من تا به حال TRW جعبه قرمز ندیدم!!
شاید کاله هست؟
چون لنت کاله با جعبه قرمز سایپایی و هولوگرام من گرفتم 55 تومن
Printable View
من تا به حال TRW جعبه قرمز ندیدم!!
شاید کاله هست؟
چون لنت کاله با جعبه قرمز سایپایی و هولوگرام من گرفتم 55 تومن
نه همین trw بود.
trw کجایی هست ؟ و بهتر از مارک رنو فابریک خودش هست ؟
دوستان سلام
دو روز پیش تعویض روغنی به جای 4.9 لیتر 4 لیتر ریخت
میگفت چون فیلتر روغنت هنوز کار میده و بدون تتعویض فیلتر 4 تا بسه
خودم روز بعد شاخص رو که چک کردم یه خونه کمتر روی شاخص روغن داشت
نظر شما چیه؟
سلام دوستان L90 مدل 90 دارم (پارس خودرو) و 58 هزار تا باهاش کار کردم.
برا تعویض تسمه تایم می خوام اقدام کنم.
کیلومتر مناسب برا تعویض چنده؟
درضمن دوستم برده بود نمایندگی سایپا 450 تومن ازش گرفته بود.
می خواستم ببینم غیر از نمایندگی ببرم اطمینانش بالا هست یا چون قطعه حساسیه حتما ببرم نمایندگی برا تعویض؟
ممنون
روغن را سعی کنید 4.5 لیتر با تعویض فیلتر بریزید. بدون تعویض فیلتر هم حتما 4.3 روغن بریزید. البته سعی کنید با هر بار تعویض روغن فیلتر را هم تعویض کنید.--------------------در مورد تعویض تسمه تایم و تسمه موتور پیشنهاد سازنده هر 60000 کیلومتر با 4 سال هر کدوم که زودتر فرا برسه.سعی کنید لوازم را خودتون بگیرید و به نمایندگی فقط اجرت تعویض قطعات را بدین در غیر اینصورت به فاکتور نهایی 8% هم ارزش افزوده اضافه میشه(ببینید ارزش افزوده که قرار بود جهت توزیع عادلانه درآمد ها استفاده بشه شده ابزار دزدان سر گردنه برای چاپیدن مردم به شکل قانونی)فکر کنم کیت کامل ایساکویی 300 تومن هست و کیت کامل سایپایی هم 240 -250 تومن باشه
کیت کامل منظورتون چی هست؟
یعنی همین 2 مدل فقط تو بازار هست؟
قاعدتا 300 بهتره دیگه؟
والا این قیمتا که نمایندگی میندازه بیشتر از 8 درصد و ایناست!
من تا پارسال خدمات ماشینمو نمایندگی انجام می دادم. ولی امسال با وجود افزایش قیمت ها، بیرون بردم خیلی ارزون تر از نمایندگی پارسال پام دراومد.
کیت کامل شامل تسمه سفت کن و هرزگرد و تسمه تایم میشه قیمت تسمه تایم خالی هم من پرسیدم بین 30-40 هست تولید کننده گفته با هر بار تعویض تسمه (چه موتور و چه تایم) کیت کامل تعویض بشه که علتش را نمی دونم چون از نظر من هرزگرد و تسمه سفت کن کیفیت خوبی داره البته بعضی از دوستان همستند که یکبار در میون اقدام به تعویض هرزگرد و تسمه سفت کن می کنند و تا حالا مشکلی نداشتند در مورد قیمت هم به نظر من تفاوتی بین مدل سایپایی و ایساکویی وجود نداره شما خودت هم یکی دو روز یک دوری توی بازار بزن حدود قیمت و نوع جنس تا حدودی دستت میاد
منم یه سری سرویس انجام دادم که هزینه هاش رو می نویسم
روغن الف 5 لیتر ( که من 4.5 ریختم) 67 تومن (ایرانول گیر نیومد کلا)
فیلتر روغن و هوا و بنزین حدودا 20 تومن
تعویض روغن +فیلتر + فیلتر هوا 6 تومن
یه دست شمع NGK ا 50 تومن
یه دست لنت ترمز twr ایساکو 55 تومن
تعویض فیلتر بنزین و شمع 20 تومن (این یکی زیاد بود فکر کنم!)
بالانس لاستیکهای جلو 7 تومن
ماشین هم 38 تا(2 سال) کار کرده که لنت هاش هنوز مونده بود و عوض نکردم
با تعویض شمع ها هم شتاب ماشین به وضوح افزایش پیدا کرد
ضمنا روغن ترمز رو لازمه عوض کنم یا نه؟
و این یکی چینقل قول:
و این یکی چینقل قول:
ساخت چین هست ولی یک شرکت بسیار بزرگ در صنعت ترمز و سیستم ترمز هست. اصلیت شرکت آلمانی هست. جعبه هاش هم همون قرمز هست.نقل قول:
بهتر از مارک رنو فابریک خودش هست ؟
کلا چیزی مال خودش وجود نداره. فابریک و... یه سایز و جنس داره کا باید اندازه ش باشه و بخوره. فرودو یا مثل همینه یا بهتره اما قیمتش دوبرابر هست که با 2-3 بار تعویض قیمت دیسک نو در میاد و بعد از مدتی تازه میشه دیسک نو انداخت که همین دیسک با لنت به قول شما فابریکی هم خورده میشه هر چند کم. من تعویض میکنم 2 هفته بعد نتیجه شو میزارم اگه بد بود میگم که نخرید.
سلامنقل قول:
خير روغن تميز احتياج نيست فعلا عوض بشه فقط اگه کسري داره کسري را جبران کنيد
تعويض شمع تو کيلومتر 38 هزار خيلي ديره شمع باييد هر 20 الي 25 هزار تعويض بشه
دير عوض کردن شمع باعث ضعيف شدن و حتي سوختن کوئل ميشه
براي همين بوده که شمع را عوض کرديد شتاب زياد شده در اصل شمع هاي قبلي ديگه ضعيف شده بوده و کارايي نداشته
حtrw نسخه ى چينى زياد داره ولى شرکت سازنده ى اصليش فکر کنم يا المانه يا فرانسه در کل مارک خوبيهنقل قول:
دوستان لنت نصب و یه 40 کیلوکمتری تست شد.
TRW GDB 400 بسیار بی صدا و بی سوت:n02: . من TRW تقلبی ندیدم توی بازار. قیمت عالی هست 90 هست ولی هنوز قیمت 55 به فروش میرسه کم کم دیگه تموم میشه و 90 میشه همه جا!!! این فرودوهایی که روی خودش نوشته LOGAN نخرید واقعا مال فرودو نیست چون مخصوص لوگان چیزی نزده. کالیپر متحرک و ثابت هم مارکش TRW بود. ماشین مدل 90 هست. یعنی قبل تحریم قطعات.
ولی تو دفترپه نوشته شمع هر 3 بار تعویض روغن عوش بشه. یعنی 30 هزار تا.نقل قول:
ولی من الان 30 هزار تا شده خیلی ماشینم هن شده!
مصرفشم یکم بالا رفته که فکر کنم مال همین شمع هست.
سلامنقل قول:
اون 30 هزار تا مال استاندارد رنو ى فرانسه هست کيفيت بنزىن اونا با ما زمين تا اسمون فرق داره .
ماشالا بعد از 25 هزار اين قدر دوده و سياهى روى شمع ميشينه که ديگه الکتود شمع اصلا مشخص نيست .
بله احتمالا به خاطر ضعيف شدن شمع هاست البته از ----- هوا هم اگه عوض نکرديد ميتونه باشه
فقط بگرديد شمع اصلى رنو را بخريد که اگه اشتباه نکنم ساخت مکزيک باشه
درست میگن دوست عزیز حتی در صورت اطمینان به شمع وقتی میخواید 30 هزار تا ازش کار بکشید روی 15 هزار تا باید باز بشه برس نرم و سمباده بخوره فیلر گیری بشه و بعد نصب بشه.
دوستان ما همچنان گریس سیلیکون پیدا نکردیم. شما چطور؟:دی
من بوش آلمان انداختم.
یعنی خوب نیست؟
سلامنقل قول:
بوش چه مدلى
دو خط مشکى دو خط ابى دو خط سبز کدوم
متاسفانه بوش تقلبيش زياده اينايى که تو بازار همش ساخت روسيه هست يا المان که در اصل چينى و تقلبيه بگرديد دنبال شمع NGK ژاپنى يا رنو داخل بسته ى رنو ساخت مکزيک
من بوش آلمان انداختم.
یعنی خوب نیست؟
الان که بوش انداختيد تغييرى تو شتاب و کشش احساس کرديد يا نهنقل قول:
بوش چون نسخه ى تقلبيش زياده خريدش توصيه نميشه
والا نمی دونم خودش انداخت.نقل قول:
دو خط چه رنگی بهتره؟!
شتاب هم قاعدتا بهتر شده چون شمع های قبلی خیلی لز بین رفته بود. قبلیا رینالت بود.
ولی حس می کنم اون طور که انتظارشو داشتم نشده.
سلام
معمولا دو خط سبز ها و دو خط مشکى ها به شرط اصل بودن خوبن .
ولى اگه اصل نباشند ممکنه در کيلومتر هاى اول تا 10 هزار خوب جواب بدن ولى بعد از اون شمع ضعف خودشون را تو کشش و شتاب موتور بيشتر نشون ميدند
شمع هاى فابريک کارايي خوبى داره .
شمابه نظر من چند راه داريد
1- شمع هاى سوزنى ايرديوم آپکو را بخريد .
2- بگرديد شمع هاى فابريکى را از نمايندگى هاى سايپا يا ايساکو با هالوگرام خود شرکت بخريد .
3- از شمع NGK استفاده کنيد .
سلام . امروز اول صبح استارت زدم و چراغ موتور شروع کرد به چشمک زدن و موتور ماشین هم لرزش داشت ، بعد از ۲ دقیقه خاموش شد و لرزش موتور هم قطع شد . در دفترچه راهنما گفته که به نمایندگی مراجعه کنید !
نظر شما دوستان چیه ؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر کنم از بنزین باشه اگه دوباره تکرار شد ببرید نمایندگینقل قول:
ممنون ... این هم یادم رفت بگم که یک خط بنزین داشت !نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان عزیز خوشحال میشم منو تو انتخابم راهنماییم کنید، با تشکر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=hormozan m;8495019]سلام . امروز اول صبح استارت زدم و چراغ موتور شروع کرد به چشمک زدن و موتور ماشین هم لرزش داشت ، بعد از ۲ دقیقه خاموش شد و لرزش موتور هم قطع شد . در دفترچه راهنما گفته که به نمایندگی مراجعه کنید !
نظر شما دوستان چیه ؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE
با سلام
به احتمال قریب به یقین مشکل از کوئل خودرو هست. به نمایندگی های مرکزی مراجعه کنین و تاکید کنین که کوئل خودرو هم با دیاگ و هم به صورت دستی بررسی بشه.
هیچ وقت اجازه ندید بنزین تا این حد کم بشه ، چون هم به پمپ بنزین فشار میاد و به مرور خرابش میکنه و هم ناخالصی های بنزین که تو باک ته نشین شده و از فیلتر رد میشه میاد توی موتورنقل قول:
دوستان اینکه میگن تحریم ها باعث شده که ماشین های ایرانی کیفیتشون بیاد پایین رو ال٩٠ هم تاثیر گذاشته و کیفیتش رو پایین آورده؟
بنده به احتمال زیاد یه ال٩٠ کارکرده ی تمیز خواهم گرفت، کدوم سال از تولیدات رو برا ال٩٠ پیشنهاد میکنید؟ و تمیزش چه حدودهایی خواهد بود؟ (فول منظورمه) و اینکه به چه چیزهایی باید موقع خرید دقت بکنم؟
ممنون از همگی
از نظر فنی تحریم ها میشه گفت تاثیری در کیفیت تندر نداشته ولی از نظر ملزومات غیر فنی مثل تزیینات بله مونتاژ کنندگان متاسفانه از قسمت های مختلف تزیینات زدند.
بهترین مدل های تندر از نظر من مدل های 90 و قبل از آن هستند
در مورد خرید تندر دست دوم دقت کنید نخورده باشه مخصوصا جلو خودرو
این ماشین چیز خاصی نداره که خراب بشه و حتی در بد ترین روش استفاده هم بر عکس خانواده پژو بسیار بعید هست که زیر 150000 موتور بیاز به باز شدن داشته باشه
فقط هر 60000 کیلومتر نیاز به تعویض کیت تسمه دینام تسمه تایم داره
چه نوع گریسی برای کوئل استفاده کنم؟
با سلام
میبخشید پیچ زیر کارتل روغن رو هر کاری میکنم باز نمیشه ؟علتش چی میتونه باشه ؟
پیچ در خلاف عقربه های ساعت باز میشه درسته؟ همانطور که در شکل مشخص کردم درست بنظرتون دارم باز میکنم؟ هر کاری میکنم باز نمیشه
ممنون میشم راهکاری ارائه کنید
با چی داری بازش می کنی؟پیچ محکم هست و باید با یک اهرم بازش کنیدتعویض روغنی ها هم یک اهرم پشت آچار میندازند تا باز بشه
ممنون از پاسختوننقل قول:
من با آچار مربع شکل 8 میلیمتری اما چیزی رو اهرم نکردم گفتم شاید آسیب ببینه آخه همیجوری خیلی باهاش ور رفتم و اصلا باز نشد بنظرتون چیزی رو با هاش اهرم کنم آسیب نمیبینه
ممنون
بازم میگم پیچ محکمی هست
بریدن رزوه که محاله حالا شاید اگر خیلی سفت کنید پیچ هرز بشه
شما فشار بیارید باز میشه در غیر اینصورت یک لوله نیم اینچ 30-40 سانتی بندازید روی آچار و اهرمش کنید راحت تر باز میشه(همون کاری که اکثر آپاراتی ها انجام میدن)
اینها سی هزار تا کار کردن آیا هنوز قابل استفاده هست؟