سلام متاسفانه مودم linksys 120 n مقدار snr رو نشون نمیده:n15: ولی میدونم روی خط تلفنم خیلی نویز داره چون سیمی که از باکس مخابرات تا در خونه مون اومده دو تیکه هست :n03: هر چی پیگیری کردم کسی گوش به حرف ما نداد:n27:نقل قول:
Printable View
سلام متاسفانه مودم linksys 120 n مقدار snr رو نشون نمیده:n15: ولی میدونم روی خط تلفنم خیلی نویز داره چون سیمی که از باکس مخابرات تا در خونه مون اومده دو تیکه هست :n03: هر چی پیگیری کردم کسی گوش به حرف ما نداد:n27:نقل قول:
مگه میشه!!!!!!!!!!!!!1:n13: همه مشکل دارند الیته طرح بعثت از ساعت 12 شب تا 1 سرعتش با روز فرقی نداره!!ولی بعد از ساعت 1 سرعت خیلی کم میشهنقل قول:
سیم کشی باید مشکلش برطرف شهنقل قول:
اگر هم روی گوشی نویز داری که خیلی بدتر شد!
برا من سایته گوگل باز نمیشه. یه سایته دیگه معرفی کنید که با گوگل باز کنم خووو؟؟؟؟
امشب سرعت حرف نداره
نه دوست عزیز من درست ننوشتم ببخشیدنقل قول:
گوشی تلفن نویز نداره نویز روی adsl هست طرحم 2 مگ هست ولی هیچ وقت نتونستم downstreem رو به 2048 برسونم حداکثر تا 1500 تونستم اونم جای سیم ورودی به ساختمان به داخل که میرسه میشه 1400 در حداکثر حالتش اسپلیتر هم فابریک مودم های tp-link هست
از مخابرات پیگیری کردید؟نقل قول:
ذوست عزیز بهش بگو اینا پایه نیستننقل قول:
مردم ما اگه متحد باشن وضعشون از این بهتره 100%
سلام اره پشتیبان میگه باید کابل عوض بشه!! به قسمت کابلی مخابرات رفتم گفتن ربطی نداره:n04: هر چی بهشون گفتم نویز میافته از دروغ میگن نه از 50 تکه هم باشه ربطی نداره (احمق ها فکر میکنند بوق تلفنه):n23:نقل قول:
پشتیبان میگه اگر از قسمت خرابی تلفن بهمون زنگ بزنند ما تایید میکنیم ولی هر چی به قسمت خرابی گفتم زنگ بزنید میگن باید پشتبان adsl بهمون زنگ بزنه:n03:باز به پشتیبان زنگ زدم میگه ما نمیتونیم زنگ بزنیم اونا باید تماس بگیرند :n29:
خلاصه به هیچ نتیجه ای نرسیدم و فقط میتونم بگم ما با یک مشت احمق طرفیم که حرف کاربران اینترنت بدبخت رو اصلا گوش نمیکنند فقط به فکر اینن که کی ساعت اداری تموم بشه زود از زیر کار در برن:n28:
حالا بازم میشه کاری کرد؟ با بازم برم دنبالش این دفعه شروع میکنم به سر و صدا کردن:n24: شاید اینجوری جواب بده:n30:
سلام.نقل قول:
ایشون خودشون پست ها رو میبینند ولی قادر به پاسخ دادن پست ها نیستند. تا چهارشنبه هفته دیگه که از تعلیق دربیان.
طرح آشنای خانواده:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چند روز قبل رمضان سرعت افتضاح شده البته قبلشم چنگی به دل نمیزد ! هر روز بدتر از دیروز میشه..امروز که هی اینترنت قطع میشد و چند ساعت وصل نمیشد تا همین ساعت دو که وصل شد.
اگه خط تلفن جدید بگیرم یه خط بدون نویز خواهد بود؟اصلا میشه روش اینترنت راه انداخت؟کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؟
سلام من ماهی 8 گیگ طرح طلایی دارم سرعتش میگن 2مگ(جون خودشون)
قبل ماه رمضون شبی 3 گیگ رو دان میکردم اما الان حدا کثر 600 مگ(ریدن تو سرعت)
از لینکهای داخلی با سرعت 20 تا میره. میدیا فایر با سرعت 70 تا
واقعا اعصاب خورد کن شده :n24::n24::n24:در ضمن امروز دوباره ساعت 5 صبح نتم قطع شد به مدت 30 تا 1 دقیقه
باید ببینی اول مشکل از سیم کشی خونه نباشهنقل قول:
تا جایی که می تونی مشکل رو حل کن
تو امضا من هم لینک در مورد نویز خط گذاشتم ببینش
از دیروز فقط میتونم با حالت bridge کانکت بشم با ppoe کانکت میشه اما آنلاین نیست ! قبلا همه چیز اوکی بود یه روزه اینطوری شده !
مشکل از چیه ؟ میشه درستش کرد ؟
برای من هم بعضی وقت ها این مشکل پیش میاد ولی دوباره PPOE میسازم درست میشه .نقل قول:
یک بارم کلا هر کاری میکردم با PPOE وصل نمیشد زنگ زدم پشتیبانی گفت تویه مودمت NAT رو فعال کن درست میشه که همین کار رو کردم و درست شد .
NAT فعالهنقل قول:
حتی چراغ اینترنت روی مودمم سبز ـه اما بازم چیزیو باز نمیکنه !
به هر صورت اگر مشکل نویز داری باید پیگیری تا مشکل ساز نشهنقل قول:
این DNS رو توی مودم ست کن شاید جواب بده .نقل قول:
Preferred DNS server : 217.218.127.127
Alternate DNS server : 8.8.8.8
فقطه هواست باشه تویه خود مودم بزنی چون وقتی روی کانکشن این DNS رو میزنی بعضی وقتا جواب نمیده .
بابا dns رو که روی کانکشن نمی زنن باید رویه adapter network بزنینقل قول:
اگه با وایرلس وصل میشه باید روی کارت شبکه وایرلست ست کنی
اگه با کابل شبکه وصلی روی اونجا باید ست کنی
صد البته از طریق مودم هم میشه
اینم تازه ترین لیست تعرفه ها
بعضی از تعرفه ها که نبودند بهش اضافه شدند
دیشب نت من کلی داغون بود تز دوستمم پرسیدم همین طور بود کلا قطع و وصل میشد.از چن شب پیش ک سرعن و میاوردن پایین از دیشب کم اوردن احمق ها قطع و وصل میکنن میترسم چن شب دیگه کلا قطع کنن.
دوست عزیزی که کابل خط تلفنت مشکل داره با مخابراتی ها باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد تا جواب بگیری .شما دنبال پشتیبان و قسمت خرابی تلفن واسه اینترنتت نباش .ی کاری میگم جواب میده ولی باید صبور باشی .شما تشریف ببر بیرون از خونتون یه جای کابل خط تلفنتون رو قطعش کن نه اینکه کلا ببریش .یه کاری کن ک بدون اینکه روکش کابل خراب بشه قطع شه بعد زنگ بزن مرکز مخابراتی محلتون بگو خط تلفنمون زیاد قطع و وصل میشه از امروزم دیگه کلا قطع شده جواب نمیده .مجبور میشن بیان چک کنن و وقتی ببینن مشکل از کابله وظیفشونه کلا بیان برات عوضش کنن.کلا کابل مخابرات نباید دو تکه باشه
همون طرح نفره ایی با حجم 30گیگ به صرفه ترینه
اگر بفهمن سرکارشون گذاشتیم , حالمونو می گیرن . :n02: والا من که می ترسم کل سیم رو قطع کنم و بعدش برم اب خنک :n02:نقل قول:
ببین رو پی سی امی یا نه ؟اگه بودی خرجش یک فندکه بزن آتیشش بزن تو شبم بکن کسی نبینت .دینقل قول:
بعدش یا این که کابلتو از وسط راه قطعش کن یا این که از تو خونه یکی از زوج های کابلو بکش قطع کن یک کاری کن که طبیعی تر به نظر بیاد بعدش به ماله خودتماکتفا نکن بزن ماله همسایه رو هم قطع کن که فک کنن مردم آزارد بوده:n02: بعدش مشکل بر طرف میشه:n02:
جالبه با این تعرفه هاشون اصلا حرفی از سرعت نزدن یعنی ی جورایی دستتشونو باز گزاشتن که اگه طرف سرعتش شد دایال آپ نتونه اعتراض کنه چون هیچ حرفی نزدن از سرعت هر سرویس!:n15:نقل قول:
آره منم مشکل داشتم دیشب همش قطعو وصل میشد! به طور ی که بیخیال دانلود شبانه شدم:n15:نقل قول:
این پینگو الان گرفتم:n10::n02:
Pinging 4.2.2.2 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=180ms TTL=53
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=181ms TTL=53
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=179ms TTL=53
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=180ms TTL=53
Ping statistics for 4.2.2.2:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 179ms, Maximum = 181ms, Average = 180ms
امروز ظهر نت کلا پرید چراغ adsl روشن بود ولی اینترنت خاموش خلاصه با کلی پیگیری و زنگ زدن به پشتیبانی بالاخره ساعت 10:30 دقیقه جواب دادن و گفتن پسورد عوض شده منم کلی در گیر بودم ببینم چرا عوض شده جوابی ندادن...یهو چشمم به حجم افتاد 3 گیگ و 300 مگابایت از حجمم خوردن یک ابم روش بعد میگم چی شده این چرا اینجوریه میگه استفاده کردی میگم مودم خاموش بوده چطور استفاده شده میگه کردی...حالا اب بیار و حوض پر کن.دزدی به این واضحی
عدم اطلاع 76درصد کاربران از نرخ های مصوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا بزنم اینو دقیقا ؟ :n13:نقل قول:
من که مودمم دی لینک هست اینجا میزنم .نقل قول:
فیلبر های جدید مبارک موج جدید که از بیخ همرو سرویس کرده:n27:
من که میرم ایرانسل این گلدنت واقعا بی ارزش هستن انقدر بی ارزش که نمیشه هیچ حیوون یا کثافتی رو به این ها نسبت داد اگر فقط چند ساعت آنلاین باشی همینطور از حجمت میخورن بعد میری ریز کارکرد هرجور حساب میکنم با آپلود حجم استفاده شده جور در نمیادنقل قول:
این کارهاشون یعنی ما هیچ ارزشی نداریم (فکر کردن ما خانواده خودشونیم) توهین از این بزرگتر سرعت رو نمیگن که از همین الان بزنن تو سر و تو دهن کاربر بگن همینی که هست هر کی میتونه بر وایمکس بگیرنقل قول:
یکی از راه هاش اینه که تو مودم بزنی اگه بلد نیستی تو مودمت بزنی راه منو امتحان کننقل قول:
برات عکس هم میزارم که کلا شیر فهم شی :n09:
طبق عکس ها پیش برو
از توی گزینه های کنار change adapter settings رو انتخاب کن بعد میای عکس زیری
خب حالا بستگی داره با وایرلس وصل می شی یا با کابل شبکه
با هر کدوم که وصل می شی باید روش راست کلیک کنی و بزنی propeties
منظورم بین این دو تا بالایی بود که در حال حاظر من با وایرلس به مودم وصلم
اگه با کابل شبکه وصل می شی باید روی بالای راست کلیک کنی و بزنی propeties
بعد صفحه ی بالا برات باز میشه که از توش باید ipv4 رو انتخاب کنی و بزنی propeties
خب تو کادر پاییی می بینی یک جدول هایی برای وارد کردن dns ها داره که می تونی اونجا وارد کنی
موفق باشی:n02:
چه طوری میخوان بفهمن دوست عزیز؟مطمین باش نمیفهمن بفهمنم که احتمال ۱ به ۱۰۰۰ هست نهایتش هزینه کابل و ازت میگیرن. بعدشم گفتم طوری قطعش کن که جایی ک قطع کردی مشخص نشه یعنی روکش سیم اسیب نبینه .اینطوری هم نمیتونن مشکلشو پیدا کنن که دوباره از همونجا به هم وصلش کنن نه اینکه به تو شک میکنن که شما قطعش کردی.شک هم ببکن چ طوری میخوان ثابت کنن؟ بعدشم شما میگی کابلتون چن تکه هست که خودشون بیان ببینن متوجه میشن کابلت خرابه باید عوض شه
یک هفتس شبانه چقدر سرعت ها پایینه !
سلام!نقل قول:
ببخشید سرعتتون چند هستش با دانلود منیجر idm?
30-40 از سرور های مولتی شیرنقل قول:
طرح طلایی
آقایون سرعت واقعا ریییییییییییییییییییییییی ییییییییییییی ده
من میزنم دانلود سرعت از لینک های داخلی که همیشه برای من 270 بود الان شده 90
فکر کنم به خاطر اینه که مردم موقع ماه رمضون شباش بیدارن بعد هی میزنن دانلود
خب بیدار باشن بزنن دانلود کنن چه ربطی داره اینا باید پهنای باند داشته باشن ولی میگم ئچرا دانلود شبانم حجم کم شده شبی 5.5 گیگ بیشتر نمیگیرم تازه از سرور داخلی یا خارجیشم فرق نمیکنه!نقل قول: