تجربه ثابت کرده که هر بار که کاهش قیمت اینترنت تصویب شده هیچوقت کاربر کاهش قیمت رو احساس نکرده و به ضرر شرکتها هم نشده این کاهش قیمت . به نظرم سازمان تنظیم مقررات بدون هماهنگی با شرکتها کاهش قیمتی رو تصویب نمیکنه .
Printable View
تجربه ثابت کرده که هر بار که کاهش قیمت اینترنت تصویب شده هیچوقت کاربر کاهش قیمت رو احساس نکرده و به ضرر شرکتها هم نشده این کاهش قیمت . به نظرم سازمان تنظیم مقررات بدون هماهنگی با شرکتها کاهش قیمتی رو تصویب نمیکنه .
تجربه ثابت کرده هر فعالیتی جهت خدمت رسانی isp به مشتری ها و یا افزایش کیفیت سرویس ها موجب خدمت رسانی مشتری ها به isp و کاهش کیفیت سرویس ها شده.نقل قول:
خارج از بحث و شاید اسپم، الان داشتم سایت مخابرات هرمزگان رو برای بررسی قیمت ها وارسی میکردم. متوجه یک فاجعه شدم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی (تعرفه خدمات ADsl مصوبه جلسه 181) کلیک کنید تا متوجه بشید با چه ادمای با سوادی داریم کل کل میکنیم. :n02:( البته اینجا تاپیک پارس آنلاین هست اما خلاصه همه به هم ربط دارن )
باز شما یه اینترنتی دارین که در موردش بحث کنین! من الان یک هفتهست که به معنای واقعی adsl ندارم! البته سه روزشو پارس آنلاین اطلاع داده بود که مرکز مخابراتیتون نمیدونم داریم چیکار میکنیم اختلال و قطعی دارین ولی میگم که الان یه هفته شده و حتی چراغ adslم روشن نمیشه و زنگم میزنم میگن پیگیری میکنیم و هیچ اتفاقی هم نمی افته! البته ظاهرا من تنها کسی نیستم که تو مرکز مخابراتیمون اینترنتم برنگشته. خودشون گفتن برای بعضیا اینطوری شده. حالا چجوری قراره این مدت (که معلوم نیست تا کی ادامه داره) جبران بشه نمیدونم!
دنبال یه سرویس یکسالهی بهترم ولی انگار امسال شرکتا دوس ندارن طرح درست و حسابی بذارن:n03:
الان های وب هم سر همین قضیه ارزون کردن کلا شبانه رو برداشت فشفشه هاشم خراب کرده سرویس ها رو هم بهم ریخت 10 روز هم هست که همش یا قطعه یا کلا تایم اوته سرعت ها هم 1/8 قبل شدن همه هم دارن تو اینستاگرامش مینالن ولی برای مدیران های وب انگار نه انگار که خبری شدهنقل قول:
دوستان شاید عین من دچار مشکل نوسان snr بشید(من تو این یک ساله 2 بار دچار نوسان snr شدم)
البته از دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تجربه خودشون رو به من گفتند بسیار سپاسگزارم
اگر دیدید مشکل از کابل خونه و تلفن و مودم نیست زنگ بزنید به سوپروایزرشون یا همون شماره 02182208000 و بگید پروفایل منو روی حالت تست بذارید
بعد خودش درست میشه
من الان 2 روزه این مشکل سراغم نیومده،البته امیدوارم
تو این حالت چه اتفاقی میفته پینگم کم میشه سرعت بیشتر میشه یا فقط بزای اس ان آره؟نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
تو این حالت چه اتفاقی میفته پینگم کم میشه سرعت بیشتر میشه یا فقط بزای اس ان آره.نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
نه تو پینگ و سرعت دانلود تاثیری من ندیدم تو همون ثبات لینکنقل قول:
من حدود 2 ماه این مشکل قطعی وصلی رو داشتم تقریبا روزی 100 بار قطع می شد!!! زنگ هم زدیم یک تغییری داد SNR بالارفت ولی باز یکهو SNR می افتاد و لینک می پرید. اینقدر صبر کردیم تا خودش درست شد:دی به احتمال قوی تجهیزات مرکز مخابراتیشون رو ارتقا دادند جای ما هم درست شده!!
ولی به احتمال بسیار زیاد مرتبط با منطقه مخابراتی هست. باید پورتت رو عوض کنند.
اتفاقا پورتم رو هم عوض کردند ولی باز فایده نداشتنقل قول:
نه این مشکل از همون تنظیمات سمت تهران ،قبلا هم این مشکلو داشتم و از سمت تهران یهویی درست شد،خودم هم نمیدونم چطور درست شد(این مربوط میشه به پاییز 94)
بعدش از برج 2 سال 95 سراغم اومد،تا اینکه دوستمون karwan 125 هم مشکلی شبیه من داشتن و یه خانمی براشون به نام خانم احمدی درست کرده بود تو همون قسمت صدای مشتری
خودم چیز زیادی نمیدونم از این حالت تست پروفایل ولی به هر حال ظاهرا مشکلو حل میکنه
نه فک کنم سوال دوستمون راجع به حالت تست بود که گفتیدنقل قول:
تو حالت تست چه تغییراتی رو خطتتون اعمال کردن؟ این حالت تست که گفتید فقط به ثبات SNR کمک کرده یا روی پینگ و سرعتتون هم تاثیر داشته؟
تو های وب هم بعضی مواقع که مشکلی قطعی های مکرر اتفاق میفتاد (البته SNR ثابت بود ولی چراغ لینک اینترنت می پرید) وقتی زنگ میزدم 1565 میگفتم مشکل قطعی وصلی دارم برام تست 1-2 ساعته میذاشتن میگفتن تلفن از پریز خارج بشه و مودمم قطع نکنم ولی باز تو همین فاصله زمانی تست قطعی اتفاق میفتاد!! بعد زنگ میزدم میگفتم چی شد؟ میگفتن چیزی نیست مشکل تو مرکز مخابراتی تون پیش اومده (که دروغ بود چون مشکلشون خیلی فراگیر و تو کل کشور اتفاق می افتاد)!!!! مشکل از شما نیست!! (یعنی کلا حالت تست تو های وب کشک بود و هیچ کمکی به من نکرد چون قطعی و وصلی ها از خود های وب بود نه اینکه خط من مشکل داشته باشه)
نه روی پینگ و سرعت من تاثیری ندیدم ولی snr برام ثبات پیدا کرد
مدت زمان خاصی برای این حالت تست براتون مشخص نکردن (این حالت تست رو خطتتون دائمیه)؟ یا اینکه مثلا بگن تلفن از پریز خارج باشه یا مودمو خاموش و روشن نکنید؟نقل قول:
راستش من خیلی نمیدونم دوستمون آقای karwan125 گفتند که حتی به یک دقیقه نمیرسهنقل قول:
ولی کیفیت خط رو براتون بالا میبره از نظر نویز هم کمک میکنه که نویز کمتری داشته باشید و یه سری از این مسائل
ممنوننقل قول:
من چند روز دیگه سرویس پارس آنلاینم وصل میشم خیلی خوب شد شما این تجربه تون رو گفتید که اگه امثال من که اطلاعی ندارن باید چی کار کنن اگه این مشکلو داشتن بتونن برطرفش کنن (چون ظاهرا این مشکل snr تو پارس خیلی شایعه ولی تو های وب که من این مشکلو نداشتم)
دوستان پارس آنلاینی اگر کسی ساکن کرج باشه بتونه فوری یه آماری درباره کیفیت این شرکت بده ممنونش می شم...
درمورد وضعیت سرویس پارس آنلاین که جواب ندادید! بی زحمت حداقل بگید چرا سایت پارس آنلاین قسمت فروش ADSL یکی دو صفحه که می ری جلو دیگه می رسه به یک صفحه خالی؟ برای شما هم همینطوره؟
از پارس قسمت صدای مشتری تماس گرفتن به خاطر شکایتم توی 195
میگفت برای رضایت مشتریه :دی گفتم یه نظر سنجی بذارید توی سایتتون برای دانلود رایگان شبانه و این طرح های جدیدتون تا ما هم این نظر سنجی که میگید انجام دادید و برای رضایت مشتری دانلود رایگان رو برداشتید و طرح ها رو حذف میکنید و گرون میکنید ببینیم :دی
میگفت خب الان سرعت رو از 512 بردیم روی 4 مگ گفتم هم من میدونم هم شما که سرعت هیچ تفاوتی نمیکنه. گفت توی مواقع شلوغ الویت با سرعت بالاس گفتم هیچ وقت برای من پیش نیومده که با حداکثر سرعتم نتونم دانلود کنم توی 512 و اون اولویت برای زمانی بود که شبانه رایگان داشتید که گفت برای رضایت مشتری این کارو کردیم و یه بیست دقیقه ای سر رایگان شبانه بحث کردیم و بیخیال نمیشد میگفت برای رضایت مشتریه و منم میگفتم برای سود شرکته :دی
به زور برش گردوندم سر قیمت :دی گفت اره مشتری توقع داشته قیمت قبلی ارزون بشه ولی الان سرعت بیشتری داریم میدیم که دوباره یه ربع سر تفاوت نداشتن سرعت بحث کردیم :دی گفتش خب شاید پارس به خاطر اینکه سرعت بالا میبنده توقعات مشتری زیاد شده گفتم بقیه شرکتها هم همین کارو میکنن و اگه شما بخواین سرعت واقعی و اسمی رو بدین چه دلیلی داره حتی یه نفر بمونه توی پارس؟ شبانه ندارید گرونه قیمت هاتون تنوع سرویس هاتون هم پایینه اگه بخواین سرعت رو بالا نبندین دلیلی نداره کسی از پارس استفاده کنه
خلاصه که هیچی :دی حالا چی میشه؟ خود 195 تماس میگیره؟
پ.ن:
راستی گفتم 100 گیگ رو هم برداشتید چند تا از سرویس ها رو هم حذف کردید گفت خب حذف شده گرون نشده که! گفتم خب اگه مشکل اینه یه شکایت اختفا به جای گرون فروشی پر میکنم توی 195 :دی
دوستان روند شکایت توی این 195 چجوریه؟ الان برای من اس ام اس اومد که درخواست شما نهایی شد و توی سایت هم اپراتور پارس انلاین توضیح نوشته. الان باید چیکار کنم؟ تجدید نظر رو بزنم؟
پ.ن:
اره طبق این فلوچارت باید تجدید نظر رو بزنم
خب اپراتور پارس چی نوشته؟اگر جوابش جوری باشه که شکایت به جایی نمیرسه بهتره بی خیال شیدنقل قول:
برای چی بیخیال شیم؟ توی بدترین شرایط این سری از 195 تماس میگیرن و میگن پارس دوست داره گرون کنه همینی که هست :دی حداقل پیش خودم خیالم راحته که ممکن بود بتونم جلوی گرون فروشی یه شرکت رو هم برای خودم هم برای بقیه مردم که مظلوم هستن و صداشون در نمیاد رو بگیرمنقل قول:
این پیغام پارسه:
خدمت كاربر توضيح داده شد كه كاهش قيمت روي ترافيك اضافه و سرويس ها انجام شده . در پكيج هاي جديد ديگر 512-30 گيگ نداريم . ما سرعت 4 مگ را با پهناي باند 16 مگ به قيمت 74400 تومان ارائه ميدهيم . فرمايش ايشان بيشتر انتقاد از تغيير پكيجها بود كه خدمتشان اعلام شد كه انتقادشون قابل درك و پذيرش است در سيستم انتقادات شركت ثبت خواهد شد .
اینم تجدید نظر من:
شركت پارس انلاين توضيح قانع كننده اي ارائه نكرد و توضيحي كه درج كردند مبتني بر واقعيت نيست و صحبت بنده اين بود كه سرويس قبلي من به جاي اينكه ارزون بشه دوازده هزار تومن گرون هم شده! به همون شيوه ي بازي با اسم طرح ها و به قول خودشون پكيج هاي جديد دارند گرونفروشي ميكنن و از اين طرح ارزون سازي براي خودشون كلاهي دوختن و سودشون رو چند برابر كردن و اين وسط حق مشتري داره پايمال ميشه كه نه تنها ارزوني رو نديد بلكه بايد پول بيشتري هم بابت سرويس قبلي خودش پرداخت كنه . سرويس 4 مگ و 512 كيلو بايت در سرويس هاي حجمي پارس انلاين به "هيچ عنوان" تفاوتي ندارند. اگه پارس انلاين ادعا ميكنه كه سرويس ها ارزونتر شده چرا همون سرويس قبلي و گرونش رو دوباره ارائه نميده؟
دوست عزیز ، همون طور که در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم ، شما حتی اگه تا آخرین مرحله هم شکایتو ادامه بدید ، باز هم بی نتیجه خواهد بود و از بازرسی باهاتون تماس میگیرن و میگن که شکایتتون وارد نیست و ... پس بهتره که بیهوده وقتتونو هدر ندید و اعصابتونو برای این چیزا خرد نکنید.نقل قول:
به نظرم الان تنها ایرادی که میشه به پارس آنلاین گرفت اینه که برای خرید ترافیک اضافه داره به صورت بسته ای (و نه دینامیک که هر حجمی دلت خواست بخری) عمل میکنه و بسته بیشتر از 50 گیگ هم نداره این طوری اگه مثلا 100 گیگ نیاز داشته باشی مجبوری 2 تا بسته 50 گیگ بخری که با مالیات بر ارزش افزوده حدودا 196 هزار تومن میشه در حالیکه طبق این قیمت گذاری جدید باید هزینه خرید 100 گیگ ترافیک اضافه حداکثر حدود 180 هزار تومن (با احتساب مالیات بر ارزش افزوده) بشه در واقع با این کار قانون رو دور زدن و حدود 16 هزار تومن گرون فروشی در 100 گیگ دارن انجام میدن
به نظرم این شکایت قابلیت طرح داشته باشه ولی بحث سرویس ها رو فک نکنم
ولی منم با دوست خوبم 4l1r3z4 موافقم که این شکایت در رابطه با حذف شبانه رایگان یا سرویس نامحدود 128 یا تغییر تو بقیه سرویس ها به جایی نخواهد رسید (چون اگرچه به ضرر مشتری عمل کردن اما مطابق قانونیه که خود سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده)
یه مثال ساده بزنم: الان همین شرکت های وب که این 4 تا مشتری هم که الان داره به خاطر فشفشه داره (شبانه رایگانشو خیلی راحت حذف کرد!!) اگه همین فردا فشفشه رو حذف کنه هیچ شکایتی به هیچ جا نخواهد رسید چون تعهدی بابت فشفشه نداره و قانون هم مکلفش نکرده فشفشه به کسی بده!!!
یه چیز جالبی که توی اون مصوبه دیدم نحوه ی جدید محاسبه ی اپلود بود. تا قبل از این اپلود رایگان بود ولی الان اومدن توی این مصوبه گفتن اگه شرکت اپلود رو هم جز حجم حساب بکنه باید 25 درصد به حجم اضافه کنه. مثلا یه سرویس 10 گیگ رو میتونن 12.5 گیگ با احتساب اپلود حساب کنن! یعنی فقط ماهی 2.5 گیگ اپلود در مقایسه با نامحدود قبلی! کلا خانه از پایبست ویرانه! رگولاتوری دشمن دوست نماس!نقل قول:
پ.ن:
اوه! من یه چیز خیلی جالب دیدم توی این مصوبه! بند 14ش عالیه! :
شرکت بنا به درخواست مشترک باید همه ی گزینه ها و سطوح مختلف تعرفه رو ارائه کنه!!!
یعنی من الان همون سرویس 512 سی گیگ رو میخوام شرکت موظفه ارائه کنه
اصلا حالا که اینجور شد من 128 سی گیگ میخوام :دی
درسته ، به نکته ریزی اشاره کردید که اصلا حواسمون نبود! : ))نقل قول:
پس شما میتونی شکایتو با دو مورد ادامه بدی ، یکی همون چیزی که دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره کرد مبنی بر حذف خرید 100 گیگ حجم که باعث سود نزدیک 17 تومنی پارس شده و دیگری همین موردی که خودتون گفتید.
انقدر جواب ندادید منم خودم زنگ زدم به پارس آنلاین! (طرفم مخمو زد :n13:) آخرش پارس آنلاینی شدم:n27: حالام نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت؟!
نقل قول:
شما تجربه میکنی خودتون بهتر متوجه میشید هیچ چیزی مثل تجربه شخصی نمیشه
شکایت قبلی رو انصراف دادم و میخوام اول برای صدای مشتری بنویسم که درخواست این سرویس رو بنا به فلان قانون دارم بعدش که به احتمال بالا جواب رد بدن از همون استفاده کنم و توی شکایت 195 بنویسم که میگن مصوبه کیلو چنده :دینقل قول:
فقط یه کاری میتونن بکنن. اینکه مثلا بگه باشه این سرویس رو به شما میدیم ولی سرعت رو همون 512 میبندیم.
ولی کلا این بند مصوبه خیلی خوبه! از وضعیت شرکتهای دیگه خبر ندارم ولی به راحتی میشه سرویس مورد نظر رو از حلقوم شرکت ها کشید بیرون
فقط یه سوال! این اینترنت ایران منظور ار گیگی که گفته گیگ بین الملله؟ چون مثلا چهار مگ رو زده 34 گیگ. توی مصوبه زده 40 گیگ داخلی بیست گیگ خارجی. پس این اسم ایران که جلوشه الکیه دیگه؟ یعنی این هم یه سرویس معمولی با حجم 34 گیگ و مبلغ 60 تومنه؟
نقل قول:
خیر ، منظور ترافیک داخلی هست.
به نظر این طور نمیاد چون طبق مصوبه ترافیک خارجی هم داره این سرویس و از اونجایی که پارس انلاین نمیتونه ترافیک رو جدا کنه(فعلا) مقدار یک سوم ترافیک داخلی رو به ترافیک خارجی اضافی کردهنقل قول:
/
توی صدای مشتری گفتم طبق مصوبه باید سرویسی رو که من میخوام ارائه کنید حالا ببینم فردا چی میشه
یا باید ترافیک داخل و خارج رو تفکیک کنه یا اگه امکانش رو نداره ، یک سوم ترافیک داخلی رو به ترافیک بین الملل اضافه کنه!! در صورتی که گفتن این مورد کلا اینترانته ، باید ازشون شکایت کنید ، چون هیچ جای مصوبه نگفته که کلا اینترانت بدن به ملت!نقل قول:
سلام دوستان
تا حالا ترافیک شبانه ای که استفاده میکنین رو دقیقا چک کردین؟
من اوایلی که اشتراک گرفته بودم چک کردم چندبار درست بود ولی دیشب به طور اتفاقی بعد از دانلود که چک کردم متوجه شدم حدود 1 کیگ اضافه بر چیزی که دانلود کردم برام محاسبه شده
دانلود شبانه من دقیقا 7 گیگ بوده که میشه 7168 مگ در صورتی که 8220 مگ توی سیستم برای من ثبت شده
شما تا حالا چک کردین؟
دوستان نظرتون راجع به سرویس اینترنت ایران که جدیدا اضافه شده چیه. گویا برای مشترکین قدیمی هنوز فعال نشده. به نظر میرسه برای کسایی که دانلود بالا ندارن مناسبه. اینترنت سرعت 1 مگ (سرعت اسمی 128) با حجم 17 گیگ که میشه 25 تومن برای من به شخصه خیلی خوبه.
آره برای مشترکین قدیمی ظاهرا فعال نیستنقل قول:
شاید تبلیغ برای ورودی های جدیده میخان جذب مشتری کنند با این سرویساشون
فقط یه چیزی برای من هنوز ابهام داره:بعضی از دوستان میگن این فقط برای ترافیک داخلی با توجه به اسمش که زده اینرتنت ایران ولی من چیزی تو سایت پارس آنلاین ندیدم،اصلا ننوشته بود فقط برای اینترنت داخلی باشه
الان دیدمشنقل قول:
والا من 120میدم برای 6ماه یعنی ماهی 20 اگر ماهی 10اومن 10گیگ ماهیانه میدادند خوب بود شیانه هم مصرف چندانی ندارم
شما فکر شو بکنید برنامه های تلگرام و.. یانرتنت خارجی نیاز داره کسی میره سمت اینترمت داخلی اصلا؟نقل قول:
این سرویسها بعید میدونید داخلی باشه ضمن اینکه قیمتشم پایین نیست اونقدرهام
سلامنقل قول:
برای من از همون روز اول همین طور حساب میکرد ولی ظاهرا اینجا به غیر از من و شما کسی این مشکل رو نداره!
پارسال این مشکل رو توی انجمن مطرح کردم:
تو سایت پارس آنلاین هم دوبار درخواست بررسی حجم دادم ولی عنوان شد سیستم درست محاسبه کرده!
ظاهرا اون مقدار اضافه ای که کم میکنه زکات دانلوده !
به نظرم سیستم اکاتینگ و مصرف پارس نباید مشکلی داشته. حداقل توی این 10-15 سالی که من مشترکش هستم مغایرت ندیدم. احتمالا میدم شما برنامه هایی دارید که خودکار اقدام به اپدیت میکنن یا مثلا الان ویندوز 10 همیشه خودش اتومات اپدیت میکنه و نمیشه جلوش رو گرفت یا مثلا گوشیتون برنامه هاش اپدیت میشه و... حالا شاید اپدیت نباشه و چیزهای دیگه ای در حال دانلود باشه ولی خب از اونجایی که تقریبا تعداد افرادی که با مقادیری که پارس نشون میده مغایرت داره مصرفشون فکر کنم پارس درست محاسبه میکنه. پیشنهادم اینه که برنامه های مانیتورینگ نصب کنید مثل networx و مصرف برنامه ها و ساعت به ساعت سیستمتون رو کنترل کنید تا به متهم اصلی برسیدنقل قول:
من تمام آپدیت های ویندوز و گوشیم غیر فعالهنقل قول:
ماشاا... چه آپدیتی هست که نیمه شب شروع شده و 1 گیگ هم حجمشه
حالا فردا شب دوباره تستش میکنم ببینم چی جوریه:n13: