نگران ratio نباشنقل قول:
در توضیحاتش نوشته که هیچ تنبیهی برای ratio پایین وجود نداره و ... پس هر چی آپ میکنی فقط برای کمک به دیگران هست
این رو گفتم اگر ADSL حجمی داری زیاد به فکر ratio نباشی و ترافیکت رو برای دانلود نگه داری
هیچی !نقل قول:
فایل های دانلود فیلم ها تو هارد هستش شما دوباره فایل تورنت رو ادد کنید و مسیر فایل ها رو همون جایی که فیلم ها سیو شده انتخاب بکنید خودش هفتاد درصد فایل رو چک می کنه برات مشکلی نیست /.
اقايون سلام.
چطور ميشه يه دعوتنامه demonoid رو برا كسي فرستاد.؟
البته من نميخوام اينكارو بكنم .فقط محض اطلاع...
ممنون
برو به کنترل پنل و قسمت Invitationsنقل قول:
سلام.كسي در مورد نرم افزار emule چيزي ميدونه؟
ايا براي دانلود احتياج به تنظيمات خاصي داره؟
يك كلام چيز خوبيه يا مزخرفه؟
برای پیدا کردن فایل های نادر بدک نیست ولی سرعتش نسبت به تورنت خیلی پایین تره.نقل قول:
بین 65 تا 80 درصد ترافیک کل اینترنت مربوط به نرم افزار های به اشتراک گذاری فایل هست.و از بین پروتوکل های به اشتراک گذاری تقریبا 75 درصدش مربوط به تورنته.
سلام.
قابل توجه تورنت باز ها demonoid دوباره باز شده هاااااااااااا:20:
راستي من وقتي با utorrent دانلود ميكنم اون تركر هايي كه مربوط به piratebay هست رو مينويسه جلوش closed by peer ؟چرا؟
شما هم همين مشكلو داريد يا فقط واسه من اينطوريه؟
من الان مجبور شدم از deluge استفاده كنم
كه توي قسمت تركر نوشته thepiratebay.org: Announce OK
مگه thepiratebay.org كاربرايي كه از utorrent استفاده ميكنن رو بلاك كرده؟
سیدای سایتای تورنت مشترکن؟
اقا من چیکار کنم؟!!!
سرعت اپلودم خیلی بالاتره از سرعت دانلودم!!!
با اینکه تعدا دسیدر ها خیلی بالاست،ولی سرعت دانلودم از 10 تا بالاتر نمیره....البته با idm همزمان دانلود دارم،ولی انتظار هم نداشتم که اینقد سرعتش پایین باشه!!!!(با توجه به سرعت اپلود!!) چجوری میتونم کاری کنم که اپلود کند تر از دانلود باشه؟!!
اصلا به نظرتون توی سایت کیک اس،با توجه به اینکه کلی فیلم دانلود کردم(حدود 20 تا) برا رتبم خوبه اگه بذارم همینجوری بمونه یا ...؟
خوب میتونی محدودیت بزاری واسه اپلود: اول رو تورنت مربوطه راست کلیک کن بعد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 25KB کافی نبود بزار رو 25 بعد دوباره برو تا 10KB هم داره
سلام
یکی از تورنتام dht و local peer و peer exchange رو نوشته not allowed چرا؟
درباره ی مگنت میشه توضیح بدین؟
این که این دوستمون گفتن درباره ی رتبه و ... چیه؟
در ضمن برای محدودیت گذاشتن روی سرعت آپ و داون هر عدد صحیح دلخواهی رو میشه گذاشت از تو آپشن:10:
:11:
سلام
اقا تو سایت demonoid.me تا دو ساعت ÷یش که رفتم خوب بود.بعد از اون دوباره که رفتم دیدم جلوی تموم فایلهایی که نوشته external سید داره ولی جلوی فایلهایی که ترکر خود سایت هست نوشته no seed.
میخواستم ببینم فقط من همین مشکلو دارم یا بقیه هم دارن.
لطفا کمک کنید.
رتبه یا همون ratio از تقسیم مقدار اپلود بر دانلود بدست میاد.که هر چی بیشتر باشه بهتره .و وقتی برسه به 1 میتونی سید دادن رو متوقف کنی.نقل قول:
در مورد هر عددی باید بگم که نه....هر عددی رو میتونی وارد کنی اما ممکنه رو سرعت دانلودت تاثیر بد بزاره.به چند صفحه قبل یه نگاه بندازی میتونی تنظیمات درست رو پیدا کنی.
اگه سرعت خطی که داری استفاده میکنی 128 سرعت اپلود رو بزار رو 5 تا 9.
آدرس سایت دمونوید عوض شده و باید آدرس ترکر رو هم عوض کنی
این مگنت چیه؟
میشه یکی کمک کنه لطفا؟
اگه منظورت مگنت لینکه(همون که علامتشم یه اهن رباست) با زدنش تورنت همونجا از خود سایت اجرا میشه و به لیست دانلودات اضافه میشهنقل قول:
ولی فایل تورنت خودش دانلود نمیشه یه جور صرفه جویی در وقته:31:
نقل قول:از ابشن روی همه ی دانلودا محدودیت میذاره ولی اینطوری واسه هر تورنت محدودیت جداگانه میتونی بزاری:8::40:نقل قول:
چه سایتی برای دانلود تورنت خوبه
بیش تر فیلم و سریال دانلود میکنم
نمیدونم مگنت چیه!!!نقل قول:
این مگنت چیه؟
ولی سیات هایی که من ازشون دانلود میکنم،یه دگمه دارن به اسم مگنت که وقتی روش کلیک میکنی،خودکار فایل به یوتورنت اضافه میشه!!(یعنی دیگه نیازی نیست فایل تورنت رو دانلود کنی و بعد اجراش کنی!!)
به شخصه ازنقل قول:
چه سایتی برای دانلود تورنت خوبه
استفاده میکنم و کاملا راضی هستم!!کد:http://www.kickasstorrents.com/kickasstorrents
---------------------------------
دوستان،ایا میشه کاری کرد که این برنامه با ای پی خودم دانلود کنه؟!
منظورم اینه که من چیز پی ان دارم،ولی ظاهرا به سرور چیز پی ان اخطار داده شده که اقا کاربرات دارن فیلم های روی اکران رو پخش میکنن!!!
حالا اونا هم گفتن حسابتون رو باطل میکنیم!!
میگم امکانی چیزی وجود نداره که در حالی که چیز پی ان وصله،برنامه ی تورنت از ای پی خودم استفاده کنه و نه از ای پی چیز پی ان؟!!
راهی برای کنترلش هست؟
رفقا چرا پس سرعت دانلود از تورنت از دانلود معمولی کمه؟
و نوسان سرعتش دانلودم زیاده! (الته شاید بگید اشکال از خط ADSLایی که استفاده میکنم باشه که منم گفتم در حالت معمولی اصلا نوسان ندارم!)
در این حالت،شما از یه سرور مثل سرور های رپید شر دانلود نمیکنید! بلکه دارید از سیستم های یه سری ادم دیگه مثل خودتون دانلود میکنید!(هر چی بیشتر دانلود کنید فایل رو،افراد دیگه از سیستم شما دانلود میکنن!!!)نقل قول:
رفقا چرا پس سرعت دانلود از تورنت از دانلود معمولی کمه؟
بنابراین، سرعت دانلود کم و زیاد میشه چون ممکنه یه دفعه یه بابایی بیاد نیم ساعت سید کنه کل فایل رو اونم با سرعت زیاد!!!
ممکنه تو یه لحظه یه بابایی که داشته با سرعت زیاد سید میکرده،بره پی کارش! پس سرعت دانلود نوسان داره و ربطی ب خطوط دی اس ال شما نداره!!
ممنون بابت راهنمایی...نقل قول:
اما میشه در این مورد بیشتر و واضحتر توضیح بدین:
نقل قول:
هر چی بیشتر دانلود کنید فایل رو،افراد دیگه از سیستم شما دانلود میکنن!!!)
تو سیستم تورنت برای این که شبکه پایدار بمونه شما مجبورین به ازای دانلود برای دیگران اطلاعاتی رو که دانلود کردین آپلود کنین.نقل قول:
تایید میشه!نقل قول:
تو سیستم تورنت برای این که شبکه پایدار بمونه شما مجبورین به ازای دانلود برای دیگران اطلاعاتی رو که دانلود کردین آپلود کنین.
++++++++++++++++++
کسی این مشکل من رو بلد نبود؟!