آقا یکی می گه خوبه یکی می گه بده.................من چه خاکی روی مخم بریزم؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
آقا یکی می گه خوبه یکی می گه بده.................من چه خاکی روی مخم بریزم؟؟؟؟؟نقل قول:
شما می تونی اینطوری نتیجه گیری کنی همیشه سرعت شما 60 نیست اما بیشتر اوقات روی 60 هست مثلا نه روز از ده روز. البته این برداشت منهنقل قول:
برادر تا نگیری نمیشه فهمید چون منطقه با منطقه فرق میکنه
ولی به نظرم بگیر اگه میتونی منم 512 دارم ساعتی 215 مگ رو میگیره خالص
سلام
امروز کسی با چیزپی ان مشکلی نداشته ؟
من کانکت میشم پینگ هم میگیرم باهاش ولی هیچ کاری نمیشه کرد. نه میشه صفحه باز کرد نه جایی لوگین شد.
یکی لطف کنه یه دستیم از ما بگیره.کار سختی نیستا.یه نگا بندازید بی زحمت به seting مودمتون از روش برای من بنویسید.ممنون.نقل قول:
همه ی اینا که فرمودین مربوط میشه به تنظیمات کارت شبکه تون نه مودم.نقل قول:
تقریبا در همه ی مودم ها به صورت پیش فرض dhcp فعال هست یعنی لازم نیست شما هیچ کدوم از این ها رو ست کنید. حالا اگه مشکل شما این چهارتا عدده شما اینا رو بزن شاید کارت راه بیفته!!
ip:192.168.1.3
subnet:255.255.255.0
gateway:192.168.1.1
dns:
8.8.8.8
8.8.4.4
اگر بازم مشکلت حل نشد مشکل رو دقیق تر بگو تا اینجا بتونیم راهنمایی کنیم.
ممنون دست عزیز.:20:نقل قول:
مشکل من اینه که مودمم رو نمیتونم رو حالت PPPOE تنظیم کنم.اینجا هم گفتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید
وقتی رو میزاری روی pppoe این تنظیمات رو می خواد:نقل قول:
user/pass: همون چیزی که مخابرات بهت داده باید بزنی. به بزرگ و کوچک بودن حروف حتما توجه کن.
vpi: 0
vci: 35
Encapsulation Mode: LLC
Service Category: UBR without CBR
به بقیه تنظیمات هم دست نزن. اگر قبلا تغییرش دادی دوباره مودم رو فکتوری ریست کن بعد این ها که گفتم رو بزن.
این کارارو انجام دادم ولی نشد.2تا عکس گرفتم، نمیدونم کمکی میکنه یا نه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی همه ی اون pvcها امتحان کردم(0تا6).روی هر کدوم میزارم down میشه
توي دانلود ، مشكلي ندارم.نقل قول:
ولي وبگردي اش مشكل داره.
به پشتيباني اش هم زنگ زدم و چند ساعتي درست شد ولي دوباره خراب شد.
اين تغييرات رو بايد كجا اعمال كنيم : توي مودم يا تنظيمات ويندوز يا ...نقل قول:
نقل قول:
vci رو که اشتباه زدی! :31: باید بزاری روی 35
ATM QoS رو هم اگر UBR without PCR داره بزار رو اون اگه نه که بزار همین باشه. ( من اشتباها بالا نوشتم CBR !)
وقتی تنظیمات رو انجام دادی از broadband connection دیسکانکت بودی؟ اگه دیسکانکت نباشی وصلی نمیشه. محض احتیاط بعد از اینکه تنظیمات رو سیو کردی یک بار مودم رو ریستارت کن.
اگر همه ی اینار رو که گفتم انجام دادی بازم کار نکرد تنظیمات multicast رو تغییر بده شاید درست بشه.
هم میشه توی تنظیمات مودم ست کرد هم تنظیمات ویندوزنقل قول:
ویندوز:
این 2 تا لینک با عکس توضیح داده:
البته بعضی اوقات توی ویندوز درست کار نمیکنه! بهتره که درمودم ست بشه.
اگر از کانکشن استفاده می کنی تو پراپرتیز خود کانکشن و اگر پی پی او ای هستی داخل مودم توی قسمت lan و dnsنقل قول:
و این هم اضافه کنمنقل قول:
VPI باید 0 باشه
و نکته مهم دیگه شما به غیر از PVC0 باید همه PVC های دیگر را Diactive کنی
توصیه میکنم مودمت را یکبار ریست فکتوری کن بعد این تغییرات را اعمال کن درست میشه.
کسی میدونه قضیه چیه؟
100 mbps
1 gbps
امروز تو یه مدت زمان کوتاه این اتفاق افتاد و به حالته عادی برگشت
این سرعت اتصال مودم به سیستم شماست که به طور معمول پورت مودم 100 مگ هست ممکنه یک لحظه سیستم شما قاطی کرده باشه . به هر حال روی سرعت اینترنت شما اثری نمیگذاره.نقل قول:
احتمالا شما داری سرعت کانکشن lan سیستم رو میبینینقل قول:
آخه قبلا که وصل بود (قبل از اینکه دستکاریش کنم:))روی 1 و 32 بود!یادمه.الان روی 0 و 35 هم گذاشتم،نشد.نقل قول:
فریم ورشم یکی دوبار عوض کردم.همه جوره هم ری استارتش کردم.
نمیدونم چشه.اصلا اشتباه کردم بهش دست زدم!:37:
فک کنم راه حل آخر اینه که یکی که مودمش tp-link باشه مرام بزاره،یه عکس کامل از ستینگش بزاره،دقیقا مو به مو مثل اون ستش کنم.
امروز در عرض 2.3 ساعت هی اینترنت قطع و وصل میشد و بین این اتفاقات این تغییر بوجود اومد و بعدش باز مثل قبل شد من حدس میزنم یه حرکتایی دارن میزنن حالا چیکار میکنن بعدا معلوم میشهنقل قول:
سرعت لن که بالاییه مشخصه ثابتهنقل قول:
tct اسم کانکشن اینترنتمه
دوستان کسی رو میشناسید که مک ماهواره ایی بفروشه؟
لطفا مشخصاتش رو پی ام کنید
سلام
کسی از مخابرات تهران تونسته 512 بگیره؟
مثلا با کارت دانشجویی!
لطفا اگر گرفتید یا خبر دارید بگید. از دست صبانت می خوام فرار کنم
بفرما دوست عزیز این هم برای شما:نقل قول:
tp-link تنظیمات خاصی لازم نداره. شما یه ریست فکتوری کن و pppoe رو ست کن. اگر نشد از روی عکس اول PVC2 رو کپی کن.
dns مودم از کجا عوض میشه tplink
آقا 1ساعت پیش اعصابم خورد شد زنگ زدم 2828،گفتم قضیه از این قراره.برگشت گفت مشکله نمیدونم پورت داریم، چی داریم..حالا در هر حال گفت مشکل از شما نیست.نمیشه pppoe ست کنید!نقل قول:
ولی الان یه بار دیگه ریست کردم، تنظیم کردم در عین ناباوری درست شد.دست شما چند نفری که کمک کردید درد نکنه.مرسی.:10:
interface setup و از اونجا LANنقل قول:
ببخشید توی سایت مخابرات صفحه ای برای ورود کاربران ADSL داره ؟ (برای دیدن صورتحساب دانلود ها و آپلودها) هر چی می گردم آدرسشو پیدا نمی کنم
سلام
512 نامحدود مخابرات چنده قیمتش ؟
یکی دو هفته پیش رفته بودم مخابرات قیمتش رو پرسیدم گفت هر دوماه 50 تومنه!! مگه ماهی 20 تومن نیست؟
20400نقل قول:
دو ماهش میشه با مالیات و اینجور داستانا تقریبا 50
سلام به همه دوستان عزیز .من یک سوآل دارم که متمین هستم همه شما مدانید ولی متاسفانه من هنوز نمیدانم.لطفآ به من کمک کنید! من انترنیت <دی اس ال> خریدم در منطقه شریف آباد استان تهران..و سوآل ام این بود که بطوری مثال اگر من همیشه آنلاین باشم هزینه ماهیانه یکسان است یا خیر هرچی که استفاده کنم به همون اندازه هزینه ماهیانه من مهاصبه میشود؟
یا به عبارت دیگر مثال هزینه ماهیانه من 10 یا 20 هزار تومان تعین شده .اگر من به طور 24 ساعت آنلاین باشم و دانلود کنم یا گشت و گزار در صفحات ویب داشته باشم همین 10 یا 20 هزار تومان میاد یا خیر هرچی که استفاده کنم به همون اندازه هزینه ماهیانه من کم یا زیاد میشود؟ اومید وار حستم که منظوری من را خوب درک کرده باشید..
در هقیقت انتیرنیت را کسی دیگه برام گریفته به همون خاطیر است من نتونیستم از مخابرات بیپورسم..لطفآ من را کمک کنید...
اینترنت شما نامحدوده و قیمتش هم تغییر نمی کنه چه یه ساعت استفاده کنی چه هزار ساعت. ضمنا دوست عزیز یه مقدار املا و دیکته رو هم رعایت کنی به جایی برنمی خوره توی اینترنت جستجو کن درستشو پیدا می کنینقل قول:
دوستان سرعت به طرز عجیبی افت نکرده ؟
صفحه به زور باز میکنم
استقلال که اوضاع آرومه و در صلح و صفا به سر میبریم
درود
من رفتم مخابرات برای اشتراک جدید، میگه اگه کارت دانشجویی داری 256 بهت میدیم و اگه لیسانس داری 512 و یا نامه از اداره
این بازی جدیده؟ یا فقط این مرکز ما اینطوریه
کلی دیروز خندیدم و باعث شد من عزم راسخ داشته باشم که برم دکترا بگیرم تا بتونم سرعت 1 مگ از مخابرات بگیرم!!!!!!:31:
نقل قول:متن کوتاستنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
مرکز به مرکز فرق می کنه. با کمی به قول معروف پیله کردن 512 هم بتون میدن.
تو مرکز ما 512 هم بدون هیچ مدرکی به کاربر خونگی می دند که فکر کنم دلیلش فیبر نوری بودن نصف خطوط نیاورران هست و چون اونجا ADSL در انحصار خودشون هست نون دونی هست دیگه.
سلام دوست عزیز تشکر از این که به سوآل من پاسخ دادی.راجبی املا گفتین. راستیش من درس نخواندم .به همین اندازه که منویسم از پیش خودم یاد گریفتم..باور کن این یک هقیقت است.همیشه از این مشکیلم رنج میبرم. به هر حال ممنون!
باز هم ممکین است من منظوری شمارا از جستجو در انتیرنیت خوب درک نکردباشم..آیا سیرچ کردن برای پیدا کردن اطلاعات از نرخ انتیر نیت یا برای دوروست کردن املاه؟
ممنون از دوستان که در مورد گرفتن سرعت 512 توضیح دادن
یک سوال........... برای گرفتن سرویس حتما باید صاحب خط بره مخابرات و درخواست بده یا مثلا من که پسرش هستم می تونم درخواست بدم؟؟؟
فقط صاحب خط میتونهنقل قول:
هر کسی غیر از صاحب خط بره هیچ کاری براش انجام نمیدن
سلام
من 256 دارم پینگم بیرون از بازی سرور ایرانی 40 هست ولی وقتی میرم تو بازی پینگ میشه 250-370 مشکل از بازی یا ویندوز هم نیست چون با یه adsl دیگه امتحان کردم همه چی درست بود بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
دوستان مخابراتی من الان 128 صبانت دارم و تو روز سرعتم 220 و تو شبانه که الان هستش سرعتم رسیده به 30 الی 40
سرویسم هم 5 گیگ در ماه هستش و هزینش هم 20 تومن
به نظرتون بهتر نیست 512 مخابرات بگیرم و خیال خودم رو راحت کنم ؟ چون من حجم هم در ماه کم میارم !
اگه 512 مخابرات بگیرم دیگه خیالم از حجم راحته فقط میمونه سرعتش که فکر کنم بشه باهاش ساخت و راحت فیلم و ... دانلود کرد
نظر شما دوستان چیه ؟
وکسی میدونه خطوط تهرانسر فیبرنوریه یا نه ؟