من متولد 68 هستم.نقل قول:
رفتم نظام وظیفه گفتن کمبود نیرو داریم نمیتونی تاریخ اعزام رو بندازی عقب!
یعنی دیگه از این بدتر نمیشد.
آشنامون تو سپاه هم گفت که سپاه مرداد نیرو نمیگیره.
واقعا نمیدونم چی بگم. بدترین سناریوی ممکن برا من رقم خورد
Printable View
من متولد 68 هستم.نقل قول:
رفتم نظام وظیفه گفتن کمبود نیرو داریم نمیتونی تاریخ اعزام رو بندازی عقب!
یعنی دیگه از این بدتر نمیشد.
آشنامون تو سپاه هم گفت که سپاه مرداد نیرو نمیگیره.
واقعا نمیدونم چی بگم. بدترین سناریوی ممکن برا من رقم خورد
داداش شما لیسانسی؟چه رشته ای(چون منم موندم الان بفرسم یا تا جایی که میشه دیرتر بفرسم)نقل قول:
اقا بالاخره کمبود دارن یا زیاد دارن. اگه کمبوده چرا ما مازاد خوردیم اگه زیاده که چرا شما نتونستی بندازی عقب . چه خبره؟نقل قول:
تا دیر نشده بیوفت دنبال آشنا که امریه ای چیزی برات جور کنه.نقل قول:
در ضمن منم مثل شما هستم.ولی من دفترچه رو اوخر فروردین پست کردم و اعزامم خورده 1 شهریور.
شما بجنبی آبان یا دی اعزامی.
---------------------
بچه ها من چه طور میتونم از طریق پزشکی اعزامم رو بندازم عقب؟
کسی تجربه ای داره در این زمینه؟
داداش از من به تو یه کلام صادق : هرکی میگه سپاه فلان ماه پذیرشی نداره ! یه دروغ بزرگ گفته.نقل قول:
سپاه در هر دوره پذیرشی داره.نه کم نه زیاد.
اون اشناتون کاری از دستش بر نمی یاد می خواد بپیچونه تا ضایع نشه.
هرکی دیدی داره یه کمی حاشیه می ره سریع ولش کن چون داره می پیچونه و کاری از دستش بر نمی یاد.
----
من یکی از بچه ها رو می شناسم توی اخرین لحظه دقیقه 90 که حتی
توی برگ سفید زده بود نیروی هوایی ارتش.بدون هیچگونه بسیجی و کار دیگه ای
8 روز مونده به اعزام رفت شد پذیرشی سپاه.حتی اموزشی رو هم رفت مدرس کرج.
خداییش می گم.پارتی باید اینجوری باشه.حتی دقیقه 90 هم بتونه کار رو انجام بده.
----
در ضمن فکر کنم شما لیسانس و کاردانی و غیره رو نداری-یا دیپلم هستی یا زیر دیپلم
که اعزامت 18 مرداد هستش.درسته؟
----
رفیق کاری از دستش بر نمیاد نیست. بلاخره ما که همین طوری الکی روی کسی حساب نمیکنیم. طرف سرتیپ تمام هستش ولی مشکل اینجاست که الان دیگه دیر شده. ممکنه اگر بره رو بزنه و خواهش کنه یه کارایی بشه کرد اما این سردار ها خیلی مغرور هستن و همچین کاری نمیکنن.نقل قول:
من از برادرزاده خودش هم خبر دارم که دیر اقدام کرد و نتونست بیفته سپاه.
خدایی دیگه فکر نکنم اگر برگه سفید بزنه ارتش بشه افتاد سپاه! شاید دوستتون اغراق کرده.من پسرعمه خودم تو نیروی انسانی سپاه خدمت کرد. گفت که دو ماه قبل از اعزام باید اقدام کنی که بیفتی تو سپاه. من مدارک رو که ارسال کردم فکر کردم اعزامم میفته آبان ماه ولی از شانس ما نیرو کم داشن یهو زدن مرداد!
من اول تیر دفترچه پست کردم 18 مرداد اعزام خوردم. فکر کنم تو تاریخ سربازی سابقه نداشته باشه!
اولا در مورد اون برگ سفید : داداش با همین چشمام دیدم به والله زده بودند نیروی هوایی ارتش.نقل قول:
رفت سپاه.(پارتی سرهنگ کامل توی سپاه محمد رسول الله بود.).8 روز قبل اعزام رفت پذیرشی سپاه.
خداییش عشقی می رفت و می یومد.
به من چی می رسه دروغ بگم.
---------------
داداش اغراق نکن:18:(بهت برنخوره).داداش سردار کامل کاری نتونه بکنه:18:.توی پست قبلیم رو بخونی
گفتم اگه پارتیمون سردار بود سربازی نمی رفتیم.
داداش سردار دوم(سرتیپ دوم) فرمانده سپاه هستش.سپاه با ناحیه فرق می کنه.
سردار هر کاری دلش بخواد می تونه بکنه هیچکسی جلودار قدرتش نیست مگر فرمانده نیرو.
اصلا می دونی داداش سردار کامل یا جانشین فرماندهی نیرو هست یا فرمانده نیرو.
قدرت خیلی زیادی داره.سربازی در مقابلش کاملا پشم هستش.
ما خودمون همه این راه ها رو رفتیم و سربازی رفتیم و می دونیم کی
چی کاره هست و کی چی کاره نیست.
----------------
****در ضمن یه استوار رسمی توی سپاه باشه می تونه کارت را بندازه.
چه برسه سردار.
سردار کامل هیچ کاره:18:واقعا که:18:
----------------
اسم سردار به تنهایی مثل خر می ره جلو.چه برسه دستور سردار باشه.
همه مثل سگ ازت می ترسند و حساب می برند.
----------------
اعزام برای یکم هر دوره مثلا یکم مرداد برای کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترینقل قول:
و پزشکی و غیره هستش.
اعزام از 18 هر دوره مثلا 18 مرداد برای دیپلم و زیر دیپلم هستش.
داداش حرف هایی که توی پست های قبلی زدم رو خوب گوش کن.چون حرف یه
کسیه که این راه ها رو رفته و می دونه چه خبره.
همه این حرف ها از سر دلسوزی هست و کمک.
چون خود بنده سختی کشیدم و می دونم سختی چی هست.
برگ سبزت که اومد ( الان از طریق پلیس +10 همه کار ها انجام می شه
و در حدود دو هفته برگ سبز دست می رسه) برو دنبال پذیرشی غفلت هم نکن.
اگه پارتی نداری سمج باش و به خدا توکل کن.
اصلا هم نا امید نشو.(حرف های پست های قبلیم رو هم حتما دقت کن).
اگه برگ سبز تا دوهفته نرسید دستت باید بری میدان سپاه یه پرینت بگیری.
سعی کن دوره پاییز بری و اگر دوره اسفند خوردی کلاه رو بنداز رو هوا که فقط عشق و حال می کنی.
رفیق این به شرطی هست که اون سرتیپ بابات یا داییت باشه. اون وقت هست که همه کار برات میکنه.نقل قول:
اما وقتی یه دوست قدیمی هست که مدت هاست ندیدیش دنبال بهونه هست که بگه من این کار رو نمیکنم.
اما خب خداوکیلی برادرزاده خود سردار هم اعزامش تیرماه بود یه خرده دیر جنبید افتاد ارتش.
ببین من تا حالا با دو تا از این سرتیپ ها برخورد داشتم که به قول شما فرمانده کل بودن. اینا آدم های به اصطلاح یبسی هستن. خیلی مغرورن خیلی ادعاشون میشه خیلی منفعت طلب هستن. دنبال بهونه هستن که کار رو انجام ندن. این سردار که میشناسیم یه مقدار اخلاقش بهتر هست نسبت به بقیه ولی خب این آدم این قدر سرش شلوغ هست و این قدر روزانه ده ها درخواست ازش میشه که واقعا نمیتونه پیگیری کنه. یه مقدار دیر بهش زنگ بزنی سریع میگه دیر زنگ زدی و دیگه نمیشه و حال و حوصله این رو نداره که بره برات پیگیری کنه مگر فامیل درجه یک باشه.
آخه من که شما رو نمیشناسم شما هم من رو نمیشناسی.چرا باید بلوف بزنم؟!
دوستان عزیز :
در بحث ها ادبیات مناسب و حرمت همدیگه رو حفظ کنید لطفا .
ممنون از توجه شما /
داداش کار خود من فقط با چندتا اسم بردن پیش سرهنگ درست شد.فقط اسم.نقل قول:
رفتم خدا پدر سرباز دژبانی رو بیامرزه بهم گفت برو پیش فلان سرهنگ بگو فلان سردار که فرمانده
اونجا بود منو فرستاده سرهنگه دیگه توجهی نکرد و بی چون و چرا پشت برگ سبزم نوشت
در اولویت قرار گیرد.بازم یه سروانی مسئول پذیرش بود باز هم اذیت کرد رفتم پیش
سرهنگه گفتم حاجی پذیرش اذیت می کنه برداشت تلفن زد و جالبش اینجاست اولین اسم هم
که روی برد زده بودند من بودم.پس اسم سردار می ره.
فکر کن من سردار باشم.برادرزاده ام چیزی بخواد.کارت معافیتش رو صادر می کنم.
برای سردار صدور کارت پایان خدمت و معافیت کاری نداره.
یه فرمانده ناحیه که سرهنگ هست همه کار می تونه بکنه چه برسه به سردار.
-------
در ضمن به عنوان ختم کامل این موضوع:
اگه بره پذیرشی بری سرهنگ رو توی سپاه به زور می زارن ببینی چه برسه به سردار.
در ضمن مگر اینکه توی اون پادگان خدمت کنی تا سردار رو ببنی از بیرون بیایی اصلا
نمی زارن سرهنگ و ببینی چه برسه به سردار.
و اینکه منشی سردار به هیچ وجه شماره دفتر مستقیم سردار رو به کسی نمی ده
وگرنه با یه لگد می ره بیرون.
من دیگه حوصله جواب دادن بی خود رو ندارم چون بر همه دوستانی که
اشنایی دارند و سربازی رفتند مشخص و واضح هست.
در ضمن فرمانده کل با فرمانده سپاه فرق می کنه.
ما یدونه فرمانده کل داریم بقیه مشتقات هستند.
بهت هم برنخوره کمتر اغراق:11:
-------
sir0c0 جان به روی چشم.این موضوع رو خاتمه دادم.
فقط خواستم روشنگری کنم.
حرف شما درست دوست عزیز . اما نمیشه این سردار مثلا دوست بابات باشه و شمارش رو گیر بیاری و بری ببینیش؟نقل قول:
بابای من مدتی جبهه بوده و اون زمان جوونیش خیلی با این ها رفیق بود. منتها خب مسیرها جدا شدن و دو تا از دوست های جبهش الان سرتیپ هستن.اما تمام این مدت با این ها برخوردی نداشته تا مسئله سربازی من پیش اومد.
سر قضیه گم شدن مدارک جبهه بابام زنگ زد به یکی از این سرتیپ ها که فرمانده کل یک قرارگاه عملیاتی هستش. تا فهمید بابام هست کلی شوکه شد و گفت کجا بودی خیلی دلمون تنگ شده برات و از این حرفها.
ما رفتیم و ایشون رو هم تو قرارگاه دیدیم . اگه خود سردار هماهنگ کنه میگذارن بری پیشش جناب نابغه نظامی :دی
بعد که بابای من رو دید کلی خوشحال شد و نامه هم داد و کارمون هم راه افتاد. حالا میتونم یه نمه کسری بگیرم به لطف همین سردار.
اما برا قضیه سربازی و اعزام پدرم گفت دیگه اگه به اون زنگ بزنیم خیلی زشته و ممکنه بدش بیاد چون فامیل درجه یک که نیست هر دم و دقیقه برا آدم کار کنه که اومدیم سراغ سردار دومی . ایشون هم وقتی پدرم بهش زنگ زد
شوکه شد و وقتی پدرم گفت چی کار داره گفت چشم حتما وقتی دفترچه رو پست کرد به من زنگ بزنه من کارش رو درست میکنم.
منتها همون طور که گفتم اینها بیکار ننشستن که کار من و شما رو راه بندازن. یه سرن هزار سودا. هر روز مانوور دارن جلسه دارن برنامه دارن نمایشگاه دارن میرن ملاقات رهبر طرف دیگه حوصله نداره بیاد برا شما دوندگی کنه و کارت رو راه بندازه. اگر براش خیلی راحت باشه انجام میده و منتظر بهونس که شونه خالی کنه.
رفیق یه چیزی میگی ها:13:آخه سردار چه طور میتونه معافت کنه؟ بر چه اساس آخه؟ مثلا همین سردار پسرای خودش هر دو معاف شدن چون بیش از 60 ماه جبهه داره ولی این قانون داره و حساب و کتاب. اگر این طور بود که هر چی خواهر زاده و برادر زاده و فامیل این سرتیپ ها بود که معاف میشدن.
همین سردار ها الکی که سردار نشدن. طرف بیاد تمام اعتبار خودش رو ببره زیر سوال بی دلیل بزنه یکی رو معاف کنه. تو سازمان های نظامی زیرآب زنی بیداد میکنه. منتظرن که آتو بگیرن از طرف. حالا بیاد برادر زاده خودش رو این قدر تابلو معاف کنه؟!
آقا اگر شما خوشحال میشی من دارم اغراق میکنم.
موفق باشی:11:
دوست عزیز ،نقل قول:
یکی از رفاقای من 1 تیر خورده بود براش نیرو انتظامی اراک.
3 روز قبل از اعزام پارتیش براش جور کرد رفت سپاه نیشابور.
تو این مملکت حرف اول رو پارتی میزنه.
رفیق حرف شما متین. یه وقتی شرایط جور میشه و پارتی شما هم باتون رفیقه و میخواد کار رو بکنه و کار انجام میشه . اما حساب و کتابی نداره .نقل قول:
یه احتمال هم هست که این سردار واقعا نمیخواد برا ما کاری انجام بده. ته دلش میگه این تو جبهه رفیق ما بود(پدر من) تو این 20 سال یه زنگ هم نزده حالا که کار داره زنگ زده به من چه که برم براش رو بزنم و ...
یکی از بچه های همین جا حرف قشنگی زد. گفت به نظامی جماعت اعتماد نکنید. منم همیشه این رو گوشه ذهنم داشتم که احتمالش هست سپاه نیفتم ولی خب از اینکه این قدر سریع دارم اعزام میشم یه خرده شوکه شدم چون روی آبان حساب کرده بودم.
به هر حال از راهنماییتون ممنونم. شاید شانسم رو امتحان کنم و یه بار دیگه بهش زنگ بزنم و بگم میشه و از این حرفها.
آره باید همین روزها بفرسم منتها مشکلم عدم پارتی هست اون جور که من شنیدم امریه گرفتن تو اداره ای جایی بدون پارتی شاید نشه یا اگرم بشه خیلی دوندگی می خواد!؟حالا درست غلطشو نمی دونم.فقط این رو موندم بعد از گرفتن کارت سبز هم میشه رفت دنبال پیدا کردن امریه یا نه؟(از دوستان اگر کسی میدونه جواب مارو بده)نقل قول:
كسي نمي تونه جواب من رو بده؟:13:نقل قول:
منظورت رو متوجه نشدم؟:41:نقل قول:
قلبش بيماري پرولاپس دريچه ي ميترال داره.
اگه مي توني راهنمايي كن.:20:
بچه ها یه چیزی بهتون میگم ناراحت نشید ولی اخه اینهمه ادم بدون پارتی و امریه و ... میرن خدمت به خوبی و خوشی و سلامت برمیگردن خونه هاشون اخه چرا شما مثل اونها نباشید بخدا خدمت اونقدرها هم چیز عجیب و غریبی نیستنقل قول:
توکلتون بخدا باشه
رفیق من نمیخواستم ناراحتت کنم:46:نقل قول:
ارتش هم آره شنیدیم خیلی ناجوره! گاومون زاییده دیگه.
البته شنیدم لولو خور خوره هم داره:31:
--------------
بچه ها آموزشی تو ماه رمضون چه طور هست؟ اگر تمرین بدنی سخت بدن و بعدش نشه آب خورد چی میشه؟
كسي تا حالا جواب درستي نداده ، مي شه كمك كنين؟ منم تو دوره ي آزمايشي هستم پستم بايد بررسي شه بعد بياد تو تاپيك!نقل قول:
شرمنده ! :31:نقل قول:
خب بره معافیت پزشکی بگیره . :34:
یه دفترچه بگیر ، توش مراحلش رو نوشته.
دوستان با تجربه کمک کنن :31:نقل قول:
سلام بچه ها. من یک شهریور اعزامم و تا اون موقع گواهی دوره تکمیلی 45 روزه بسیجم حاضر نمیشه(دوره تازه شروع شده و احتمالا 15 مرداد تموم میشه). اگه نامه بگیرم پادگان ها قبول میکنن ؟؟
تا جایی که من اطلاع دارم برای معافیت پزشکی و رفتن به کمیسیون پزشکی داشتن غیبت مهم نیست. یعنی اگر برادر شما رفت کمیسیون و رای دادن که باید معاف بشه، معاف میشه.نقل قول:
اما اگر رای بدن که معاف از رزم هست، به خدمت اعزام میشه و سه ماه هم اضافه خدمت داره.
اون معافیتی که اگر غیبت داشته باشید شامل حالتون نمیشه، معافیت کفالته.
موفق باشید.
عزیز منم پرولاپس دارم.خیلی از مردم دارن و خبر ندارن.نقل قول:
معافیت نمیدن.فقط معاف از رزم.
اگر مشکل حادتری داری بگو.
ویل اگر پزشکی پست کرده و وقت دادن مشکلی نیست.ولی اگر معاف نشه غیبت میزنن.
بازم میگم هیچی حساب کتاب نداره.من هم یه سالی رفتم کمیسیون و رد شد ولی یادشان رفت غیبت بزنن(البته من خیل یپسچوندمشون).
ولی احتمالا چون قبلا رفته و معاف از رزم شده الان دیگه غیبت هم خورده.
ول یتو خود سربازی هم میتونه پیگیر باشه.
ارتش واسه دیپلم و زیر دیپلم بده.نقل قول:
برای مقاطع بالاتر راحته.
من خودم نیرو دریایی ارتش بودم پوستمون رو کندند.
ولی لیسانسا عشق میکردن.الانم که لیسانسم باید 1 شهریور برم ادامه سربازی.
ماه رمضون هم صبح ها اموزش دارین و از اب هم خبری نیست.ولی اگر زرنگ باشین میتونین بخورین.
کلا هم مزایا داره هم معایب.فکر کنم معایبش بیشتره.
شما بعد دوره سریع برو دنبالش (هرروز سربزن )تا بهت بدن .گواهی راکه گرفتی میبری اون لشگری که زیرنظراون دوره انجام شده تا برگ سبزکفایت ازآموزش بهت بدن .اون برگه روتومحل آموزشت ارائه می کنی تامهربزنندوبری برا یگان خدمتت.بدون اون گواهی هیچ کاری نمی تونی بکنی
اگه حالا بفرستی احتمالا 6/1 میوفتی من من رفیقم 10روزپیش فرستاد افتاده6/1
سلام به همگی
تا حالا شندیده بودید نیرو زمینی از نیرو هوایی یا نیرو دریایی سرباز کمکی بگیره؟!؟ نه؟
خب حالا شنیدید!!!!:31:از اون کارهای متحیر العقول...تازه میخواستن نیرو هارو همونجا نگه دارن!!!تا جاییکه من میدونستم تغییر نیرو با پارتی بازی 4 تا امیر و... 6 ماه طول میکشه ولی اونجاییکه ما بودیم فقط با یه تلفن همه چیز هماهنگ میشد!:18:
بگذریم...
یه سوال:نامه کسری خدمت رو تا چه زمانی میشه تحویل پرسنلی یا همون شعبه وظیفه پادگان داد؟!؟
اگه سربازی با محاسبه کسری کلا 14 ماه خدمت داشته باشه و الان در ماه سیزدهم خدمت باشه,آیا میتونه الان یا یکی دو هفته دیگه اون نامه رو تهیه کنه و تحویل بده؟!؟
منظورم اینه که میشه تا دقیقه 90 هم نامه رو تحویل داد یا اینکه بعد از تحویل نامه طول میکشه تا اونو لحاظ کنن؟:31:
ممنون:40:
البته تو نیرو انتظامی تو عید تمام سربازهای ستادی به عنوان نیروی کمکی میرن در اختیار کلانترینقل قول:
وقتی نامه ی کسری رو تحویل میدی همونجا تاریخ ترخیصت رو حساب میکنن و بهت میگن بعدش یه نامه نیرو انسانی به گروهانی که خدمت میکنی میده که این سرباز این زمان ترخیص میشه تا دو هفته قبل از ترخیص تمام مرخصی هاش رو بفرستین بره به این خاطر خوبه کمی زودتر نامه رو بدی تا از تمام مرخصی هات استفاده بکنی.
موفق باشی و موئد
کسایی که پذیرش سپاه بگیرن آموزشی کجا میرن ؟
ممنون.
دوستان من الان دارن آموزشي رو ميگذرونم ... اونجا به ما گفتن بهتره براي كسري الان اقدام نكنيم و بعد از تقسيم شدن اقدام كنيم ... چون نامه اي كه ميدن به مركز آموزش هست ... گفتن اگه الان اقدام كنيم بعد از تقسيم بايد دوباره اقدام كنيم و نامه رو به نام اون يگاني كه تقسيم شديم بگيريم .... ميخواستم بدونم براي كسري ميشه بعد از تقسيم شدن اقدام كرد ؟ ( كسري جبهه پدر )
بهت الکی گفتن چون تو نامه اصلا نمیزنه که برا کدوم پادگان صادر شده. ولی اگه بعد تقسیمت بیفتی دنبالش بهتره چون به سرباز اموزشی اصلا رسیدگی نمیکنن ولی بعد تقسیمت نیرو انسانی بهتر به این مسایل رسیدگی میکنه.نقل قول:
شما قبلش برگ سبزتو دادی سپاه و پذیرش شدی.نقل قول:
منتظر برگ سفید باش تا بهت بگن کدوم مرکز اموزش سپاه میوفتی.
موفق باشی.
معلوم نيست.شما فقط برا يگانت ميوفتي اونجا كه پذيرش گرفتي .آموزشي هرجا ممكنه بيوفتي(البته فقط سپاه)نقل قول:
با سلام خدمت اساتید عزیز چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
من در تاریخ 89/11/20 فارغ التحصیل شدم دفترچه خدمت و برگه فارغ التحصیلی رو گرفتم و تا 20 مرداد فرست دارم برای ارشد هم امتحان دادم با توجه به رتبه که آوردم قبول میشم
1- برای قسمت پزشکی که در دفترچه هست پیش هر پزشکی میشه رفت یا فقط باید پزشک نیروهای مسلح باشه
2- واکسن کجا باید بزنم ؟ پاستور میزنه یا نه؟
3- عکس 2*3 رنگی باید باشه ؟ من موهام بلنده آیا مشکلی ایجاد میشه؟
4-پدرم 6 ماه سابقه رزمندگی داره چطور باید از این سابقه استفاده کنم؟
خوب به سلامتی انشالله موفق باشید و موئدنقل قول:
1-هر دکتری بری قبوله تا پارسال دکتر تامین اجتماعی هم قبول میکرد ولی فکر کنم اسمال قبول نمیکنه
2-این بهداشتها که تو محلا هست نمیزنه ولی این بهداشتها که توش کلاس مشاوره ازدواج و ... هم میزارن میزنن(خودمم نفهمیدم چی گفتم)
3-فرق نمیکنه رنگی باشه یا سیاه سفید
4-باید بابات بره همون پادگانی که از طرفش اعزام شده به منطقه جنگیو درخواست به و برگه کسری رو بگیره.
ممنون از پاسختون
ببخشید دوست عزیز این برگه کسریو رو باید به پلیس+10 بدم چون اون پادگان منتقل شده به تبریز اما پدرم برگه 6 ماه رزمندگی رو داره
در مورد موی سر بلند باشه مشکلی نیست؟
ببین برگه ی رزمندگی یه چیزیه و برگه کسری یه چیز دیگه(تو این برگه که شما داری نوشته به شما چند روز کسر از خدمت تعلق میگیره؟)نقل قول:
این عکس که شما میدید برا عکس دفترچه بیمه هست و جای دیگه کارایی نداره فکر نکنم به مو گیر خاصی بدن(برا احتیاط برو پلیس +10 بپرس)