سلام
ببخشيد ميخواستم در مورد ويندوزايي كه با لپ تاپ ميفروشن و بعضي فروشنده ها ميگن اريجيناله و بعضيا ديگه ميگن نه توضيحي بدين و اينكه اين ويندوزا نسبت به ويندوزايه 1000 توماني بازار چه مزيتايي داره؟!
ريكاوري ويندوز چيه؟
Printable View
سلام
ببخشيد ميخواستم در مورد ويندوزايي كه با لپ تاپ ميفروشن و بعضي فروشنده ها ميگن اريجيناله و بعضيا ديگه ميگن نه توضيحي بدين و اينكه اين ويندوزا نسبت به ويندوزايه 1000 توماني بازار چه مزيتايي داره؟!
ريكاوري ويندوز چيه؟
ضمنا لپ تاپم سوني وايو مدل fw .
نقل قول:اولا كه كلا سونی نوت بوك بدون سیستم عامل نداره و همه شون روشون ویندوزهنقل قول:
پس اگه سونی میخواهی باید پول ویندوزشو هم بدی
خوب واضحه كه ویندوزش اریجینال و اصله و كرك شده نیست
دوستان من یه لپ تاپ اچ پی مدل g60 دارم . ویندوز ویستای ارجینال روش نصب بود . الان ویندوزم به مشکل برخورده و باید حتما ویندوز نصب کنم . اما یه سوال داشتم . آیا این مدل لپ تاپ من ویستا براش تعبیه شده ؟ یعنی توی هاردم موجود هستش که بخوام فقط درایو سی رو فرمت و اون رو دوباره نصب کنم ؟ و یا اینکه باید ریکاوری کنم و کل هاردم مثل روز اول شه ؟ اگر ویندوز روش موجوده از کجا باید اون رو پیدا کنم و دوباره نصبش کنم ؟
نقل قول:
چندمین باره سوال میکنی ؟ :31:
دوست عزیز امتحان کردم ولی ترسیدم که ok کنم تا شروع کنه . آخه نوشته سیستم ریکاوری . من به جز درایو c و d ، پارتیشن بندی کردم و چند تا درایو دیگه هم دارم . می ترسم اون ها رو هم فرمت کنه . واقعا ترسیدم انجامش بدم . یادمه چند وقت پیش هم همچین سوالی پرسیدم و دوستان گفتن ریکاوری یعنی دستگاه برگرده به روز اول . حتی پارتیشن بندی هم مثل روز اول دستگاه میشه . حالا واقعا نمی دونم این وسط چی کار کنم . گیج شدم . اطلاعات هاردم هم برام حیاتیه . باید مطمئن شم
آقا حميد قيمت ويندوز اريجينال سون حدود 300 هزار تومنه كه مايكروسافت ميفروشه اينا چجوري ويندوزو
70 تومان ميفروشن.
---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------
چجوري ميشه از ويندوز ريكاوري بگيري؟
چجوري ميشه از اون ريكاوري استفاده كني؟
چندتا سوال در مورد dell 1564 دارم اميدوارم به جواب برسم.اول اينكه وقتي ميخوام ويندوز xp نصب كنم خيلي طول ميكشه انگار كه داري روي سيستم 233 وينوز نصب ميكني ويخوام ايرادشو بدونم.دوم اينكه توي ويندوز7 وبكمش چطور فعال ميشه؟سوم اينكه توي سايت dell درايورها فقط مربوط به ويندوز 7 هست درايورهاي xp داره يا نه؟
سلام لب تاب یکی از دوستان
که مدل توشیبا هست وقتی روش می کنیم پیغام ریکاوری می ده
من باید این رو چی کار کنم به حالت اول بر گرده تمام اطلاعا ت هم پاک شده
سلام دوستان عزیز به خصوص کاربر قدیمی جدبدالورود ریجستر یورز
یه سونی cw دارم وقتی روشن می کنم فقط چراغ پاور روشن میشه، lcd خاموشه چراغ هارد هم خاموشه و هیچ اتفاقی نمی افته، یاید کلید پاور رو نگه دارم تا دستگاه خاموش بشه بعد دوباره استارت که می زنم ویندوز به خوبی بالا می آد، حالا اگه دستگاه روخاموش کنم ، تا دو سه ساعت میشه لپ تاپ رو بدون مشکل روشن کرد ولی اگه این تایم بیشتر باشه یه بار باید سخت افزاری خاموشش کنم . اساتید عزیز میشه راهمایی کنن ممنونم
نصب ویندوز قدیمی XP روی این مدل که مدل جدید هست اصلا توصیه نمیشه ، سری قبلی 1545 درایور اکس پی داشت ولی از سری جدید دل ارائه درایور رو متوقف کرد تا خریدار ها به سمت ویندوز 7 کشیده بشن .نقل قول:
تا زمانی هم که کمپانی مادر اقدام به ارائه درایور نکنه نصب سیستم عامل با درایور های فرعی و دستکاری شده کاری اشتباه هست
اطلاعات بیشتر بدید .نقل قول:
باید بررسی بیشتری بشه و نمیشه تو اینجا نظر قطعی داد چون این مشکل به نظر نمیاد ربطی به سیستم عامل داشته باشه ، میتونه مشکل از بایوس باشه که نیاز به آپدیت داره و یا مشکل از سخت افزاری باشه که نیاز به تست هست .نقل قول:
ریکاوری گرفتن برای هر برند نرم افزار مخصوص خودش رو داره ، اکثرا ریکاوری های فابریک که گرفته میشه روی DVD هست ( معمولا 3-4 عدد ) و برای نصب هم باید از روی DVD بوت کرد .نقل قول:
سلام
یه مشکل با vostro 1510 دارم
مشکلات زبادی باش داشتم یه مدت usb کار نمی کرد بعدش dvdش نمی خوند (که هنوزم مشکل داره) یعد کبیوردش اخرم یه ماه بیش روشن نمیشد و بردم جایی گفتن مادربوردشه و مادربوردشو عوض کردم
بعد یه ماه حالا یه ایراد جدید بیدا کرده اونم اینه که تصویرش خط های عمودی داره از بالا تا بایین و رزولوشن هم شده 640x480 و تغیرش نمیشه داد
هر یکی دو روز یه بار خودش درست میشه دوباره بعد یکی دوروز وسط کار هنگ میکنه و وقتی خاموش روشن میکنم دو باره روز از نو روزی از نو خلاصه که دیگه کلافه کرده
همین دیگه
ممنون میشم یه ایده ای بدید که واقعا خسته شدم دیگه
سلام
آقا من با بلوتوث لپ تاپ مشکل دارم
چه جوری تنظیمش کنم که برای انتقال فایل به موبایل و یا برعکس
فایلا پشت هم منتقل شن - نه اینکه برای هر بار بولوتوث فعال بشه و تک تک منتقل بشن
ویندوز 7 به طور پیش فرض این قابلیت رو دارهنقل قول:
7 رو نصب کن خیلی توپه
شما باید از نرم افزارهای جانبی مثل blueSoiel استفاده کنید تا ای قابلیت در ورژن های قبل ویندوز سون اجرا بشهنقل قول:
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
اینم از گرافیکشه و نا امید نشو ، ولی مادربرده باز هم :13:نقل قول:
با سلام وعرض تبریک خدمت دوستان ارجمند من یک نوت بوک سونی f111 گرفتم ولی نمی دونم چه جوری ریکاوری کنم که بعدا ویندوزش را داشته باشم وبه خاطر این که هیچ دی وی دی وهیچ cd ندارد میترسم نرم افزاری بریزم البته ویندوزش هم 7هست من مبتدی هستم لطفا ودر صورت امکان من را راهنمایی کنید ممنون میشم
نقل قول:
معمولا در لپ تاپ های سونی در 2 حالت می تونید ریکاوری تهیه کنید
1. از menu start - help and support - recover
2. VAIO CARE که با سرج در start menu می تونید پیداش کنید
بعد وارد گزینه crate vaio recovery disk شده و عملیات ساخت ریکاروری انجام میشه
بچه ها یه سوال داشتم
خواستم ببینم برای کارهای سبک مثلا گردش تو اینترنت اگه یه لپ تاپ با سخت افزار مناسب تو رنج قیمت حدودی 1-1300 بگیرم
حالا هرمارک خوبی(سونی-ایسر-فوجیتسو زیمنس)
اگه بخوام روزی 10-12 ساعت روشن بزارمش مشکلی پیش میاد براش ؟
سلام برهمه دوستان.من یه لب تاب دل دارم .وسط روشن بودنش اشتباهی هاردش (کشوییه) کشیند بیرون .حالا دیگه روشن نمیشه.تا دکمه پاورمیزنم چند ثانیه چراغ های روی لبتاب روشن میشه ولی بعد خاموش می کنه.اگه امکان داره من و راهنمایی بفرمایید
دوستان شرمنده من این سوال رو خیلی وقت پیش پرسیدم اما کسی جواب نداد چرا؟نقل قول:
سلام به همه
اگر بیش از حد شارژر به لب تاپ وصل کنم مشکلی پیش نمی اد؟؟؟
و ایا می شه لب تاپ رو بدون باطری وفقط با شارژر استفاده کرد یعنی لبتاب مستقیم از انرژی شارژر استفاده کنه؟؟؟؟
اخه من مصرفم زیاده روزی سه بار:18: باید شارژ کنم وبخاطر همین کلافه شدم...
باطری لب تاپ تون مشکل داره یا شایدم شارزرش مشکل داشته باشه
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
من لب تاپم ویندوز وصل کردم سیدی درایور ندارم
کسی نیست کمکم کنه
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
درضمن ازکجا می تونم اسم درایورهامو مثلا صدا وگرافیک شناسایی کنم
سلام به شمانقل قول:
سیستم لپ تاپ ها جوری طراحی شده که اگر باتری شما کامل شارژ بشه برق بطور اتوماتیک قطع میشه
و دیگه عمل شارژ انجام نمیشه.
اما من خودم عقیده دارم که اگه شما یه شارژر رو بطور مرتب به لپ تاپ خاموش وصل کنی و شارژ لپ تاپ
هم پر شده باشه به ترانس شارژر آسیب می زنه و بعد از مدتی شما صدای سوت از درون شارژر میشونید
اما ما باید مقدار شارژ شدن لپ تاپ رو کنترل کنیم تا از بروز این مشکلات جلوگیر بشه.
در مورد سوال بعدی شما باید بگم که:
من نمیدونم این چه فکر اشتباهی هست که بین ما افتاده که میگن شما باتری رو فابریک بذار باشه و از
برق شهری استفاده کنید...زمانی که باتری درون لپ تاپ هست شارژر به اضافه تامین برق نیاز در حال
شارژ کردن باتری شما نیز هست.حالا برفرض شما باتری رو در می آرید و با انرژی شهری کار می کنید
بر حسب اتفاق برق میره و یا فیش اتصال جدا میشه و در نتیجه لپ تاپ شما خاموش میشه
این خاموش شدن های اتفاقی به مادربورد آسیب میزنه حالا بهتره باتری کارکنه یا مادربورد آسیب ببینه؟
ضمن باتری دارای حالتی هست که هر چقدر بیش تر استفاده بشه قویتر میشه!!!!!
موفق باشید
سلامنقل قول:
من به شما لپ تاپ های hp و ASUS وIBM رو پیشنهاد می کنم من خودم الان چندبار لپ تاپ عوض کردم
همه رو HP گرفتم چون واقعا طراحی زیبا و دلنشینی داره.
لپ تاپ های ASUS تقریبا مقاوم تر از HP هستند.
درمورد مقدار کار لپ تاپ ها :
به نظر من لپ تاپ کار 30 دقیقه هست شما قصد دارید نصف روز از یه لپ تاپ کار بکشید و این خودش
عمر لپ تاپ شما رو بطوره چشمگیری کم می کنه.
همونطور که اطلاع دارید لپ تاپ ها وسیله بسیار حساس هستند از جمله :
1.مادربورد آنها که به نوسانات برق بسیار حساس هستند.
2.رام های آنها که برای خواندن سی دی ها و دی وی دی های اصل طراحی شده اند.
3.هارد لپ تاپ ها با کوچکترین حرکت دچار اختلال و خرابی میشوند.
4.کیبورد و تاچ پد آنها که به مایعات و ضربات با فشار بسیار حساس هستند.
5.پورت های آنها که به گرد و غبار بسیار حساس هستند.
6.مودم آنها که با یک غفلت ((زدن اشتباه به پریز برق)) دچار خراب و سوختگی میشوند.
7. و قطعات دیگر....
حالا به نظر شما با این حساسیت شما می نونید 12 ساعت کارکنید؟
امیدوارم مطلب مفیدی برای شما باشه.
موفق باشید
لب تاپ نو خریدم ولی مصرفم بالاست باطری 2.5ساعت کار می کنه ولی وقتی که بازی می کنم مصرفش بیشتر می شهنقل قول:
حالا نمی دونم چکار کنم :41:
در مورد سئوال خودتون هم بهترین راه اینه که به سایت لب تاپ تون مراجعه کنید اونجا راحت می تونین با وارد کردن مدل
لبتاپتون درایور هاش بگیرین.
[QUOTE=thinking21;4808163]لب تاپ نو خریدم ولی مصرفم بالاست باطری 2.5ساعت کار می کنه ولی وقتی که بازی می کنم مصرفش بیشتر می شه
حالا نمی دونم چکار کنم :41:
خب عزیز من شما وقتی وارد بازی میشید مصرف باتری بطور چشمگیری افزایش پیدا می کنه
چون تمامی قطعات بطور دو برابر دارن کار می کنن از جمله گرافیک
شما باید از برق شهری استفاده کنید
ضمنن لپ تاپ ساخته نشده برای بازی کردن اگه دنبال بازی هستید برید psp بخرید که خیلی هم خوبه
[QUOTE=pooriya_hp;4808364]نقل قول:
عذر می خوام ببخشید کی گفته لپ تاپ برای بازی نیست ؟
شما یه لطفی کن حتما به سایت سازنده لپ مثل MSI یا DELL سر بزن و سری GAMING LAPTOP رو ببین
[QUOTE=pooriya_hp;4808364]بازیهایpsp,playstation3,xbox360 هیچ کدوم به پی سی نمی رسه فقط بازیهای پی سی( اون هم رو لب تاپ ):8:نقل قول:
[QUOTE=pooriya_hp;4808364]دو برابر ؟ !!نقل قول:
یعنی شما می فرمائید وقتی وارد بازی میشم یه جورایی سیستم اورکلاک میشه :19::18::18:
میزان صرف در بازی فقط به خاط اینکه سیستم از تمام توانش برای اجرای بازیها استفاده می کنه نه اینکه قدرتش 2 برابر بشه
[QUOTE=saman3230;4810367]دوست عزیزم جناب سامان جاننقل قول:
شما پیش خودتون فکر کنید که آیا یک لپ تاپ که وسیله حساس هست میشه از اون بیش از اندازه استفاده کرد؟
اون سری از لپ تاپ ها که بقول خود سازنده ها برای بازی طراحی شده اند فقط برای جذب مشتری هست !!!!
هرکاری راه خودش رو داره ...
برای بازی کردن ما باید به کنسول های مخصوص مراجع کنیم !!!!
من گفتم لپ تاپ در حین اجرای بازی بطور 2برابر داره کار می کنه و باتری هم بطور چشمگیری کاهش پیدا میکنه.بطور ساده منظور من همون حرف شما بود که سیستم از توانش برای اجرای بازی استفاده می کنه
[QUOTE=thinking21;4810579]من از شما یه سوال دارم:نقل قول:
بر فرض بازی GTA IV for ps3 و GTA IV for pc با هم چه فرقی دارن ؟
و اینکه شما گفتید بازی های psp,playstation3,xbox360 به pc نمیرسه می تونم دلیلش رو بدونم؟
من خودم لپ تاپ دارم ولی برای بازی به psp مراجعه می کنم چون معتقد هستم لپ تاپ بدرد بازی نمیخوره
این فقط عقیده و نظر بنده هست
سلام برهمه دوستان.من یه لب تاب دل دارم .وسط روشن بودنش اشتباهی هاردش (کشوییه) کشیند بیرون .حالا دیگه روشن نمیشه.تا دکمه پاورمیزنم چند ثانیه چراغ های روی لبتاب روشن میشه ولی بعد خاموش می کنه.اگه امکان داره من و راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
لطفا مدل لپ تاپ رو بفرمائید ؟
[QUOTE=pooriya_hp;4811083]درسته این دوتا بازی فرقی ندارننقل قول:
شما بازی های ps3 یا xbox360 می تونی رو پی سی هم بازی کنی ولی بازیهای پی سی چی می تونید اونا رو هم رو ps3 , xbox360 بازی کنین ؟؟
لوگو دل به محض روشن شدن نشون داده میشه یا نه ؟ بوق ارور داده میشه ؟نقل قول:
کامل توضیح بدید تا راهنمایی بشه
[QUOTE=thinking21;4811834]دوست عزیزنقل قول:
من منظور شمار رو نمی فهمم هربازی که روی pc هست روی ps3 هم هست
درسته شاید بازی های باشه که فقط مخص pc باشه....
به هرحال من خودم شخصا عقیده دارم که لپ تاپ ها خلق نشدن برای بازی کردن
چرا که با وجود کنسول های خوبی از قبیل ps3
بهتره که این بحث های بچگانه رو به کنار بزاریم
من فقط نظر و تجربه خودم رو ارایه دادم
شما می تونید با لپ تاپ یا موبایل یا هرچیزی که دوست دارید بازی کنید.....
موفق باشد.
سلام
من xps1330 دارم.
مشکلی که هست اینه که اکثر بازی های جدید رو اجرا نمیکنه و علتش ساپورت نکردن shader3 توسط گرافیکه.
سوال اینه که آیا می شه گرافیک این لپتاپ رو ارتقا داد ؟
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز شما در لپ تاپ ها فقط هارد و رم را می توانید ارتقاء بدید !!
سلام دوستان
نمی دونم اینجا جاش هست یا نه.
می خواستم بپرسم من وقتی لپتاپم رو به اینترنت وصل می کنم نمی دونم چی دانلود میکنه.آپدیت کردن خودکارش رو هم قطع کردم اما بازم یه چیزایی دانلود میکنم.
میشه از دوستان منو راهنمایی کنین.شاید نیاز نباشه که بگم لپتاپم hp pavilion dv6 هست.
خب یه سری نرم افزار مخصوص لپ تاپتون هست اونها آپدیت میشننقل قول:
آنتی ویروس می تونه باشه