بعضی وقتها که لپتاپ رو روشن میکنم فنش کار نمیکنه.و بعداز 30 ثانیه خاموش میشه.!!!!!چون داغ میکنه.
گاهی این طوری میشه.!!!!
Printable View
بعضی وقتها که لپتاپ رو روشن میکنم فنش کار نمیکنه.و بعداز 30 ثانیه خاموش میشه.!!!!!چون داغ میکنه.
گاهی این طوری میشه.!!!!
دوست عزیز حتما لپ تاپت را به یه تعمیرکار ماهر نشون بده...خیلی خطرناکه :13:نقل قول:
-
راستی کسی هست که فن لپ تاپش را عوض کرده باشه..؟ مال من خیلی صدا داره -البته خیلی که نه ولی ایسر که داشتم صداش یک دهم این بود...
سلام اگر میشه من را راهنمایی کنید
من از روزی که 5010 را خریدم فکر میکردم دستگاهم ویرلس داره ولی جدیدا فهمیدم نداره چون مال دوستم بدون هیچ درایوری میشناسه وایرلس دانشگاه را ولی مال من حتی اصلا وجود وایرلس را در خودش نمیشناسه اگر میشه کمک کنید یعنی میشه که اصلا نداشته باشه آخه دکمش را داره سیستم هم این هست
Corei5.550v.4ram.320.win7 64 bit
نقل قول:
سلام عزیز
شما درایور وایرلس رو نصب کن اونوقت دکمش کار می افته.بعد نصب بهت شبکه های در دسترس رو هم نشون می ده.
شاید دوستت وقتی داشته لپ تاپشو می خریده ، همراه با ویندوزو درایورا خریده.دلیل نمی شه که.
شما درایور رو نصب کن و از وایرلست لذت ببر.من همین الان دارم از وایرلس دانشگاه استفاده می کنم و این پست رو می فرستم.
همین دیگه هر درایوری را که میزنم میگه اصلا چنین دستگاهی روی سیستم شما وجود ندارد منم میدونم اگر درایور نصب بشه میشناسه بدبختی من این هست اصلا حتی توی DIVICE MANAGER هم چیزی به نام وایرلس وجود ندارد من که دیگه واقعا موندم چیکار کنم در ضمن همه ی درایور های این لبتاپ روی سایت DELL را دانلود کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد
ویندوزت 32 هست یا 64؟این لینک رو برای دانلود درایورت میفرستم.خودت سیستم عامل رو انتخاب کن و دانلود کن.در ضمن مدل وایرلس شما intel proset wireless n 1000 هستش.جای دیگه هم خواستی سرچ کنی با این کیورد سرچ کن عزیزم اما بهترین پیشنهاد همین سایت intel هست که برات میفرستمنقل قول:
کد:http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Wireless+Networking&ProductLine=Intel%C2%AE+WiFi+Products&ProductProduct=Intel%C2%AE+Centrino%C2%AE+Wireless-N+1000&ProdId=3229&LineId=1784&FamilyId=1783
دوستان سلام
من چند تا سوال داشتم:
1-من در حین اینکه روشنه اگه جابجاش کنم یا به صورت کج روی پام بزارم مشکلی برا خودش و هاردش پیش نمیاد ؟
2-یکی بهم گفت باید اولین بار که روشنش میکردی از ویندوزش بکاپ میگرفتی -راست میگه ؟اشکال داره همون ویندوز غیر اورجینال روش بریزم ؟چه جوری بکاپ بگیرم ؟
3- یه نرم افزار نشان دهنده دما ریختم روش اینا دماها رو زد
THM 50 c
intel sandy bridge 50 c
core 1 47c
hd: 42 c
gpu: 48c
wear level 1%
charge battery 35%
به نظرتون نرماله ؟
4- چرا صفحه کلیدش حروف فارسی رو نداره ؟نمیشه یه جوری بهش اضافه کرد ؟خیلی سخته تایپ فارسی باهاش
سلام دوست عزیزنقل قول:
1-نه مشکلی نداره.هارد لپتاپ با pc فرق داره.ولی هنگام روشن بودن ضربه نخوره
2-اون اول اگه backup میگرفتی بهتر بود.ولی چندان فرقی نداره.شما 1 ویندوز خوب با کرک نصب کن.درایورا رو هم همرو نصب کن.بعد 1 backup بگیر.نرم افزار backup هم زیاده.مثل norton ghost
3-نرم افزارهای نشون دهنده دما معمولا درست دمارو نشون نمیدن.اگر cpu شما در حالت نرمال نوشته 47درجه که اشتباست.چون این cpu ها 32nm هستن و درجه حرارتشون از این کمتره.
4-میتونی از این برچسب های حروف فارسی مخصوص کیبورد هست بگیری
نقل قول:
ممنون از پاسخ خوبتون
بله د ر حالت نرمال همینو زده اما همین نرم افزارو من روی کامپیوتر خودم نصب کردم خیلی کم میزنه (36 درجه) اسمش cpuid hwmobitor هست که آیکونش قرمزه
یعنی برا کامپیوتر درست میزنه و لپتاب اشتباه؟
2- وقتی میزنم توی شارژ باید دکمه ای بزنم که از باطری استفاده نکنه ؟یا هر وقت به برق زدم خودش از برق استفاده میکنه ؟
3- میخوام باطریش به این زودیا خراب نشه چی کار کنم ؟مثلا باطری رو 80% هست میزنم تو برقو استفاده میکنم این خودش شارژ میشه دوباره سری بعد همین طور-هی شارژ میشه مشکلی نداره ؟یعنی میخوام مثل گوشیم بزارم باطری لاو که داد شارژش کنم که بیشتر عمر کنه
4- راستی باطریش چند قیمته ؟و عین باطری خودشه یا اگه خراب شد دیگه به خوبی باطری خودش گیر نمیاد ؟معمولا یه باری چند وقت کار میکنه؟
5-اگه شبها تا صبح بزارم دانلود کنه یا اینکه روزی 3-4 ساعت باهاش بازی سنگین بکنم مشکلی داره یا کلا لپتاب واسه این کارا نیستو عمرش کم میشه ؟
6- من چون تازه خریدم و لپتاب نداشتم ممنون میشم کلا بهم بگید چه مرقبت هایی نسبت به کامپیوتر های معمولی لازمه انجام بدم ؟
دوستان تورو خدا یه درایور واسه وایرلس این مدل بدین، من هر درایوری با هر برنامه جستجو و دانلود کردم ولی نصب نمیشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه cpu لپ تاپتون i7 هست بله نرماله ، لپ تاپ خودم که i3 هست در حالت عادی بین 35 تا 55 دماش متغیرهنقل قول:
فکر میکنم سیستم خنک کننده pc بهتر از لپ تاپه از طرفی دمای عادیه i3 و i5 و i7 با هم فرق میکنه
بهتره برای لپ تاپت یه کول پد خوب هم بگیری
2. نخیر لازم نیست کار خاصی انجام بدید ، وقتی شارژ کامل بشه خودش از شارژر استفاده میکنه
3. طریقه استفاده صحیح از باتری لینکش در صفحه اول هست
4. قیمتش فکر میکنم بیشتر از 70 تومن باشه اما دقیقش رو نمیدونم، عمر مفید باتری میگن 2 ساله (البته به دفعات پر و خالی شدن و مخصوصا در دمای بالا قرار نداشتن هم بستگی داره)
5. بعضی بچه ها شب ها هم برا دانلود میذاشتن مشکلی هم پیش نیومد اما به نظر من وقتی pc هست بهتره از اون برا این کار استفاده کنی، بازی هم که اگه کول پد براش بگیری نباید مشکلی باشه، اگر چه خودم چند ماه بدون کول پد باهاش بازی میکردم:31: (محض اطمینان بهتره از کول پد استفاده کنی چون قطعات الکترونیکی به دما حساسا)
6. در مورد بک آپ هم درسته ، اگه ویندوز اورچیناله بهتر بود یه بک آپ ازش میگرفتی چون براش حدود 50 تومن بیشتر پول دادی
الانم میتونی برنامه های اضافی رو پاک کنی و رجیستری رو هم با یه نرم افزار خوب پاک کنی و ازش بک آپ بگیری که خیالت راحت شه
مسئله دیگه ای به ذهن من نمیرسه جز اینکه سعی کن زیاد به لپ تاپت در حالت روشن ضربه وارد نشه
موفق باشی
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
بفرمایید ، این دقیقا درایوریه که بهش احتیاج داریدنقل قول:
کد:http://ftp.us.dell.com/network/R258276.exe
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
درایور وایرلس لپ تاپ شما یا همین لینک بالاست یا یکی از این دوتا لینکنقل قول:
کد:http://ftp.us.dell.com/network/R252544.exe
کد:http://ftp.us.dell.com/network/R279550.exe
این برا 100 بار :
برا وایرلس اینو نصب کنید Driver Genius Professional خودش گیر میاره 8 مگه حجم درایورش
سلام دوستان خیلی ممنون از راهنمایاتون منم 2 ماهیه 5010 گرفتم با کانفیگ
cor i 5
hdd 500 prm 7200
ati 5650
ram 4 1066
پدرم و اینا رفتن اربیل عراق گرفتن 580 هیچ مشکلیم با دریوار ایناش نداشتم عالیه
دوستم سنندج همینو گرفت 850 ریفرش بود گفتم پیشنهادم می کنم شمام یا دبی بگیرید یا کردستان عراق
فقط یه سوال فنی داشتم می خوام یه سون 32و64 باهم داشته باشم اما بوت یکی میپره لطفا راهمایم کنید
بهترین کار اینه که یکی رو تو یکی دیگه مجازی نصب کنی بهتر 64 بیت نصب کنی بعد اصلا یه xp32 نصب کنی
دوستان من bios رو از a8 به a13 اپدیت کردم الان استدبای نمیشه میزنم کلی طول میکشه بعد shut down میشه ویندوز که بالا میاد میگه unexpected shut down چی کار کنم؟:13:
در ضمن
نظرتون راجع یه این چیه داره دیوونم میکنه!!
وستان این عکس از نرم افزار hd tune هست تاپم که از روز اول یک مشکل عجیب داشت که در طول هر بار استفاده یه مدت 2 تا 3 دقیقه هنگ می کنه یه بار هارد رو فرمت و از نو پارتیشن بندی کردم حل نشد
هنگش این جوریه مثلا وسط یک فیلم یهو وای میسته بعد رو هر برنامه کلیک کنم هیچ اتفاقی نمیفته بعد از 2 دقیقه یهو همه با هم باز میشند تو این دو دقیقه ctrl alt del هم جواب نمیده.
اون ارور ها هم که میگه ممکنه واسه کابل باشه هر روز تعدادش بیشتر میشه.
ویندوز: 7 64 bit
dell inspiron 5010N
با سلامنقل قول:
من لپ تاپم اسوس سری n61 هستش راستیاتش مال منم هر 2 یا 3 ساعت یکبار ریسین میشه. فک کنم این مشکل من هم از وقتی شروع شد که SP1 رئ رو win7 64bite نصب کردم.
ممنون، نصب کردم ولی جواب نداد ...نقل قول:
فقط Virtual Wireless اضافه شد.
دوستان تو قسمت network adapters چندتا گزینه باید باشه؟ واسه من فقط 2تا داره
روی همین گزینه راست کلیک کن و update driver رو بزن و بعد browse my computer.. کلیک کن و مسیر setup درایور که این مسیره رو بده و ok کننقل قول:
C:\dell\drivers\R258276
همین کارو کردم، هیچ تغییری نکرد ... :13:نقل قول:
شما احتمالا قبلا درایوری رو برای این سخت افزار بکار بردی که زیاد باهاش سازگار نبودنقل قول:
روی این گزینه راست کلیک کن و uninstal.. رو بزن و در پنجره کوچیکی که میاد(confirm device..) حتما تیک Delete the driver.. رو بزار و بعد ok کن تا پاک شه و بعد مراحل بالا که گفتم رو دوباره انجام بده یا درایوری که لینکش رو داده بودم دوباره نصب کن
ممنون درست شدش ... :40:نقل قول:
به خاطر از کار افتادن اکتیو ویندوز هست منم همین مشکل را دارم الان توی تاپیک مربوط بهش این سوال را کردم ببینم چی میشه ولی برای اینکه درست شه ویندوز را عوض کنید و دیگه فعلا Sp1 را نصب نکنید و کلا آپدیت نکنیدنقل قول:
راستی مشکل وایرلسم حل شد و واقعا خندم گرفت از اینکه چقدر ساده بود و هیچ کس نگفت بایستی وایرلس را از توی قسمت Boot screen اول سیستم روشن میکردم
اقا چرا اینقدر برد بلوتوثش پایینه ؟ 2 متر به زور دستگاه رو میشناسه !!
دوستان بعضی وقتها لپ تاپم یه هو هنگ میکنه و هیچ جوره هم درست نمیشه فقط باید با کلید پاور خاموشش کنم و وقتی هم که 2 باره ویندوز بالا میاد میگه ویندوز جنیون نیست . به نظرتون مشکل از کجاست ؟ چی کارش کنم
ممنون
سلام.لطفا کاربرد suppot center رو توضیح بدین و اینکه نصب کردنش ضروریه؟
احیانا ویندوزت رو آپدیت نکردی؟یا سرویس پک 1 رو نصب نکردی؟نقل قول:
اگه آره که احتمالا بخاطر اینه که مایکروسافت فهمیده ویندوزت اصل نیست
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
از اسمش مشخصه دیگه ، یه جورایی خدمات رسانی به لپ تاپ دل از نظر نرم افزاری رو بر عهده دارهنقل قول:
فرضا اگه درایور جدیدی بیاد بهت اطلاع میده یا اگه درایوری رو نصب نکرده باشی یا ویندوزت رو آپدیت نکرده باشی بهت هشدار میده و همینطور مواردی از جمله نوع سخت افزار وهمینطور تست اونها و غیره
اما نصبش ضروری نیست!
[QUOTE=sheytoon001;6120739]احیانا ویندوزت رو آپدیت نکردی؟یا سرویس پک 1 رو نصب نکردی؟
اگه آره که احتمالا بخاطر اینه که مایکروسافت فهمیده ویندوزت اصل نیست[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
آپدیت 2 3 هفته پیش کردم و مشکلی نبود . واسم سواله که چرا باید هنگ کنه ؟ فکر نکنم هنگ کردن ربطی به جنیون بودن یا نبودن داشته باشه . به هر حال اگر احیانا دوباره هنگ کرد بهترین کار چیه ؟ چون اینجا خوندم که دوستان گفتن از دکمه پاور خاموش کردن خطرناکه ، پس چی کار کنم ؟
هنگ کردن 1000 تا دلیل میتونه داشته باشه اما شایع ترینش مشکلات نرم افزاری و ویروسها هستننقل قول:
این رو هم بگم بعضی ویندوزها که دستکاری شدن هم ممکنه چنین مشکلی داشته باشن
معمولا برای خلاص شدن از این دردسر بهترین راه نصب یک ویندوز تست شده و خوبه
اما وقتی که لپ تاپت هنگ میکنه باید ببینی چه موقع این اتفاق میوفته، فرضا برنامه خاصی رو باز میکنی؟..
برای خارج کردن لپ تاپ از این حالت دکمه های ctrl+Alt+Delete رو با هم فشار میدی و در صفحه جدید روی عبارت task manager کلیک میکنی (البته بجای این کار میتونی دکمه های Ctrl+Shit+Esc هم با هم فشار بدی تا مستقیم task manager باز شه) ، بعد از باز شدن task manager به سربرگ processes میری و در زیر ستون CPU (که میزان مشعولی cpu توسط اون برنامه رو نشون میده) نگاه میکنی کدوم پردازش درصد زیادی از CPU رو اشعال کرده ، معمولا همه پردازش ها در حالت عادی 00 هستن، البته گاهی تغییرات کوچیکی دارن اما اون برنامه ای که باعث هنگ شده اکثرا درصد بالایی از cpu رو اشغال کرده
اولا ببین اون برنامه چیه و یعد روش کلیک و end task کن و ok رو بزن تا همه چی درست بشه
بعد از این کار اون برنامه رو یا باید دوباره نصب کنی یا اگه با این کار درست نشد تغییرش بدی
موفق باشی
مرسی از توضیح کاملت ولی وقتی هنگ میکنه دیگه کاملا قفل میشه و هیچ کاری نمیشه کرد .نقل قول:
پیشنهاد میکنم برنامه CPUID HWMonitorPro یا CPUID HWMonitor نصب کنید و هر چند ثانیه یک بار دماهارو ببینید تا این که هنگ کنه. بعد بیاید اینجا و آخرین دمای هر قطعه رو بگید شاید از گرمای بالای قطعات داخلی باشه. مزیت این برنامه این هست که میزان بیشترین و کمترین دمای هر قطعه ای که سنسور دما داره رو ضبط میکنه و به عنوان مثال میتونید بعد از این که بازی اجرا میکنید و مدتی بازی را ادامه میدید بعد از خروج از گیم میتونید بیاد در این برنامه و ببینید که دمای هر قطعه تا چه اندازه ای افزایش پیدا کرده. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل بشهنقل قول:
مرسی دوست عزیز از راهنمائیت . البته این هنگ کردن همیشه نیست و 1 موقع هایی این اتفاق میوفته . فقط جالبیش اینجاست که وقتی هنگ میکنه و من ریستارت میکنم ویندوزم دیگه جنیون نیست . با اینکه اتو اپدیت رو هم غیر فعال کردم .نقل قول:
يادتونه چند وقت پيش دنبال شركت گارانتيم ميگشتم تا مشكل صداي هاردمو بهش بگم؟
خيلي اتفاقي يكي از آشناها پيداش كرد.يعني همون مغازه اي كه من ازش خريده بودم رو پيدا كرد.بهش گفته بود يكي از دوستان هاردش صدا ميده.اونم گفته خيلي طبيعيه!!!گفته يكي از مشكل هاي 5010 ها همين صداي هاردشونه كه به مرور زمان ايجاد ميشه و مشكل خاصي هم نيست.بعد گفته بخاطر همين مشكل چند وقتيه فروش دل خصوصا 5010 ها خيلي كم شده.
به نظر شما راست گفته يا از فن پيچينگ استفاده كرده؟
نه بابا ، چه ربطی به 5010 داره:31:مثلا لپ تاپ چه مشکلی میتونه داشته باشه که همه هارد ها بعد یه مدت صدا بدن؟نقل قول:
احتمالا مشکل از خود هارد هست، و احتمالا اگه هارد خوبی (مثلا WD) تهیه کنی دیگه به چنین مشکلی بر نمیخوری
با این حساب یک پیشنهاد دیگه دارم. برنامه ای که براتون لینکشو گذاشتم دانلود کنید و طبق فایل راهنمائی که داخل فایل دانلودی هست نصبش کنید. با این کار ویندوزتون کرک میشه و احتمال این که این مشکل حل بشه زیاده. اگر ویندوزتون از سریال نامبر اصل استاده میکنه من این کارو پیشنهاد نمیکنم که انجام بدید گرچه کرک کردن ویندوز انقدر حرفه ای انجام میشه که میکروسافت به این راحتی ها نمیتونه پی ببره به این که واقعا ویندوز اصل هست یا نیست.اما اگر ویندوزتونو کرک کردید همیشه جدیدترین نسخه windows loader که برای ویندوز 7 خوب جواب داده رو دانلود و نصب نمائید. اما اولین ایرادی که واضحه اینه که ویندوز شما پیام خطایی درباره اصل بودن و نبودنش نشون میده و اگر این مشکل درست بشه اونوقت بهتر میشه نتیجه گرفت که ایراد از چه چیز دیگه ای میتونه باشه.
کد:http://www.9down.com/windows-loader-v2-0-2-daz-395430/
با سلام
من جدیدا یه 5110 i5 گرفتم و همه درایورهامو هم نصب کردم و مشکلی نبود اما حالا که میام بازی بکنم نمیتونم چون گرافیکم رو به جای gefforce gt525 در حالت معمولی intel hd family graphic میشناسه نمیدونم باید چه کار کنم بسیاری از بازیها بالا نمیاد و اونایی هم که بالا میاد با رزولوشن خیلی پایین و گرافیک خیلی ضعیف اجرا میشه من باید چه کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برو داخل setup و گرافیک onbourd رو disable کن.اون پیش فرض داره از onbourd استفاده میکنهنقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز . امتحانش میکنم حتمانقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این مدل دونوع گرافیک داره مطمئن هستی گرافیک خودش رو نصب کردی ؟