من تصمیم گرفتم از اون ور ایرفون بگیرم بعد از این که دیدم این جا چیز خاصی موجود نیست...
اگه بخوام از اون جا بگیرم تا حدود 100-110$ چی بهتره؟
Printable View
من تصمیم گرفتم از اون ور ایرفون بگیرم بعد از این که دیدم این جا چیز خاصی موجود نیست...
اگه بخوام از اون جا بگیرم تا حدود 100-110$ چی بهتره؟
متاسفانه اینجا در واقع هیچی نیست و اگر هم باشه آنچنان قیمتی فروخته میشه که با چهارتا جیب پر هم نمیشه سمتشون رفتنقل قول:
به هر حال به نظرم بهترین انتخاب Shure SE215 هست که در این رده قیمت که هیچ حتی در رده بالاتر از خودش هم هدفون غیر قابل چشم پوشی هست.
پاینده باشید.
....................................
اتفاقا خودم هم به همین مدل رسیده بودم!ولی تو یه سری review راجع به طرز قرار گرفتنش تو گوش و راحت نبودنش گفته بودن که بالاخره مهمه...نقل قول:
ببینیم چی پیش میاد حالا!!
اولش راحت نیست چون بهش عادت نداری ولی بعد خیلی راحت میشه ازش استفاده کرد به هر حال چیزی که مهمه اینه که این استایل هدفونها برای کسی که مثل من یکی همیشه کنارشون هست و باید به صحبتهاش گوش کنم کمی مسئله ساز هست چون هم اینکه صدای اطراف نزدیک به 70 برابر ضعیفتر میشه که اغلب از سروصدا نجوایی بیشتر شنیده نمی شه واینکه نصب وباز کردنش برای دفعات پشت سر هم کمی آزار دهنده هست اما اگر کاربرد شما شامل این شرایط نمی شه گزینه فوق العاده ای خواهد بود.نقل قول:
پاینده باشید.
بچه ها این خوبه؟میخوام هم با mp4 و هم با ipad ازش استفاده کنم...تو این حدود قیمت مدل بهتری هم هست؟:13:کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=14743
ایرفون میخوام باشه:20:
یعنی این هدفون از ex500 یا ex300 سونی بهتر است؟اصلا کدوم از این سه تا بهتر هستن؟نقل قول:
هر حال به نظرم بهترین انتخاب Shure SE215 هست که در این رده قیمت که هیچ حتی در رده بالاتر از خودش هم هدفون غیر قابل چشم پوشی هست.
بعد اینکه shure تو ایران نمایندگی داره؟
دوست عزيز نه شوور تو ايران نمايندگي نداره و بايد از خارج تهيه كنيد شوور215 هم بهتره.نقل قول:
هدفون خوب و خوش قیمتی هست و اینکه بیشتر مناسب سبکهای الکترونیک هست و مناسب اکثر دستگاههای پلیر پرتابل مثل MP4 پلیر و iPod و iPad و iPhone و . . . هست.نقل قول:
متاسفانه با این حدود قیمت و این خصوصیات با توجه به موجودی بازار داخلی گزینه مناسب تری سراغ ندارم و مهمتر اینکه کریتیو به خصوص این مدل از جمله مناسب ترین هدفونها برای سبکهای الکترونیک هستند.
پاینده باشید.
برای جواب سوال شما بزارید یک مقایسه ای روی کاغذ با هم انجام بدیم:نقل قول:
1. EX500 نمونه توسعه یافته تر EX300 هست که یک کمی صدای بیس و های اون بهتر شده
2. SE215 نمونه جایگزین و توسعه پیدا کرده SE210 که رقیب EX300 بود ، شده
3. EX500 از درایور 13.5 میلیمتری استفاده میکنه که نتیجه اون یک بیس قوی هست در حالیکه SE215 از تک میکرو درایور استفاده میکنه و از این نظر بیس اون Flat هست.
4. EX500 با اینکه از درایور غول پیکری برای یک هدفون توگوشی بهره می بره ولی برای تولید صدای های شفافیت لازم با دیافراگم چندلایه اون به گوش خواهد رسید به طوری که در رده هدفونهای پرمیوم سونی قرار داده شده و در سمت مقابل Shure قرار گرفته که با تک میکرو درایور داینامیک بسیار کوچک به راحتی فرکانسهای بالا را درایو خواهد کرد
5. مید در هر دو هدفون در یک سطح قرار داره ولی به نظر Shure نسبت به سونی بهتر میاد
6. جزییات صدا در سونی کمی بیشتر هست ولی با شور هم با توجه به پهنای باند اون بهترین نتیجه ممکن را بدست خواهید آورد.
7. بدنه آلومنیومی سونی و نصب عمودی اون برای اکثر حالتها به خصوص در حرکت و خوابیده مشکل ساز خواهد بود و با اینکه خیلی هدفون سبکی هست ولی به راحتی از گوش اونهایی که لاله گوششون باز هست و تکیه گاهی برای هدفون غیر از کانال گوش برای هدفون فراهم نمی کنه ، خواهد افتاد به خصوص برای استفاده طولانی مدت و کسانی که پوست گوش یا کانال آنها چرب و یا تعریق زیادی داره و در نقطه مقابل Shure بهترین استایل را در اختیار کاربر قرار داده که تمامی معایب سونی را در یک کلام نداره.
8. کیفیت ساخت هر دو بالا هست و قیمت اولیه سونی 130 دلار بود و Shure قیمتش 110 دلار که حالا سونی قیمتش به 90 دلار و شور قیمتش به 99 دلار رسیده و از نظر قیمت به کیفیت هر دو گزینه های مناسبی برای خرید هستند اما شور گزینه مناسب تری به نظر میرسه
9. کابل سونی کمی کیفیت پایین تری نسبت به شور داره ولی کابل سونی 1.2 متر هست و شور خست رو کنار گذاشته و بهترین کابل بهترین مدل خودش رو همراه این هدفون به همراه یک سری کامل از انواع سری که برای هر گوشی مناسب هستند ارائه میکنه ولی سونی از این نظر چندان خوب کار نکرده
10. ضریب حذف صدای اضافه محیط پیرامون در شور بیش از 70- هست که این هدفون لذت شنیدن موسیقی فراموش نشدنی را در محیطهای متفاوت برای شما دو چندان خواهد کرد.
در آخر با اینکه کیفیت صدای SE215 عالی نیست ولی با توجه به قیمت اون یک صدای عالی به دست خواهید اورد.
متاسفانه Shure در ایران نمایندگی و حتی فروشگاه خرده فروشی هم نداره
پاینده باشید.
دوستان نظرشون راجع به beyerdynamic dt235 چيه در مقابل sr60 و m30 ? واسه گوش دادن با بلير مي خوام و مي خوام ميد عالي داشته باشه و از باس قوي هم خوشم نمياد البته ظاهر هدفون و جنس بدنه و سيم هم واسم مهمه...
راستي هدفون هاي سنهايزر تو اين قيمت قابل مقايسه با مدلهاي بالا هست؟
به نظرم اگه با این نوع هدفونها از نظر ظاهر احساس راحتی می کنید شک نکنید که Grado بهترین هست ولی سنهایزر هم همچین دست خالی نیست به هر حال سابقه تولید هدفون با قدمتی 60 سال کم نیست و اتفاقآ جزء محدود برندهای خوب و مطرح هدفون ساز هست که در هر رده قیمت و استایل هدفون مناسب داره و هدفون مناسب شرایط شما:نقل قول:
HD280
HD238
که اولی بیس قوی تر از لیست شما داره ولی دومی صداش مشابه لیست شما هست.
در آخر مید گرادو از همه بهتره و های اون با جزییات بیشتری هست.
ممنون از پاسختون....یعنی shure رو حتما باید از خارج تهیه کرد؟نقل قول:
متاسفانه Shure در ایران نمایندگی و حتی فروشگاه خرده فروشی هم نداره
خواهش می کنمنقل قول:
غیر از این راه حل مناسبی برای خرید سراغ ندارم مگر اینکه جدیدآ فروشگاهی وارد کرده باشه که من بی اطلاع هستم
البته از شما ممنوم خواهم شد که اگه از اینجا خرید کردید اطلاع بدید.
دوستان 1 هدفون nokia BH-503 بلوتوث خریدم . با لپ تاپ کانکت میشه و لپ تاپ میشناسه هدفون رو ولی صدا موزیک توش پخش نمیشه به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟ ممنون
پ.ن : راهشو پیدا کردم اینجا مینویسم شاید به درد دوستان خورد ، تو WMP قسمت options-> devices->speakers>properties>l. تو این قسمت به جا اسپیکر کامپیوتر یا لپ تاپ هدفونتون رو به عنوان پیش فرض قرار بدین
مبارکتون باشهنقل قول:
میشه لطفآ توضیح بدید که کیفیت صداش چطوره و کلآ هر چیزی که برای کسی که خواست بلوتوث بگیره مهم باشه
نقل قول:
ممنون دوست عزیز .
دیروز کل پاساژ علاالدین رو پرس وجو کردم و این مدل از بقیه معقولتر بود . البته باید بگم که اورجینال این هدفون اونجا اصلا نبود و از نمایندگی نوکیا پرسیدم گفت که خیلی سخت گیر میاد و اگر هم باشه حدود 100 هزار تومنه و میگفت که اینجا اگه کسی گفت اورجینال دارم باور نکن چون میخوان همون مدلهای fake رو به جا اورجینال با قیمت بیشتری بفروشن. این مدلهای غیر اورجینال رو هم هر کسی یه قیمتی میداد ولی من 35000 تومان خریدم .
باید بگم که کیفیت صداش واقعا خوبه . صداهای زیر و بیس رو واضح پخش میکنه . خیلی راحت تونستم که با لپ تاپ هم ازش استفاده کنم . بردش با موبایل بیشتره و تا 10 متر رو راحت ساپورت میکنه . باطریش هم از دیروز تا حالا بیشتر از 5 ساعت استفاده کردم و هنور شارژش تموم نشده . کیفیت صداش موقع صحبت کردن با موبایل هم خوبه و کاملا صدا برای هر دو نفر واضحه و نویز نداره . در کل به نسبت قیمتش فکر میکنم عالیه و میتونه بهترین انتخاب باشه.
اینم چند تا عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از اینکه تجربه خودتون را درمیون گذاشتید و بسیار شیک هست و مبارکتون باشهنقل قول:
این فکر کنم بهترین گزینه باشه برای شما که اگه اشتباه نکنم توی پیغام خصوصی گفته بودید برای ورزش می خواهید
به هر حال با ین قیمتی که شما گرفتید عالیه
matador@
من هم میخواستم به شما همین هدست رو پیشنهاد بدم وقت نشد. تو این چند روزه نمایشگاه ساختمان هر روز از 9 تا 6 عصر نمایشگاه بودم .... خلاصش نشد.
یه 10 روز پیش تو علائدین پرسو جو کردم قیمت هدست بلوتوث ها رو گرفته بودم:
همین مدلی که شما میگی معقول هست و منطقی و حتی مغازه ایی که موجود داشت رو هم پیدا کرده بودم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6295263&postcount=7
مرسی دوست عزیز . قیمتهایی که شما تو اون پست گذاشتین درسته . من اکثرشو پرسیدم همین قیمتها بود . به هر حال ممنوننقل قول:
با سلام به همه دوستان
امروز داشتم تو نت در به در به دنبال جایی میگشتم که حداقل یکی دو مدل هدفون shure داشته باشه به یه شرکتی برخوردم که میکروفن های shure جزو لیست اولیه محصولاتش بود اما نداشت. همینطور که داشتم لیست تجهیزاتش رو نگاه میکردم به محصولات شرکت Behringer برخورد کردم.
کسی اینجا هست که با هدفون های شرکت Behringer آشنایی داشته باشه
قیمت های پایینی دارند. فکر کنم بهترین هدفون این شرکت 70$ هم نباشه (البته اگه اشتباه هست عفو کنید)
اما من جایی ندیدم که حرفی از این هدفون ها باشه. تنها چیزی که من متوجه شدم مثل اینکه هدفون های بسیار با دوامی هستند.
این یک نمونه که فکر کنم یکی از بهترین های این شرکت هست. و برای قیمت زیر 100$ بد قیافه هم نیست
با درود به همه دوتسان گرامی به خصوص رضا جان که وقت خود را صرف پاسخ دادن به سوالات دوستان می کنند من چند هفته پیش درباره خرید چند مدل هدفون سوال کردم اما سرانجام تصمیم خودم را گرفتم و این مدل را از آلمان به قیمت 100 یورو خریدم.درباره این هدفون باید بگویم من واقعا راضی هستم البته باید دید شما چه سبک آهنگ گوش می دهید مثلا برای من که بیشتر trance گوش می کنم این مدل ب خیلی عالی هست البته اگر با آیپاد کار می کنید با نصب یک اکولایزر حرفه ای روی آیپاد یا آیفون می توانید بهترین صدا را از این هدفون بگیرید .
مطلب قابل توجه دیگر جنس این هدفون هست با اینکه از پلاستیک ساخته شده اما به نظر من ظاهر هدفون قیمت آن را توجیه می کند .
سلام به شمانقل قول:
دوست من بهرینگر یک برند هدفون ساز نیست و حرفی هم برای گفتن در مقابل رقبای هدفون ساز خود نداره ولی از اون سمت یک برند پر کار و فعال در زمینه محصولات و تجهیزات استدیویی صوتی هست به هر حال شاید هدفون خوبی نداشته باشه ولی باندهای مانیتور خیلی خوبی داره و برای خودشون جایگاهی دارند
شما نمیشه دست از سر شکل و قیافه هدفونها بردارید و یک کمی به باطن پوشیده اونها نیم نگاهی هم بندازید (:
درود بر شمانقل قول:
هدفون جدیدتون مبارک باشه واوو چه مدلی هم انتخاب کردید اون هم از سری جیدید محصولات AKG
میشه برای من توضیح بیشتری بدید که صداش بدون هیچ تنظیم اکولایزر چطوری هست و بعد با اعمال تنظیمات اکولایزر چطور خواهد شد؟(اگر ممکنه توضیحتون برای سبکهای متفاوت باشه که این هدفون به راحتی قادر به پخش اون هست)
حالا که به نظر شما این هدفو برای ترنس مناسبه ، برای چه سبکی به نظر شما اصلآ مناسب نیست؟
من مثل اینکه منظورم رو خیلی بد گفتمنقل قول:
سلام به شما
دوست من بهرینگر یک برند هدفون ساز نیست و حرفی هم برای گفتن در مقابل رقبای هدفون ساز خود نداره ولی از اون سمت یک برند پر کار و فعال در زمینه محصولات و تجهیزات استدیویی صوتی هست به هر حال شاید هدفون خوبی نداشته باشه ولی باندهای مانیتور خیلی خوبی داره و برای خودشون جایگاهی دارند
منظور من در مقایسه با محصولاتی در رنج قیمت خودش بود
محصولاتی که ما در ایران زیاد میبینیم و شاید خیلی هدفون ساز نباشن
مثل Philips و خیلی برند های دیگه .. من دارم راجع به محصولات نهایتا 70 هزار تومانی صحبت میکنم.
البته میدونم در این رنج محصولاتی مثل K44 و K77 هم وجود داره ( البته دومی فکر کنم کمی بیشتر است)
نه متاسفانه نمیشه :10:نقل قول:
شما نمیشه دست از سر شکل و قیافه هدفونها بردارید و یک کمی به باطن پوشیده اونها نیم نگاهی هم بندازید (:
اگه اینجوری بود که میگفتم فقط محصولات Beats :31:
یا از محصولات گرادو با اون ظاهر سنتی خوشم نمیومد :40:
گفتم شاید برای دوستانی که دنبال هدفون های ارزان قیمت میگردند گزینه های خوبی داشته باشه
شاد باشید :31:
دوست عزیز به شما تبریک میگم هدفون بسیار زیبایی است ( الآن آقا رضا میگه باز گیر دادم به قیافه :5:- شوخی )نقل قول:
با درود به همه دوتسان گرامی به خصوص رضا جان که وقت خود را صرف پاسخ دادن به سوالات دوستان می کنند من چند هفته پیش درباره خرید چند مدل هدفون سوال کردم اما سرانجام تصمیم خودم را گرفتم و این مدل را از آلمان به قیمت 100 یورو خریدم.درباره این هدفون باید بگویم من واقعا راضی هستم البته باید دید شما چه سبک آهنگ گوش می دهید مثلا برای من که بیشتر trance گوش می کنم این مدل ب خیلی عالی هست البته اگر با آیپاد کار می کنید با نصب یک اکولایزر حرفه ای روی آیپاد یا آیفون می توانید بهترین صدا را از این هدفون بگیرید .
اگه اشتباه نکنم این مدل ولوم تنظیم صدا و میکروفن هم داره که به گفته خود کمپانی برای محصولات اپل طراحی شده. میخواستم اگه امکانش هست روی سایر محصولات هم تست بفرمایید که کار میکنه یا خیر ( البته روی پلیر ها که بعید میدونم بیشتر منظورم تلفن های همراه و تبلت ها بود.)
شاد باشید و حسابی از هدفون زیباتون لذت ببرید.:20:
سلام عزیزان
بین Klipsch s4 و shure se215 کدوم رو بگیرم. سبک هم بیشتر کلاسیک و اینسترامنتال
پیشاپیش ممنون
خوب جواب این سوال رو دقیقآ نمی دونم چی هست چون حتی صدای یک هدفون هم از بهرینگر نشنیدم اما هر چی که باشه فکر کنم به احتمال خیلی زیاد حداقل از هدفونهای فلیپس بهتر باشه ولی بعید می دونم در رده و سطح کیفی AKG به خصوص 77 و 44 باشه.نقل قول:
ماشالا که شما چقدر شوخ و حاضر جواب هستید (:
سلام به شمانقل قول:
اگر الکترونیک سبک مورد علاقه شما بود %100 Klipsch ولی چون بیس خیلی قوی داره بعید میدونم اون صدای واقعی و فلتی که در موسیقی کلاسیک باید شنیده بشه را برای شما ایجاد کنه و همیشه فرکانسهای پایین رنگی شنیده خواهند شد.
به نظر میاد که 215 از این نظر چون بیس فلت تری نسبت به Klipsch داره مناسبتر باشه هر چند قیمت این دو مدل تفاوت نسبتآ زیادی با هم داره
در آخر Klipsch S4 جواب خودشو پس داده ولی 215 یک محصول جدید هست و با اینکه تازه تولید شده ولی نظر خیلی از کاربرهای حرفه ای را هم جلب کرده به خصوص با خصوصیات فیزیکی که در این هدفون بکار گرفته شده ارزش هدفون را دو چندان می کنه
با درود رضا جان به نظر من این هدفون با آهنگهای trance و dance بهترین سازگاری را دارد دلیل آن هم bass قوی می باشد .حالا این می تواند در مقابل یک شنونده حرفه ای باشد یا یک مزیت باشد . گفنم باید دید طرف بیشتر چه جور سبکی گوش می کند با بقیه سبکها مشکلی ندارد و من راضی هستم فقط برای آهنگهای راک با اکولایزر کار می کنم که واقعا بعد از ایجاد تغیرات صدا عالی می شود .رضا جان چند هفته پیش از شما در باره هدفونهای beats پرسیده بودم که واقعا باید از شما سپاسگذار باشم که بنده را راهنمایی کردید من چند روز پیش با beats مدل استودیو که پسر خواهرم از آلمان آورده بود 2 ساعت آهنگ گوش دادم و خیلی خوشحال هستم که پول خودم را تو سطل زباله نریختم کیفیت بدنه هدفون واقعا عالی هست اما نسبت به قیمتی که دارد صدای دلنشینی ندارد و من از خرید این مدل akg ناراضی نیستم .نقل قول:
این مشخصات هدفون Akg Q460
واحدهای محرکه: 40 میلیمتری
امپدانس: 30 اهم
گستره پاسخگویی: 18 هرتز تا 24 کیلوهرتز
حساسیت: 126 دسی بل بر میلی وات
شما از کجا میخواین تهیه کنین؟نقل قول:
سلام عزیزان
بین Klipsch s4 و shure se215 کدوم رو بگیرم. سبک هم بیشتر کلاسیک و اینسترامنتال
پیشاپیش ممنون
درود بر شمانقل قول:
مرسی از اینکه نظر و تجربه خودتون را درباره جنس صدای Q460 با ما درمیون گذاشتید.
کاملآ حق با شماست بیس این هدفون بمراتب قوی تر از سایر محدوده فرکانسهای این این هدفون هست و در تکمیل تجربه شما این رو اضافه کنم که کسانی که قصد خرید این هدفون را دارند اگر غیر از سبکهای الکترونیک سبک مورد علاقه خودشون را ترجیح می دهند با این هدفون گوش کنند حتمآ نیاز به تنظیم اکولایزر خواهند داشت چون فرکانسهای پاین با شدتی بیش از 10db نسبت به فرکانسهای بالاتر پخش خواهند شد البته تا فرکانسهای Mid چندان تنظیم زیادی نیاز نداره پس بیشتر تنظیمات شامل فرکانسهای بالا خواهد شد برای اینکه پاسخ هدفون کاملآ فلت بشه باید چیزی در حدود 3db- فرکانسهای پایین و 2db+ فرکانسهای High Low و برای فرکانسهای High Mid تنظیم اکولایزر باید حدود 3db+ و High هم 3db+ باشه تا فلت ترین حالت صدای این هدفون به دست بیاد البته برای پلیرهای متفاوت ممکنه این پارامترها قدری تفاوت کنه ولی نه خیلی زیاد.
در هدفونهای Beats بیس قوی قوی حرف اول رو می زنه اما نه خبری از مید هست نه های نمی دونم چطور ممکنه تراکی پیدا کرد که این نوع فرکانس پایین فقط درش استفاده شده باشه
به هر حال همین برند فشن (جواهر بدلی ساز البته به کنایه) فروش خیلی خوبی هم داره و جالبه که همین برند چینی ها را وادار کرد که از تکنولوژی بسیار پیشرفته High Copy(نمونه سازی %100 مشابه اصل از نظر ظاهر) برای تولید تقلبی اون استفاده کنند که برای یک برند خاص اونهم مطرح بسیار کم سابقه بوده چه برسه به Beats طوری که تقریبآ تمام محصولات این برند غیر از نمونه تقلبی عادی نمونه تقلبی High Copy اون هم ساخته شده و اگه اراده بکنید با قیمت یک دهم قیمت اصل در اختیارتون گذاشته میشه
جالب اینجاست که نمونه High Copy کمی کیفیت صداشون به نظر بهتر میاد و این رو هم اضافه کنم که غیر از متلاشی کردن خود هدفون تقریبآ تشخیص اصل از High Copy بسیار بسیار سخته
و در آخر صدای تقلبی AKG بسیار حرفه ای تر از Beats اصل خواهد بود حالا هر مدلش که شما مد نظرتون هست هر کی که مخالفه نظر بده (هر چند این نظر و تجربه شخصی هست)
بچه ها زنگ زدم نمايندگي بيردايناميك قيمت dt231 pro رو 65 تومن گفتن نظرتون چيه؟بعد مدل معمولي با pro چه فرقي داره؟
فقط يه چيزي بگم pad ش گوشم رو اذيت نكنه خيلي مهمه الان من از كيفيت صداي همين كريتيو 605 راضيم فقط padش باكيفيت نيس بعد چند دقيقه گرم ميشه و بعد احساس سنگيني...
قیمتش که با توجه به دلاریش خیلی خوبه و DT231 فقط مدل Pro داره و اگر جایی عنوان شد که DT231 در واقع منظورشون همون Dt231 Pro هست مگر اینکه ساخته شده باشه که من بی اطلاع هستمنقل قول:
از نظر فیزیکی تفاوت چندانی با مدل کریتیو خودتون نداره حتی از نظر وزنی هم همینطور ولی به نظرم جنس پارچه پد DT231 به مراتب بهتر از کریتیو باشه
در آخر کیفیت صدای DT231 از کریتیو بسیار بهتر هست ولی نه به کیفیت هدفونهای هم رده قیمت خودش که متاسفانه اغلب در ایران موجود نیست
به هر حال نسبت به کریتیو طول کابل اون 1 متر بیشتر هست که با توجه به اینکه این هدفون کاربرد هدفش پرتابل هست باید یک فکر اساسی برای 2.5 متر کابل بسیار بلند اون بکنید که بعید میدونم راه ساده ای مثل جمع و گره زدن کابل وجود داشته باشه که این کار باعث میشه اغلب این مدل هدفونها به راحتی از روی سر جابجا بشه و همیشه باید دست به هدفون باشید.
و در آخر آخر کریتیو زیاد به فکر کابر برای استفاده طولانی مدت نیست در حالیکه Beyerdynamic توجه بیشتری میکنه و اغلب هدفونهاش برای استفاده طولانی راحت هستند.
والا خواستم سفارش بدم بیارن برام. shure se215 یک چیزی حدود 3 هفته و 200 تومن میشه تا برسه دستمنقل قول:
خوب اینجوری که اصلآ به صرفه نمیشه به خصوص برای هدفونهای ارزان قیمت بهتره حداقل هدفونی تهیه بشه که هزینه پستی اون با قیمت هدفون برابری نداشته باشه هر چند 215 باز هم با این قیمت ارزش داره ولی . . .نقل قول:
به هر حال شما شرکتی (شرکتهایی که سفارش خرید از خارج قبول می کنند) سفارش میدید یا اینکه آشنا قرار براتون خرید کنه؟
سلام ببخشید هدفون تا 50 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ ... ممنون ...
سلام
بالاخره هدفون من بدستم رسید.(beyerdynamic dt770 pro 250 ohm)
کارت صدام هنوز دستم نرسیده.
دوستان اگر نظری یا نکته ای هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسی دوست عزیز از پاسختون.:40: ولی خب من چه گلی به سرم بگیرم پس :19: تو بازار ایران یک دونه .Ex300 هم نتونستم پیدا کنم. والا پیدا هم بکنم عمرا کمتر از دو برابر قیمت اصلیش نباشه! خب یکهو یک کار اساسی کنم بهتره که. تنها چیز نسبتا خوب که تو ایران گیرم اومد Aurvana in ear II بود که کیفیت کابلش خوب نبود زود خراب شد.نقل قول:
نمیدونم، به این فکر میکردم بدم این شرکتا که جنس وارد میکنن برام یک مک بوک ایر جدید بیارن، اینم کنارش بگم بیارن که مثلا به قول شما هم قیمت جنسی که میخوام پول پست نداده باشم!
اگه شما با توجه به بازار ایران پیشنهادی دارید واقعا خوشحال میشم بشنوم.
خیلی مخلصیم:11:
سلام به شمانقل قول:
دوست عزیز اگه بیشتر توضیح می دادید که چه نوع هدفونی و برای چه نوع پلیری و چه سبکهایی بیشتر گوش میکنید تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنند
به هر حال به نظرم برای سبکهای الکترونیک بهترین انتخاب با توجه به موجودی بازار EP830 و سایر سبکها هم مدلهای AKG K77 , AKG K44
سلام به شمانقل قول:
مبارکتون باشه عالیه
برای کارت صدا تصمیم شما اگه اشتباه نکنم و خاطرم باشه شد همون کریتیو HD اکسترنال درسته؟
حسابی خرج کردید و امیدوارم که از نتیجه کاملآ راضی باشید. و پیشنهاد می کنم یک کمی توی نت دنبال تراکهای کیفیت بالاتر از MP3 به فرمت FLAC باشید تا دیگه چیزی کم و کسر نباشه البته زیاد مهم نیست که فرمتهای خیلی کیفیت بالا دانلود کنید همون FLAC استاندارد 44/16 کافی هست هر چند وقتی که این رقم را نمی زنند منظورشون همین هست.
فقط فراموش نکنید که کارت صدا رسید دستتون درباره هدفون و صداش برای من یک چند خطی تایپ کنید تا اینطوری شرینی هدفونتون به ما هم برسه (:
خواهش می کنمنقل قول:
دور از جون چرا؟
خوب دیگه قرار نیست هم برای هر چیزی که دور از دسترس بود خودمون رو خفه کنیم دو راه بیشتر نیست یکی اینکه هزینه بیشتری پرداخت کنیم و یکی اینکه سطح توقع خودمون رو کم کنیم
خوب یک سوال پیش میاد و اون اینکه چرا شما برای خرید یک لپ تاپ زیبا ولی گران قیمت که به راحتی در ایران هم قابل تهیه هست و گارانتی هم می کنند شما هزینه اضافه پرداخت می کنید؟
یک راه دیگه هم هست و اون اینکه پول بدیم به صرافی و بگیم برامون توی xx چنج کنه و بریزه به حساب اون فروشنده این هم کلکی هست که کسی به شما نمی گه و اگه آشنا باشید راحت می تونید بدون اینکه کارمزد بدید خرید کنید مثلآ من100 دلار از صرافی خرید می کنم ولی بهش میگم این رو از توی صرافی xx تحویل بدید ولی بریزید به حساب 123456 یا نهایتآ می گید که ارسال پستی کنه به این آدرس . . . .
فقط شما باید از قبل با فروشنده هماهنگ کرده باشید هر چند خارجی ها اغلب خیلی صادقتر از بعضی از فروشند های کلاه بردار ما هستند و پولتون رو نمی خورند و جنس خراب و دست دوم و شکسته و . . . هم به نمی فرستند البته اغلب 90 درصد
برای ارسال هم چاره ای جز TNT ,DHL نیست ولی به نظرم که با هاشون کار کردم بهترین DHL هست و اگه وزن خریدتون زیر 500 گرم باشه حتی گمرکی حساب نمی کنند ولی براشون فرقی نمی کنه یک برگ کاغذ باشه یا 500 گرم با شما 100 دلار تمام هزینه پستی حساب می کنند و کاری هم ندارن چی توی بسته هست و کمتر از یک هفته تضمینی دستتون می رسه
اگه هدفونی که سفارش میدید بیشتر از 500 گرم باشه البته وزن کل هدفون با جعبه را توی سایت باید پیدا کنید یک کمی هزینه ارسال بیشتر میشه مثلآ برای یک بسته 1300 گرمی از US باید 130 دلار پرداخت کنید
برای مصارف خانگی ... فیلم ببینم آهنگ گوش بدم ... مدلی که سفارش میدید سعی کنید تو ایران موجود باشه و نوع هدفون هم فرقی نداره ... راحت باشه ... ممنون ...نقل قول:
سلام به شما
دوست عزیز اگه بیشتر توضیح می دادید که چه نوع هدفونی و برای چه نوع پلیری و چه سبکهایی بیشتر گوش میکنید تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنند
به هر حال به نظرم برای سبکهای الکترونیک بهترین انتخاب با توجه به موجودی بازار EP830 و سایر سبکها هم مدلهای AKG K77 , AKG K44
اره! چند تا آلبوم FLAC دانلود کردم.نقل قول:
کارت هم Creative Titanium PCIe رو میگیرم.HD خیلی گرونه .
جواب میده دیگه؟
مک بوک ایر که خب فعلا سری جدیدش تو بازار نیست، بیاد هم تا چند ماه اول قیمتش زیادی بالاس، شاید بدم بیارن حتی ارزونتر هم باشه!نقل قول:
ولی در مورد صرافی که فرمودید... راستش چیز زیادی نفهمیدم :دی ولی خب اگه راهی هست که از یک فروشنده خودم خرید کنم احتمالا خیلی می ارزه. اگه بگید دقیقا چیکار باید بکنم خیلی ممون میشم:40:
مرسی بازم:40:
پینوشت: ولی خداییش گل بگیرن در بازار ایران رو:13: