مدل خاصی رو پیشنهاد میکنید برای خرید ؟نقل قول:
Printable View
مدل خاصی رو پیشنهاد میکنید برای خرید ؟نقل قول:
مودم رومیزی میخواهید با امکانات خوب و فقط شبکه fdd حتما b525 اگر هر دو شبکه fdd و tdd حتما i60نقل قول:
من مودم E5186s-22a رو یکی دو سال پیش خریدم. مودم دارم فقط میخوام بدونم چه آنتن خارجی بخریم بهتره.نقل قول:
اول خارج منزل تست کنید انتن دهی مودم خوب شد اقدام به خرید آنتن فضای خارجی بکنید در غیر اینصورت هیچ تاثیری نخواهد داشت و هزینه اضافه هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یک مودم e8372h-153 دارم میخوام فریمور عوض کنم اما مرحله سوم ارور download failed میده راه حلش چیه
اینم بگم اطلاعتم در زمینه نرم افزاری کمه . .. ممنون
برا کدوم اپراتور هست مودم ؟ چرا فریمور عوض میکنید ؟ برا افزایش امکانات نیازی به تغییر فریمور ندارید میتونید webui بر روی مودم بزنید . اونم ارور بده باید مودم رو وصل کنید به dc-unlocker و با دستور : at^sfm=1 به حالت نصب ببرید و بعد اقدام به نصب وب یو ای یا فریمور بکنید . اگر جواب نداد باید پشت مودم باز بشه و از طریق لودر و اتصال بوت پین این کار انجام بشه . فریمور و وب یو ای پچ شده هم بتونید پیدا کنید احتمالا راحت نصب بشه و ارور نده و نیازی هم به این کارها نباشه .نقل قول:
مودم انلاک ازین واردات idh هست کارکرده گرفتم وقتی به سیستم میزنم چند بار قطع وصل میکنم تا راه بیفته روی ایرانسل بدتر سرچ کردم سایت idh گفته بود بخاطر dns باید رو هر دستگاه تنظیم دستی شه یه جا دیگم گفته بود بخاطر این مشکل برا بعضی مودم ها اپدیت جدیدی دادن با dns ایران . تو همین تاپیک یک عکس از اپدیت همین مدل دیدم که dns داشت وussd هم اضاف شده بود اون خواستم نصب کنم نشد . Webui هم یکی دانلود کردم نصب نشد با ریزکاریاش هم وارد نیستم . این تاپیک هم صفحات اخر ندیدم اپدیت جدید و کامل خوب مناسب این مدل برا ایران باشه نصب کنم ببینم مشکلش حل میشه . فکر کنم فروشنده ش هم بخاطر همین مشکل فروختتشنقل قول:
سلام و وقت همگی بخیر.
دوستان آیا مودم Netgear Nighthawk M1 MR1100 قابلیت ساپورت 5G رو داره؟
سلام میشه بگید e303 رو چطور آنلاک کردید ؟نقل قول:
سلام دوستان میخوام b612 مبین نت بخرم. ایا راهی هست این مودم رو انلاک کنم؟
اگر راهی هست و یا کسی میتونه لطفا به من پیام خصوصی بده . من هزینه انلاکش رو هم میدهم
سلام من یک مودم mci110دارم می خوام اپدیت کنم اما با یو اس بی به سیستم وصل نمیشه درایورشو از کجا می تونم بگیرم
کمک از همه دوستان
مودم mci110 همراه اول دست دوم خریدم...تا الان خوب بودش ...الان روشن میکنم روی welcome گیر میکنه....تو را خدا راهنمایی کنید...ممنون
اگر راه حل یا نرم افزار یا تعمیرگاهی سراغ دارید راهنمایی کنید.
به دوستمون حمید آقا مراجعه کنید :نقل قول:
با سلام به همه ی دوستان و پوزش به دلیل off-topic و بحث خارج از موضوع !
کسی از دوستان E3372 سالم یا خراب (ترجیحا خراب) برای فروش نداره؟
اگر کسی بود لطفا پی ام بده.
ممنون
سلام یک مودم E5573Cs-322 دست من هست که روی حالت deadmode رفته (فقط چراغ قرمز سیگنال روشن میشه) دوستان با تجربه آقا صابر و بقیه می تونند برنامه ای معرفی کنند که بشه از این حالت در آورد و بتونم فریمور روش نصب کنم ماله شرکت زونگ پاکستان است. چندین بوت لودر گرفتم و از طریق بوت پین این مودم تست کردم اما به حالت دانلود مود نمیره تا فریمور رو نصب کنم .
Device name: E5573Cs-322
IMEI: 869493035521662
IMSI : 432350404546344
My number: Unknown
Hardware version: CL1E5573CSM11 Ver.B
Software version: 21.333.64.01.1456
Web UI version: 17.100.20.03.306
LAN MAC address: 74:C1:4F:DF:0E:10
WAN IP Address: Unknown
با سلام دوستان شاید این پرسش من هم بی موقع باشه هم نابجا ولی اگه لطف کنید راهنمایی کنید خیلی کارم راه میافته
من از 4 سال پیش تا الان یه e3372دارم که با یه روتر دیلینک dir514دارم ازش استفاده میکنم و واقعا هم هم سرعت خوبی داری هم 4 ساله داره کار میده همون اوایل هم فریمور و وب یو ای رو طبق فرموده بچه های فرم تعغیر دادم و راضی هم بودم تا اینکه چند روز پیش دیدم یکی از دوستان وب یو ای جدیدی استفاده کرده که امکانات خیلی بیشتری داره که واسه من خیلی کار راه اندازه مثلا sdشارینگ یا auto swich رفتم و هم فریمور هم وب یو ای که تو اول همین تاپیک ویرایش شده رو نصب کردم ولی با وجودی که داشبورد خیلی شبیه به اون هست ولی اون امکانات رو نداره تو شماره نسخه هم تنها تفاوت این بود که ماله من mod1. 16 بود ماله اون رفیقمون 1.19 بودولی مابقی یکی بود
اولاایا این اختلاف داشبورد و نداشتن اطلاعات کامل فقط بخاطر همین تفاوت mod هستش ثانیا اگه لطف کنید اون لینک رو برام بذارید خیلی خیلی ممنون میشم
با تشکر
شما همیشه اول میخوای امکانات مودم زیاد بشه دنبال تعویض وب یو ای مودم باش بعدا اگر جواب نگرفتی متناسب با همون وب یو ای فریمور رو هم میتونی عوض کنینقل قول:
اگر لودر جواب نداد پس جلوش رو بستن و فقط باید دنبال همین ورژن فریمور انلاک باشی تا بزنی رو مودمت و اگر مشکل نرم افزاری باشه مودمت درست بشه به غیر اینم هیچ ورژن دیگه ای رو قبول نمیکنه رو همین فریمور مودم رو قفل کردن و لودر رو هم بستن این فریمور رو هم فکر نکنم رایگان پیدا کنی باید با سایتهای انلاک خارجی صحبت کنی و پول بدی تا ریموت شن رو سیستم شما و مودم رو فلش کنننقل قول:
ای خدا خیرت بده چقدر دنبالش گشتم
دوست عزیز و گرامی شما که لطف کردی اگه یه لطف دیگه هم بکنی راهنمایی کنی چه جوری webui init instalitiin رو انجام بدم هر بار میخوام وارد بشم پیغام error device میده با وجود اینکه ادرس ای پی رو همون 192.168.8.1 میزنم ولی هر کار کردم مودم رو نمیشناسه در حالی که همین ادرس رو تو مرورگرا میزنم بی مشکل باز میشه ولی به طور مثال چون میخوام وارد قسمت mode بشم ابتدا میگه webui init instalitiin رو وصل کنم؟ که از خود مودم بارگیری میکنه ولی تا ران میکنم وصفحه cmdباز میشه فقط ارور پیدا نکزدن مودم رو میده
لطفا راهنمایی کنید ممنون
نقل قول:
متوجه نشدم میخواهید چیکار کنید ؟ اینی که فرستادم فرمتش exe هست و راحت اجرا میشه و رو مودم نصب میشه حالا روش : webui init instalitiin را برا چی میخواهید ؟
عزیز پس مشکل کار من همینه چون هر بار که میخوام به طور مثال قسمت modرو باز کنم یه پنجره باز میشه که برای داشتن تمام خدمات باید webui initنصب بشه بعد وسط پنجره یه ایکون هست که میتونی ویندوز یا لینوکس رو انتخاب کنی پایین هم گزینه instalion هست روی این گزینه کلیک میکنم خودش همون نرمافزار که شما فرموذید رو دانلود میکنه و گزینه های saveوsaveaz میاره که من تو هر دو حالت یکی از پارتیشنهای سیستم رو ادرس میدم بعد از نصب وقتی روش کلیک میکنم Run میشه وپنجره cmd باز میشه اول نوشته انتخاب زبان 1 انگلیسی 2 روسیه 1 رو انتخاب میکنم بعد ای پی مودم رو میخواد و مابقی ماجرا
چه جوری رو مودم نصبش کنم؟ یعنی وقتی مودم رو به سیستم زدم برم رو ایکنش راست کلیک اپن کنم این نرم افزار رو پیدا کنم بعد ستاپ کنم؟
فیلم رو تماشا کن از فریمور زدن تا انلاک و در اخر نصب وب یو ای با فرمت exe رو نشون و اموزش میده بدون باز کردن پشت مودم و اتصال بوت پین برا مودم e3372 همراه اول شما هم اینطوری میتونی وب یو ای بزنی رو مودمنقل قول:
عزیز من تمام اون کارها رو کردم ولی طبق این عکسی که فرستادم هر وقت میخوام وارد قسمتهایی مثل مود بشم این ایکون میاد
متاسفانه نمیشه عکس بفرستم در هر صورت ممنون
در ضمن مودم من از مدل مشکی ایرانسله ممکنه تفاوتی داشته باشه
نقل قول:عکس رو اپلود کنید داخل یه اپلود سنتر و لینک عکس رو بدید راهنمایی کنم . شما نمیتونید وارد صفحه وب مودم بشید ؟ منظورتون از قسمت مود همین صفحه هست ؟ از نظر فریمور بله فرق دارن ولی از نظر وب یو ای خیر یکی هستن . در ضمن من هم از این مشکی رنگ ایرانسل داشتم و اصلا مشکلی برا اپگرید یا دانگرید یا تغییر وب یو ای یا وارد شدن به صفحه وب مودم نداشتمنقل قول:
دانگل شما مستقیم به کامپیوتر و ویندوز نصب هست ؟ فریمور دانگل شما چه ورژنی هست ؟ از اول این صفحه می اومد یا نه با تغییر فریمور یا وب یو ای ظاهر شده ؟نقل قول:
از اعضای محترم نهایت عذر خواهی را دارم میدونم ناواردم و خیلی نا منظم عکسا رو فرستادم و باعث بی نظمی شدم
به بزرگواری خودتون ببخشید
اول اینو بزن رو مودمنقل قول:
بعد اینو بزن
عدم همخوانی فریمور با وب یو ای دارید
متأسفانه نصب نمیشه پورت رو میشناسه ولی هنگام دانلود ارور میده error19
ولی تو مشخصات که دوباره بررسی کردم شماره نسخه ای که روش نصب بود با اینی که شما زحمت کشیدی فرستادی یکیه
درضمن بعد که وسط دانلود ارور داد دیگه سیستم نشناختش تا دوباره ورژنی که دیروز فرستادید زدم قبول کرد و دوباره سیستم شناختش
فقط یه پرسش من این فایلا رو اکسترکت کردم بعد روش کلیک کردم
درسته دیگه باید اکسترکت بشه دیگه
اره عزیز مستقیم به سیستم وصله
بعد که فریمور و وب یو ایش رو عوض کردم این حالت پیش میاد البته نه تو تمام قسمتاش به طور مثال مشخصات سیگنال رو جز دو سه مورد کامل نشون میده این پنجره هم باز نمیشه فقط تو قسمت mod seting و auto imei حتما میاد
وب یو ای قدیمیم اصلا این امکانات رو نداشت که چنین پنجره ای هم بخواد بیاد
هیچکدوم نصب نشد ؟ فریمور و وب یو ای منظورم هست . فقط وب یو ای رو بزنید ببینید میشهنقل قول:
وب یو ای که الان فرستادید هم نشد
دیشبیه میشه
اینم یه تستی بکنید وب یو ای سازگار با ورژن فریمور شما هست :نقل قول:
درضمن الزاما موقع نصب فریمور و وب یو ای سیم کارت نباید نت داشته باشه که؟ چون بسته ندارم فعلا گفتم ممکنه تاثیر داشته باشه
این رو قبول کرد ریخت ولی دقیقا مثل وب یو ای قدیمیمه هیچ کدوم از این امکاناتی که در این جدیده هست رو نداره