WOWنقل قول:
شهرام جان مگه چيكار ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::31::3 1::31:
خواهش ميكنمنقل قول:
ممنون امین جان:11:
لینک دانلود ultra شو برام بزاری ممنون میشم
ULTRA چه مدلي؟
Printable View
WOWنقل قول:
شهرام جان مگه چيكار ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::31::3 1::31:
خواهش ميكنمنقل قول:
ممنون امین جان:11:
لینک دانلود ultra شو برام بزاری ممنون میشم
ULTRA چه مدلي؟
واسه همون x50 می خوام امین جان
نقل قول:
خدمت شما:
کد:http://rapidshare.com/files/127528053/SR-X50CU-ULTRA-2Jul2008.zip.html
دست گلت درد نکنه امین جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آچار فرانسه انجمنی
نقل قول:
من خیلی وقته قتل رو گذاشتم کنار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می ذاشتی بعده اینکه اسممون رو محسن زد تو تگ اینو می گفتی :13:نقل قول:
اصلاح میکنم : من یک قاتلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم قاتل باشم اسمم میرد کوجا؟نقل قول:
تو لیست اعدام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام.به نظرتون دکتر پوست خوب توی اصفهان کیه .اگه سراغ دارید ادرس مطب را هم لطف کنید بدید
اسیلیان (اگه درست نوشته باشم) اما من هیچ آدرس و شماره تلفنی ازش ندارم. میتونی از 118 بگیری.
چقدر اطلاعات دادم!!!!
والا خودم هم نمیدونم به خدا !! :31::31::31::31:نقل قول:
دکتر فاطمی تو خیابون محتشم کاشانی (دقیقی) روبروی بیمه ی ایران (کنار ساختمان ام ار ای )نقل قول:
نكنه فقط فيلم دانلود ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودم که چیزی یادم نمیاد ! شاید !! به قول معروف الله اعلم !!نقل قول:
یعنی خیلی مراعات کردم امروز هم شد : 1.9 !! احتمالا تا فردا برای مدتی رنگ و رومون میپره !!
به به بروبکس شهر زیبای جی ...
سلام ..
با اين ركوردي كه داري به جا ميذاري بايد اشتراك يكساله 10 گيگ بخرينقل قول:
كه البته من حس كنم اونم يك ماهه نشده تمامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 گیگ !! 2 گیگ توی یک هفته => 10 گیگ توی 5 هفته حدودا 1 ماه !!نقل قول:
دوستان از کجا میتونم قطعات دسته دوم کامپیوتر مثل مونیتور بخرم؟
سلام. من از کجا می تونم وسایل تزئینی آکواریوم بخرم.؟اون که تو نظر را رفتم ولی اونایی که می خواستم را نداشت. تو مجنمع پارکم فقط با حود آکواریوم می دهد.ممنون.
ادرس دكتر اصيليان : از سمت دروازه شيراز كه وارد 4 باغ بشي فكر ميكنم دومين كوچه سمت راست باشه اسم كوچه رو فراموش كردم.نقل قول:
دكتر مريم ملكي هم خوبه : مجتمع پارك طبقه ي دوم
اما اصيليان كارش عاليه فقط ممكنه الان بري واسه 2 ماه ديگه ويزيت بده اگه عجله دارين ملكي رو توصيه مي كنم
به به Ladan خانم
ازین ورا ؟
کجا بودی نبودی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خيابان شريف واقفي،قبل از مسجد............
سلام
کسی یه آموزشگاه موسیقی خوب سراغ نداره ؟
برای آموزش سنتور می خوام
نقل قول:
مركز موسيقي توي خيابان حكيم نظامي،محله ارامنه (بالاتر از خاقاني) استاد قنبري هستند....
كه كارشون خيلي خوبه،حتي ميتونيد كلاس خصوصي هم باهاشون بگيريد
اصفهان خیلی گرم شده
محتشم کاشانی همان کاشانی دروازه تهران است یا ....نقل قول:
نه خیر .نقل قول:
محتشم کاشانی نزدیک حکیم نظامیه
ممنون. حتما سر می زنم.نقل قول:
[quote=amin123;2649578]مركز موسيقي توي خيابان حكيم نظامي،محله ارامنه (بالاتر از خاقاني) استاد قنبري هستند....
كه كارشون خيلي خوبه،حتي ميتونيد كلاس خصوصي هم باهاشون بگيريد[/quot
ممنون حتما سر می زنم
ای اداره برق اصفهان
خواهشا یه بار اشتباهی هم شده مطابق لیست اعلام شده در ساعت مقرر برق رو قطع کنین!
آب مفتیه برق مفتیه...
به شدت تاييد ميشهنقل قول:
من موندم اينا كه اين همه مي شينن اين برنامه را در ميارن چرا بش عمل نمي كنن؟نقل قول:
راست گفتی آخه الکی چرا برنامه می دهند تازه می گویند ما کار هایم را خیلی دقیق است
سلام
کسی از بچه های فروم امثال اعتکاف نمیره ؟
ان شا الله من مسجد المهدی مرداویج! میرم.
التماس دعا
یا علی
يه احساسي داره بهم ميگه اين تاپيك در حال جان سپردن, كسي با من موافقه؟
ها نه خدا نکنه
بچه ها کجایین؟
مجید امین مژگان سعید شهرام وردیست سامان ...اسم بقیه هم به دلیل آلزایمر در یادمان نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه هر کی هر جا هست اینجا هم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی منو صدا زد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از مژگان خبر نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مژگان خانم مبارکه ایشاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی تشریف بیاریم در خدمتمون باشید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال:
کسی میدونه چرا امضای قبلیم حذف شد؟!
من فقط نوشتم :
خودسانسوری !
چي شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما كه اينجاييم :27:
نگو اين چيزا رو
اگه بچه ها بيان و بفهمن چي ميگي اون موقع تاپيك هر لحظه در صدر انجمن متفرقه باقي ميمونه ها :21:
جان :18:نقل قول:
خودت چي فكر ميكني ژولي جان !!!!!!!!!!!!