رو 8 مگابیت تنظیم شده برای همهنقل قول:
Printable View
رو 8 مگابیت تنظیم شده برای همهنقل قول:
ممنون. فقط کافیه بسته مورد نظر رو فعال کنم و کار دیگه ای نمیخواد؟ یه دانلود حجیم دارم که باید زود تموم بشه و میخوام بسته 22 گیگابایتی رو بگیرم. وقتی فعالش کردم، خودش میفهمه که بین 2 شب تا 7 صبح از این بسته مصرف میشه دیگه؟! :دی چون اگه اشتباهی از اینترنت معمولی و غیر از بسته ها مصرف بشه، هزینه قبض یه جوری میاد که باید با سیمکارت خداحافظی کنم! :دینقل قول:
باید بعد از ساعت دو روشنش کنی ولی واقعا نمیدونم خودش میفهمه یا نه!نقل قول:
من که جرات نمی کنم با دائمی از این کارا کنم یه اعتباری خریدم فقط برای این چیزا، تازه اون هم طوری شارژش میکنم که با خرید بسته مورد نظر اعتبارم صفر بشه [emoji1] [emoji106] [emoji1] [emoji106]
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
سلام
همراه اول اصلا تنوع بسته نداره
بیشترین تنوع بسته ماله ایرانسله
حتی رایتل هم تنوع بسته نداره
نمی دونم چرا اقدامی نمی کنن
- - - Updated - - -
سلام
همراه اول اصلا تنوع بسته نداره
بیشترین تنوع بسته ماله ایرانسله
حتی رایتل هم تنوع بسته نداره
نمی دونم چرا اقدامی نمی کنن
قبلا که بسته های قدیمی داشت.الان یکم جدید کرد دیگه هم تغییر نمیده.چند وقتهنقل قول:
تایید میشهنقل قول:
نمی دونم چرا
رایتل هم همینه
با هم زیاد فرقی ندارن!
منم نمیدونم چرا همراه اول یکم بسته هارو تغییر نمیده.برعکس ایرانسل هی تغییر میدهنقل قول:
to be deleted
بهترین سایت برای دیدن مکان دکل ها و پوشش 2g 3g 4g همراه اول ایرانسل رایتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
البته این سؤالی که دارم خیلی ربطی به موضوع این تاپیک نداره. اما جای دیگهای هم نتونستم تاپیک مرتبطش رو پیدا کنم.
از شهریورماه روی قبض سیمکارت دائمی همراه اولم مبلغی به عنوان ارزش افزوده میآد که هیچ کدی هم براش نمینویسه. من قبض چاپی نمیگیرم و قبضها به ایمیلم ارسال میشن. برای شهریور 11000 ریال و برای مهر 10000 ریال زده سرویس ارزش افزوده.
از کجا میتونم بفهمم این هزینه به چه سرویسی مربوطه؟ من به هیچ کدوم از این سرویسهای تبلیغی که میگن فلان عدد رو بفرست ... جواب نمیدم.
تماس با ۹۹۹۰نقل قول:
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
فایدهای نداره خودشون هم نمیدونن چیه! برای منم میاد؛ حتی کدهزینهها رو هم براشون میخونم ولی بلد نیستن. بهترین کار یا مراجعه به دفتر اصلی همراه اول توی شهر هست یا اینکه کلا سیم کارت دائمی رو بیخیال بشید.نقل قول:
نقل قول:
نه فایده داره اپراتور شمارتو میزنه اونجا تمام سرویسهای ارزش افزوده ای که روی خطتت فعال هست لیست میشه همون جا برات کنسل میکنه. برای من همین کارو کرد.
در مورد اون موضوع که نت وصل نمیشد
بعد اینکه 1 هفته از شکایت تو 195 گذشته برام نوشتن مشکل شما مربوط به ایرانسل هست نه همراه اول !!! ( حالا دلیلشون این بوده چون شماره من ایرانسل بوده مشکل مربوط به ایرانسل هست ! )
در صورتی که چقدر تو متن براشون توضیح دادم !
حتی کارشناسشون هم زنگ زد بهش گفتم همراه اول !
یه تجدید نظر تند و تیز براشون فرستادم امیدوارم فایده داشته باشه
دوستان پوشش 3G و انتن دهیش تو شهرستان ما کمه . حالا نمیشه با جایی تماس بگیریم و بگیم رسیدگی کنن . آیا رسیدگی میکنن یا نه با برنامه قبلی خودشون جلو میرن ؟
با اپراتور تماس بگیرید مشکل رو در میان بگذارید براتون فرم پر میکنند بعد پیگیری میشه.نقل قول:
همراه اول رسیدگی نمیکنه من 8 ماهه 3 تا پرونده تشکیل دادن برام پیگیری هم نکردننقل قول:
سلام . ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم . من یه اس ام اس زدم به باشگاه هواداران سریال آمین شبکه ی یک . حالا روزی دو بار هی به من اس ام اس میده و روزی 300 تومن از شارژم داره میپره . کسی نمیدونه چجوری غیر فعالش کنم ؟؟ اس ام اس های تبلیغاتی رو غیر فعال کردم اما همچنان اس ام اس سریال آمین برام میاد :n27:
همراه اول دیروز کل لنگرود تری جی شد ولی هیچ دیتا رد و بدل نمیکرد تماس نمیشد گرفت اس هم نمیشد داد ولی آنتن فول بود ولی امروز کلا لنگرود قطع شد تری جی.
چرااا؟
Sent from my CHM-U01
سلام دوست عزیزنقل قول:
بدلیل اینکه لینک نداشته سایت و فقط جهت تست پیمانکار روشن بوده.
انشاالله امیدوارم با تخصیص لینک به سایت مورد نظر، بزودی شهر شما هم نسل سوم شود.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
چقد طول میکشه حدودا؟نقل قول:
Sent from my CHM-U01
نزدیک 2 هفته اس که دکل محل ما آپگرید شده ولی خبری از فعال سازی نیس :n29::n27:
نمی توان دقیقا گفت.نقل قول:
بستگی به ظرفیت ها و امکانات منطقه زندگی شما دارد.
برخی نقاط 1 هفته ولی داشتیم برخی نقاط تا 3 ماه هم زمان برده است.
هنوز راهی نیست بشه یوسیم همراه اول گرفت ؟
اگه شمارش رو ندارید زنگ بزنید اپراتور اگه سیستمی باشه غیر فعال میکنن.اگه سیستمی نباشه شماره پشتیبانی میدن زنگ میزنید اونا واستون خاموشش میکنننقل قول:
سلام
گیلان بندرانزلی از اسفند ماه چند دکل تجهیز شد و 3G فعال و از اون زمان تا به حال هیچ دکلی دیگر تجهیز نشد! دور جدید نصب تجهیزات کی هست؟
کلمه ی off رو به شماره ای که اس ام اس ازش میاد فرستادید فایده ای نداشته ؟نقل قول:
پیامک های تبلیغاتی رو چطور غیرفعال میکنین؟ آخه یکی دو شماره هم نیس ! اصلا راهی هست که از اینا شکایت کرد؟ به کی باید شکایت کرد؟
پیامک های تبلیغاتی شماره گیری *8999#نقل قول:
ستاره 8999 مربع
پیامک های ارزش افزوده هم تماس با 9990 و درخواست شفاهی
شکایت هم نمیشه کرد، میگن تبلیغاتی ها رو اگه نمیخوای لغو کن
ارزش افزوده ها هم خودت عضو شدی به ما چه !
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوست عزیز شماره ها رو بلاک کن.نقل قول:
حتی گوشی های قدیمی نوکیا هم قابلیت بلاک کردن شماره ها رو داره.
من هر اس ام اس تبلیغاتی که واسم بیاد بلاک میکنم. الان در هفته شاید یه اس ام اس جدید بیاد که اونم میره تو بلاک لیست.
یکی دوشماره نیس! یه طیفی از شماره هاس ...شاید 100 تا 200 تا نمیدونم از دستم در رفتهنقل قول:
همون کدی که دوستمون معرفی کرد راه ساده تری هست
برفرض بلاک هم بکنید، فقط توی گوشی شما اون پیامک نشون داده نمیشه، ولی بازم ازتون پول کم میشه!نقل قول:
سلام
من LTE همراه اول رو پیدا میکنم اما رجیستر نمیشه روش....یوسیم هم دارم.... دلیلش چیه ؟
قیمت یوسیم همراه اول چنده؟
من بسته 17تومانی گرفتم 8گیگ اما سرعت داغونه مثلا یه کلیپ میزنم تلگرام خیلی زمان بره دانلود کردنش قدیما سرعتش خیلی بالا بود
من اصفهان هستم
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ربطی نداره تلگرام رو خودشون ردیف کردن :n02:نقل قول:
- - - Updated - - -
ربطی نداره تلگرام رو خودشون ردیف کردن :n02:نقل قول:
شبانه همراه اول از ساعت چند تا چند هست؟
Sent from my CHM-U01
بسته های آلفا+ به همان میزان ترافیک خریداری شده (قابل مصرف در طول شبانه روز)، دارای ترافیک هدیه شبانه هستند (قابل مصرف در بازه زمانی ۲ الی ۷ بامداد)نقل قول:
اون کد رو حتما بزن.نقل قول:
اما اولا همه رو بلاک نمیکنه،
دوما بعد یه مدت دوباره شروع میشن.
شما یهو که نمیخواد بشینی همه رو بزنی. از حالا هرچی میاد رو بلاک کن.
البته اول از همه اون کد 8999 رو بزن تاثیر زیادی داره گرچه موقته.
در تهران چه مناطقی غیر از ونک 4G هست ؟