روتر بخر .مودمت چیه ؟نقل قول:
Printable View
روتر بخر .مودمت چیه ؟نقل قول:
احتمالا مودم شما پورت گیگ نداره.. و یا اینکه بدلیل استفاده از وای فای سرعت بیشتر از این حد بالا نمیرهنقل قول:
بهتره اگر مودم پورت گیگ داره یک روتر بخری که ساپورت کننند پورت گیگ باشه و بتون بهت همین سرعت رو بده.. که باید هم وای فای باند ۲ و باند ۵ داشته باشه...
...................نقل قول:
خیلی ممنون از کمک شما دوست عزیزنقل قول:
واقعا مفید واقع شد
- - - Updated - - -
مودمم زایکسل هستنقل قول:
مودم اگه زایکسل هست پورت گیگ دارهنقل قول:
دوستان نت من خیلی اوقات با این که سرعت دانلودم ۱۰۰ مگ هستش ولی سایت خوب باز نمیکنه و به بعضی از شبکه ها اجتماعی هم وصل نمیشه
مثلا یهو گوگل باز نمیشه با این که تست سرعت ۱۰۰ هستش ...یا اینکه وی پی ان کانکت نمیشه و همش مجبورم سویچ کنم رو LTE
خواستم بدونم برای شما هم اینجوری هست؟
مودم رو ریست کردم مشکل همچنان هست
من آیپی ثابت گرفتم احتمالش هست به این علت باشه؟خودم این احتمال رو میدم
به معنی واقعی کلمه رو اعصابه و فقط به درد دانلودم میخوره
احتمالا رنج آی پی که بهتون دادن با سرورها مشکل داره.. DNS رو دستی تغییر بدید به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و بعد چک کنید اگر دید این مشکل باز هم هست 4.2.2.4و۱.۰.۰.۰۱بذارید... و باز چک کنید.. شاید مشکلتون حل بشه... اما اگر مشکل حل نشد با پشتیبانتون تماس بگیرید و درخواست بدید برای مدتی IP رو قطع کنن و بعد چک کنید.نقل قول:
قیمت آی پی ماهانه چند بود ؟ و روی چه رنجی بهتون دادن؟
DNS رو تغییر داده بودم بازم مشکل حل نمیشهنقل قول:
قیمت آیپی ماهی ۱۰ تومن هست
پشتیبانی میگه نمیشه تغییر داد و اگر هم قطع بشه دیگه آیپی نداریم بهتون بدیم
آیپی روی رنج ۹۲.۲۴۷.۱۴۶.۱
اخر شب ها اصلا سایت درست باز نمیشه و وی پی ان هم کانکت نمیشه ولی سرعت دانلود اوکی هست
قبلا هم که آیپی نداشتم مشکل این بود نت یهو کلا قطع میشد و باید صبر میکردم تا شبکه به مودم آیپی جدید بده و یا وقتی مودم خاموش روشن میشد طول میکشید تا آیپی بده به مودم
سلام بزرگوار میشه توضیح بدید چطوری از طریق بریج کانکت بشمنقل قول:
هر کاری میکنم کانکنت نمیشم
تو مودم میزارم رو بریج فقط قسمت وی لن هست که اونم پر میکنم کانکشن هم تو ویندوز میسازم یوز و پس بهش میدم ولی کانکت نمیشه؟!
کاری دیگه باید تو مودم انجام داد؟
مودم منم زایکسل هست
؟؟؟
سلام .نقل قول:
مشکل شما احتمالا MAC جدید هست
البته یکی از دوستان تهرانی میگفت تو تهران مک جدید خودش رجیستر میشه
ولی اگر مثل من شهرستان هستید .
باید یا زنگ بزنید 2020 مک جدید را برایتان ثبت کنند.
یا مک مودم را در کارت شبکه تعریف کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مک را از این قسمت استخراج میکنید.
مک WAN
این قسمت رو بریج میزارید
مک مودم را برای کارت شبکه تعریف میکنید (اگر نمیخواهید زنگ بزنید 2020)
اول Configure کارت شبکه سپس Advanced سپس Network Address
دایره Value را به جای Not present انتخاب میکنید و سپس مک آدرس Wan مودم را بدون دو نقطه در فیلد با حروف بزرگ وارد میکنید .
اگه مشکل مک باشه اینجوری حل میشه .
اگثر استان ها کشیدننقل قول:
احتمالا به استثنای جاهایی مثل سیستان بلوچاستن
توي اين کشور گرفتن نشاني ثابت فقط و فقط براي دسترسي ناگزير و از راه دور به دفتر کار و دوربين و ... توصيه ميشه. اگه براي حل مشکل فلان سايت يا سرعت و ... بهتون گفتن آي پي ثابت بگيريد، فقط دارن تو پاچه تون مي کنن. به چند دليل به هيچ وجه اين کار رو نکنيد:نقل قول:
روتينگ کشور سر و صاحاب نداره. هر پاپتي اي اومده براي خودش IXP راه انداخته و جدا از اينکه گاهي اينها پهناي باند يا لينک درست و حسابي ندارن، برخي شون درست هم پيکربندي نشدن. بارها پيش مياد يه سري دسته هاي آي پي حتا روتينگ داخلي کشورشون مشکل داره. (يه نمونه اش يه بلاک ريجيستر شده آسياتک رو ما در جنوب براي يه سازماني تحويل گرفته بوديم، يهو سر يه پروژه ديگه ديديم توي شمال داره به کاربران فلان آي اس پي تحويل مي شه.)
اگه نشاني ثابت شما توي اون رنج مشکلدار باشه تا چند ماه به فنا مي ريد تا يکي رو پيدا کنيد مشکل روتينگ رو درست کنه.
از اونور، روتينگ خارجي زيرساخت از دروازه هاي مختلف و وابسته به نشاني پروايدرهاي مرزي هست و BGP ضعيفي دارند. داشتن نشاني ثابت شما رو به دروازه مشخص و وضعيت لحظه اي ترافيکش وابسته مي کنه و شانس دسترسي به دروازه هاي ديگه رو از دست مي ديد. در حالي که با نشاني دايناميک با يه ريبوت يا ديس کردن مودم، نشاني تون عوض ميشه و شانس تون رو در مسير ديگه امتحان مي کنيد.
بحث فيل و تر استاني هم مياد وسط، چون دستگاه هاي نصب شده در گيت وي استانها سينک و يک دست نيستند، ريسک کار با آي پي ثابت بالا مي ره. اين رو شايد اگه با سازمانهايي که سالها دسته نشاني خودشون رو دارن و گاه کلا به فنا مي رن کار کرده باشيد، درک کنيد. بهتره براي نت خونگي تون از اين دردسرها نتراشيد.
درباره دي ان اس هاي خارجي معروف مثل 4 و 8 هم پيشتر نوشتم که دسترسي مستقيم بهشون يه توهمه و همه چي گرد ميشه به سرور پيوندها(!)، و اگر حتا دسترسي باز هم داشتيم، باز از ديد فني بهتره که شما از بهترين و نزديک ترين دي ان اس ايراني استفاده کنيد تا سرورهاي خارجي.
توپ دسترسي نداشتن رو بندازيد توي زمين لايه دوم و سوم فني و يقه اونها رو بگيريد که طبق SLA اقدام کنند. اگه نشد با سند و مدرک و اسکرين شات بريد سراغ 195
شما بهتره برای اینکه این مشکل رو راحت تر بتونید حل کنید و این مسایلی که بعضی از دوستان گفتن رو چند قدم جلوتر بیوفتین.. زمانیکه اینترنت شما رو برای نصب مودم اومده بودن اون شخص حتما شماره خودش رو به شما داده.. از طریق این شخص سعی کنید با بخش ONC تماس حاصل کنید و درخواست بررسی مسایل رو بدید.. این بخش تمامی مسایل شما رو حل میکنن وگرنه اینکه توی سایت درخواست پشتیبانی بدید و یا از طریق ۲۰۲۰ درخواست بدید امکان نداره بتونید حالا حالا ها این مشکل رو حل کنید..شما باید سیگنالهای فیبرنوریتون هم بررسی بشه چونکه دلیلی به قطع شدن نداره... ولی این موضوع که میگید تا آی پی بگیره من روی سرویس ADSL و VDSL مخابرات تهران دیده بودن روی فیبر نبود..شما کدوم شهر هستید؟؟نقل قول:
من کرج هستمنقل قول:
من الان چک کردم سرعت آپلودم در حد صفر هستش
ont رو چک کردم rx power هم خیلی کم شده...اینم میتونه تاثیر داشته باشه؟یا از قصد آپلود رو اینجوری کردن؟
کارشناس های 2020 که کلا هیچی بلد نیستن...
تست پینگ و سرعت و پارامترهای فیبر را قرار میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rx شما به شدت پایین هست و بی تاثیر در کیفیت اینترنت شما نیست.. پس بهتره بررسی کنید.. این مشکل اصلا مثل خط مسی نیست و مخابرات دستی نمیبره بلکه ممکنه فیبر شما به مشکل بر خورده پیشنهاد میکنم باکس ترمینالی که در کنار مودمتون هست رو دربش رو باز کنید و کابل فیبری که از ترمینال وارد مودم شده رو در بیارید و با فوت کردن تمیز کنید سپس جا بزنید همینطو ترمینال رو هم باد بگیرید تمیز بشه.. بعد به بخش مودم همینکار رو کنید... دوباره چک کنید ببینید کیفیت چقدر تغییر کرده.. اگر تغییری نداشت به فت باکس سر بزنید و همینکار رو کنید.. اگر باز دیدید کیفیت تغییری نکردهه.. بهتون گفتم زمانیکه برای نصب مودم شما اومدن.. نصاب به شما مطمینا شماره تماس داده باهاش تماس بگیرید و مشکل رو توضیح بدید و یا درخواست پشتیبانی حضوری بدید.. اگر نه به مخابرات مراجعه کنید تا نصاب خودشون رو بفرستن و مشکل شما رو بررسی کنن... در ضمن پینگ شما کاملا خوبه و مشکلی نداره اما افت سرعتتون و یا قطع شدن و وصل نشدن در زمان خاص امکان دراه به شرایطی که براتون هست داشته باشه....با ۲۰ ۲۰ تماس نگیریدد هیچ کاری در مورد فیبر نمیتونن بکنن هیچ کاری فقط خودتون رو سر کار میذارید ... اگر از وایرلس استفاده میکنید ممکن کانال مودم رو تغییر بدید و مشکل شما حل بشه... اگر هم از کابل استفاده میکنید و افت پا برجا بود بهتره کاری که گفتم رو انجام بدید.. تماس با پشتیبان خودتون...نقل قول:
ممنون از توضیحاتتون متاسفانه درست نشد!نقل قول:
قبلا بعد از کانفینگ مودم یوزر و پس تو خود مودم وارد میکردم با شماره وی لن ایتترنت وصل میشد حالا هرکاری میکنم چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه؟
هر چی هم زنگ میزنم ۲۰۲۰ بوق اشغال میزنه
کسی میتونه کمک کنه؟
بلاخره درستش کردمنقل قول:
علت و راهکار
مشکل در rx power بود ...که نباید خیلی زیاد و یا کم باشد وگرنه سرعت آپلود و دانلود دچار مشکل می شود
برای بالا بردن rx power پریز رو باز کردم و کابل فیبر رو مقدار پیچ دادم و تحت کشش قرار دادم تا rx بالا بره
نتیجه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خدارو شکر که مشکلتون حل شد.. اگر باز این اتفاق افتاد بهتره که پچ کورد رو عوض کنید تا دیگه این مشکل بوجود نیاد .. برای من rx در مودم روی -۳۰ هست اما در بیشتر مواقع روی -۳۲ هست و tx هم ۲ و یا ۱.۵ هست که هیچ مشکلی ندارد و به خوبی کار میکنه... موفق باشیدنقل قول:
شما دارید یکجای کار رو اشتباه انجام میدید.. اول مطمئن بشید که به مرکز وصل هستید و مشکلی ندارید.. سپس وی لن رو بررسی کنید که اشتباه وارد نکنید.. و همینطور بررسی کنید اعتبار داشته باشید... چونکه امکان نداره وصل نشید... اما با این حال به شما هم پیشنهاد میکنم با ۲۰۲۰ تماس نگیرید کاری برای شما نمیتونن انجام بدن.. هیچکار فقط براتون تیکت باز میکنن و میرید برای سال دیگه بیان بهتون جواب بدن... با شخصی که برای تنظیمات مودم شما اومد این موضوع رو درمیان بذارید یا با مرکز مخابراتیتون.. اینطوری میتونید زودتر حل کنید مشکل رو.. اما یکبار مودم رو ریست فکتوری کنید و تمامیه اطلاعات رو از اول وارد کنید.. زمانیکه مودم وصل هست به فیبر اطلاعت کیفیت خط رو بررسی کنید که tx و rx داشته باشید.. تا اگر هر کدام مشکلی داره بدونید و حل کنید موضوع رو.. مک آیدی وارد کردن توی فیبر در تهران فقط یکبار وارد میشه و دیگه نیازی نیست وارد کنن و حتی سریال رو هم ثبت میکنن و دیگه میتونید از روتر دیگه استفاده کنید بدون هیچ مشکلی.. اما شهرستانها ممکنه این مشکلات رو داشته باشن که نیاز به تغییراتی که دوستمون گفتن انجام بشه..نقل قول:
مودم بصورت pppoe وصل میشه همه چی هم اوکی هست!نقل قول:
ولی به صورت بریج اصلا نمیشه!
تنظیم خاصی هم نداره که!
تو مودم میزاری رو بریج و شماره ویلن رو میدی بعدش تو ویندوز یه کانکشن
ولی نمیشه
اون مک آدرس هم تا میدم به کارت شبکه کلا همه چی قطع میشه دیگه تا تنظیمات رو ریسیت نکنم وارد پنل مودم نمیشه؟!
ضمنا اینجا هم شماره سریال مودم و ثبت کردن
همه اوپراتورهای اینترنت بلاخره بعد از مدتی پهنای باندشون کم کم میره زیر بار و فشار:laughing: مهم هم نیست تانوما باشه یا اینترنت ماهواره ای و موبایل بلاخره ایرانه دیگه اون ابله جوج مهندس فقط دنبال سودبیشتره واسش کیفیت خط و پورتها مهم نیست فقط میخاد سرویس بفروشه و کاربر اینترنت داشته باشد! حالا بعدا تاپیک مشکلات افزایش پینگ و پکت لاست مخصوص این سرویس هم خودتون افتتاح میکنید:rolleye:نقل قول:
این شرکتهای ایرانی یک سرمایه گزاری محدودی روی خرید پهنای باند انجام میدهند و این سرمایه گزاری و خرید اصلا دوباره تکرار نمیشود! حتی اگر در اینده ای نزدیک کل شبکه زیر بار و فشار کاربرهای دانلودر و گیمر بیچاره برود
نه آقا اینجوری نیست .نقل قول:
رو بریج سرعت فول میده .
منتها 2020 یه کاری کرده من فقط با مودم میتونم وصل شم.
رو مودم به 100 مگ محدود کردن
امیدوارم کسی کمکتون کنهنقل قول:
ولی
خب دوست عزیز معلومه رو بریج چراغ اینترنت روشن نمیشه
پینگ 34 به یوتیوب !
بدون قند شکن !
حذف شود حذف شود حذف شود حذف شود حذف شود
<br><br>ببخیشد سرویستون از کجاست؟ از اینترنت ایرانسل بهتره؟ بدون قندشکن از لو میشه وبسایت؟<br>نقل قول:
<br>
بله این اتفاق هر چند وقت یه دفعه میفتهنقل قول:
وقتی رنج آی پی روسیه میده
غیر از روسیه دیگه از چه کشورهایی آی پی دریافت میکنید
ببخشید کدوم شهر تشریف دارید؟نقل قول:
کرماننقل قول:
/////////////////
- - - Updated - - -
روسیهنقل قول:
بعضی مواقع شاید انگلیس
نقل قول:
شما هم اگر مثل بنده و خیلیهای دیگه از مشتریهای قدیمی این شرکتهای ایرانی مخصوصا مخابرات میبودین حرف بنده رو رد نمیکردید:rolleye: اگر الان این تانوما به دهانتان شیرین است حسابی قدرشو بدونید چون ماندنی نیست
سرعت نت هر روز در حال بیشتر شدن هست نه کمتر شدننقل قول:
الان نت گوشی من سرعت ۱۳۰ مگ شده دانلودش...
چند وقت دیگه ۵g هم زیاد بشه باز سرعت بیشتر میشه
الان تو ایران مشکل سرعت نت نیست مشکل حجم نت هست
همین الان سرویس های نت در آمریکا و اروپا سرعت یه سری از طرح هاشون نصف سرعت ما هستش منتهی برای اونا حجم نامحدود است
این پیام یه بنده خدائیه تو تاپیک مخصوص سرویس vdsl اشتباه نکنم و این بلاییه که کم کم بسر همه سرویسهای اینترنت این اوپراتورها میاید چون قوانینی برای حفظ کیفیت از طرف رگولاتوری تائین نشده
نقل قول:
این خیلی طبیعیه که مثل همیشه پهنای باند زیادی شرکت زیرساخت خریداری میکند و اینها را به این اوپراتورها میفروشد منتها منتظر اشباع شدن این خطوط و کم شدن سرعت در بعضی ساعات و بالا رفتن پینگ تایم و... هم باشید چون اون کیفیت عالی اصلا ماندنی نیست مگر اینکه شما سرویسی با پهنای باند و پ ورتی اختصاصی خریداری کرده باشید و یا قوانین رگولاتوری مبنی بر تعداداشتراک پورت بین کاربرها تغییر کند و واقعا اجرا بشود
درود
بنده کابل کشی رو انجام دادم مودم مونده که اون هم گفتند فقط زایکسل باید بگیرم که البته هنوز نتونستم پیدا کنم ، اما موردی که هست
تمام اتصالات از کافو ، FAT تا پیگتیل همگی سبز بودند فقط آداپتور آخر رو آبی بستند و گفتند فرقی نمیکنه از دوستانی که تجربه دارند واقعا
این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ پچ کورد مودم الان باید همون سبز به سبز باشه یا آبی به سبز ؟ (مودم هم پورت سبز هست)
باتشکر
هیچ مشکلی نداره شما مودمتون چه پورت آبی چه پورت سبز باشه میتونید apc به upc یا برعکس و یا هم نوع خودش بگیرید..نقل قول:
فقط برای خرید زایکسل به دلسا مراجعه کنید... و از دلسا خریداری کنید... پیگیر باشید تا سرویس براتون سریع بعد از خرید مودم یوزر پسورد داده بشه..
دوستان کس دیگه ای هست سرعت شو رو 100 مگ محدود کرده باشن ؟
دم انتخاباتی ه ؟ یا چیز دیگه ای هست ؟
داخلی ۳۵۰ خارجی ۲۰۰ قشنگ معلوم میشه زمانیکه اسپید تست میگیری یه سکته خیلی ریز نزدیک ۵۰ پیدا میکنه.. البته من سعی کردم DNS رو هم تغییر بدم و از ۱.۱.۱.۱. و۱.۰.۰.۱ استفاده میکنم.. چونکه ۲بار دیدم حتی افت میکرد و میومد روی ۸۰مگنقل قول:
همینطور در مورد کلاب هاوس هم درخواست کردم و بازرسی اعلام کرد به دلیل مسایل امنیتی تا اطلاع ثانوی مسدود میباشد...
اینترنت من هم حدود یک هفتست که وصل کردن
یه مودم هواوی بهم فروختن 1800000 تومان که بعدا بهم گفتن این مودم تو منطقه شما کار نمی کنه و مودم فایبر بهم امانی دادند و گفتن مودم هواوی رو واسه خودت نگه دار.
سرعتش که واقعا رویاییه یه تست هم می ذارم که ببنید.
البته من مودم رو با کابل گیگ به روتر اییسوس AC68U وصل کردم. وگرنه وایرلس خود مودم فایبر افتضاحه. این تستم با ایفون و وایرلس 5GHZ روتر ایسوس گرفتم.
نقل قول:
اون مودم رو اگر خود مخابرات بهتون داده بهشون پس بده و بگو بکار من نمیاد.. همین مودم برای من یا یک مودم نو به من بدید که بتوم وصل شم... و برای خودم باشه...
اسپید تست رو بذارید روی سرور های آمستردام و تست بگیرید و بذارید اینجا و اعلام کنید کجا هستید.. تشکر