این که مال دانلود افلاینه که بحثش جداستنقل قول:
Printable View
این که مال دانلود افلاینه که بحثش جداستنقل قول:
ما خیلی وقته داریم میگیمنقل قول:
فکر میکنم ساعت دانلود رایگان رو 1 ساعت اضافه کردند
دوستان کسی خبری در این زمینه نداره که ساعات دانلود رایگان افزایش پیدا کرده یا نه ؟ چون اونطور که تو گزارشات دانلود اومده تا ساعت 7 رو جز ساعات رایگان حساب کرده
ساعت 6 تا 7 هم رایگان گذاشتن ولی بعضا یه موقع هایی بازی درمیارن و و مثلا از 6 و نیم به بعد میزارن به حساب اکانتت
حالا یکی سوالای منو جواب بده لطفا
2 تا سوال داشتم
یکی اینکه این حجم 3 گیگ که 3 گیگ هم رایگان میدن رو باید چطور بخریم؟ من رفتم سایت اصلا توی قسمت شارژ اشتراک نبود
بعد سرویس نامحدود 128 سرعتش چه جوریاس؟ ارزش داره بگیرم؟3 ماه 130 تومن
سلام
دو تا سوال دارم.
1-هیچ نرم افزاری نیست که رو pc نصب بشه و حجم ترافیک رو کنتور بندازه؟!!؟ فکر میکنم این پارس انلاین خیلی بیشتر از حجمی که استفاده میکنم کم میکنه!!
2-جایی تو این سایت پیدا نکردم که مربوط به این سوالم باشه...در مورد ق ی ل ت ر ش ک ن
یه نوع نرم افزاریش رو معرفی کنید که مثل پوف یا اولترا سارف اینقدر سرعت رو پایین نیاره!!
نرم افزار که زیاد هست٬ ولی قبل این که ازش کلا استفاده کنید٬نقد هاش رو بخونید. بعضی نرم افزارها خودشون قاطی دارند. در ضمن حتما حتما حتما یوزر پس مودم و اکانت پارستون رو عوض کنید.نقل قول:
1-هیچ نرم افزاری نیست که رو pc نصب بشه و حجم ترافیک رو کنتور بندازه؟!!؟ فکر میکنم این پارس انلاین خیلی بیشتر از حجمی که استفاده میکنم کم میکنه!!
-- کردن و به دست آوردن یوزر پس کار پیچیده ای نیست٬ چون اکثرا یوزر پس مودم رو عوض نمی کنند و یوزر پس پیش فرض هم موجوده٬ راحت میشه وارد مودم شد.
شما از وی پی ان (virtual private network) استفاده کنیدنقل قول:
قیمتشان معمولا ماهی 2-3 هزار تومان است و اصلا سرعت رو کم نمی کنند (حتی بعضی از سایتها با وی پی ان سریعتر باز می شن !!)
در سایت زیر شما یک نمونه وی پی ان آزمایشی رو تست کنید که البته باید هر 4 دقیقه یکبار اونو مجددا کانکت کنید:
کد:http://01.irvpn.tk/
نرم افزار در این زمینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوسر پسورد اکانتم رو که باید زنگ بزنم پشتیبانی عوض کنم؟ یا طور دیگه میشه؟!نقل قول:
برای مودم هم همون admin/admin منظورتونه؟
يوزر اكانت رو كه نميشه عوض كرد ولي پسوردش رو از پنل كاربري سر سايت قسمت مديريت سرويس , تغيير كلمه عبور عوض كنيد.نقل قول:
پسورد مودم رو هم از داخل تنظيمات مودم عوض كنيد. همون admin/admin
اگه شما وصل باشيد و يه نفر ديگه با حساب شما وصل بشه شما ديسكانكت مي شيد.
از اينجا هم ميشه فهميد كسي استفاده مي كنه يا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تازه آنلاین هم میتونه بخره :31:
برادران جان برکف چقدر خدمت میکنند بشما ولی قدرش رو نمیدونید!!
برو پچ سلام
خوب من اینترنتم وصل شد
گفتند 5 شنبه وصل شده راستم میگه زنگ زده بود همین شماره من جواب ندادم
سرعت بین 100 تا 200 پینگ 450
پینگش خیلی زیاد نیست ؟اما نمیدونم چرا اصلا به نظر نمیاد 450 باشه
ای خدا کاش شبانه خوب باشه به عنوانه اولین شبم
6 تا 7 رو میخوام ببینم رایگانه واسه من یا نه باید مودمو روشن خاموش کنم تا بفهمم تا ریزکارکرد رو بزنه ؟نمیشه بدون قطعو وصل بفهمم؟
نقل قول:
دیشب با نمایندگی تهران که تماس گرفتیم گفتند ساعت دانلود رایگان تا 6 هست در صورتی که من در شهر کرج 3 شب متوالی دارم تا 7 دانلود میکنم و جز ترافیک رایگان محسوب میشه برام
برای تست کردن نیاز نیست مودمتون رو خاموش کنید کافیه یکبار دیسکانکت و مجدد کانکت کنید
منم چند وقته الان تا 7 دانلود ميكنم توي 6-7 راحت 52 يا 53 مگ ميگيره كه خيلي عاليه.
در كل ميشه شبي راحت 280-300 گرفت . من كه راضيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیلی کم میگیری شما
سرویستون چیه و کدوم شهر هستید؟
من فقط بین ساعت 5تا 7 صبح حدود 1200 مگابایت دانلود دارم
نقل قول:
ممنون
خوب من که به صورت ppoe متصل میشم چی ؟باید حتما خاموش روشن کنم ؟
نمیشه ppoe وصل نشم و موقع خاموشی کامپیوتر از وایرلس استفاده کنم ؟
این سایتی که وی پی انش رو گذاشتید ایا ماله خودشون نیست ؟راست میگند حلال شده ؟
اتفاقا برعکسنقل قول:
وقتی شما PPPoE مودم رو تنظیم بکنید وقتی مودم روشن می شه در حقیقت شما کانکت می شید و تا وقتی مودم روشنه (چه کامپیوتر روشن باشه چه خاموش) شما کانکت می مونید
نقل قول:
بله منظور منم همینه که حالا که روی ppoe هستم حتما باید مودمو روشن خاموش کنم ؟
نمیشه از ppoe استفاده نکنم و بتونم در حین خاموش بودن کامپیوتر وایرلس رو به اشتراک بزارم ؟
ممنون از لطفتون.نقل قول:
من sr128-3g هستم يعني سه ماهه 9 گيگ 128 و 36 تومن پول دادم.
خوزستان هستم.
1200 مگ (به قول خارجي ها wow!(:31:
حتما لزومی نداره که مودمو روشن و خاموش کنیدنقل قول:
اگر از pppoe استفاده نکنید حتما باید bridge استفاده کنید و در حالت bridge فقط یک کامپیوتر می تونه استفاده بکنه و دو نفر همزمان نمی تونن استفاده بکنن (یا وایرلس یا pc)
ما که بیخیال این جماعت دزد پارس آنلاین شدیم میخوام برم شاتل :دی
هیچی دانلود نمی کنم همین طور دارم یه روز در میون ترافیک میخرم...
ولی خداییش سرعتش خیلی عالیه...
نقل قول:
چرا 2 تاش نمیشه ؟یعنی میتونم بدون اینکه سر کامپیوتر برم از وایرلس مودم استفاده کنم ؟
اون وقت هر وقت خواستم باید از توی خود ویندوز کانکتو بزنم درسته؟همین 1483 بردیج رو باید بزنم توی کانفیگ مودم ؟
نمیدونید چرا پارس مارک مودممو دست آخر که میخواستم قطع کنم پرسید ؟
دوستان کسی اینجا سرویس 256 پارس را داره اگر داره بگه که سرعت دانلود تو روز در چه حد هست؟
من خودم 512 دارم و می خوام برای یک خط دیگه 256 بگیرم.
من 256 دارم
200 كم نميشه بيشتر هم ميشه
اون وقت من 3 ماهه می خوام چند گیگ ترافیک می ده؟ یا اصلا بهتره اینطوری سوالم را بپرسم چه سرویسی از سرعت 256 بگیرم بهتره؟
نقل قول:
من دارم
تو روز سرعت 30 تا 60 و بعضا 190 متغیره و دقیق نمیشه گفت سرعت چنده
من اولین دانلودی که باهاش کردم 100 تا 150 بود اما الان که چند ساعت از وصل شدن سرعتم میگذره میانگین 190 تا 200 هستنقل قول:
راستی گزارش کارکرد من با اپرا مشکل داره و نشون نمیده ماله شما هم همین طوره؟
نویز خط 35 خوبه یا نه ؟
نويز خط كه نداريم:31:نقل قول:
نسبت نويز به سيگنال داريم يا snr كه بيشتر از 15 خوبه و 35 عاليه.
تضعيف هم داريم كه زير 40 خوبه.
من خودم شخصا فقط از pppoe استفاده می کنم.نقل قول:
تا اونجایی که می دونم کانکشن RFC 1483 رو هم می شه تو مود bridge استفاده کرد و هم تو مود Routingولی pppoe رو فقط تو مود Routing می شه استفاده کرد. برای اینکه شما بتونید از RFC 1483 استفاده بکنید باید ISP به شما یک IP استاتیک اختصاص بدهد.
به نظرم بحثتون رو تو تاپیک زیر مطرح کنید تا دوستان اون تاپیک بهتر شما رو راهنمایی بکنند.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
آقا سرعت پارس تو خوزستان چطوره؟
میخوام عصر برم اکانت بگیرم...
بنظرتون کدوم طرحش رو بگیرم؟
وايسا كجا سرت رو انداختي پايين داري مي ريي اكانت بگيري:31:نقل قول:
سرعت 128 واقعي واقعي شده!
دانلودت شب و روز 16 هست!
مگه 256 يا بالاتر بگيري.
مصرف چيه تا ببينم چقدر مصرف داري:10:
من خونمون 30 كيلومتر با شما فاصله داره:31:
من دیشب اولین شبمو با پارس آنلاین گذروندم و فیکس 800 مگ گرفتم تا 7 هم رایگان بوده من گذاشته بودم تا 6:15 دانلود کنه
با سرویس 256 این مقدار طبیعیه ؟خیلی کم نیست ؟ازین بهتر میشه ؟
واسه دانلود فیلم و موزیک و وبگردی اینا میخوام...نقل قول:
256 سرعت دانلودش چنده؟
راستی کجایی که با من 30 کیلومتر فاصله داری؟ دزفول؟ اندیمشک؟:31::10:
توی ماهشهر قبلا خیلی خوب بود. من 128 نامحدود دارم، قبلا سرعت دانلود تا 160 هم میرسید ولی الان بیشتر از 16-17 نمیشه.نقل قول:
رامین :11:
همون اولي!نقل قول:
بچه ها 256 دارن سرعت توي روز 200 هست و شبي يك عدد گيگ رو دانلود ميكنن! شايدم بيشتر.
همش سر قضيه شكايت شاتل از پارس و بخشنامه مخابرات و ....... كه 2 ماهي هست ما رو بدخت كردند.
يه رفيق داشتيم علي مهرابي همشهريت بود الان نمي دونم زنده است يا مرده:31:
حالا بستگي به سقف هزينه ات هم داره اگه ماهي 3 گيگ كافي باشه 256 ميشه 48 تومن سه ماهه.
این سارقان پست نامحدود 64 نمی دن؟؟؟
الان پایین ترین نامحدودشون 50 تومن ماهیه!!!
دارن تو روز روشن ترافیکمو میدزدن هر چی هم میگم بهشون میگن مودمو بیار میبرم هیچ کار نمیکنن میگن برو ببین حل نشد دوباره مودمو بیار :دی
میخواستم برم شاتل بگیرم که بازم همه گفتن پارس سرعتش بهتره...
والا من از سرويس E استفاده ميكنمنقل قول:
بقيشو نميدونم چه فرقي داري
سلام
میخواستم بدونم عادیه که هر 10 دقیقه یه بار دی سی بشم؟ لطفا جواب بدین! اینترنت که کلا دیروز قطع بود مال تبریز!!!
اگه تبریزی هستین و میخواین از پارس آنلاین آکونت 256 بگیرید بهتره بگم این کارو اصلا نکنید پولتونو دور نریزید حد اقل با دایل آپ قطعی در این حد نیست
10 دقيقه كه سهله قبلا هر يك دقيقه قطعي هم پارس داشتيم.نقل قول:
شما اول بايد بررسي كنيد آيا قطع شدن از نويز خط هست يا نه.
مقدار snr و تضعيف رو چك كنيد.
يا بهتر بگم آيا قطع شدن در اثر قطع شدن لينك هست يا نه.
اگه نويز خط و ... عادي باشه مشكل از طرف پار آفلاينه بايد پيگير بشيد تا درست كنن.
اگه گفتن نويز و اينها داريد هم اصلا كوتاه نيايد.
کاملا غیر عادیهنقل قول:
احتمالا ایراد از کیفیت خط یا مرکز مخابراتتون است
از شركت پازخاست بخاننقل قول:
میگم این اسراییل هم پارس آنلاین داره؟:18:نقل قول:
بابا دمش گرم!!!