بعضی از کمپانی های بزرگ این تدبیر رو اتخاذ میکنن. مثلا اترنتی سامر از کلوین 3-4 ورژن داره(2005-2006-2007) یا همین 212 ایس هم به همین گونه کار شده.نقل قول:
Printable View
بعضی از کمپانی های بزرگ این تدبیر رو اتخاذ میکنن. مثلا اترنتی سامر از کلوین 3-4 ورژن داره(2005-2006-2007) یا همین 212 ایس هم به همین گونه کار شده.نقل قول:
من اپیوم رو تست نکردم تا حالا چجوریاست بچه ها؟
ادکلنی با خوی شرقی - ادویه ایی و به نظر من کمی هم ترکیبات گل دار درونش احساس میشه. واقعا روح آدم رو به پرواز در میاره.نقل قول:
مطمئن باشید شرکتی مثل ysl بیخودی اسم این ادکلن رو تریاک(اوپیوم) نگذاشته. مواظب باشید واقعا اعتیاد آوره:46:
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
دوستان کسی از کار های ارمنجیلدو زگنا تست کرده؟
من فقط تونستم
ESSENZA DI ZEGNA
رو تست کنم. واقعا نسبت به قیمتشون خوبن. حتی یک کار نیچ هم ارائه داده که جایزه گرفته.
نکته قابل توجه در مورد این برند اینه که تمام محصولاتی که تولید کرده در گروه چوبی-ادویه ایی قرار دارن.
من واقعا از بوی ساویج دیور خوشم اومده اما زیاد موندگاری نداره ادکلن های دیگه هم مثل این کمه بوی تند و خنک و ترش البته اکوا بولگاری رو پوست من عالی جواب میده هم دوامش خیلی زیاده هم پخش بوش عالیه هر وقت میزنم همه ازم میپرسن چی زدی اما خودم تنوع رو دوست دارم یچیزی تو مایه های همین دوتا میخوام که کار قوی باشه و موندگار اگه مثل اکوا همه هم نزده باشن که بهتر:46:
.یه جا 50 میلش رو فکر کنم دیدم ولی کلا اپیوم پرفیوم قیمتش بالاست...البته یه بنده خدایی داشت توی بیس نوت و میخواست بفروشتش.نقل قول:
اگر واستون قیمت مهم نیست و حتما میخواسنش میشه یه کاریش کرد و الا با این قیمت دلار گرون در میاد...
واقعا راست میگید؟ کجا دیدید؟نقل قول:
تقریبا چقدر میشه؟
اسمیت ویسون قیمت شد:31:70 :18:بوش هم خوب بود.دوتا بیشتر نداشت که یکیش فقط وکیوم بود.تخفیفنقل قول:
هم گفت نمیدم و مقطوعه ولی فکر کنم جنس جدید نخریده بنده خدا:27:اگه خواستی خوشحال میشم براتون بگیرم.:11:
وای رفتم بالاخره نارسیسو رودروگویز هیم هم بو کردم.وای عجب چیزی بود:18:فوقالعاده آرامش بخش.ازون بوهایی که عاشقشم.اینم میداد 110
آرمانی کد هم 75 میلش رو میداد 100.بازم نسبتا خوب میداد نسبت به جاهایه دیگه.:31:
دوباره دارم اغفال میشم :21:
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
نقل قول:
من مدله معمولی و اینتنس رو تست کردم.هر دو بویه چوبی دارن.موندگاری هم خیلی بالاست.یجورایی بخور
مانند هم هستن ولی با بخورش حال نکردم.اینتنسش بهتر بود.
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
نقل قول:
خب حالا ورژنی هم شما دارید کدومشونه؟نمیدونید؟:11:
از اونجا که دو سال پیش خریدم حتما 2007 هست. (یادش بخیر گرفتم 102)نقل قول:
پس ماله شما همونیه که من خیلی ازش خوشم اومد:31:یه چیزی بینه شیرینی و تلخینقل قول:
عرض کردم که من بیشتر اینو تلخ و ادویه ایی میبینم. البته اولش کمی شیرین هست ولی کم کم شیرینیش از بین میره.نقل قول:
علی آقای گل قابلتون رو نداره:11:
بویه ادویه ای رو حس نکردم.نمیدونم مثله اینکه بازم باید تست کنم:20:نقل قول:
صاحبش قابل داره.انشالله همیشه تو شادیا استفاده کنی.:11:
راستی گوچی گیلتی اینتنس هم به تورت خورد تست کن.باحاله .:31:
علی اقا اونجا کرید رو داره ؟شاید ارزونتر باشه اونجاشنل پلاتینیوم؟
کارهای ریو 15 میلشون هست 4 تومن :دی فک می کنم باید به همینا بسنده کرد :دی
سلام برهمگی ، علی ، فرشاد ، ماری جون ، و همگی دوستان که اسمشون رو دیگه نمیدونم ،
علی آقا این سوال رو بیشتر درک میکنی به نظرم ، داخل شهرمون دیدی وقتی میری پاساژ اسلامی مثلا داخل لباس فروشی ها یا خیابون ملک ، روی لباسهای یک اسپره ای میزنن که میگن اصل ترک هم هست ، بوش اکثر جاها یکی هست یعنی همه جا یکی بوده ، روی لباسهاشون که خودشون میزنن، نمیدونین اسم اسپره چیه و چجوریاس ؟ آخه لعنتی خیلی خوش بوه
Take Care:40:
متاسفانه الان که چک کردم دیدم فروخته شده...کلا این عطر چون کمیاب هست زود فروخته میشه فعلا فقط دو مورد تویلتش رو داشت که اونم 60 دلار بود...حالا توی گشتنام اگه به تورم خورد حتما خبرتون میکنم...نقل قول:
نقل قول:
کرید رو که ما اندر کف اش موندیم.شنل هم دوجا دارن ولی تو زمانه ارزونی هم دوبرابر میفروختن.شاید اگه
گرونتر نکرده باشه الان شده باشه قیمتش با این سایتا یکی:27:
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
بیک بهتره:46:نقل قول:
ممنون که پیگیر بودید.نقل قول:
خیلی کمیابه. حتی تو آمازون تو هفته گذشته فقط یکی ازش بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی به چشمش خورد مارو بی نصیب نکنه:31:
سلام علیک:31:نقل قول:
والا اکثره ادکلن ها بوشون عوض میشه.اون بویی که میگی تو یه عینک فروشی تو عباس هم عینکاش و لنزاش
میداد.بویه باحالیه راست میگی.نمیدونم چیه:41:احتمالا وارد کنندش یکیه.یا شاید هم اصلا بویه ادکلن نیست:31:
فدات :10:.... من فردا میرم از این پسره لباس فروشه میپرسم ، یکبار گفت بیا اسپرم رو بردار اشتباه کردم نگرفتم ازش ، اسپرش خیلی فرق میکنه با این سه چهار تومنی ها ، سایزش بزرگه و میگفت اصل ترکه و از تهران میاد.. خیلی خوشبوه ، آمارشو میگیرم اگه شد خودشو میگیرم :دی قیمت اسپرش دور و بر 15 تومن هستنقل قول:
Take Care:40:
حالا چه اصراری رو این داری؟:11:نقل قول:
ارامیس لایف بوش نسبت به ck1 چطوره ؟ موندگاری و پخش بوش چی ؟
راستی کارای BENTTON چطورن ؟ کسی داشته ؟
خیلی متفاوته.با اینکه جفتشون مرکباتی هستن ولی سی کی وان بیشتر فلورال هست .ولی توییه آرامیسنقل قول:
لایف دقیقا حسه مرکبات رو داری و یکمی هم ترشه.
موندگاری آرامیس لایف وحشتناک-در حده یک هفته-پخشه بوش ولی متوسطه.
آرامیس لایف ادکلنی هست که برایه استفاده روزانه خوبه و بیشتر اسپرته.:8:
................................
بنتون هم cold اش خیلی معروف شد یه موقع.قیمتش هم ارزون بود .12 تومن.پخشه بویه عالی.یه حسه فرش
بودن رو با حالت پودری به آدم القا میکرد.
من اهله قلیون نیستم ولی یکی از تنباکوها بویه اونو میده.فکر کنم دو سیب باشه:31:
بقیه کارهاش هم خیلی خوب هستن.ولی راحت پیدا نمیشه.
راستی خیلی تقلبی دارن.
یه ادکلن هات هم داره که زنونست و میگن بویه آلور زنونه رو میده.(البته من آلور رو تست نکردم ولی ممکنه
شباهت داشته باشه ولی مطمئنا خیلی فرق داره.)
سلام. دوستان عزیز کسی zegna forte رو تست کرده قیمت و رایحه و موندگاریش چه جوریاست؟ این سوال رو در رابطه با presense cool mont blanc هم داشتم. با تشکر
چون هم من و هم ..... هر دوتامون از عاشقان اوپیوم هستیم:10:نقل قول:
برای ایشون تونستم مدل پرفیومش رو بخرم اونم با کلی زحمت. حالا نوبت خودم هست:31: این دوتا باید کنار هم باشن تا کامل بشن:31: اینم مدلی که خریدم(زنونه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کنید موندگاریه این بالای یک ماه هست! حالا متوجه شدید چرا اصرار دارم که بخرم:31:
:31:الان کاملا درک کردم:11:نقل قول:
حالا اون قیمتش چقدر بود که گرفتی؟
البته زنونه اش وحشتناک موندگاری داره توالتش هم.:8:
مردونش هم توالتش قشنگ یک هفته رو شاخشه.:31:
حالا هی مارو وسوسه کنید بریم این اپیوم رو بخریم:31: بچه ها کسی نارسیسو رودریگز فور هیم رو تست کرده چه جوریه چون این منطقه اکثر فصول گرم هست میشه استفاده کرد ؟
صفحه قبل گفتم دیگه.دیشب من برایه اولین بار تستش کردم.بوش عالی بود به نظرم.هم برایه سرما و هم گرمانقل قول:
به نظرم کسی از فارنهایت خوشم بیاد از این بیشتر خوشش میاد.فارنهایت رو تست کردی؟:31:
5-6 ماه پیش 50 میلشو گرفتم 115.نقل قول:
هیچ موقع یادم نمیره که وقتی خریدمش با این حا که آکبند بود و جلوی خودم بازش کردو حتی یک اسپری هم ازش نزده بود وقتی دست بش کشیدم دستم تا 5 ساعتی بو گرفته بود:18:. باور کنید شوخی نمیکنم. وقتی میگم یک ماه موندگاری داره با اطمینان این حرف رو میزنم. پس من مجبورم نسخه پرفیوم مردونه اش رو پیدا کنم:31::40::31:
فارنهایت رو یبار خیلی وقت پیش تست کردم اصلا یادم نمیاد چه بویی داشت. موندگاری چطوره من کلا از بوهای سنگین و گرم خوشم نمیاد سردرد میگیرمنقل قول:
بوی تلخ و دودی داره. البته من یک نظری هم دارم که با بقیه دوستان متفاوته. من کمی هم بوی میوه جات (خیلی خیلی کم) توش احساس میکنم. بویی مانند بیژن سنگین داره ولی کاملا گرم نیست.نقل قول:
دوستان از اونجایی که مطمعن هستم نزدیک و بعد از عید باید قید ادکلن رو بزنیم من 200 کنار گذاشتم در نهایت واسه خرید به نظرتون یک ادکلن با قیمت بالا بخرم یا مثلا دوتا .ای داد بیداد قبلا با این پول چیا که نمیشد خرید یاد باد ان روزگاران یاد باد
در ضمن راهنمایی کنید چی بخرم چون کلا وقتی میرم تو مغازه تست میکنم دیگه نمیدونم چی بخرم:31:
شما چی میخریدید با 200؟
اینجور که من تحقیق کردم میگن خیلی موندگاره.نقل قول:
اصلا بوش سنگین نیست.فوق العاده آرامش بخش.
گرم هم نیست.
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
من باشم که عمرا فقط یک ادکلن بخرم.نقل قول:
چند تا 50 میل بخر.
ولی این نارسیسو رو حتما تست کن.
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
من بیژن بلک رو خیلی دوست دارم.نظره خودت چی هست؟تو اراک که هم پخشه بویه خوبی داره و همنقل قول:
ماندگاری
بیژن بلک بوی باکلاسی داره و چرمی هست. منودگاری و پخش نسبتا خوبی داره.نقل قول:
من اون سه تایی که اسمشونو اوردی دوست دارم تست کنم اپیوم و نارسیسو و ارمانی کد بلو د شنل رو تست نکردم بینم چطوریه
برام پخش بو تو درجه اول اهمیت هست بعد موندگاری
چون ما علاقه مندان تنوع طلب هستیم پس بهتره با یک ادکلن نخری. چون بعدا دوباره هوای یک ادکلن دیگه به سرت میزنه. پس بهتر باش 2-3 تا ادکلن متفاوت بخرینقل قول:
نمیدونم من بازم بویه چرم توش حس نکردم.بویه گل داشت و یه شیرینی خاص:13:نقل قول:
راستی این بیژن بلک رو جنسه مخالف چجور جواب میده؟نقل قول:
به نظرم بویه گله شب بو هم میده.:31:
بویی هست که اکثر خانوم ها ازش خوششون میاد. حداقل اطرافیان من که چنین نظری داشتن. ولی بیشترین نظر مثبت رو در خانومها برای ambre و opium و safari دریافت کردم.نقل قول:
بلو د شنل بوی خوبی داره...با توجه به هوای منطقه شما به نظر من گزینه خوبی هست...نقل قول:
من بیشتر از آلور اسپرت خوشم اومد ازش...ماندگاریشم خوب بود ...از اون عطرایی هست که همیشه و همه وقت میشه استفاده کرد...
نارسیسو مردونه رو تست نکردم ولی زنونش که خیلی عالی هستش...مردونش و اون ماسک کالکشنش پرطرفدار هستند و زیاد تعریفشون رو شنیدم...علی آقا هم که گفتند واجب شد تستش بکنم..ولی فکر نکنم توی تابستون تو اوج
گرما بتونی استفادش بکنی...
منم موافقم که مناسب تابستان برای ایشان و همچنین من که اهل مناطق جنوبی کشور هستیم نمیباشد.نقل قول:
چون خیلی به نظر من سنگین هست. حداقل اینه که مناسب استفاده روزمره نیست تو جنوب:31: