نقل قول:
وقتی که خواستم آپلود کنم این رو آورد :
Upload speed: 369 KB/Sec
Time remaining: 8 minutes 32 seconds
میخواستم ببینم اینکه از حجم سرویسم کم نمیکنه ؟
Printable View
نقل قول:
وقتی که خواستم آپلود کنم این رو آورد :
Upload speed: 369 KB/Sec
Time remaining: 8 minutes 32 seconds
میخواستم ببینم اینکه از حجم سرویسم کم نمیکنه ؟
نقل قول:
یعنی شما اینترنتت 369 کیلوبایت سرعت داره؟ :D نه برادر چیزی کم نمیکنه
راستی من دیشب تا 3 بیدار موندم و زدم کلی فایل 3 تا 3 تا دانلود بشه
بعدش صبح که بیدار شدم دیدم کامپیوتر خاموش شده و بعد از اینکه روشنش کردم دیدم همون 3 تا فایل اولی فقط 50 درصدشون دانلود شده !!!!!! یعنی فقط چیزی حدود 150 مگ دانلود شده بود !
به نظرتون مشکل چی بوده ؟ که اینطوری شده ؟ برای چی کامپیوتر خاموش شده ؟
من فکر میکنم سرور مدیافایر یا هر چی هست یا ای دی اس ال مشکل پیدا کرده و آی دی ام اومده چند بار چک کرده دیده دانلود نمیشه.از اون جایی که (اگه) شما تنظیم کرده باشید بعد از دانلود خاموش کنه شاید شاید اینجوری شده!!نقل قول:
من مثلا لینک راپید شیرو میذارم روزانه حدود 50-60 دانلود میکنه شبانه هم حدود 20-30 ولی وقتی 7-8 تا لینک با هم میذارم نرم افزار نمایش سرعت هم دارم که نشون میده دانلود چسبیده به 220 و اپلود هم 7-8 کیلونقل قول:
اینترنت خودم هم 128 هست
من چند منطقه مختلف اصفهان صبانت گرفتم همش همین طوری بوده
شبایی که از سرورای قوی میذارم بیشتر از 3 گیگ دانلود میکنه البته 3بار توی شب قطع میشه یکی ساعت 4 یکی 5 یکی 6 // لینکاتون حتما باید ریزوم داشته باشن و با یه idm دانلود کنید که بعد از قطعی نرم افزار کارشو ادامه بده
من چند تا سری کامل سریال باش دانلود کردم تقریبا شبی یک فصل از یک سریال :8:
یعنی اگه شبا 4الی 5 تا فایل را بذاریم برای دانلود شبا سرعت بیشتر میشه تا یکی؟
مال من کلا پایینه.لینک پرسرعته!:41:نقل قول:
خوش به حالت.خوب استفاده کن.دووم نداره! :10:
من 5-6 ساله شبانه اینطوری استفاده میکنم اون موقع بالا ترین سرعت شبانه 60 تا بود بعد شد حدود 100 تا الانم 2-3 سالیه روی 220 هست! احتمالا شما نمیدونید چطور باید استفاده کنید! من چند تا هارد 500 با این شبانه پر کردم :5:نقل قول:
البته دو سه ماهی بود شبا فقط با چی چی ان سرعت میرفت روی 220 ولی الان دوباره درست شده :8:
من به زور اگر بتونم شبی 200 مگ از ساعت 3 تا 7 با لینک مستقیم و سرور پرسرعت دانلود کنم هنر کردمنقل قول:
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
همه کارها به این ختم میشه که شرکت سود بیشتر ببره ! ماهم خوشحال میشیم شرکت صبانت موفق باشه اما نه به هر قیمتی اینکه یه سری یوزر را راضی نگه داره و یه سری را مثل الان جون به لب کنه نهایت نامردیهنقل قول:
اگه یک فایل رو بذارید دانلود همینطوریه ولی اگه 7-8 تا لینکو با هم بذارید دانلود هر کدومو با 20-30 تا دانلود میکنه یعنی جمعا 220 کیلونقل قول:
من به زور اگر بتونم شبی 200 مگ از ساعت 3 تا 7 با لینک مستقیم و سرور پرسرعت دانلود کنم هنر کردم
لطفا این روش رو تست کنید
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه چند تا میذاریم.نقل قول:
تو اینترنت دانلود منیجر جاییش نیست که بنویسه جمعا چقدر شده سرعت دانلود ؟ مثلا 7 8 تا فایل که گذاشتییم بزنه جمعا سرعت دانلود چقدره !؟
داخل IDM جایی نداره. ولی از Download Accelerator Plus استفاده کن تا مشکلت حل شه. اگه نخواستی از اون استفاده کنی باید بری توی ویندوز هفت بری داخل Task Manager سربرگ Performance روی دکمه ی resuorce monitor کلیک کن تا پنجره باز شه. بعد میری سربرگ Network میتونی سرعت اینترنتت را ببینی. از گجت های قابل استفاده روی دسکتاپ هم میتونی کمک بگیری.نقل قول:
آرش اگه تست کردی نتیجه رو اعلام کن البته من زیاد امیدوار نیستم واسه همه کار کنهنقل قول:
امشب 5 6 تا همزمان میذارم ببینم چی میشه.:20:نقل قول:
مرکز قدس مشهد
به اطلاع کلیه مشترکین محترم مرکز قدس مشهد میرساند ، به منظور عملیات اجرایی در این مرکز ، اختلال تا ساعت 9 برطرف خواهد شد . لذا در صورت مشاهده ی تداوم اختلال با پشتیبانی مشهد تماس حاصل فرمایید، پشاپیش از شکیبایی و همراهی شما در جهت بهبود و ارتقا سرویس دهی سپاسگزاریم .ضمنآ زمان اختلال به کلیه مشترکین این مرکز اضافه خواهد شد .
عزیز شبانه هم قطع میشه؟!:11:نقل قول:
ممنون دوست عزیز ، درست شد تونستم دوباره وصل شم .نقل قول:
فقط همون جوری که گفتید تا 48 ساعت مودم قبلی را استفاده نکنم دیگه ؟ کلا راهی نیست اون مودم روی pc فعال باشه و مودم وایرلس روی نوت بوکم ؟
دوستان یک برنامه ای میخواستم بهم دقیقا بگه از همون لحظه ای که برنامه رو میریزم چقدر اینترنت مصرف میکنم ! مثلا من همین الان برنامه رو میریزم و اگه لازم باشه تنظیماتش رو انجام میدم بعد از 3 یا 4 ساعت که اومدم رو برنامه بهم بگه که تو این 4 ساعت شما 100 مگ دانلود کردید
سلامنقل قول:
DU Meter
دوستان میشه دقیق منو راهنمایی کنید که چه کاریی باید انجام بدم که تا ساعت 7.45 دانلودم قطع نشه ؟
من از روش پست اول در تاپیک مربوط به دانلود شبانه دارم استفاده میکنم ولی متاسفاته اون قسمت هفتمش رو متوجه نشدم !
لطفا بهم بگید که چطوری باید تا 7.45 دانلود کنم و من الان 12تا فایل برای دانلود گذاشتم که جمعا میشه 2 گیگ و 200 مگ
که گذاشتمش طی امشب و اگر هم تموم نشد برای فردا شب دانلود بشن
به نظر شما تو دانلود منیجر بزنم همزمان چند تا فایل با هم دانلود کنه ؟ تا سرعتم بره بالا و بیشتر بتونم دانلود کنم !؟
لطفا سریعتر منو راهنمایی کنید که امشب نهایت استفاده رو ببرم
برای اینکه تا 7:45 قطع نشه سر ساعت 6:45 یا 44 اینترنت را قطع کن و دوباره کانکت کن (آموزش اینکه به صورت اتوماتیک انجام بشه هم هست)نقل قول:
ساعت 6:45 اگر اینترنت رو قطع کنید تا 7.45 می تونید کانکت باشید ، 4 تا فایل نرمالهنقل قول:
بابا دم همتون گرم!
دیشب تمام فایل هام رو که 2 2.5 گیگ بود دانلود کردم ! :8:
تو مال شرکتای دیگه کم میکنه حواست باشه احتمال زیاد اینجا هم کم کنه.نقل قول:
عزیزان شما کلا در اشتباهید!نقل قول:
دانلود و آپلود هر دو از حجمتون کم میکنه.ولی در زمانی که با کامپیوتر خودتون روی هاردتون فایلی دانلود کنید یا از روی هاردتون به جای دیگه آپلود کنید!
آپلود باز فا ! یا هرچی که از جای دیگه فایل بگیره و رو خودش ذخبره کنه از حجم شما کم نمیشه! ولی اگه رو کامپیوترتون دانلودش کنید چرا کم میکنه!:46:
اون روش جواب داد؟نقل قول:
من دیشب این روشو تست کردم جواب ندارد ، یه بار قطع کردم دوباره تست کردم دیدم چقدر سرعت رفت بالا
بعد از 40 دقیقه فهمیدم که اکانت روزانه رو کانکت کردم نه شبانه !!!!!!!!
این روش اینجا جواب نمیده کلا ترافیک 15 کیلوبایت که بین فایل ها تقسیم میشه
نقل قول:
این اینترنت ما که 3 روز قطع بوده و حالا وصل شده برای جبران حقوق ضایع شده چه کار میکنید ؟؟؟
سرعت ما رو زیاد کنید تا از دلمون در بیاد.
آقای Sabanet - Support اکانت شبانه در قم کی درسته میشه؟ در صورت امکان لطفا بررسی کنید ممنون
دیشب هم من تا 3 بیدار بودم . بعدش زدم سر ساعت 3.20 از یک سری لینک مدیا فایر و یک لینک آپلود باز شروع به دانلود کردم
ساعت حدودای 5 بود که بیدار شدم دیدم تمام لینک هایی که برای مدیافایر بود سرعت دانلودشون 0 شده ولی آپلودبازه همچنان داره با سرعت بالا دانلود میشه ! پری شب هم همین اتفاق افتاده بود برام ! و به این نتیجه رسیدم که اصلا صبانت با مدیافایر جور در نمیاد !
دوستان اون آموزشی که تو پست 1 هست شماره 7 اون برای دیسکانکت کردن سر ساعت 6.44 هست ! ولی اون شماره مشکل پیدا کرده و عکسش هم حذف شده و معلوم نیست باید چیکار کرد !!! لطفا یکی اینجا دوباره بهم توضیح بده(ترجیحا با عکس )
این برنامه DU metr هم که برای اینه که نشون میده چقدر از اینترنت استفاده کردیم مشکل داره !!!!! من دیشب شاید کلا 500 مگ دانلود کرده باشم ولی این برنامه زده شما 1.5 گیگ دانلود کردید ! اگر برنامه دیگری هم در این باره میشناسید لطفا بهم بگید
با برنامه های مختلف مربوط به دیسکانکت کردن باید قبل از 6:30 دیسکانکت کنی. یه تاپیک توی انجمن وب و اینترنت هست برای اموزش و دانلود نرم افزارش.نقل قول:
دوستان سلام
قصد دارم اينترنت پر سرعت بگيرم
مي خواستم ببينم سرعت دانلود صبا(512 با حجم 2) چقدره؟
و هم چنين سرعت زانلود در شب؟
در كل شركتي بهتر از صبا هست يا نه؟
سلام کدوم منطقه هستی؟نقل قول:
اینترنت بیشتر واسه چه کاری استفاده میکنی؟ برای دانلود یا فقط استفاده عادی؟
سلام دوستان من صبا دارم از سرعتش راضیم فقط هرچند وقت یه بار جراغ ای دی اس الم چشمک زن میشه
این موضوع اولین بار 1 سال پیش بعد 4 ماه پیش و این هفته ها میفته
4 بار پورت عوض شده تو مخابرات
مشکل از داخل خونه هم نیس
چیکارکنم ؟
آیا با عوض کردن شرکت اینترنتم (میخوام شاتل بگیرم) خوب میشه؟
شاتل چجوریه؟
بيشتر دانلودنقل قول:
ميخوام سرعت دانلودش بالا باشه
بچه ها من با همون ترفندی که زمانی که حجم ای دی اس ال تموم میشه ولی اینترنت قطع نمیشه 500 مگ دانلود کردم!آپدیت ویندوز و سخت افزار هام که بدبخت هم شدم!
درایور بلوتوث نصب بود که اومدم دوباره یکی دیگه Driver Genius نصب کرد که دیگه کار نمیکنه ... !:20:
بستگی به منطقه دارهنقل قول:
من خودم 128 9گیگ 3ماهه دارم با سرعت110 دانلود می کنم
رفقا چیکار کنم که سرعت دانلودم شبا زیاد بشه؟الان چند شبه که خیلی پاییینه،هیچ کس ترفندی بلد نیست؟
1.تست کردید که سروری یا سایتی که ازش دانلود میکنید نصف شب به علت دانلود زیاد سرعتش پایین نمیاد؟!نقل قول:
برای مثال سایت وطن دانلود.چون خیلی از کاربرا ایرانی هستن و خیلی ها شبانه دانلود میکنند!
2.چک کردید که چند تا فایل رو همزمان برای دانلود بذارید؟! (چون این ترفند برای من کارکرد! 6 تا فایل گذاشتم حدود 2 2.5 گیگ جمعا بود بک شبه دانلود کرد!)
سلام خونه ي ما سيم كشي تلفن درست حسابي نداره:45: هر كاريم كردم نتونستم ADSL رو راه بندازم
اينترنت پر سرعتي هست كه بدون سيم يا اينكه بدون خط تلفن باشه؟ :23: