پزشکی و دندانپزشکی بندرعباس مخصوص داوطلبای بومی بندرعباسه واسه همینه که رتبه ها اینقدر عجیب و غریبه . اون دوست شما بومی کدوم شهره؟نقل قول:
من خودم با رتبه 2100 هیچ کدوم از اینارو نیاوردم چون بومی بندرعباس نیستم
پزشکی و دندانپزشکی بندرعباس مخصوص داوطلبای بومی بندرعباسه واسه همینه که رتبه ها اینقدر عجیب و غریبه . اون دوست شما بومی کدوم شهره؟نقل قول:
من خودم با رتبه 2100 هیچ کدوم از اینارو نیاوردم چون بومی بندرعباس نیستم
دوست منم بومی بود اما دندانپزشکی نزد ولی پزشکی بندرعباس بومی نیست مثل سایر شهراستنقل قول:
با 1200 منطقه 1 تجربی توی تهران چی میشه خوند ؟!
من ریاضیما :دی این واسه دوستمه :دی
دوستان رتبه سهمیه در زیر گروه مهم هست یا رتبه کشوری (بدون سهمیه) در زیر گروه ؟
لطفا سوال من رو دقیق بخونید و بعد جواب بدید من سیرجانی هستم اگر بخوام یک رشته توی اصفهان رو انتخاب کنم کدوم یک از این موارد مهم هست ؟
مگه من عکسارو زدم؟:31:نقل قول:
+
دیگه این بحثو ولش کنید تاپیک اسپم میشه ادم نمیتونه جوابشو پیدا کنه
کسی می دونه سال قبل دقیقا کی تایج نهایی رو اعلام کردند؟:46:
دوست من شما هر جا باشی و هر چیزی رو هم بخوایی انتخاب کنی رتبه در سهمیه مهم هست :10:نقل قول:
بچه ها بین مکانیک شهر نزدیک خودمون و سازه های ریلی علم و صنعت موندم تورو خدا کمکم کنید،مخصوصا در مورد مهندسی سازه های ریلی،نمی دمنم کدوم رو برم:19::19::19::19::19:
نظر من:مکانیک،به خصوص به خاطر اینکه هم رشتش خوبه و هم به شهرتون نزدیکه.نقل قول:
مکانیک بدون شک !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها بین مکانیک شهر نزدیک خودمون و سازه های ریلی علم و صنعت موندم تورو خدا کمکم کنید،مخصوصا در مورد مهندسی سازه های ریلی،نمی دمنم کدوم رو برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ وقت رشته رو فدای دانشگاه نکن
نقل قول:جدی؟؟؟!!پس مهندسی مکانیک سر تره از سازه های ریلی؟اصلا زیاد نمیدونم از سازه های ریلی:41:نقل قول:
ببین دوست من هیچ وقت هیچ کسی نمیتونه جواب قطعی بده به خصوص امسال که نسبت به سال های قبل نحوه پذیرش طبق گفته سنجش تغییرات زیادی کرده.نقل قول:
سلام.موقع ثبتنام برا کنکور پیام نور و غیرانتفاعی رو انتخاب نکردم!
دیگه نمیشه توشون انتخاب رشته کنم؟
احتمال قبول شدن داروی تهران (البته اگه پسر باشه) +دام تهران در غیر اینصورت فقط دام و پیراپزشکی ها(علوم آزمایشگاه رادیولوژی و ...)نقل قول:
[SIZE="4"]سلام
در مورد رشته فیزیک و گرایش هاش فیزیک هسته ای و حالت جامد .......
کسی اطلاعی داره ؟ چجوریاس[/SIZE]
این رشته های مجازی مدرکشون چجوره معتبره ؟
دوستان به نظرتون برای رشته مکانیک دانشگاه های زنجان سمنان اراک رو به چه ترتیبی بزنم؟ میانه رتبشون تو یادگار ماندگار که تقریبا یکی بود...کسی اطلاعی داره کدوم ازنظر امکانات و خوابگاه بهتره؟
یه سوال دیگه...باتوجه به اینکه تو دانشگاه کرمان تعداد کسانیکه خوابگاه بهشون تعلق میگیره تقریبا به صفر میل میکنه! ملت بایدچیکارکنن؟خوابگاه خودگردان برا همه هست دیگه؟نریم اونجا سرگردون شیم!:19:
ممنون:10:
مهنسی شیمی کارش تو کدوم شهراس؟ میخوام ببینم اگه از شهر خودم دور باشه محل کارش انتخابش نکنم . تو زنجان هس؟
نقل قول:
نه دختره :11:
صنعتیا چه فرقی دارن ؟ مثلا کرمانشاه با ص کرمانشاه چه فرقی داره؟
سلام بچه ها من اومدم تو این تاپیک واسه اینکه بهم کمک کنید. من رتبه 700 سهمیه شهد اوردم. اگر اطلاع دارید بگید برق دولتی کجاها قبولم. کاردانی الکترونیک هواپیما تهران رو هم میارم.
اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
آقا من اعتراض زدم ولی هنوز نتیجش نیومده!!!
چقدر دیگه میدن؟!
فکر کنم همون قبلی رو باید بدی؛ برو 2 سایت ایثار ببین شماره جدید میده ؟نقل قول:
ببخشید الان موقع انتخاب رشته، کد 12 رقمی سهمیه شاهد رو میخواد.من باید اون کدی رو که قبلا از سایت گرفتم وارد کنم یا باید دوباره برم سایت ایثار یه کد جدید بگیرم؟نقل قول:
2 دفترچه اینو نوشته
داوطلبان واجد شرايط استفاده از تسهيلات مربوط به فرزند و يا همسر جانباز 25 تا 49 درصد در صورتي كه مجاز به انتخاب رشته گردند، لازم است پس از
در زمان تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي بند مربوط به فرزند و يا همسر جانباز 25 الي 49: دريافت كد 12 رقمي از سايت ايثار، به نشانيکد:www.isaar.ir
درصد را علامت گذاري نموده و كد رهگيري 12 رقمي را در محل مربوط در سايت درج نمايند.
تو دفترچه مهندسی شیمی گرایشی نزده ،معنیش چیه؟
واقعا آخر فروم بازی ...نقل قول:
حالا یه سوال واسه خودم:
دندانپزشکی مشهد بزنم یا تهران ؟
ساکن مشهدم.
نمرم به هر دو میرسه
اگه توی اطراف شهرتون کارخونه باشه، هر کارخونه ای به مهندسی شیمی احتیاج داره. جای دیگه هم میادین نفت و گازه که خب در سطح کشور مشخصه کجاها هست فکر نکنم زنجان باشه. پالایشگاه و پتروشیمی هم یکی دیگه از محل های کارشه. کار داخل شرکتی هم داره، مثه عمران که هم سر مکان در حال ساخت کار هست و هم در دفتر برای طراحی.نقل قول:
چند سالیه سعی شده در مقطع کارشناسی گرایش خاصی در مدرک زده نشه، بنابراین توی دفترچه گرایش نداره و شما هم که مدرکت رو بگیری نوشته مهندسی شیمی فقط، که برای پیدا کردن کار خیلی کمک میکنه. چون مثلا کسی که گرایش صنایع غذایی خونده در پیدا کردن کار توی شرکت نفتی(به عنوان مثال) دچار مشکل میشه، برای همین در مقطع لیسانس برش داشتند.نقل قول:
کرمان :اونجا می تونید خوابگاه خصوصی بگیرید(اصلا توصیه نمیشه! ممکنه معتاد بشی:5:)نقل قول:
یا چند نفری خونه اجاره کنید که زیاد بالا نیست؛ یکی از دوستام اونجا خونه گرفت راضی بود, ولی خوابگاهاشو می گفت خیلی افتضاحه...
به نظر من مشهد بمونی بهتره البته اگه حالشو داری بری 6 سال تهران بخونی برونقل قول:
راستی کارنامت رو هم بذار ببینیم.
ها اره دمت گرم ،من همش میترسم یه موقع از همون اول گرایشش صنایع غذایی باشه .نقل قول:
پس گرایشش بعدن تعیین میشه؟
نه دیگه موقع انتخاب رشته نمیشه غیر انتفاعی و پیام نور رو انتخاب کرد اتفاقا همین اواخر یه لینک توی سایت سنجش اومده بود که کسانی که اعلام علاقه مندی برای پیام نور و غیر انتفاعی نکردن میتونستن اعلام علاقه مندی کنن اگر شما اعلام نکردید نمیتونید انتخاب کنید ولی توجه کنید که نیمه دوم مهرماه همیشه دانشگاه هایی که ظرفیتشون تکمیل نشده اعلام تکمیل ظرفیت میکنن و اگر دانشگاه های پیام نور و غیر انتفاعی هم تکمیل ظرفیت داشته باشن اون موقع یعنی نیمه دوم مهرماه میتونید انتخابشون کنید نیمه دوم مهرماه سایت سنجش خودش اعلام میکنه که چه رشته هایی و کدوم دانشگاه ها تکمیل ظرفیت دارن و میتونید حتی غیر انتفاعی و پیام نور هم انتخاب کنید !!!:20:نقل قول:
یه وقتنقل قول:
منم این سوال و پارسال تو همچین تاپیکی پرسیدم !یا جوابشو نمیدونستن یا میگفتن گرایش ها رو برداشتن !در حالی که اینطور نبود و بعد از اینکه قبول شدم و رفتم دانشگاه فهمیدم گرایشم صنایع گازه !و دروس تخصصی گاز هم داریم .
حتما قبل از انتخاب با دانشگاه تماس بگیرید و بپرسید که چه گرایشی دارن !یه وقت مثلا صنایع غذایی نباشه !منم شانس اوردم چون اگه اینو قبول نمیشدم میرفتم مهندسی شیمی دزفول که بعدها فهمیدم صنایع غذاییه!
در مورد اشتغالش هم که بگم که هر کارخونه به مهندسی شیمی احتیاج داره و جای خاصی نداره لبته اگه بخواید مرتبط به گرایش باشه که مثلا گاز بوشهر نفت خوزستان و....
یه سوال
توی این مجله های انتخاب رشته جدید کانون . مثلا رشته ریاضی رو دیدم برای مثلا رتبه های فلان در مناطق مختلف اومده میانگین تراز نوشته . این میانگین تراز یعنی چی ؟ بعدش مثلا دوست من با فلان رتبه ترازش بالاتر از اون میانگین ترازی هست که برای همین رتبه اونجا زده !
متوجه این نمیشم .
یه سوال دیگه ، الان رشته ای که بخوایم انتخاب کنیم بر حسب زیرگروه و نمره تراز زیر گروه باشه ؟ یعنی این رتبه و رشته قبولی که مثلا توی ماندگار هستش بر حسب رتبه زیرگروهه یا رتبه اصلیه ؟
مثلا با زیرگروه 25هزار من در نظر بگیرم که ایشون کجا رو میاره یا با رتبه اصلی 30 هزار ؟
درودی دیگر بار
آقا کسی نمی خواد جواب منو بده؟!اگر جواب بده لطف کرده!
نقل قول:
درود
می خواستم بدونم با رتبه ی 9759 در زیرگروه 1 ، سهمیه منطقه 2 ، رشته ریاضی، رتبه کل در سهمیه10184،پسر،بومی البرز غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران مهندسی صنایع قبول می شوم یا خیر؟
با سپاس فراوان
آقا این رتبه های منطقه و زیر گروه های ما نهاییه ؟! یعنی این رتبه دیگه تعییر نمیکنه !!!! ؟؟
آخه این یارو امشب داشت یه طوری صحبت می کرد تو شبکه 2 انگار هنوز تاثیر معدل رو ندادن و این رتبه ها هنوز نهایی نیست ! می گفت برای همینه که امسال انتخاب رشته مجازی نذاشتیم !!!! چون سوابق تحصیلی امسال تاثیر داره ؟!!! من پاک گیچ شدم یعنی رتبه ای که باید بر اساس اون انتخاب رشته کنیم همینی که سنجش اعلام کرده نیست ؟! هست ؟ هر 2 گزینه ؟ هیچکدام ؟ سوال انحرافی ؟ :دی
خلاصه اگر کسی اطلاعی داره ما رو از گیجی در بیاره .
حتی تو دفترچه هم گرایششو ننوشته بود؟نقل قول:
الان تو دفترچه جلو بضی رشته ها گرایششو زده واسه بضیا نزده ،مثلا واسه زنجان هیچ گرایشی نزده ....
حالا شماره دانشگاه از کجا گیر بیارم!!؟
نه دیگه .پارسال واسه مهندسی شیمی تو هیچ دانشگاهی گرایش نزده بود !نقل قول:
الان دانشگاه هایی مثل تهران و شریف و... هم در واقع گرایش ندارن اما دانشگاه دیگه مثل دانشگاه خودم یا اراک یا کرمان گرایش دارن !که تو دفترچه نزده بود !
شماره دانشگاه رو میتونید از سایتشون بگیرید !در ضمن تو یادگار ماندگار قلمچی که قبولی های پارسالشو زده گفته مثلا مهندسی شیمی فلان جا گرایش ...از اونجا هم میتونید مطلع بشید !
اینا رو گفتم که مثل من موقع ثبت نام غافلگیر نشید .بهرحال کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
شما ستون سوم رو دیدی برو ستون اول از سمت چپ اولی نوشته.نقل قول:
راستی تشکر برای فایل 14 مگه بود.
شما به سینمات رسیدی ؟ تو این جدیدا اعلام نشد ؟
نقل قول:
اینجا منظور م از رتبه اصلی همون رتبه در سهمیه است . یعنی مثلا با رتبه 30هزار زیر گروهاش میشه 25000 و 29000 و 35000 و 30000 .
اینا فرضی بود . خوب حالا من برای اینکه با ماندگار کانون مقایسه کنم زیرگروه ها رو مقایسه کنم یا رتبه کا 30 هزارو ؟
آخه یادم بود که با توجه به زیرگروه ها و رشته مربوط به زیرگروه ها انتخاب رشته میکردیم .
جواب منم بدین لطفا .............................
حذف شود لطفا
سینما نبود داداش... اشتب زدی که؟! :31: نمایش بود :5:نقل قول:
هی... دارم میرسم یه کم دیگه مونده دستم برسه بهش :27: یه چیز دیگه گذاشتن جاش اونو زدم... یعنی بجای کارگردانی زدم بازیگری کارگردانی :40:
میشه ولی اگه نشد آزاد زدم نمایش :11: