یک نکته دیگه من تا کی دکمه back رو نگه دارم
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
همین الان دارم دوباره فلش میکنم. آنتی ویروس هم غیرفعاله . بازهم انگار همون نوشته ها میاد میره. چه قدر این نوشته ها برن؟
Printable View
یک نکته دیگه من تا کی دکمه back رو نگه دارم
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
همین الان دارم دوباره فلش میکنم. آنتی ویروس هم غیرفعاله . بازهم انگار همون نوشته ها میاد میره. چه قدر این نوشته ها برن؟
سلام قیمتش خوب ازت گرفته برای من فلش کردن 10 نومان گفت من 8 تومان بیشتر بهش ندادم نمیدونم چرا گوشیتون اینجوری میشه تو محیط cwm گزینه ی full wipe رو زدی؟
وارد محیط cwm میشه؟ اگه میشه لازم نیست دوباره ببری بیرون تا برات فلش کنن یه full wipe بزنی قاعدتا باید درست بشه
اره خودت راحت میتونی فلشش کنی تا زمانی باید دکمه ی بک رو نگه داری که اون عکس که میاد بره و یه چیز پایین برنامه پر میشه
نوشته ها خیلی زود باید برن تقریبا به محض اینکه دکمه ی بک گرفتی
انتی ویروست رو حذف کن شاید درست بشه
سلام ترمیناتور شاید مشکل از این باشه که گوشیت روشن و خاموش میشه باتری گوشیت رو در بیار و به محض اینکه باتری رو گذاشتی کابل رو بزن و دکمه ی بک رو بگیر چون گوشی باید کاملا هنگام وصل کردن کابل خاموش باشه
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
اگه خودت تونستی فلش کنی دیگه لازم نیست هر موقع گوشیت خراب شد الکی پول بدی به همین خاطر سعی کن ایندفعه خودت درستش کنی در ضمن اگه خودت درستش کردی اول فقط رام اقا سینا رو نصب کن و یه full wipe کن سپس بعد از یکبار اجرای رام تم ها رو نصب کن و اگه میتونی برو یه رام دیگه که رو هسته ی اصلی کار میکنه دانلود کن مثل ginger dx
سلام ترمیناتور اخرش بهمون خبر بده بینم چکار کردی.
پس بگو دوست عزیز. من رام رو نصب کردم full wipe رو زدم دیگه گوشی رو ریبوت نرکدم و تمش رو بعداز نصب رام نصب کردم. و بعدهم full wipe زدم و وقتی ریبوت کردم دیگه بالا ناومد.
سلام
من رام رو نصب کردم . حالا می خوام Launcher update نصب کنم . می خواستم راه نصبشو بگین و دیگه اون اتفاق فلش نیفته . دقیقاً راه نصبشو بگین . ببخشید اگه خیلی شما رو زحمت دادیم. آخه من می ترسم دوباره بالا نیاد . تشکر
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
بعد آیا این Launcher update رو نصب کردم شکل گوشی این طوری میشه ؟ :
سلام خب اره دیگه شما باید اول رام رو نصب کنی بعد یه فول وایپ بزنی و با ریبوت وارد رام بشی بعد از اینکار میتونی تم رو نصب کنی یعنی حالا رام رو گوشیتون هست؟ نه زحمتی نبوده من خیلی خوشحال میشم ببینم دوستام بتونن مشکلاتشون رو با راهنمایی های من حل کنن
خب برای نصب تم باید طبق اموزش همون صفحه که رام اقا سینا رو نصب کردید عمل کنید فکر کنم باید در محیط cwm تو قسمت زیپ کاستون نصبش کنی تو اموزش همینجوری نوشته؟
برای فلش بردی مغازه یا خودت فلشش کردی؟
اره بعد از نصب Launcher update گوشیت همین شکلی میشه.
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
برای اینکه اگه دیگه چنین مشکلی برای گوشیت پیش اومد نخوای بری پول بدی و گوشیت رو فلش کنی به فکر شکستن بوت لودر باش
ضمن تشکر از شما دوست عزیز طی این یکی دو روز گذشته.
نصب رام و لانچر صحیح و سالم به پایان رسید . فقط می خواستم بپرسم که هنگام شارژ سیم کارت مثل رام های دیگه ارور میده یا در این رام درست شده ؟ فقط این مشکل حل بشه ممنون میشم . حالا من امتحان نکردم . می خواستم تا امتحان نکردم از شما بپرسم . فقط می خواستم ببینم درست شده یا نه ؟
سربلند باشید:40:
بعد یک نکته مهم دیگه این بود که بازی NEED_FOR_SPEED_Shift_v1.0.62 و Labyrinth v1.5 که اولی بازی ماشین و دومی بازی تمرکز باید تعادل توپ رو حفظ کنیم. روی رام اصلیش نصب میشد ولی الان روی رام آقا سینا نصب نمیشه. مشکل از کجاست ؟
اشکالاتی که داره این بازی ها روش نصب نمیشه . من یک رامی می خوام که هیچ گونه مشکلی نداشته باشه. حتی در شارژ سیم کارت و نصب اینگونه بازی ها ؟ پیشنهاد شما چه رامی است که من خصوصیاتش رو گفتم ؟ رام ginger kudo چطوره ؟
سلام من از رام اقا سینا استفاده نکردم اما تا حالا هر چی رام دیدم با کد و بصورت عادی نمیشه سیم کارت رو شارژ کرد باید برای همراه اول با 444 تماس بگیری و برای ایرانسل هم از برنامه ی اندروید ایرانسل استفاده کنی فکر کنم را اقا سینا هم همینجور باشه و بصورت عادی نشه سیم رو شارژ کردزبان گوشیتو انگلیسی کن شاید مشکل نصب بازی رو رام حل بشه تو نظرات رام هم چند نفر نوشته بودند بازی ها ی سنگین روی این رام فورس کلوز میدن و درباره ی رام ginger kudo اقا محمد که مثل من یکی از نویندگان وبلاگ هست قراره خصوصیات این رام رو بزاره من تا حالا ازش استفاده نکردم قسمت نظرات رام ginger kudo رو تو ایکس 8 بلاگفا بخوان در ضمن شما بوت لودر گوشیتو باز کن میتونی بهترین رام ها رو روش نصب کنی
سلام من شنیدم رام Ginger Fast بهترین رام برای گوشی هایی هست که بوت لودرشون باز نیست یکی از دوستان تو قسمت نظرات این متن رو نوشته بود:(سلام. بهترین رام برای هسته اصلی هست و اونایی که بوت لودرشون باز نیست. سرعتش عالیه و ریست هم نداره. به راحتی بازی های Pes 2012 , gta اجرا میشه.من از مینی سی ام اومدم رو این رام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , یه موقع نگین دیوونه ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فکر کنم تو اجرای بازی رام خیلی خوبی باشه
ممنون از راهنمایی شما. فقط در مورد صفحه کلیدش که تو سایت x8 نوشته بود مثل رام اصیلش است و فارسیه ولی الان صفحه کلدش رو هر کار کردم فارسی نشد. یک بار نمی دونم چکار کردم درست شده بود و دوباره تمش رو نصب کردم باز انگلیسی شد. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
برو تو قسمت settings گوشی و تو قسمت language&keyboard بعدش برو تو قسمت android keyboard بعدشم برو تو قسمت input languages و زبان فارسی رو تو لیست موجود انتخاب کن حالا میتونی تو قسمت پیام از زبان فارسی نیز استفاده کنی.
نقل قول:محتوای مخفی: فهمیدم دوست عزیز - درست شد
سلام.
از بازي هاي جديد چي رو x8 كار ميكنه؟ اگه بازي قشنگي تست كردين بگين منم دانلود كنم. رفتم فروم همسايه:27: ديدم پر بازي جديده ولي مي ترسم بگيرم و كار نكنه.
ممنون.:31:
:11::40:
یک سوال داشتم .
چرا نرم افزار google erth رو تو گوشیم نصب می کنم بالا نمی یاره . آقا عادل عزیز می خواستم بپرسم که برای شما هم اینطوریه . چون من تو رام اصلیش هم نصب کردم اینطوری بود و روی رام آقا سینا هم بالا نمیاره.
یک نکته دیگه این بود که چرا وقتی یک نرم افزار یا بازی نصب میکنیم و میخواهیم اجرا کنیم می نویسه « متأسفیم . ( به طور غیر منتظره ای متوقف شد ) دوباره امتحان کنید. » ؟؟؟؟؟؟
شاد باشید
دوستان من رام tom3x ورژن قدیمیشو نصب کردم تقریبا بد نیست ولی جدیدا اکثر برنامه ها رو نمیتونم اجرا کنم :41:
لطفا یه رام توپ و پایدار به من معرفی کنید که اکثر برنامه ها روش بالا بیاد و بعد چندوقت کند نشه:40:
سلام ترمیناتور عزیز برای منم همینجوری بود و گوگل ارث فورس کلوز میداد فکر کنم باید ورژن جدیدش رو بگیریم تا کار کنه در رابطه با برنامه باید بگم بعضی از برنامه ها رو گوشی ایکس 8 اجرا نمیشه و بعضی ها هم موقع اررو باید رو گزینه ی wait بزنی تا کار کنه
اقا حسین اگه بوت لودرت باز هست رام mini cm 2.1.9 و اگه بسته است رام اقا سینا ورژن جدیدش و همچنین رام ginger dx 22
برای دانلود میتوانید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجعه فرمایید...
دستت درد نکنه همین گینگر 22 عجب رامیه...نقل قول:
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
دوستان به نظر شکما نصب برنامه های تسک کیلر تاثیری تو سرعت گوشی داره اصلا؟ یا فقط رامو اشغال میکنه؟
سلام دوستان من ميخوام اين گوشيو بخرم ميخوام بدونم گوشيو آپديت شده بهم ميدن يا خودم بايد يدم آپديتش كنن
سلام دوست عزیزنقل قول:
این گوشی که الآن می خواهید از بازار بخرید ورژن 2.1 است . و آپدیت شده است دوست عزیز. نگران نباشید.:40:
شادباشید:40:
سلام اقا حسین من خودم از برنامه ی advanced task manager استفاده میکنم واقعا برنامه ی خیلی خوبیه فقط باید پشت سر هم ازش استفاده کنی تا برنامه های اضافی رو باهاش ببندی من همیشه حافظه خالی رامم با این برنامه 90 مگ هست و تو بازی های سنگین بدون اوورکلاک هم مشکلی ندارم
آقا برنامه و بخشی به نام مدیرت فایل توی این گوشی وجود نداره؟ من چطور میتونم محتوای مموریم رو ببنم؟ واس نصب برنامه ای که توی مموریم کپی کردم؟
سلام نیاز به کمک فوری
می خواستم رام ginger xperia v25 رو روی گوشیم نصب کنم نصب کردم ولی ظاهرا بیس باند nAa رو نداشتم رو گوشیم الان گوشیم روی لوگوی سونی اریکسون می مونه و منوی ایکس ریکاوری رو هم باز نمیکنه نمی دونم چیکارش کنم دوستان لطفا کمکم کنن
با flashtools هم نتونستم کاری کنم
سلامنقل قول:
دوست من تنها راهش همون فلش کردن است . که توضیحات لازم در این قسمت داده شده :
برای منم اتفاق افتاده بود .کد:http://x8.blogfa.com/post/204/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-flash-tools-%D9%88-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-2-1-1
اگه نتونستید ببرید مغازه موبایل فروشی درست می کنند.
شاد باشید:40:
چرا وجود داره دوست من .نقل قول:
برید تو قسمت settings گوشی و تو قسمت ذخیره سازی می تونید مشاهده کنید.
شادباشید:40:
سلام
من یه مشکلی دارم با این گوشی....
این چرا به بعضی (اکثرا) از گوشیا بلوتوث نمیکنه ؟؟؟ خیلی اذیت میکنه :41:
سلامنقل قول:
دوست من برید تو قسمت settings و تنظیمات بلوتوث و تیک قابل شناسایی رو بزنید . از این به بعد گوشی شما شناسایی میشه . دیگه مشکلی نداره دوست من.
شاد و سربلند باشید:40:
سلام ترمیناتور خوب سریع راه افتادیا و جواب بچه ها رو میدی حداقل بزار ما هم یه جوابی بدیم(شوخی):10:
و mjorh شما همچنین میتونید از برنامه ی blutooth file transfer استفاده کنی.
شما لطف دارید دوست عزیز ( ما اینیم دیگه )نقل قول:
شاد و پیروز باشید :40:
اینو آن کردم ...نقل قول:
بلوتوث و تیک قابل شناسایی رو بزنید
باشه امتحان می کنم ...نقل قول:
از برنامه ی blutooth file transfer استفاده کنی
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
چقد زود جواب میدن اینجا!:31:
گوشیم درست شد! مرسی
حالا می خوام کرنل nAa رو نصب کنم از کجا گیرش بیارم و چجوری نصبش کنم؟
سلامنقل قول:
دوست من شما می تونید به این قسمت برید :
سربلند و پیروز باشید:40:کد:http://x8.blogfa.com/category/16/%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%86%D9%84
سلام برای عوض کردن کرنل باید بوت لودر گوشیتو باز کنی پشت گوشیت رو نگاه کن البته اول باتری رو بردار بعد نگاه کن اگه نوشته بود 11w26 و از 26 کمتر بود میتونی به راحتی گوشیتو باز کنی اما اگر بالای 26 بود اگه باز کنی ممکنه گوشیت بریک ( تبدیل به اجر بشه ) برای اموزشش برو به همین وبلاگ که ترمیناتور بهتون گفتن سمت چپ وبلاگ نوشته اموزش باز کردن بوت لودر
سلام آقای عادل عزیز
من امروز یک رم 8گیگ برای گوشیم گرفتم . تا حالا همون 2گیگ تنش بود.
حالا می خواستم بپرسم که آیا برنامه هایی که تو رم 2گیگ بود رو باید حتماً بریزم داخل 8گیگه یا نه؟
خب چیزهایی مثل android یا data که سیوهای بازی ها یا چیزهای دیگه هست رو میریزم اما فایل های دیگه رو هم مهمه بریزم یانه ؟
اگه نریزم مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ ( مثل فایل others ) ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
بوت لودر گوشیمو باز کردم و کرنل nAa-11 رو روش با فلش تولز زدم و رام ginger xperia رو هم زدم همه چیز خوبه
گوشیم سیم کارتو میشناسه شبکه های ایرانسل و همراه اول رو شناسایی میکنه ولی به هیچ کدومشون وصل نمیشه می نویسه NO service
دوستان کمکم کنن چیکار کنم نکنه خدای نکرده زبونم لال بریک شده!!!!؟
فکر کنم گوشیه بریک شده به گوشی ای میگن که هیچ علایم حیاتی نداره و روشن هم نمیشه:31::46:
سلام علیکم
دوستان من نمیتونم سیم کارت های اعتباری همراه اول رو با پین شارژ ها و کد دستوری مربوطه شارژ کنم ؟!، در استعلام اعتبار هیچ مشکلی نداره
همچنین در اعتباری ایرانسل هم هیچ مشکلی وجود نداره
تشکرات
نه بابا تمیخواد بریزی خودش دوباره میریزه ولت نمیکنه خودتم بکشی بازم اونارو میریزه شاید راه حلی باشه که بشه کلا پاکشون کرد اگه کسی میدونه بگه استفاده کنیمنقل قول: