شوکدار که یعنی دستت دارای سیستم لرزش باشهنقل قول:
شوک اصلا تو فوتبال به درد نمی خوره
آنالوگ هم اون دو تا میله است که به هر طرف می چرخه :31:
جوی استیک شما آنالوگ داره
ولی شوکدار بودنش از روی عکس معلوم نمی شه و باید خودت بفهمی
Printable View
شوکدار که یعنی دستت دارای سیستم لرزش باشهنقل قول:
شوک اصلا تو فوتبال به درد نمی خوره
آنالوگ هم اون دو تا میله است که به هر طرف می چرخه :31:
جوی استیک شما آنالوگ داره
ولی شوکدار بودنش از روی عکس معلوم نمی شه و باید خودت بفهمی
کلاسیک پلیر همون بازیکنای قدیمی هستن مثل مارادونا , باتیستوتا , فان باستن و ...نقل قول:
که اگه دوست داشته باشی به لیست بازیکنا اضافه میشن که میتونی بخریشون یا قرضی ازشون استفاده کنی.
کسی لینک دانلودی که ارائه 8 اکتبر بود رو داره؟
شنیدم نسخه اصلی اونه
فرق نسخه 1 و 1.1 بازی چیه؟؟؟
این قضیه اسم بازیکنا روی سرشون چیه؟؟؟
یعنی این مشکلات توی نسخه 8 اکتبر برطرف شده؟
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
من از توی سایت Gamecopyworld کرک 1.1 رو گرفتم. نمیدونم فرقی چیه. ورژن بازی 1.1 میشه. :20:نقل قول:
دوستان نسخه 8 اکتبر و 30 نوامبر نداره. بازی درسته به صورت رسمی پخش نشد و فقط چند ساعت به فروش رفت ولی هکرها بازی رو دانلد کردن از سایت های معتبری مثلplay.com و برای دانلد گذاشتن.نسخه ای که 11 اکتبر پخش میشه هیچ تفاوتی با این نسخه ای که یک سری از دوستان 1 هفته ای میشه دارن بازیش میکنن نداره.
یعنی اون کسی که قراره توی اروپا و آمریکا این بازی رو بخره باید بدون نقل و انتقالات جدید بازی کنه؟؟؟نقل قول:
فکر نکنم اینجوری باشه.
خیلی ضایست که :18:
همانطور که دوستان گفتند دسته شما آنالوگ داره و شک هم دارهنقل قول:
ولی بایستی بری از تنظیمات بازی و همین آنالوگها را تنظیم کنی
چون در حالت پیشفرض معمولا اشتباه میشناسه اینارو
البته اون دکمه که میزنی آنالوگ را فعال میکنه نه شوک !!!نقل قول:
شوک کلا هر بازی نداره به ندرت دیدم شک فعاله
در بازیهای ماشینی موقع تصادف
در فوتبالهای ورژن قدیمی هم یادمه مثلا وقتی توپ به تیر میخورد یا تکلی میزدند بهت شوک وارد میشد
که در فوتبالهای جدید ندیدم چنین چیزی
اسن اسم بازیکنا اقعا مشکلی هست ؟نقل قول:
من ابتدا یه بازی تکنفره کردم که نمیدونم از کجای تنظیمات بود حذفش کردم
بعد در بازی دو نفره، دسته 2 را اصلا نیافتم از کجا تنظیماتشو پیدا کنم
و در دسته 2 اسم بازیکنا رو سرشونه که ضایع بازار شده
درسته از رو عکس شاید نشه گفتنقل قول:
ولی من با این دسته کارکرده ام و شوک دار هست
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااای
چطوری سانتر کنم که گل بسازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی که خیلی وقته اومده / 8 اکتبر و 10 اکتبر نداره .
من همه مراحل بالا رو انجام دادم فقط یه مشکل دارم اونم اینه که منو و اسم تیمها انگلیسی نیست بقیه اش حل شدنقل قول:
خواهش می کنم کمکم کنید؟
[HTML]http://hotfile.com/dl/72922829/e3aaa92/English.Commentary.TriniWarez.com.rar.html[/HTML]
لطفا یکی این لینکو مسقیم کنه
حداقل بگید کدوم فایل رو تغییر بدم منو انگلیسی بر می گرده چون قبلا منوش انگلیسی بود
پچ رسمی کونامی ورژن 1.01
....................کد:http://dl.pes2011.konamionline.com/pes2011/patch/1.01/bbe09cd64022e657f7ec9481bb4d5bfa/PES2011Patch101.zip
اینم کرک این پچ:
کد:http://dl.gamecopyworld.com/?c=488376&d=2010&f=rld-pe11!7z
نقل قول:نقل قول:
آخه اکثر دوستان که بازی رو دانلود کردن یا خریدن، یه قسمت بازی لنگ میزنه. مثلاً یه چیزیش اجرا نمیشه یا فلان مودش رو نمیتونن بازی کنن.
گفتم شاید نسخه رسمی که 8 اکتبر ارائه شده، دیگه این باگها رو نداشته باشه.
در حال حاظر لینک دانلود از جدیدترین ورژن بازی رو دارید؟
دستت درد نکنه اما لینک کرک کار نمیکنه لینک همون پیج روب زاری ممن.ن میشمنقل قول:
چطوری سانتر کنم:27:؟
خوب 11 اکتبر بازی میاد و 12 اکبتر Dlc بازی میاد مشکلات رو حل میکنه!نقل قول:
سلام به همگي . تو ml قبلا يه تيم درست ميكردم (تيم كچلها) بعد ليگ اسپانيا رو انتخاب ميكردم و بازي ميكردم . ولي الان چطوري ميشه اينكارو كرد .هر كاري كردم نشد
من پچ رو دانلود کردم ولی کرک رو نتونستن میشه لینک مستقیم کرک رو بزارینقل قول:
دوستان امکانداره پچ که در دست ساخته بازی گزارش بازی رو هم اضافه کنه ؟ واسه من گزارش نداره
برای دانلود کرک:
به سایت زیر برین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و گزینه Pro Evolution Soccer 2011 v1.01 (v1.1.0.0) [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE رو دانلود کن
من لینک کرک بالایی رو تست کردم. مشکلی نداشت.
این پچ رسمی چه کارایی میکنه ؟ نقل و انتقال ؟
چرا کرک دانلود نمیشه ؟
سلام من بازی رو ریختم ودارم بازی میکنم ولی یه سوال! شک دارم این نسخه ای که ریختم برای pc باشه شاید از کنسول پورت کردن براش. از کجا مطمئن بشم 100 % برای pc هستش؟؟ ممنون
نگفتيد اين پچه براي چيه ، نقل و انتقالات رو اپديت ميكنه؟
سلام بهترین پچی که تا الان اومده کدومه ؟
سلام.
کدوم پچ لباس ها و لوگو تیم هارو اصلاح میکنه؟!
PESEdit 2011 Patch 0.2 چطوره؟ ارزش دانلود داره؟!
ممنون
سلام ... منم بالاخره بازی دستم رسید و چند دوری هم بازی کردم.
چیزایی که تا الان متوجه شدم اینه :
1 – صدای تماشاچیا خیلی بهتر شده
2 – گیم پلی نرم تر و جذاب تر شده ( خیلی مثل فیفا شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3 – سیستم پاس دهی بنظر من واقعا پیشرفت کرده
4 – بالاخره اون چیزی که چند سال منتظرش بودم رو تو این نسخه دیدم و اونم اینکه در حین بازی آمار و ارقام بازی رو نشون میده
5 – با اینکه خیلی از دوستان از دوربین بازی راضی نبودن من که ازش بدم نیومد و میشه گفت الان طبیعی شده نه قبلا ...
فقظ چندتا مشکل دارم که کاش حل می شدن :
1 – تصاویر آهسته بنظر خیلی تار می رسه ،مال همه اینطوره ؟؟
2 – من که هر کاری می کنم اسم بازیکنا از رو سر کامپیوتر برداشته نمی شه، یادمه بعضی از دوستان این مشکلو نداشتن ... راهی هست این مشکلو حلش کنم ؟
3 – راهی نیست که مثل قبلا اسم بازیکنا در حین بازی پایین صفحه نوشته بشه ؟
4 - احساس می کنم چمن ورزشگاه ها خیلی شبیه همن و تنوع زیادی در اونا نمی بینم
-----------------------------------------------------------
کلا راضی بودم از این نسخه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی : کاش سیستم ترکیب ریختن مثل قبلا بود ...قبلا بهتر بود .
کاری نداره که ::20:نقل قول:
می ری تو قسمت edit بعد گزینه players رو انتخاب می کنی ، بعد edit player رو می زنی و تیمی رو که میخوای یک یا چند بازیکنشو حذفشون کنی و به جاشون بازیکن دیگه ای کپی کنی رو انتخاب می کنی(پیشنهاد می کنم از اون تیمای بی نام و نشان که زیاد هم هستن باشه !!! ) بعد یه بازیکنشو انتخاب می کنی و گزینه آخر یعنی Base copy رو می زنی و بازیکنی رو که می خوای ازش کپی بگیری انتخاب می کنی .
راستی :
من که تو این نسخه نمیتونم حرکتای تکنیکی که قبلا انجوم می دادم رو انجوم بدم :18:... منظورم یه پا،دوپا و بقیه تکنیکاست ؟؟
نه فقط همه چيزو درست مي كنه كه خيلي چيزام اضافه مي كنه. مثل بوندس ليگانقل قول:
پارسال هم براي 2010 اين گروه بهترين پچها رو داشتن. براي دانلودش شك نكن.
یه پچی می خوام که :
1) بوندس لیگا رو به بازی اضافه کنه
2) لوگو و اسم تیم ها رو درست کنه ( همه ی تیم ها )
3) نقل و انتقالات رو به روز کنه
4) بازی که گرفتم گزارشگر نداره ، گزارشگر انگیلیسی یا اسپانیای رو به بازی اضافه کنه .
ممنون میشم
پچ خوده کونامی کامل هست؟؟؟
همچیو درست میکنه؟؟؟
یه چیز احمقانه...راموس رو هم بصورت سرجیو هم سرخیو تلفظ می کنه...بالاخره کدوم؟!!
من patch 0.1 رو دانلود و نصب کردم و عالی بود...فقط هنوز هم تیم هایی هستند که لباساشون کامل نیست...مخصوصا تیم های ملی...این patch 0.2 این هارو هم درست میکنه؟
چه برتری هایی نسبت به 0.1 داره؟
اگه میشه زودتر راهنمایی کنید.
اقا این پچ رو دان کنی مشکل 1 تا 3 شما حل میشه.نقل قول:
با تشکر از اقای dverbame
کد:http://leech.uploadin.info/files/PESEdit.com_2011_Patch_0.2.part1_www.dverleech.com.rar
http://leech.uploadin.info/files/PESEdit.com_2011_Patch_0.2.part2_www.dverleech.com.rar
http://leech.uploadin.info/files/PESEdit.com_2011_Patch_0.2.part3_www.dverleech.com.rar
بچه ها بازی امروز دست من رسید
یه مورد عجیب اینکه چرا کیفیت چمن اینقدر پایین هستش ؟؟ برای من اینطوریه یا برای همه ؟ ؟
در مورد استادیوم ها هم چرا استادیوم های معروف تو بازی نیستند ؟ یعنی من قسمت استادیوم ادیتور که میرم سر جمع 14 تا
استادیوم هستش تو اون قسمت برای ادیت کردن ؟؟؟؟ برای همه اینطوری هستش یا بازی من این اشکال رو داره ؟؟؟
در مورد این اپدیت خود کونامی هم نصب نشد برای من همون ارور معروف ویندوز اینستالر رو داد من از پرشیا استور گرفتم بازی رو ؟
یعنی اینا سورس بازی رو تغییر دادن که اپدیت نمیشه کرد ؟ راهی برای نصب این اپدیت وجود داره ؟
من که تو نسخه اصلی بودن بازی شک دارم فککر میکنم کونامی همه رو سر کار گذاشته ولی اگه نسخه اصلی باشه و این مشکلات رو داشته باشه یعنی کونامی رسما قبر خودش رو کنده
شماره 4 رو چطوری حل کنم ؟نقل قول:
آقا این پچ رو دان کنی مشکل 1 تا 3 شما حل میشه.
با تشکر از اقای dverbame
نقل قول:
2 صفحه پیش گزارش گر انگلیسی رو گذاشتم. صفحه پیش هم پچ بوندسلیگا!:46:
راستی یه مشکل دیگه ؟
اون اول بازی اون قسمت تنظیمات رو که میلری تا سیو شه برای همیشه نمی دونم چی رو اف کردم که تو بازی اون زیر اسم بازیکن ها رو که مینویسه از رادار حذف شده چطور میشه اونو بر گردوند ؟ اون اسم بازیکن ها که رو سرشون مینویسه رو هم اف کردم که می خوام برگردونم اونو چطور باید برگرداند ؟
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
ببین قسمت مهم داشت یادم میرفت ؟
بچه ها اون تکنیک ها رو که میذاریم رو انالوگ من گذاشتم رو انالوگ و تعریف کردم ام تو بازی که میزنم عمل نمیکنه یعنی با انالوگ فقط این طرف اون طرف میره ؟
یکی یه عکس از قسمت تنظیمات دسته بازی که این انالوگ رو تعریف کرده باشه میذاره تا منم مثل اون تنظیم کنم ؟
من از این بازی راضیم خیلی ام باهاش حال میکنم :8: من هم فیفا رو بازی کردم هم peeees و جفتشم بهتره ولی pes یه چیز دیگه اس :46:
دوست عزیز اینی که گفتی مشکلات ا تا 3 رو حل میکنه منظورت اینه که برای مثال پارت 1 مشکل 1 رو حل میکنه و ...نقل قول:
یا این سه تا پارت با هم و دنباله هم هستن که 3تاشون باید دان بشن .