چیز شکن نمیخواد درست بشه؟
Printable View
چیز شکن نمیخواد درست بشه؟
فقط س ا ک س میتونی استفاده کنینقل قول:
آقا پس من چرا همچنان با دروزاه آزاد (:دی) میتونم همه جا برم بدون مشکل؟
من با Proxifier مشکلی ندارم . فیسبوق رو هم راحت میاره . ولی با Httpsنقل قول:
از رایتل استفاده میکنی ؟نقل قول:
لعنت به مخابرات که امروز همش قطع و وصلی. داشت.
سرعت واسه من خوبه.سرعن دانلود85 البته از سرورای داخلی
آره.از رایتل استفاده میکنم.نقل قول:
دیشب دلو به دریا زدم و اینترنتشو ارتقا دادم به 512.البته از نظر قیمتی اصلاً نمیصرفه ها.همین الان گفته باشم.اما واسه وبگردی فوق العاده س.الان بدون مشکل دارم کارامو انجام میدم.همین الانم با رایتلم.
شکن ها روش هر 30 ثانیه 1 بار قطع میشن یا نه ؟نقل قول:
خدا لعنت کنه مخابرات را.هنوز کامنت قبلیم خشک نشده بود اینترنتمو قطع کرد .الان بعد 4ساعت وصل شد.
من شکن ندارم.از فری دروازه استفاده میکنم و مشکلی نداره.نقل قول:
سرعت دانلودشم معمولیه.یعنی میشه گفت خوبه:
الان adsl مخابرات استان شما خوب شده؟
چطوری از این دروازه آزاد استفاده میکنید؟من دانلودش کردم اما روی mozilla کار نمیده.دانلود هم نمیکنه با IDM
روی موزیلا کار میده.فقط باید تنظیماتش رو با تنظیمات فایرفاکس هماهنگ کنی.یعنی یا Ip که بهت میده رو دستی وارد فایرفاکس کنی و یا تنظیمات دروازه ازاد رو برای نشستن روی فایرفاکس انجام بدی.
=-=-=-=
ایمان این مودمم خوبه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که 256 نامحدود دارن با چه سرعتی دانلود میکنن ؟
عزیزان تست پینگ به گوگل و 4.2.2.4 میگیرید ببینیم؟:n16:
بفرما :نقل قول:
براي اون دوستي هم كه گفته بودند سرعت 256 نامحدود عرض كنم كه چه سرور داخلي چه خارجي بين 100 تا 120 متوسط روي 110 هست
نوسان داشته اخیرا؟نقل قول:
پینگ برام خیلی مهمه، همین جریان قطع شدن تو بازی ها رو داره؟
تعرفه ی سرویس های نامحدودش چطوره؟ من دزفولم.
پ.ن: چ خوشکل اومدم تو این عکس :n02:
بابا همشهري:n02:نقل قول:
نوسان سرعتي زياد نداره ولي پينگ بعضي وقتها زياد ميشه. براي بعضي كارها مثل تماشاي آنلاين تلويزيون پينگ كه مي ره بالا اذيت ميكنه.ولي توي بازي زياد تاثيري نداشته داخلي ها 60-70 بوده پينگم. خارجي ها از 140 به بالا(اغلب 200)
نه من كه قطعي توي بازي نداشتم من ساعتها mw2 مي زنم اصلا قطع نميشه.
نامحدود كه سه ماهه 256 رو گرفتم 41.5 با 9.5 هم هزينه اتصال اوليه شد 51 تومن.
512 هم نوشته سه ماهه 66 ، 1024 هم 120 و 2048 هم 232 تومن. يكماهه هم دارند ولي سه ماه به صرفه تره 256 مثلا 17 تومن.
در مجموع بخوام بهت بگم فقط براي دانلود خوبه ولي اينكه قطعي زياد داره. دو روز گذشته يعني 5 شنبه و جمعه صبح كه خواستم وصل بشم نزديك 2 ساعت منتظر موندم تاكانكت شد. سرعت وبگردي هم متوسطه.
--------
پ.ن(به قول خودت!): شاهد از غيب رسيد الان كه اومدم پاسخ رو ارسال كنم اينترنت قطع شد 12 دقيقه طول كشيد تا الان وصل شد يه فايل 170 مگي كه رزوم هم نداشت پريد!
این چیه داداش !!!نقل قول:
:n19::n19:
یه چیز عجیب:n05:
واسه نیم ساعت سرعت دانلود شده بود دو مگ:n19:
mohammad.t من بازی a.v.a میکردم اما الان 10 روزه دیسکانکت میده
البته شاید به این خاطره که ویندوز عوض کردم
mw2 چجور آنلاین میزنی؟
اغلب با سرورهاي خارجي كه از توي خود بازي انتخاب مي كنم. سرور ايراني هم از xfire مي گيرم.نقل قول:
دیشب کلا قطع بود الانم وضعش جالب نیست
سرعت گوگل افتضاحه به زور یا اصلا بالا نمیاد.
به به پس همشهری هستیم از فردا بام نصف قیمت حساب میکنی :n02:نقل قول:
قیمتش با آسیاتک یکسانه پس، شاید هم کمتر. آسیاتک با مالیات میشه 24 تومن ماهی 512ش.
سرعت دانلودش چجوریه؟ یعنی برای 256 که داری سرعتش حداکثر 32 هست یا بیشتر؟
من فعلا که حدود 40 روز از اشتراکم مونده. و از 10 فروردین، از مرکز اهواز انتقال دادن ما رو به مرکز یزد، پینگم از 190 با سرور خارجی شده 370 حداقل :n14: گرچه بخاطر امتحانا همچین بد هم نشد :n19: دیگه نمیشینم پای APB. شما مرکز امام هستید که دیر وصل میشه؟ تا اونجا که میدونم مشکل دیر وصل شدن رابطه ی مستقیم با مرکز مخابراتی داره.
من فعلا هر سه ISP شاتل و پارس و آسیاتک رو از مخابرات فردوسی گرفتم، همه خوب وصل شدن و قطعی چندانی نداشتن. میترسم بیام مخابرات بعد از این 40 روز، اون گندش درآد، این خوب بشه :n24:
دزفول ارائه دهنده ی دیگه ای غیر از پارس آنلاین و شاتل و آسیاتک و مخابرات نداره؟ خبر داری؟
تشکر ازت :n16:
نه يكماهه 512 رو نوشته 26500 !نقل قول:
سرعت دانلود 100 تا 120 هست.
كلا روي پينگ توي هيچ isp حساب نكن! بعضي وقتها پينگ خوبه بعضي وقتها بد!
من فردوسي هستم.
قبلا سه سال پارس انلاين داشتم. اگه دانلود ميكني بيا مخابرات چون كه پارس انلاين شب تا صبح ميذاشتم دانلود بشه با 256 صبح مي ديدم 500 مگ دانلود شده. با اين توي 2 ساعت 500 مگ رو حداقل مي گيري.
ولي براي بازي و وبگردي پارس خيلي بهتر بود چون خيلي كم پيش مي اومد مثل اين صبح تا ظهر اصلا وصل نشه!
نه ديگه اي اس پي به ذهنم نمي رسه!
اقا الان سایتهای داخلی هیچ کدوم برای من باز نمیشن فقط خارجی ها رو باز میکنه گوگل رو درجا و بدون تاخیر میاره چرا اینجوری شده ؟ کار دنیا برعکسه ؟
128نامحدود تو مرکز ازادی کیفیت مناسبی داره تا ازش بگیریم سرعتش حداقل چقدره
:n12::n12::n12::n12::n12:
1مگ نامحدود
شبکه پینگ کشیده:
واسه ما قطع شد البته ای پی نمیگیره وگرنه خط وصله وضعیت شما ها چطوره ؟
اي گفتي!نقل قول:
الان اومدم اينجا بپرسم مال شما(منظور اينترنت شما!!) هم قطع شده يا نه.
پسر داييم اومده بود داشتم كلاس مي ذاشتم كه هرچي دوست داري دانلود كن وسطش قطع شد:n02:
الان وصله ولي هربار كه قطع بشه يا خودم ديسكانكت كنم كلي بايد تلاش كنم تا وصل بشه
پ.ن : هي پارس آنلاين كجايي كه يادت بخير:n02:
تایید میشه...الان هم که بزور وصل شدم افت سرعت به شدت احساس میشه.نقل قول:
سلام
128 نامحدود چه قدر سرعت دانلود می ده؟
بهبهان سرعت 70 تا 80نقل قول:
برای بالاتر از 128 مجوز می خواد؟نقل قول:
بله میخاد.نقل قول: