عزیز جان هر کسی از جنس خودش تعریف میکنهنقل قول:
Printable View
عزیز جان هر کسی از جنس خودش تعریف میکنهنقل قول:
عمو وقتی نمیدونی مجبورنیستی که حتماجواب بدینقل قول:
میگه تنظیم دستی که میشه تایمش بهم میخوره
هربار بعداز 24 ساعت تنظیمات دستی تاریخ و ساعت تی وی از بین میره
کسی راه حل میدونه
تاکیدمیشه تنظیم دستی هست و خودکارنیست.
سلام
نظرتون در مورد ال بی 6700 الجی 42 اینچ چیه؟
کیفیت تصویرش تو صحنه های سریع چطوریه؟
من تو سایتایه خارجی رفتم نظراتو میخوندم همه از کیفیت تصویرش تعریف میکردن ولی اینجا!!!!!!!!
آیا قابل مفایسه با سامسونگ 6430 اچ 48 اینچش هست؟
بهترین LED TV تا 3700000 تومن 42 اینچ چی رو بهم پیشنهاد می کنید ؟
اگه مدل خاصی مدنظرتون هست ، ممنون میشم راهنماییم کنید.
من چند مدل رو مدنظر دارم
LG LB67000
LG LA86000
Sony W804A
سوال دوم من اینه که برتری LA86000 نسبت به LB67000 چیه که باعث شده نزدیک 700 هزار تومن گرونتر باشه ؟؟؟!!!
سلام
بین مدل LB67000GL و LB69000GI کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
در حدود قیمت 3 تا 3.5 چی پیشنهادتون هست؟
ممنون
ببخشید من هم به جای بخش مشاوره اینجا می خواهم سوالم رو مطرح کنم . بین دو مدل 5585000GI و 65La96500 مردد هستم. با اینکه هم اندازه و هم قیمتشون فرق میکنه آیا هیچ کدوم برتری یا کمبود آشکاری نسبت به دیگری داره که تو تصمیم کیری تاثیر داشته باشه؟
عجب انجمن سوت و کورینقل قول:
تلویزیونی منحنی OLED ال جی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز مدل 49 اینچ تلویزیون 4k ub830 رو به قیمت 3100 بدون گارانتی تهیه کردم .اگه سوالی راجع به این TV دارید ، مطرح کنید
ُسلامنقل قول:
کیفیت تصویر چطوری هست؟ جالبه 4k تو این قیمت! تراکم پیکسل هاش چطوره؟ کلا نظر شما چیه در مورد این مدل؟ کیفیت فول اچ دیش چطوره؟ ممنون
کیفیت تصویرش خیلی خوبه. نسبت به lb 6700 بهتر بود همچنین آپشن هاش بر خلاف بعضی tv ها کامله مثل miracast - dlna- wifi direct و همچنین درگاه hdmi مخصوص 4k و معمولینقل قول:
4k هم تست کردم که کیفیتش فوق العادست . معیار فوق العاده برای من و شما احتمالا تفاوت هایی داره برای همین چند روز دیگه عکس هاش رو میزارم :n26:
بنظرم با بودجه 3 تا 3.5 این TV جزو خوش قیمت ترین هاست
سلامنقل قول:
Upscaling فیلم های 720 و یا شبکه های SD ایران در اون چطوره ؟
اگه تونستی با دوربین گوشی چند تا عکس از تی ویتون بزارید . ممنون :n16:
سلام این موضوع مات شدن تصویر موقع فوتبال یا صحنه های سریع اکشن روی همه ی تلوزیون های ال جی همینجوریه یابعضی از مدل ها؟
دوست عزیز من هم قصد خرید همین مدل رو دارم .میخواستم بدونم عبارت made in koreaپشت تلویزیون حک شده؟ارزش خریدش رو داره؟میشه چند تا عکس هم بذاری.سرعت تعویض کانالهاش چطوره؟نقل قول:
چشم حتما عکس میزارم . من با سری LB مقایسه کردم که بهتر بود اما اختلاف فوق العاده زیادی نداره :n16: کاملا راضیتون میکنهنقل قول:
بله ، بله ، چشمنقل قول:
البته باید تصویر رو کالیبره کنید تا خروجی فوق العاده ای داشته باشید . زیرنویسم تست کردم که بدون مشکل نمایش داد. سرعت تعویض کانال حدود 3-4 ثانیه.
بنظرم نسبت به سری LB از هر لحاظ برتری داره . همچنین زیبایی خاصی داره با پایه های شیک :n12: 4 عینک سه بعدی به همراه کنترل جادویی داره که میتونید کنترل معمولی رو جداگانه تهیه کنید
dlna رو با گوشی nokia 701 تست کردم و فیلم و عکس و موزیک رو بدون تاخیر پخش کرد .
همچنین miracast رو بر روی تبلت اندرویدی تست کردم که اونم بخوبی جواب داد و صفحه تبلت رو بر روی TV با کیفیت خیلی خوب مشاهده کردم
wifi direct هم داره
از تهران خریدید؟ کجا؟
نقل قول:
خیر از کرمانشاهنقل قول:
منم همین مشکلو با تلویزیون 42LA66100 دارم.نقل قول:
....deleted
سلام.دوستان من ميخاستم تلويزيون 42lb69000 رو بگيرم.به نظرتون تلويزيون خوبي هست؟و فروشگاهي كه رفتم گفت دو مدل داره يكي ميد اين كره و يكي هم ميد باي كره(ال جي)كه گفت ميد اين اصل كره هست اما ميد باي مونتاژ ايران..مدل ميد اينشو 200 تومن گرونتر ميده و تاكيد زيادي داره كه ميد اين كره بگيرم.اگر چه هر دو مدل رو موجود داره.من تا حالا همچين چيزي نشنيدم.به نظرتون چيكار كنم.؟و اينكه هر جايي پرسيدم گفتن اينا همه مونتاژ ايرانه و همچين چيزي اصلا نيست و اينكه از كجا ميتونه اين فروشگاه تلويزيون از كره بياره و...
اگه گارانتی گلدیران باشه مونتاژ ایرانه.مدل کره ای این محصول 42lb6900هست اما ایرانیش 42lb69000.این مدل تو بانه حدود 2200هست وساخت کره.با کرایه حملش تا تهران حدود 2350میشه واست.حالا ببین اینجا چند میدن کدوم واستون به صرفه تره
nدوست عزیز این مدل سیستم عاملش webos هست.؟نقل قول:
خیر :n16:نقل قول:
بنده هر دو سری LB و UB رو چک کردم که در نهایت ub830 رو گرفتم . یکی از دلایل خریداری نکردن سری LB با سیستم web os ، سوئیچ کند بین گزینه های مختلف منو بود و همچنین آپشن های ub کاملتر بود . مدل LB69000 تست کردم
پیشنهاد میکنم حضوری خودتون امتحان کنید
ممنون كه جواب دادين. مدل رو 42lb69000رو 2840000 ميده و مدل كره رو دويست تومن گرونتر كه ميشه 3040000 تومن.دوست عزيز قيمت رو مطمئن هستيد 2200 هست؟من اصفهان هستم و اين مدل رو اكثر فروشگا ها با قيمت بين 2820000 تا 2890000 ميدن.براي خريد بانه اشنا ندارم.ميتونيد فروشگاهي تو بانه معرفي كنيد كه بتونه برام ارسالش كنه؟:n16:اين 6900 رو پشت تلويزيون جاييش نوشته كه بتونم چك كنم ...همون مدل 69000 رو بم ندن!!!!پشت تلويزيون بايد حك شده باشه made in korea يا اينكه فقط رو يه برچسب زده؟نقل قول:
دوست عزیز من بین خرید این مدل و50w800sonyمرددم.به نظر شما کدوم مدل بهتره؟نقل قول:
سلام -من ال ای دی سه بعدی ال جی دارم مدل 42lm58000 فیلمهای زیر نویس راپخش نمی کند زیر نویس هم فعال است باید چکار کنم نمایندگی جواب درستی نمی دهد--
راستش تلویزیون خوبیه اما نباید انتظاراتی مثل زیرنویس فارسی و پخش انواع فرمت های صوتی تصویری و همچنین وبگردی بدون دردسر رو داشته باشید .نقل قول:
من این TV رو هم مشاهده کردم اما حقیقتش تفاوت قابل توجهی رو حس نکردم . هر دو عالی بودن . همچنین سه بعدی سونی از نوع Active هست بر خلاف LG . به این نکته توجه بسیاری داشته باشید
دوست عزیز باید نام فیلم و زیرنویس مثل هم باشه . پسوند زیرنویس srt و باید از طریق Note pad آن را به ANSI تبدیل کنید کنید . همچنین هنگام پخش فیلم از TV ، باید در تنظیمات زیرنویس تلویزیون ، زبان را روی عربی و در غیر اینصورت زبان های دیگر رو تست کنید مثل ویتنامی.نقل قول:
:n12:
سلام--
زیرنویس را هم نام با فیلم کردم در درون پوشه فیلم گذاشتم--با notpad باز کردم وansi را تبدیل به utf8 کردم درست شدم وزیرنویس حالا پخش می شود---تشکر
دوستان خونه پدر بزرگ ما یه الجی 96000 دارن که بی گارانتیه/جوانرود گرفتیم
الان بعد از یک سال شب خاموش کردن صبح روشن کردن اینطوری شده ! اینم بگم که ر س ی و ر هم خراب شده. ولی اینا ورودی خونه از این محافظای بزرگ فاران دارن.
سلام دوستان
چرا در مدل lb65200 مدل 42 زیرنویس فارسی از چپ به راست نمایش داده میشه وقابل خوندن نیست؟،مثل این میمونه که متن از روی ایینه دیده میشه
تو این تاپینگ انگار هیچ کی نیست!!!نقل قول:
سلام--من فیلم3d دانلود تصویر دوتا در کنار هم است در تنظیمات حالت2d به3d می کنم وکماکان دوتصویر نشان می دهد چکار کنم؟؟؟
ببینید تنظیماتی بری زبان زیرنویس نداره؟ مدلهای قدیمی تر داشتن که باید عربی یا فارسی (درصورت وجود داشتن) رو انتخاب میکردید.نقل قول:
ضمنا انکودینگ های ANSI و UTF-8 رو امتحان کنید. البته الجی معمولا هردو رو پشتیبانی میکنه.
من این روش را بدست اوردم و پستش را زدم شاید مشکلتون برطرف بشهنقل قول:
شما فیلم رو پلی کنید ، بعد دکمه 3D رو بزنید و سوال می پرسه چه مدلی از 3D رو میخواهید که شما افقی یا عمودی (بسته به مدل 3D فیلمت) انتخاب کن و بیا رو تصویر حالا دوباره برو اینبار بزن 3D--->2D این رو بزن و مشکل حل میشه .نقل قول:
دوستان پیگیر این پست. مشخص شد مادربرد دستگاه سوخته و چون وارداتیه نمایندگی های الجی هم ازش ندارن.نقل قول:
مدل la9600 هست مدلش. به نظرتون از کجا میتونیم پیدا کنیم براش
سلام من فیلم هابیت رو گرفتم سه بعدی 16 گیگ ولی وقتی پخشش میکنم دو تا تصویر نشون میده تنظیمات هم نداره درستش کنم...باید چیکار کنم؟؟؟
نقل قول:
فیلم 3 بعدی 2 تا تصویر داره :n02:
داخل تلویزیون وقتی گزینه 3 بعدی فعال میکنید 2 تا تصویر ادغام میشه و میشه 1 تصویر
اونجا بعد باید عینک رو روشن کنید و بزنید
و از فیلم 3 بعدی لذت ببرید
نه عزیز ادغام نمیشه اگه یه تصویر میشد که مشکلی نبود رو بعضی فیلمای سه بعدی گزینه سه بعدیو که فعال میکنی چن تا حالت داره ولی این فیلمه اینجوری نیستنقل قول: