آقا ممنون. از روی هارد اکسترنال چی؟اگه دانلود کنم از رو هارد میخونه؟راستی المپیک 2012 می گن 3d پخش میشه.ر س ی و ر من i class k9k9 full hd هست.می تونم ببینمش؟اصلا از چه شبکه ای پخش می شه؟
Printable View
آقا ممنون. از روی هارد اکسترنال چی؟اگه دانلود کنم از رو هارد میخونه؟راستی المپیک 2012 می گن 3d پخش میشه.ر س ی و ر من i class k9k9 full hd هست.می تونم ببینمش؟اصلا از چه شبکه ای پخش می شه؟
فایل های بالای 4 گیگ رو میشه تیکه تیکه کرد رو فلش ریخت که البته اصلا راه مناصبی نیست اگه زیاد بخوای اینکارو بکنی تازه وسط فیلم یهو قطع میشه باید بری تیکه بعدی رو play کنی- راه ارزون دیگه اینه که اگه کامپیوترت کارت گرافیکش جدیده و خروجی 3d ساپورت می کنه از اون استفاده کنی - اگه هیچ کدوم از اینا به کارت نیومد در نهایت باید یک مدیا پلیر خوب یا یک بلوری (با ساپورت hd rip) بگیرینقل قول:
کامپیوترم که فقط به درد کار با اینترنت میخوره.اگه بدونم هارد اکسترنالو ساپورت می کنه و البته فیلمهای سه بعدی رو تورنت رو اجرا می کنه از هارد استفاده می کنم.شما میدونین sd card st30 فیلم سه بعدی می خونه یا نه؟چون تو تبلیغاتش 3d imagine sd card نوشته.اکه بخونه به جاش یه sd card 16 یا 32 میگیرم
تشکر از my darling کیفیت 2d به st30 3d چطور هست؟
یه کارت گرافیکati 6450 بگیر واسه کامپیوتر . من 1 ماه پیش گرفتم 62 تومان مارک HIS ati 6450نقل قول:
فیلمهای MKV که3D هستن و حجمشون 2.5 گیگه از روی فلش اجرا میشن؟
سلام
چند تا شبکه 3d رایگان روی ماهواره ترکست هست نگاه کردم اصلاً جالب نبود نمیدونم مشکل از شبکه بود یا کلاً 3d همینطوریه ؟ یه جورایی تو ذوقم زد
در ضمن دوستان برای شارژ عینک چند ساعت باید به یو اس بی وصل باشه ؟ از شارژر هم میشه استفاده کرد ؟ نشانه ی فول شارژ شدن چی هست ؟
من خودم تست نکردم چون تی وی خودم 3d نیست ولی فکر کنم تا 4 گیگ مشکلی نداشته باشهنقل قول:
مشکل از شبکه بوده :31:نقل قول:
فقط فیلم هایی که از ابتدا و با بودجه کافی به صورت 3d ساخته شدند کیفیت خارق العاده دارند . اونایی که بعدا 3d شده اند ( توسط استودیو های فیلم سازی) کیفیت خیلی پایین تری دارند . 3d برنامه سازان تلویزیون که کلا از سینما در سطح پایین تری هست . از همه اینا بدتر تبدیل 2d به 3d رو خود تلویزیون هاست که ته مزخرفه
منم بالاخره یک فروند 50VT30 رو به قیمت 2.950 خریدم.
انصاقاً خدای تصویره!
با یه ----- آشغالی STSRSAT X95 یه تصویر SD عروسکی میده که نگو...:27:
از بس که تصویرش خفنه 6 - 7 ساعته دارم باهاش عشق می کنم.
هر چی نگاش می کنم سیر نمیشم.
اونقدر زل زدم بهش چشام داره از کاسه در میاد:31:
دیزاینش خیلی خوشگلتر از عکسهاشه. خیلی با کلاسه.
تصویرش خیلی طبیعیه. عجب کنتراست و نوردهی دقیقی داره. عجب سرعتی. عجب زاویه دیدی. عجب نوری...
هر چی بگم خوبه کم گفتم. خداییش ، حرف نداره!
وقتی تلویزیون به این ماهی هست آدم باید خیلی خیلی خر باشه که بره LEDهای آشغالی با اون تصویر کارتونی مسخره رو بخره.
آخ. اسم LED آوردم حالم بهم خورد:2:
توف تو هر چی LEDه
دوستان کسی از عسلویه یا گناوه هست ؟
به سلامتی مبارکهنقل قول:
کارت هدیه چند تومنی بود ؟
من هم کم کم باید بگیرم این تی وی رو :40:
دوتا عکس از تی وی جی 10 :20:محتوای مخفی: G10
ممنون.
کارت هدیه 75 تومن در اومد.
به همراه یه فیش HDMI پاناسونیک
نقل قول:
به به بسلامتی . مبارکه .
ایشالا چرخش برات بچرخه .
بله دقیقا همینطوره ، هر چی در موردش بگی بازم کمه . خداییش پنل با این کیفیت و دیزاین زیبا نوبره . برو یه Full HD روش ببین و حالشو ببر .
خدارو شکر تی وی رو از برق درآوردم دوباره زدم تو برق درست شد.نقل قول:
حالا اگه باهاش گیم بازی کنی چی میگی پس :5: من قبلا روی ال ای دی گیم بازی میکردم وقتی st30 خریدم گیم بازی کردم روانی شدم forza 4 اصلا یه بازیه دیگه شده بود فکر میکردم نسل عوض شده.نقل قول:
دوستان واقعا تفاوت st30 و vt30 در نظر یه خریدار عادی چقدره؟ منظورم از نظر کیفیت تصویره نه مالی.
من امروز جفتشون تو نمایندگی نگاه کردم. فقط از نظر طراحی قاب دور vt30 با صفحه یکی بود ولی st30 قابش بیرون زده تر. البته کنتراست بالاتر vt30 هم هست که نمیدونم چقدر فرق ایجاد میکنه. من الان خیلی دودلم که کدومو بگیرم. اگه زیاد فرقی نمیکنن (به جز طراحیشون) همون st30 رو بگیرم و با بقیه پولم یه سینمای خانگی پایونییر. در ضمن قیمت امروز vt30 توی نمایندگی 2990000 بود(50)
زیاد فرقی ندارن به نظر من اگه بخوای حرفه ای تنظیم کنی تصویر vt30 بهتره روی حالتای معمولی تصویر st30 فرقی با vt30 نداره.
دوستان تنظیمات حرفه ای vt30 را بزارید روی کدوم مد تصویر؟؟
پونل جان مبارکت باشه ایشالا سال دیگه 65 شو بگیری، آقا پشتش چندتا فن داره؟ صداش از چه فاصله ای قابل تشخیصه؟ و کارت جایزت چند دراومد؟
سلام من فردا میرم یه st30 بگیرم
هرچی گشتم تو این 161 صفحه گم شدمو نتونستم کارایی رو که هنگام روشن کردن برای اولین بار مثل کالبره و چک کردن ÷یکسل سوخته و رفتن به منو مخفی برا چک کردن ساعت کارکرد و ... ÷یدا کنم
اگه میشه بگی که تا 100 ساعت رو چه مد و تنضیماتی باید باشه و چه طوری کالیبره کنمش
یا لینکه این مطالبو بهم بدید
اگه جواب بدین ممنون میشم چون فردا میرم بخرم و باید این کارا روش انجام بدم
ممنون از همگی:20:
ممنون.نقل قول:
4 تا فن پشتش هست.
صدا ندارن. بلکه بری پشت پنل و گوشت رو نزدیک فن کنی تا یه صدای خیلی کم وز وز بشنوی.
75 کارت جایزه بود.
با این عکسها میتونی پیکسل سوخته رو چک کنی :نقل قول:
من خودم با همین ها چک کردم.
وقتی چک کردم یه پیکسلش رنگش فرق داشت. فکر کردم سوخته اما چند دقیقه که کار کرد برطرف شد.
ساعت کارکرد رو میخوای چکار؟
اگه آک باشه وقتی اولین بار روشن میشه اتوماتیک تنظیم زبان و بعدش کانال یابی دیجیتال و آنالوگ میاد رو صفحه.
من 100 ساعت اول رو مد نرمال نگاه می کنم که تنظیمات تصویر رو 50 هست. دیگه مثل مدلهای قبلی 100 ساعت اولیه مهم نیست ولی محض احتیاط تنظیمات رو 50 یا کمتر بزار و شبکه هایی که لوگو ثابت دارند بیشتر از 15 - 20 دقیقه نبین.
من پس کلی کلنجار رفتن و دیدن پست های دیگران و استفاده از تنظیمات کالیبراتورهای حرفه ای و سلیقه خودم توی تصویر و .... به یه تصویر دلخواه سینمایی رسیدم.تنظیمات رو اینجا می گذارم تا اگر کسی خواست این تنظیمات رو اعمال کنه شاید کس دیگه ای هم خوشش اومد.نکته قابل توجه اینکه این تنظیمات فقط برای فیلم بلوری یا FULL HD ریپ نشده و استفاده توی تاریکی زیباست.
Mode Professional 1
CONTRAST 60
Brightness 0
Color 50
Sharpness 50
Tint 0
Color Remaster Auto
Eco Mode on
P-NR Max
White Balance:
RG 9
GG -6
BG 9
RC 2
GC 0
BC 0
More Detailed:
IRE10 -7,1,-11
IRE20 -6,0,-13
IRE30 -2,0,-5
IRE40 0,0,-3
IRE50 1,2,-4
IRE60 3,0,3
IRE70 2,0,-2
IRE80 0,0,-4
IRE90 -2,0,-1
IRE100 -3,0,-3
Color Managment:
RH 0
GH -3
BH 11
RS -3
GS -11
BS 20
RL -4
GL -7
BL 14
More Detaled:
YH 6
CH -2
MH 5
YS 2
CS -2
MS 0
YL -2
CL -2
ML -5
Gama 2.2
More Detailed:
10IRE -11
20IRE 0
30IRE 0
40IRE 0
50IRE 0
60IRE 0
70IRE -2
80IRE 1
90IRE 1
100IRE 0
دوستان واقعا هیچکی نمی دونه st30 از رو یو اس بیش فیلم 3d پخش میکنه یا نه؟
دو رود دوست عزیزنقل قول:
مرسی از برنامه که برای تنظیم داشتین این تظیم برای vt30 هستش و همه این منو های که تو لیستتون هست توی این tv وجود داره ممنون میشم اگه یمقدار روشنتر توضیح بدین من 50 vt30 جدیدا گرفتم خیلی دنبال نحوه کالیبره شدن بودم خوشحال میشم که کمکم کنید شاد باشین مرسی از توجه شما:20::20:
سلام به همه
تبریک به پونل جان
من رفتم نمایندگی پانا تو خیابان داریوش شیراز 42 vt30 رو میگفت 1430
ولی یه چیز عجیب تصویر vt30 در وسط پنل بسیار جالب اما در گوشه ها تصویر مات میشد
تصویری که داشت پخش میشد تصویر یه فوتبال بود دوربین که روی تماشاچیان میرفت تو گوشه ها تصویر مات بود ولی در وسط
تصویر تماشاچیان واضح و مشخص بودند.
کسی دلیلش رو نمیدونه
من با اينكه خيلي مشتاقم كه اين تلويزيون رو تهيه كنم ولي توي همين تاپيك به اين نتيجه رسيدم كه يكي دوماهي صبر كنم تا قيمتش بياد پايينتر ....نمي دونم كار درستيه يا نه !
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
عجب !!!!!....براي چي ؟..يه نفر ديگه هم انگار قبلا همچين گزارشي داده بود !نقل قول:
Delmajd جان ممنون
اون که شما میگید بخاطر فوکوس دوربینه یعنی فیلمش همینطوریه.
قیمتی هم که بهتون دادن چرا اینقدر کمه؟ بنظرم اشتباه تایپ کردید.
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
بطور کلی پاناسونیک کاهش قیمت چشمگیر مثل سامسونگ و ال جی نداره.نقل قول:
بخصوص با این وضع دلار گرون نشه شانس آوردین.
بنظر من تا گرون تر نشده برید بخرید.
دوست عزیز ؛ توی دفترچه دستگاه نوشته که SD کارت رو تا 2 و مموری کارت رو تا 32 گیگ ساپورت می کنه و فقط هم از فرمت FAT32 پشتیبانی می کنه (متاسفانه من هم مشکل شما رو دارم...!!) :9:نقل قول:
تبریک می گم poonel جان . مبارکت باشه . آخرش برای میزش چی گرفتی ؟ شیشه ای یا چوبی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطوره که جناب poonel گفتند . منم اون تیزر رو دیدم . مربوط به دوربین و نحوه ی فیلم برداریش می شه . با تیزرهای تبلیغاتیه دیگش اینجور نیست . پس مطمعن باشید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببخشید 2430 بود اشتب زدمنقل قول:
ممنون. شیشه ای گرفتم و بزرگتر از TV هست. 160 سانته و کشو مشو هم نداره. خیلی خوشگله و کاملاً با VT30 ست هست.نقل قول:
خیلی دوست داشتم عکسشو میزاشتم حال می کردید، فقط چون طرحش انحصاریه و اگه بزارم حتماً سریع کپی میشه نمی تونم عکسشو بزارم.
خیلی نامردی :27:نقل قول:
خیلی دوست داشتم عکسشو میزاشتم حال می کردید، فقط چون طرحش انحصاریه و اگه بزارم حتماً سریع کپی میشه نمی تونم عکسشو بزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار تعیین فاصله استاندارد تا تلویزیونهای HD
تقصیر من نیست. اونکه میز رو طراحی کرده اجازه نداده ازش عکس براتون بزارم. شرمنده ام.نقل قول:
برادر پونل پس ادرس فروشگاه را بزار خرید کنیم
پیام خصوصی شد.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
خسته نباشید
برای استفاده شبکه های معمولی و غیر اچ دی چه تنظیماتی بهترین تصویر رو میده
با تشکر