این مودم چطوره؟
در مقایسه با 21 پلاس ارزش خرید داره؟
Printable View
این مودم چطوره؟
در مقایسه با 21 پلاس ارزش خرید داره؟
بله. این مودم یعنی I60 هم FDD هست هم TDD و CAT6 هست و کلی امکانات داره و برند معروف هواوی هست و تقریبا از همه باندهای همه اپراتورها پشتیبانی میکنه .نقل قول:
با سلام دوستان من یه مودم I60 گرفتم و روی اینترنت همراه استفاده میکنم.منطقه ای که ما هستیم گوشی من 4 جی پلاس رو میده و سرعت دانلود برام 150 هست اما مودم روی 4 جی پلاس نمیره ولی چند کیلومتر اون طرف تر که میبرم نزدیک یه دکل دیگه مودم 4 جی پلاس میشه.مشکل از کجاست؟
صابر جان لینک ورژن 197 مود شده اگه بشه و این ورطن جدید ایرانسل که 198 هستش اونو بک آپ بگیرید هم یه نگا کنید باند ها رو صفا کنید باند وای فای رو ادیت کنید. ممنون داداش
اگر فورجی پلاس با گوشی راحت ظاهر میشه و سرعت هم بالا میره خب باید مودم هم این کار رو انجام بده اگر قابلیت فورجی پلاس داره و 2CA هست اینطور نیست ؟ این یک کیلومتر ان طرف تر باز گوشی فورجی پلاس میشه و سرعت بالا میره ؟ در این محل جدید مودم با سیم کارت همراه اول علامت + ظاهر میکنه؟ و سرعت اندازه گوشی بالا میره ؟ در این حالت در قسمت دیوایس اینفورمیشن MIMO RANK روی چه عددی هست ؟ و از چه فریموری الان رو مودم استفاده میکنید با تغییر گزینه های CA و MIMO تغییری هم حاصل میشه ؟نقل قول:
بعد پاسخ گویی کامل به این سوال ها میشه نتیجه گیری کرد و جواب قطعی داد .
بله اون چند کیلومتر اون طرف هم سرعت گوشی من هم بالا هست هم مودم در محیط این منطقه که من هستم گوشی پلاس هست ولی مودم نه.مودم mimo rank ۱ هست و باند ۳
اما در چند کیلومتر اون طرف نزدیک دکل بعدی که پلاس میشه mimo rank همون ۱ هست و باند ۴۲
باند 42 که میشه فقط tdd و به همراه اول ربطی نداره . و گوشی هم باند 42 رو نمیتونه بگیره . دوستان هم از تبریز فیلم و عکس داده بودن رو باند 42 با tdd علامت پلاس دریافت میکردن و گویا سرعتشون هم بالا میرفت .نقل قول:
منظورم ایرانسل بود
منظورم ایرانسل بود
خب اینو قبلا توضیح دادیم گویا در برخی مناطق یا شهرها دو باند 42 و 43 tdd فعال هست و قابلیت تجمیع این دو باند هم در مودم i60 فراهم هست البته طبق تست دوستان و من به شخصه ندیدم و تست هم نکردم . حتی دوستان توضیح هم دادن با فریمور بدون ca و mimo سرعتی دریافتی در شبکه tdd در این مناطق براشون پایینتر بوده ولی با فریمور دارای ca و mimo رو شبکه tdd و حالت ca سرعت بیشتری دارن دریافت میکنن .نقل قول:
پس در واقع میشه گفت که حالت تجمیع واقعی نداره روی 4 جی پلاس
پس در واقع میشه گفت که حالت تجمیع واقعی نداره روی 4 جی پلاس.پس پولم رو هدر دادم؟ چون اگه داشت گوشی منم 4 جی پلاس یده دیگه اینم میداد.دیروز هم اپدیت شد روی فریمور 198 ولی باز تفاوتی حاصل نشده
بله ما اینو از اول گفتیم و همیشه هم تکرار میکنم این مودم در fdd به هیچ عنوان قابلیت تجمیع دو کریر یا همون 2CA رو نداره و سرعت این مودم در مقایسه با مودم های واقعی تجمیع مثل B525 یا همین مودم های قطری یا e5186-22a که قابلیت 2CA رو دارن کمه و به اونها نمیرسه و نخواهد رسید . تنها مزیت این مودم پشتیبانی از باندهای 42 و 43 و سرعت خوب و رو به بالا در تک باند هست اونم نه همه جا و خیلی ها با این مودم بیشتر از 50 مگابیت نتونستن بگیرن .نقل قول:
به نظرتون این مودم های قطری بهتره یا 525؟ تفاوت عمدشون چی هست؟
پرسرعت ترین و قوی ترین چیپ ست CAT6 هواوی : 6930 هست . من خودم B525 هم داشتم و FD-M60 هم داشتم و E5186-22A تنها سرعت مودم E5186-22A برابر با مودم های قطری هست علت ؟ چون چیپ هر دو یکسان هست .نقل قول:
صابر این انتن های اکسترنال 4g که روی پشتبام نصب میشن رو روی مودم b612 در حالت td تست زدی ببینی چون باند فرکانسی انتن اکسترنال مخصوص تی دی نیست و فرق میکنه چه تاثیری روی تی دی داره ؟؟ کمتر میشه یا بیشتر یا بدون تغییر ؟نقل قول:
پس e5186-22 قابلیت تجمیع واقعی داره؟
خب این مودم رو خریدیم
سوکت تلفن برای چیه پشتشه؟
بله مودم قطری و e5186-22a از یک چیپست بهره میبرن و بیشتر قابلیتها و طراحی و امکانات و سرعت اونها یکی هست .نقل قول:
مودم قطری این سوکتها جهت voip هست ولی e5186-22a هم voip هم استفاده از دریافت و ارسال تماس با همون سیمکارتی که داخلش قرار دادید و وصل گوشی تلفن معمولی خانگی .نقل قول:
همه انتن های بازار تا جایی که من دیدم در محدوده 700 تا 2600 هستن و فکر نکنم رو فرکانس 3500 و 3600 تاثیری داشته باشن .نقل قول:
مودم 4g+ مثلا چه برتری نسبت به مودم tf- i60 داره ؟ اصولا شما با چه سیم کارتی و چه تعرفه ای میخواین با سرعت بالا دانلود کنین مگه ایرانسل یا همراه اول یا رایتل بسته ۳۰ روزه بالای ده گیگ دارن، شاید بگین بسته های شبانه ساعتی باید بگم واقعا در عین کم حوصله گی واقعا خیلی حوصله دارین که میشینین شب دانلود میکنین . مودم tf i60 روی تک باند سرعت بیشتری نسبت به مودم های 4g+ میده ، شما میتونید از سیم کارت td که تعرفه های خوبی دارن استفاده کنید یا مثل خود من سیم کارت های وب بگیرین بسته ماهانه پنجاه گیگ به قیمت پنجاه هزار تومان را فعال کنین. حرف آخر این که مودم tf i60 بهترین مودم حال حاضر بازار ایران هست.
یعنی چی؟:mellow:
یعنی یه گوشی تلفن وصل میکنین به مودم یه دونه سیم کارت معمولی میذارین رو مودم بعد با گوشی تلفن میتونین تماس بگیرین و یا تماس دریافت کنین.نقل قول:
نه اینطوری نیست گفتی یه انتن داری به دیوار نصبش کردی با اون نمیتونی تست کنی؟نقل قول:
اینجا الان tdd ندارم باید برم مرکز استان و اونجا تست بزنم .نقل قول:
دوستان اگه مخابرات شهرتون خط تلفن بیسم داره انتن اون روی td جواب میده من تست کردم و جواب گرفتم، مودم من یه دونه انتن داشت با وصل کردن اون آنتنش پنج تا کامل شد.
آنتن اینترنت وایرلس منظورتون هست ؟نقل قول:
سرعت اینترنت تک باند i60 همیشه و در همه جا زیاد نیست میخواهید تست بدم خودتون تعجب بکنید ! ولی فورجی پلاس همیشه سرعتش زیاده چون دو باند رو باهم ترکیب میکنه و در شلوغ ترین و بدترین حالت 9 مگابایت برثانیه میتونید دانلود کنید .نقل قول:
نه صابر جان این فرق میکنه ، تو شهر ما مخابرات آمده جاهایی که امکان کابل کشی نبوده آمده خط تلفن بیسم داده ، یعنی یه انتن روی پشت بام وصل میشه و یک دستگاه مربعی شکل سی در سی سانتیمتر داخل خونه و گوشی تلفن هم وصل میشه به دستگاه ، حالا اسم دستگاهش رو نمیدونم چی میگن ، ولی انتنی که داره سوکت sma داره و روی td ایرانسل جواب میده ، روی fd ایرانسل انتن زیاد میشه ولی سرعت تغییری نمیکنه روی همراه اول برعکس عمل میکنه انتن زیاد میشه ولی سرعت میاد پاییننقل قول:
اگر میتونید عکس بفرستید تا ببینیم چه نوع آنتنی هست . من رو پشت بام ادارات و سازمان ها دیدم برا اینترنت بیسیم استفاده میکنن شاید همون ها باشه .نقل قول:
حرف شما درست شاید بعضی جاها تک باند i60 سرعتش بالاتر از مودم های دیگه نباشه ولی حرف من اینه که برای استفاده از 4g+ شما باید از همراه اول یا ایرانسل استفاده کنید، اینا هیچکدوم بسته بالای ده گیگ ندارن، ده گیگ هم فقط به درد اینستا رفتن میخوره حالا با چه حجمی میخواد دانلود بشه نمیدونم !!نقل قول:
توصیه و پیشنهاد و استفاده خودم از مودم 4G+ برا بسته های شبانه هست واقعا راحت میشه تو عرض یک ساعت همه دانلودها و نیازها رو برطرف کرد و در ضمن رایتل بسته ساعتی روزانه هم داره من شنیدم بعضی جاها که همراه اول تجمیع داره رایتل هم تجمیع میکنه با شبکه همراه اول و اینطوری میشه راحت در عرض یک ساعت همه دانلودها رو انجام داد . یک چیزی هم بگم روز به روز اپراتورها و نوع پوشش و خدمات اونها داره تغییر پیدا میکنه و مطمئن باشید به جز اپراتورهای ارائه دهنده TDD که سرعت و شبکه رو محدود میکنن الباقی چه فیزیکی یا چه مجازی ( رومینگ ) حتما از 4G+ استفاده خواهند کرد و این خدمت رو هم ارائه خواهند داد .نقل قول:
احتمالا محدوده فرکانس آنتن تلفن بیسیم،محدوده فرکانس 3500 رو هم پشتیبانی میکنه که باند 42 و 43 td-lte مبین نت و ایرانسل هم در این محدوده فرکانس سرویس میدن.نقل قول:
اگر بتونید بفهمید که مارک و مدل اون آنتن اصلی چیه، میشه از بازار پیداش کرد
یه ایده ای به ذهنم رسیده که نظرتو در موردش بگو .میخام یه انتن 4G از اینا که مربع و سفید هستند بخرم بعد یه مودم تی دی ایرانسل دارم که سوخته انتن اونو در بیارم جایگزین کنم .اونوقت این سوال پیش میاد چون مودم داره از انتن یه مودم معمولی مثل GP2101 استفاده میکنه باز هم میتونه روی تک باند سرعت بالا بده یا سرعت بالا در حالت تک باند فقط روی انتن داخلی خودش امکان پذیره ؟ نظرت ؟نقل قول:
منظورت همین تلفن ماهواره ای هاست که یه چیزی روی پشت بام نصب میکنن مثل یه صفحه ی تخته و به تلفن وصل مییشه و روش هم نمیشه ADSL گرفت ؟ همینا رو میگی ؟نقل قول:
باید تست کنید تا تست نشه نمیشه نتیجه داد ؟ انتن های داخلی مودم i60 رو دیدید ؟ ماله مودم tdd رو با ماله i60 مقایسه کنید ببینید فرقی دارن ؟نقل قول:
اره هر دو رو دیدم .راستی این روش جدیدی که لوکال اپدیت مبین نت رو فعال میکنه نمیشه باهاش انلاک کرد ؟ خوندیش ؟نقل قول:
آره همون آگه دسترسی بهش دارین یه تست کنیننقل قول:
- - - Updated - - -
آره همون آگه دسترسی بهش دارین یه تست کنیننقل قول:
مارکی روش نزدهنقل قول: