ML1660 samsung
یا
p1102 HP
??
چرا؟؟؟
Printable View
ML1660 samsung
یا
p1102 HP
??
چرا؟؟؟
از آخر شروع كنم!نقل قول:
اگه در مورد hp ها بود چشم به زودي.
نه نوع جوهر اگه درست باشه به همه مدلها ميخوره مثلا اغلب كه dye base هستند.
بعضي جوهر ها روشن تر و بعضي ها تيره تر هستند. البته حالا نمي دونم با چه برندي مقايسه مي كنيد ولي چيزي كه من تجربي ديدم Ink-tek ها خيلي روشن بودند بعد wox بود و تيره تر از همه wwm بود.
هر چند نميشه ظاهري نظر داد بايد با جوهر هاي مختلف همزمان پرينت كرد با يك مدل دستگاه و نظر داد.
حالا شما جوهر قبليتون چي بوده كه به نظرتون روشن تر مياد خدا عالمه.
ولي من توي wwm احساس ميكنم رنگها جلوه بهتري داره.
يه مورد ديگه كه هست به هيچ وجه نبايد برندهاي مختلف رو تركيب كرد چون هر 6 تا رنگ با هم يك طيف رو تشكيل ميدن.
زرد توي wwm تيره تر از زرد توي اينك تك هست در عوض توي اينك تك رنگهاي فوتو(لايت) تيره تر هستند كه من آزمايش كردم با استفاده از زرد wwm و رنگهاي اينك تك كه پرينت بيش از اندازه تيره شد.
---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:39 AM ----------
1102 اچ پي:نقل قول:
1-برند hp داراي كيفيت ساخت بالاتري هست
2-شارژش خيلي ساده انجام ميگيره ارزون هست و نيازي به ريست دستگاه و كارتريج و... نيست و دفعات شارژ نامحدود هست.
3-سادگي تعميرات و پيدا شدن قطعات مورد نياز به سادگي و ارزان بود كارتريج و قطعات .
p1102 ، WiFI هم داره دیگه؟ آره؟
آخه یه جا میگه داره یه جا میگه نداره :دی
سلامنقل قول:
1102W دارای وایرلس هستش
1102 خالی - بدون وایرلس هستش
بالاخره تونستم نرم افزاری پرینترم ( samsung ml-1915 ) رو ریست کنم، الان مینویسه 100 درصد تونر مونده ولی تونرش تموم شده، چطور میتونم تو کارتریج پودر بریزم؟ کارتریجش اصلا پیچ نداره! مدلش اینه: MLT-D105S
سلام دوست مننقل قول:
من برای شارش شون (البته 1660 و مدلهای که پیچ ندارند) اینکار رو می کنم
دقیقا جاهایی که پلمپ شده یک مته 2 تا 2.5 میزنم و با یک فازمتر اهرم می کنم تا از همونجا بشکنه بعد مثل همیشه شارژ میکنم جاهای دریل زده رو پیچ می بندم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون میشم جواب این چندتا سوالمو بدید
1- EPSON TX410 باقیمت 195 تومن بهتره یا HP Photo Smart با قیمت 163 ؟(هردوشون 3کاره و جوهر افشان هستند.)
2-کیفیت پرینت کدوم بهتره؟
3-قابلیت نصب تانک رو دارند ؟
4-هزینه شارز عادی برای هردفعشون چقدر میشه تاچندتا رو میتونن بگیرن؟
راستی این آیدی دوم من تو این سایت هست و mohammad جان بهم مثل این گیر نده :31:
نقل قول:نقل قول:
بازم تشکر.
آقا این P1102 دقیقا مثل همون P1006 هست؟ چون 1006 که بعد از شارژ هیچ کدومشون راضی کننده نبودن.
غیر از 1102 دیگه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که راحت هم شارژ بشه و مشکلی نداشته باشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
البته مدلهای دیگر هم هست ولی ....
اگه از پودر خوب و مخصوص همین کارتریج استفاده بشه شارژش هم راحته و بی دردسر و کیفیت خوب
در غیر اینصورت می تونید کارتریج کامل طرح اورجینال بگیرید که اون هم حدود 30 هزار تومان بیشتر نمیشه
پس همین 1102 پیشنهاد منه
در غیر اینصورت من سامسونگ 1660 و یا 1915 پیشنهاد می کنم البته شارژشون با دردسر ولی با کیفیت خوب هستش ( باید مادربردش رسیت شه .... یکبار برای همیشه )
ممنون. آره خب ولی بیشتر منظورم مدلهای دیگه در همون حد 1102 و کمی بهتر بود. پس این مشکلی نداره شارژش؟ پون تو هر پی 1006 دیدم بعد از شارژش دیگه کمرنگ میزنه.نقل قول:
سلام دوستان. من بین Hp1102p و Brother 2140 گیر کردم. این برادر رو خیلی تعریفشو شنیدم تو سایت های مقایسه کننده. از لحاظ ساپورت تو ایران چطوره؟ قطعات. تعمیر شدن و شارژ شدن و...؟
سلام دوستان چند سوال داشتم.
من مدل چاپگر HP Laser Jet P1006 دارم که یک بار دادم برام کارتریجش رو شارژ کنند که از همون موقع چاپکر قات زد و فقط عکس ها رو کمرنگ و ناخوانا میزنه جالبه که متون رو خوب میزنه..
میخواستم بدونم راهی نداره که درست بشه؟البته نه تعویض کارتریج.
سلام.نقل قول:
در اينجا ما يك كاربر داريم كه مالتي يوزر هست. يوزر جديد ايشان حذف و يوزر قبلي هم به دليل تخلف به مدت 2 هفته مسدود ميشود در صورت تكرار براي هميشه اخراج مي گردد:31:
1-اپسون بهتره.
2-زياد تفاوتي نميكنه.توي مشخصات ببين dpi كدوم بالاتره.
3-بله هر دو دارند. اما tx410 به لحاظ خيلي مسائل مناسب تر براي نصب تانك هست.
4-اچ پي رو ميشه شارژ كرد(كارتريج خودش رو) و 4 تا كارتريج رو بايد نزديك 60 تومن خريد براش.
اپسون رو نميشه شارژ كرد(مگه اينكه تانك يا كارتريج قابل شارژ بگيري براش) و 4 تا كارتريجش كمتر از 20 تومن ميشه. هزينه شارژ خيلي نميشه ليتري جوهر بگيري 200-300 تومن. كارتريج ها هم خيلي بزنن هر بار 30-50 تا.
---------- Post added at 07:35 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------
نقل قول:مشكلي نداره خيلي بهتر از 1102 هست حداقل 2 برابر بيشتر از 1102 با شارژش پرينت ميكنه شارژش هم بي نهايت ساده است.کد:http://www.nikassa.com/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=11
---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
98.5 درصد:31: بايد درام عوض بشه.نقل قول:
خب برا همینه که منم همچین دلم به 1102 راضی نمیشه دیگه ، چون کارتریجش مثل همین 1006 هست. تو شرکت چندین 1006 داریم که حتی با تعویض درام هم مثل اولش نشدن :41:
راستی برای یکی از دوستام 3کاره 1132 گرفتم و راضی هست. مرسی بابت راهنمایی های قبلی.
حالا یک پرینتر میخوام بگیرم که تو مایه های 1006 نباشه! :31: یه چیز خوب از HP یا Brother معرفی کنید ممنون میشم. قیمتشم بگید.
خب حالا طبق تحقیقات خودم! و تجربه ای که این چند سال با پرینترهای مختلف تو شرکت داشتم ، به نظر من تا جایی که امکان داره اصلا سراغ پرینترهای 1006 و 1005 یا 1102 و کلا اونهایی که کارتریجشون از نوع 35A هست نرید! 30 تومان همون اول بیشتر بدید خیالتون از بابت شارژ و کیفیت بعد شارژ و ... راحت باشه.
یا مدلهای بالاتر HP رو بگیرید که واقعا سر هستند و یا برادر 2140 و یا کنن 2900B که این مدل دقیقا همه مشخصات و حتی کارتریجش عین 1020 های قدیمی هست و امتحانش رو پس داده.
نقل قول:
یه توصیه برادرانه بهت میکنم که سراغ هر مارکی میری برو بجز Brother. من 2 سال یه جایی کار میکردم که حدود 30 تا پرینتر با این مارک از دو سه مدل مختلف داشتن و من هم که توی واحد انفورماتیک بودم وظیفه ام تعمیر اونها بود. روزی نبود که پرینتر خراب نداشته باشیم تازه قطعات یدکی هم به سختی گیرت میاد. حالا خود دانی.
مسلماً HP برای کارهای اداری بهترینه.
پرینتر لیزری وایرلس غیر از 1102W چی داریم دیگه؟
ضمنا داشتم مشخصات پرینترها رو نگاه میکردم ، جالبه بدونید مصرف برق 1102W رو زده 370 وات ! و 1006 رو زده 335 وات و مدلهای 1020 و 1018 رو زده 250 وات.
سلام. كسي مي دونه براي پرينت روي سي دي جوري كه رنگ دوام خوبي داشته باشه و با دست كشيدن روش نره چيه؟ مدل پرينترم epson tx650 هست. :20:
سلام بر همگی سال نو مبارک
دوستان من اطلاعاتم زیر صفر هست .می خواستم پرینتر معرفی کنید تا 150 تومن که بیشتر برای پرینت سیاه سفید می خوام ازش استفاده کنم .شارژ کارتریج راحت و بی دردسر باشه لوازم و قطعاتش تو بازار زیاد باشه در ضمن اگر بالاتر از این قیمت هم مواردی هست لطفا بگید اسم چند تا مدل رو.
ممنون
سلام دوستان ببخشید نظرم عوض شد اگر ممکن هست یک 3کاره یا 4 کاره خوب معرفی کنید تا 250 تومن که شارژش راحت باشه .تاکید می کنم شارژ راحت و در دسترس بودن قطعات در اولویت من هست .بازم ممنون
سلام ،
پرینتری مد نظرم است که قیمتش کمتر از 150 باشد (قابل شارژ <-- مهم ) قطعات آن در صورت خرابی به طور مناسب قابل تهیه باشد درضمن کارکرد آن مناسب باشد در ضمن من 150 پرینت در هفته بیشتر ندارم .
با تشکر
حمید رضا
آقا کسی نیست جواب بده ؟
دوستان من یک بار دیگه مشخصات دستگاهی رو که می خوام می گم لطفا راهنمایی کنید چی بخرم
1- قیمت تا 250 هزار تومن
2- برای کار در منزل می خوام
3- امکان داره مثلا 2 هفته هم باهاش پرینت نگیرم.
4- لیزری یا جوهر افشان؟
5- شارژراحت و لوازم پرینتر در دسترس باشه.بشه بینهایت بار شارژش کرد.
ممنون
برادر رو انتخاب نکن.کارتریج هاش دردرسره.دراماش 25000برگ کار میکنه.اما بعد از خراب شدن باید 50 تومن پول درام بدی.اگه با پودر بدی شارژ بشه درست شدنش داستان داره.قیمن درام کیت و مخزن تونر نزدیگ به قیمت دستگاس.نقل قول:
اما hp درامش ارزونه پودرش ارزونه.کل کارتریج 85a رو میتونی تا 25 تومن هم بخری.وسیله هاش هم همه جا ریخته
چاپگر HP C4783 دارم.نمیدونم چرا کیفیت عکسا نامطلوب میشه و هرکاری میکنم رو A4 با کاغذ گلاسه پرینت نمیتونه بگیره و کیفیتش خیلی پایینه...وقتی پرینت میگیرم داخل عکسا نقطه نقطه های ریز وجود داره.
حالا باید چی کار کنم؟
کسی نیود کمک کنه؟ خیلی واسم مهمه لازم دارم. ممنون میشم هر چه زودتر جواب بدین.نقل قول:
خودم هر کاری کردم نتونستم تنظیماتش رو جوری تنظیم کنم که کیفیت بالا داشته باشه:19:
وقتی سی دی پرینتر رو نصب کردم خودش آخرش یه پرینت اتوماتیک میگیره که کیفیتش عالیه ولی من هر کاری میکنم نمیشه.تازه کیفیت عکسام هم بالاست و با و سه بار زوم بازم کیفیتش عالیع ولی نمیدونم چرا وقتی پرینت میگیرم ناجور در میاد؟
سلام دوست عزیز c4783 دستگاه خوبیه.شما باید موقعی که دستور پرینت عکس را میدی به قسمت perfermens یا peropertis که قسمت اول برای palin paper که واسه کاغذهای معمولی هست.شما باید قسمت دوم که برای عکس هست را انتخاب کنی و از گزینه های بالا به قسمت تنظیمات جنس کاغذ بروی و glose paper رو بزنی و dpi رو best رو انتخاب کن برات عالی پرینت میگیره:20:نقل قول:
با سلام
من یک پرینتر اپسون مدل tx 117 دارم
در حال چاپ کردن بودم که نا گهان کاغذ کامل بیرون فرستاد
و دو چراغ نارنجی بدون چشمک ثالت ماند بعد خاموش و روشن کردم باز هم کامل هیچ عکس العملی نشان نداد
و چراغ نارنچی و دو چراغ نارنجی ثابت مانده است
تو رو خدا راهنمایی ام کنید که چطور از این وضعیت راهها پیدا کنم (مخزن جوهر مجزا بهش وصل است)
دوست عزیز اگر برای چاپ سیاه و سفید بخوای خوب hp 1102 دستگاه خوبیه با توجه به اینکه مقدار پرینتت کمهنقل قول:
البته قیمتهای بالاتر هم هست که برای شما 1102 انتخاب خوبیه قیمتش هم حدود 120 میشه
البته که 1102 خوب است اما canon 3010نقل قول:
قیمتش 10 تمن گرونتره اما مصرفیهای hp روش است.و مخزن تونرش با توجه به اینگه هم مدل hp است اما بزرگتره.
و از لحاظ زیبایی حرف اول رو میزنه.قیمت 130
واضح بگو چه پیغامی تو سیستم میده.نقل قول:
دستت درد نکنه دوست عزیز خب من الان کاغذ گلاسه A4 دارم به نظرت این تنظیمات که تو عکس زیر گذاشتم چطوری باشه بهتره؟نقل قول:
سایز اصلی:
[HTML]http://irfreeup.com/images/65862016621725293776.png[/HTML]
سایز اصلی:
[HTML]http://irfreeup.com/images/31070371576354055809.png[/HTML]
عکسی هم که میخوام پرینت بگیرم کیفیتش بالا هست و میخوام دقیقا اندازه کاغذ A4 در بیاد.
در قسمت printing shotcuts باید کزینه 4 photoprinting bordeless را انتخاب کن.جنس کاغذ همونی که انتخاب کردی درسته کیفیت هم بست باشهنقل قول:
دوست عزیز گزینه چهارم رو انتخاب کن تا کل صفحه چاپ شهنقل قول:
دوست عزیز ممنون از مطلبتون
دوست عزیز منظورم همه ی قسمت ها بود. (اگه بهترین تنظیمات رو به صورت تصویر بزاری بهتره)نقل قول:
دوستان یه سوال!
وضع قطعات brother تو بازار چجوریه؟
من 7-8 ساله که یه HP Laserjet 1000 دارم، و تا حالا آخ نگفته، ولی مشکل اچ پی اینه که ساپورتش یک مقدار ضعیفه، و مثلاً الان ساپورت این مدل رو قطع کرده و دیگه این مدل تو ویندوز 7 کار نمیکنه!
حالا میخوام یه دونه از این چند کاره ها لیزری تک رنگ بگیرم، بین HP-1214nfh و brother این مدلش که البته نمیدونم ایران اومده یا نه موندم:
کد:
مدل برادر خیلی مزیت نسبت به مدل اچ پی داره، تنها مزیت اچ پی وجود گوشی هست که اونهم مسئله مهمی نیست.کد:http://www.brother-usa.com/MFC/modeldetail.aspx?PRODUCTID=MFC7860DW&tab=spec
حالا سوالم اینه که برادر اوضاع قطعات و گارانتی و عمرش چجوریاست؟
سلام
برای یه شرکت متوسط پرینتر تا حدود 400 تومان چی پیشنهاد میشه؟
برای کپی گرفتن هم قراره استفاده بشه و می خوام سرعت مناسبی برای کپی داشته باشه.
هزینه کم نگهداری و قابلیت شبکه هم مهمه:دی
چی پیشنهاد میشه؟
ممنون
نقل قول:من به تازگی یه 1214nfh گرفتم و تا الان ازش راضیم و به شما دوستان عزیز هم پیشنهاد میکنم.نقل قول:
چون من قبلش تحقیق کرده بودم...شاید برادر یه سری مزیت های چشم گیر داشته باشه ولی چیزی که مهمتره ,هزینه نگهداری از پرینتر هستش...مواد مصرفی اچ پی تو هر مغازه ای با قیمت خیلی ارزون موجوده...هر تعمیرکاری قبل از هر چیز به دستگاه های اچ پی مسلط تره...هزینه تعویض کارتریج برادر نسبت به اچ پی سرسام آوره...تو ایران فقط یک شرکت برادر رو ساپورت میکنه...قطعات برادر تقریبا فقط تو نمایندگیش موجوده...
در کل متین جان شما که تجربه طولانی مدت با اچ پی داری و خودت یه پا اوستا شدی دیگه این چیزا رو تا الان باید تجربه کرده باشی...:46:
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم.
موفق باشید:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمتش هم حدود 400 تومن هم دورو میزنه هم شبکه دارهنقل قول: