احتمالا بقیه دوستان هنوز تو شوک هستن و گرم اند متوجه عمق فاجعه نشدن... پیشا پیش پیوستن سرور های LoL به سیستم فیلترینگ ایران رو تسلیت عرض میکنم خدمت تمامی معتادین این بازی (خودمم یکیشونم) و امیدوارم این فراق بعد از انتخابات به پایان برسد.نقل قول:
Printable View
احتمالا بقیه دوستان هنوز تو شوک هستن و گرم اند متوجه عمق فاجعه نشدن... پیشا پیش پیوستن سرور های LoL به سیستم فیلترینگ ایران رو تسلیت عرض میکنم خدمت تمامی معتادین این بازی (خودمم یکیشونم) و امیدوارم این فراق بعد از انتخابات به پایان برسد.نقل قول:
نقل قول:
همه نوبن تو آخرشی :دی
این مشکل همه هست
همیشه بقیه میرینن تو بازی ولی تو فکرمیکنی خودت بهترینی :n02:
فیلتر نکردن با چنتا روش مختلف رفتم همشون همون بود ولی مشکل واسه ایرانیاس فقط دیگه نمیدونم چیه موضوع
منم نمی تونم لاگ این شم
مشکل عجیب !؟! مال https احتمال واقعا تو این چند روز گند ززده به بازیمون .......
یکی از ایرانی ها ساکن ارمنستانه صحبت میکردم گفت اونور هم 2 روز اینجوری شده بود بعد درست شد میگفت ریوت داره سرور هاشو تنظیم میکنه با لوکیشن ما که نفهمیدیم یعنی چی ولی دیگه خیالتون راحت نه ما اونارو تحریم کردیم نه اونا مارو به زودی درست میشه ایشالا
امیدوارم داخلی نباشه چون الان تمام سرویس جدید https کیرو .... همه بستن..نقل قول:
یکی از ایرانی ها ساکن ارمنستانه صحبت میکردم گفت اونور هم 2 روز اینجوری شده بود بعد درست شد میگفت ریوت داره سرور هاشو تنظیم میکنه با لوکیشن ما که نفهمیدیم یعنی چی ولی دیگه خیالتون راحت نه ما اونارو تحریم کردیم نه اونا مارو به زودی درست میشه ایشالا
پ.ن: udp زدن بستن و این مشکل به همین مربط هر چند دقیه Dc میشه مثل کیرو ........ موضوع وخیم شد فتحه
در مورد لاگین نشدن با برنامه های چـیــز لاگین کنید بعد برنامه رو ببندید و وارد بازی بشید.
نمیشه لاگ این کرد . من دیروز صبح یه دست بازی کردم رفتم دانشگاه . بعد از ظهر که برگشتم بازی کنم دیگه همش میزنه attempting to reconnect
تازه تو بازی wartune هم دیگه نمیتونم برم . به محض اینکه لاگ این میکنم میزنه network connection was lost
:n02:
به شاتل زنگ زدم گفت از سمت دیتای مخابرات روی برخی سایت ها و سیستم ها دچار مشکل هستیم . :n07: دیگه با زبون بی زبونی گفت که قطعه دیگه .
با برنامه های چیز نمیشه چون این برنامه های چیز هم دچار قطعی شدن . چند ثانیه پینگ داره چند ثانیه پینگ ندارهنقل قول:
مثل اینکه این سیستم سیلترینگ جدید ، ارتباطاتی که به سمت سرور های خارجی باشه و بیش از چند ثانیه یا دقیقه طول بکشه رو قطع میکنه ... واقعا برای دولتی که به واسطه ارسال اطلاعات از طریق اینترنت ماهیتش به خطر میفته متاسفم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لول به به :n19:
آقا این چه وضعیه هر 30 ثانیه دی سی میشه بازی دیگه کانکت نمیشه.از دیروز 4 تا leave شدم.بن نشم خوبه.کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
خوب مثل اینکه بحث جدی تر از این حرفاست.دیگه باید بیخیال بازی آنلاین بشیم.
اره ، ماله همه اینطوری شده ، چیز پی انا هم با نکست چیز پی انا ، قطع میشن :( باز ریختن سر پورتا دارن ور میدن :n14:نقل قول:
آقا این چه وضعیه هر 30 ثانیه دی سی میشه بازی دیگه کانکت نمیشه.از دیروز 4 تا leave شدم.بن نشم خوبه.کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
چی شده مگه ؟ :n14::n14:نقل قول:
خوب مثل اینکه بحث جدی تر از این حرفاست.دیگه باید بیخیال بازی آنلاین بشیم.
بهتره بگیم کسی ایرانی هست که این مشکلو نداشته باشه یا راه حلی پیدا کرده باشه؟ (صفحه قبل ...)نقل قول:
آقا اصلا نه اینجور نیست من که پینگم هم بهتر شده و خیلی راحت بازی میکنم
من تا امروز توی بازی لاگین میشدم و بازی هم میکردم، پینگمم بین 170-300 اینا بودش!حتی وقتی که آپدیت جدید هم انجام شدش خیلی خوب بودش و مشکلی برام وجود نداشت!
اما امروز برای منم این مشکل بوجود اومدش!
وقتی رفتم توی بازی همش Attempting to Reconnect میزنه وقتی دوباره لاگین میکنم ریکانکت میکنه بازی رو اما دوباره همون مشکل قبلی بوجود میادش! از اینترنته ایرانه مشکل انگار@
حتی توی قسمت بازی Lunch هم که میری باز این مشکل پیش میادش!
یعنی الان شما در این ساعت داری بازی میکنی بدون هیچ مشکلی ؟ شهر ـون با جایی که اینترنت میگیرید رو میشه بگید ؟نقل قول:
تازه عمق فاجعه اینجاس که اینا udp رو فقط واسه ملت قطع کردن دانشگاه ها و جاهای خودشون هیچ مشکلی وجود نداره امروز 2 نفرو دیدم داشتن از امیرکبیر بازی میکردن اونم با پینگ 90
فیلترینگ جدیده ظاهرا
هر 30 ثانیه دی سی میکنه
فکر کنم باید به سازمان فیلترینگ میل بزنیم و بگیم این پورت ها رو برای این بازی باز کنن تعداد زیادی بازیکن داره تو ایران :n24:
توروخدا؟؟؟!!!! اونوقت چی به اونا میرسه ؟ میان چندتا انگ میزارن روش که فلان قسمتش از علامت فلان مذهب بی مذهبی استفاده کرده و باعث اختشاش در فرهنگ میشه . بعدش همچین درشو تخته می کنن که دیگه رنگ LoL رو هم نبینی :n26:نقل قول:
منم از دیروز همین مشکل رو پیدا کردم ...
برای شادی روه آغا امام ضمان سلواط
من شیروانی هستم و مبین نت دارم پینگم امروز خیلی خوب شده حدود 220 اینا شده و خیلی راحت بازی میکنم
والا من که عقلم به جایی قد نمیده . هر کی یه نظر میده .این دوست عزیزمون هم که میگه مشکلی نداره . کسه دیگه هست از مبین نت سرویس بگیره و این بازی رو بکنه بدون مشکل؟
:n05:فعلا صبر می کنیم :n05:
فکر کردی اونا براشون مهمه که مردم چی بازی میکنن؟ ...نقل قول:
بنظرم اگه قرار بودش که فیلتر کنن باید کلا فیلتر میکردن که اصلا نشه لاگین کردش و با V.PN اینا میشد رفت تو بازی،اما الان لاگین میکنه اما بازی هم نمیشه کردش حتی با استفاده از Vpnهم!
والا یک بحث دیگه هست میگن اختلال از درگاه سوئد هست که شرکت از این گذر گاه استفاده میکنن به مشکل خوردن مثل مخابرات یا همین پیشگامان ..... چیز عجیب پینگ اومد پایین ! و اینکه چرا اختلال رو UDP هست فقط؟
پینگ من الان بد نیستش همون 170-300 ایناست!فقط همون مشکل دیسکانکت شدن موقع بازی هستش که اتفاق می افته!نقل قول:
دوستان از دیشب تا حالا این مشکل برای تمامی بازی های آنلاین به وجود اومده حتی کیرو هم مشکل داره
ما دیشب مغرب Apb بازی میکردیم که اینطوری شذش .
متاسفانه اینطور که معلومه پورت UDP با محدودیت روبرو هست .
زنگ زدیم مخابرات خانم منشی با کمال آرامش گفت به خاطر انتخابات پورت هارو بستن .
مشکل سراسری هست خودتون رو زیاد درگیر نکنین فقط میتونیم بسوزیم و بسازیم :n21::n27:
بکس هر لحظه پینگ بهتر میشه پینگ من که 370 یا 350 بود الان شده 180 خیلی کار خوبی کردن دمشون گرم که پینگ منو درست کردن
اقا سلام
من یه برنامه گیر اوردم که یکی از دوستای برنامه نویسم ساخته که الان هند هستش
بدونه هیچ مشکلی ای بازیو باز کردم و پینگمم حدوده 120 هستش سبزه:n10:مخابرات کرمانشاه
اره پینگ کرمانشاه از دیشب تاحالا خوب شده اول رویه 380 بود الان امده 120 :n05::n05::n05: خدا کنه پینگ همین جوری بمونه
داداش منتظری جایزه بهت بدیم؟نقل قول:
خب معرفی کن ما هم استفاده کنیم دعات میکنیم :n27:
اونام میگن خب به جای لول برید بازی آنلاین ایرانی بکنید مثلا بازی گرز ... فکرشو کنید : بچه ها بریم گررررزززززز بازی:n08:نقل قول:
Custom هستش هیچ سایتی نزاشتن فقط من دارمنقل قول:
خب آپ کن دوستان هم استفاده کنن:n06:نقل قول:
خب واسه ما هم بفرست !!!!! جای دوری نمیره :P
داداش یه جورایی مسله ه ک میشه اگه ریوت بفهمه ممکنه اکانتتو بن کنننقل قول:
خب پس ما زنگ بزنیم زیرساخت بگیم شما از زیر دستشون در رفتید که انصاف رعایت شه
:n20:
شوخی کردما نترس :D