بله. بلوسنس +T14 با کیس جدید از دوشنبه هفته پیش وارد بازار شد.نقل قول:
دوستان بالاخره اين t14+جديد وارد بازار شدند؟
Printable View
بله. بلوسنس +T14 با کیس جدید از دوشنبه هفته پیش وارد بازار شد.نقل قول:
دوستان بالاخره اين t14+جديد وارد بازار شدند؟
از قيمتش هم خبر داريد؟تغييري كرده نكرده الان چنده؟
از كدوم نمايندگي بگيرم بهتره؟
با سلام
دوستان ورژن جدید دستگاه x.vision 121 اومده (1.62) میتونید از لینک زیر دانلود کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شوم پاسخ دهید
نقل قول:چه امکاناتی در این ورژن 1.62 xvision اضافه شده
چه امکاناتی به این ورژن اضافه شدهنقل قول:
نمیدونم چه تغییری داشته من که نصب کردم تغییری ندیدم . توی سایت هم changelog نداره
این مدل جدید با کیس جدید چه شکلیه و چطور باید تشخیص داد که مدل جدیده هست؟نقل قول:
ممنون از پاسخگویی شمانقل قول:
دوستان گیرنده ی دیجیتال من بصورت خیلی عجیب وقتی کولر ابی روشن باشد قطع نمیشه ولی در صورت روشن نبودن کولر بعد از 2 تا 3 دقیقه انتن کم کم صفر میشه و سیگنال قطع میشه و باید برنامش را ببندم و دوباره باز کنم تا 2 3 دقیقه ی کار کنه در ضمن با انتن خودش هم میگرم
گيرندت چيه؟بلوسنس؟نقل قول:
قبل از تابستون هم اين مشكل رو داشتي؟
با سلام
من به احتمال زیاد این x.vision pcdvb-2100 که مال مادیران هست رو بخرم. به نظر من که خوبه.
شما چی ؟ :31:
با اینکه اینجا به طور رسمی فعال نیست و من تو مرکز استان نیستم بازم میخوام بگیرمش! الان اینجا آزمایشی هست.
قیمتش که حدود 90 تومنه انگارنقل قول:
باکسش فلزی شده ، قبلا پلاستیک فشرده بوده
لیست نمایندگی هاش توی صفحه زیر هست
[HTML][/HTML]کد:http://www.saamabusiness.com/blusenssale.html
گیرندم Q G BEST هستش.قبل از تابستون یه وقت هایی اینطوری میشد مثه الان نبود که دائم اینطوری باشهنقل قول:
دوست عزیز گیرنده کامپیوتری با مارک بلوسنس وجود ندارهنقل قول:
چون دوستمون گفت باید برنامه اش را ببندم و دوباره باز کنم کاملا معلومه که گیرنده تلویزیونی نیست
meshkiposh2200 عزیز
به نظر من گیرنده ات گرمش شده! خوب بذار زیر کولر باشه:27::31:
[/QUOTE]"دوستان گیرنده ی دیجیتال من بصورت خیلی عجیب وقتی کولر ابی روشن باشد قطع نمیشه ولی در صورت روشن نبودن کولر بعد از 2 تا 3 دقیقه انتن کم کم صفر میشه و سیگنال قطع میشه و باید برنامش را ببندم و دوباره باز کنم تا 2 3 دقیقه ی کار کنه در ضمن با انتن خودش هم میگرم "[/QUOTE]
منم ديروز رفتم يه گيرنده t14+خريدم 91تومن!
كيسش هم فلزي هست!
من موندم چطوري قبلا از پلاستيك استفاده كردن!
-----
منوش تقريبا مثل پرو ويژن هست !
فايل هاي 1080Pرو هم راحت پخش ميكنه
فقط يه فايل 1080pبا فرمت aviدادم بهش پخش نكرد!
يه فايل m2ts 1080pبا بيت ريت24روبهش دادم خيلي راحت پخش كرد!
زير نويس Srtرو هم راحت اجرا كرد ودر فريمور1.4هم امكان تغيير سايز زير نويس هم بهش اضافه شده!
كيفيت ساختش هم خوبه فقط اگر رنگ يو اس بيش هم سفيد نبود مشكي بود خيلي بهتر ميشد!
يو اس بيش هم يه خورده كج لحيم شده بود!
در كل راضي كننده هست!
با سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
می توانی این فیلمها را برام یک جوری بفرستی یا یک لینک دانلودش را برام بفرستی؟ برای تست گیرنده ها می خوام
"دوستان گیرنده ی دیجیتال من بصورت خیلی عجیب وقتی کولر ابی روشن باشد قطع نمیشه ولی در صورت روشن نبودن کولر بعد از 2 تا 3 دقیقه انتن کم کم صفر میشه و سیگنال قطع میشه و باید برنامش را ببندم و دوباره باز کنم تا 2 3 دقیقه ی کار کنه در ضمن با انتن خودش هم میگرم "[/QUOTE][/QUOTE]نقل قول:
ممنون از کمکتون البته از حد گرمی گذشته و در حد منفجر شدن هستش
مبارکه. بالاخره انتظار به سر اومد. چقدر انتظار بده! راستی از کجا به این قیمت خریدی؟ ورژن دستگاه 1.4 هستش یا 1.5 توی 1.4 هنگام ضیط چراغ سبز قرمز میشه و چشمک می زنه البته بعد از روشن کردن دستگاه 6 الی 7 ثانیه طول می کشه چراغ دستگاه سبز بشه. گفتم شاید روی دستگاههای جدید ورژن 1.5 اومده باشه. توی سایت سما عرشیان فقط ورژن 1.4 هستشنقل قول:
با سلام من تقریبا کل فروم رو خوندم ولی جواب سوالم رو پیدا نکردم
من یک گیرنده مارشال me-7024 گرفتم از کارش راضیم ولی تنها مشکلم اینکه که من فقط می تونم 8 کانال رو بگیرم در حالی که تو سایت خود صدا و سیما گفته 14 کانال دیجیتال پخش می شه می خواستم بدونم مشکل کجاست
ممنون
ممنون اره ديگه بالاخره از شر اين پروويژن خلاص شدم!:8:نقل قول:
از توپ خونه خريدم!گرون خريدم؟:10:
ورژن روي دستگاه كه خريدم فكر كنم 1.3بود,نه 1.5نبود!بعد 1.4رو دان كردم ريختم روش!بعضي از مشكلاتش حل شد!
گرون که فکر کنم نیست و فعلا قیمتش همینه چون توی بازار کمه و کمی هم ظاهرش تغییر کرده.نقل قول:
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
شما برو توی جستجوی دستی کانالها و ببین روی فرکانسهای اعلام شده برای منطقه شما سیگنال داری یا نه اگر سیگنال ضعیف بود کمی آنتن رو بچرخون تا سیگنال قوی تر داشته باشی و بعد دکمه تایید رو بزن تا کانالهای اون فرکانس رو پیدا کنه و اضافه کنهنقل قول:
خودت هم اين مدل رو داري؟نقل قول:
چند خريدي؟
در مشهد و شهرستاناش کدوم شبکه ها قابل دریافت هست؟...............با ذکر فرکانس
بله چند ماهی هست که دارم. اون موقع توی توپخونه 85 تومن بود. البته برای من ماجرا داشت. چون اول t14 معمولی گرفتم بعدش مدل پلاس اومد خوشبختانه دستگاه من یه تیک ظریف داشت که برای گارانتی بردم و با مبلغی ما به التفاوت مدل پلاسشو گرفتم. من هم من حیث المجموع راضیم.نقل قول:
قیمتش همه جا همینه "شرکت سما به همه نماینده هاش نامه زده که 91 بفروشید"نقل قول:
البته مغازه های متفرقه، به جز نمایندگی حدود 89 (توی تهران دیدم) تا 100 هزار :18:(توی اصفهان) دیدم فروش رفته
پوشش فکانس در مشهد: 13 شبکه هست و با جست جوی دستی می تونید شبکه ها را دریافت کنیدنقل قول:
برای دریافت اطلاعات بیشتر می تونید به وبلاگ مخصوص ----t هم پیغام بدید»
کد:www.maadiran.mihanblog.com
تغییرات این ورژن طبق اعلام مادیران در فولدر درایورنقل قول:
Fix teletext display with english charater.
2. Put channel numbering ،°Operator Defined،± by default
برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به وبلاگ استانی ها هم مراجعه نماییدنقل قول:
آدرس وبلاگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:
دوست عزیز برنامه ها بر روی دو کانال متفاوت پخش می شوند برای دریافت کانالها باید کانال یابی بصورت کامل انجام شودنقل قول:
با سلام
دوستان کیفیت تصاویر بین x.vision 121 و 131 یا 333 در پخش تلویزیونی چقدر تفاوت داره ؟
با عرض ادب و سلام خدمت همه ی دوستان, من یک مانیتور تی وی ال جی مدل 2794 دارم که لیست کانال های دیجیتال رو می گیره اما وقتی داخل کانال ها میرم تصویر سیاه میشه و پیغام hdservice رو نشون می ده , کسی می تونه کمکم کنه ؟ متشکرم
شبكه iFILM درروز عيدمبعث درتاريخ 8 تير ماه برروي گيرندهاي ديجيتال قابل دسترسي ميباشد .لازم به ذكر است اين شبكه به دوباندصداي عربي وفارسي برنامه پخش ميكند.
براي دريافت اين شبكه در8 تير ماه فقط كافيست گيرنده ديجيتال ويا تلويزيون ديجيتالي خودرا اسكن كنيد
منبعکد:www.ifilmtv.ir
با سلام خدمت دوستان
اين مشكل جديدا براي من پيش اومده و قبلا سابقه نداشته :
هنگام ضبط يك كانال تعدادي از كانالها كه متغيرند از دسترس خارج ميشن و مثلا وقتي كانال 2 رو ضبط ميكنم براي كانال 11 مينويسه (ضبط) به نظرتون چكارش شده؟
براي استفاده از قابليت ضبط وديدن يه كانال بايد از يك فركانس باشند!
این شبکه ایرانی است یا عربی؟نقل قول:
این مسئله تا جایی که من یادمه از اول بوده و هنوز هم هست فقط دستگاه دوتیونره می تونه از دوتا فرکانس ضبط بکنه که توی این دستگاه های زیر صدهزار تومان من ندیدم!نقل قول:
گشتم نبود ، نگرد نیست! می سازیم و می جوریم و اراده ایرانی و ... هم جایی وجود نداره!
نقل قول:
از نظر کیفیت ساخت عالی است ولی فعلاً نرم افزارش سرتاپا مشکله
آپدیتش که زبان دستگاه را فارسی می کنه پر از اشکال است
به همون دلیل آپدیت بی کیفیت توی بعضی از تلویزیون ها وقتی از طریق پورت HDMI وصلش می کنی به تلویزیون شبکه ها را بدون صدا نشون میده
از جمله سامسونگ و پاناسونیک خیلی باهاش مشکل داشته
تمام این گیرنده ها وقتی انگلیسی است خیلی خوب است ولی تا فارسی میشه خیلی مشکلاتی که توی حالت انگلیسی نداره وقتی فارسی میشه بهش اضافه میشه
T14+ بخر تا موقعی که آپدیت جدید برای تی 16 نیامده، خیلی بهتر از اینه، پشیمان نمیشی
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
اونهایی که HDMI داره همه اش یک کیفیت داره و اونهایی که نداره هم همه اش یک کیفیت داره!نقل قول:
بابا اینها دیجیتال است، دیگه برفک و ... نداره فقط مشکل هنگ کردن و ... داره
اصفهان شاپ عزيز مگه اوني كه داري با بلوسنس مقايسش مي كني2تيونر نيست 2كانا ل همزمان ضبط نميكنه ويه كانال نشون بده واز همه مهمتر قيمتش زير 90هزاره؟؟؟!؟!!؟!؟!:10:نقل قول:
شبكه IFILM شبكه فيلم وسريال ميباشد ودر روز عيد مبعث 24 ساعته نيز ميگردد .با زدن كليد AUDIO ويا LANG روي ريموت دستگاه ديجيتال خود ميتوان فيلمها وسريالها را دوبله از فارسي به عربي و برعكس. تماشا كرد.نقل قول:
همچنين از آغاز وافتتاح شبكه ورزش -1 در چند ماه آينده خبر داده شده است.