برای من همه سایتا رو باز می کنه حتی https ها رو !!
اما سرعت دانلود یه مقدار کم شده و در حدود 40 - 50 هست
با وی چی ان هم برای اتصال مشکلی نیست ولی سرعتش افتضاحه
Printable View
برای من همه سایتا رو باز می کنه حتی https ها رو !!
اما سرعت دانلود یه مقدار کم شده و در حدود 40 - 50 هست
با وی چی ان هم برای اتصال مشکلی نیست ولی سرعتش افتضاحه
گودر باز نمیشه منم با ------ سرعتم افتاده
سرعت پایین بخاطر پینگ بالاست . من سرعت دانلودم نزدیک همون یک مگه اما پینگم بالا هزاره . واسه همین جون میکنه صفحه ها رو باز کنه .
منو این همه خوشبختی محاله ...
تایید میشهنقل قول:
سرعت افتضاح،پشتیبانی افتضاح!نقل قول:
دوباره همین مشکل بالایی بوجود اومده اینترنت کنتور نمیندازه ...
2030 که نمیتونن مشکل ما رو حل کنن ! ولی عصر هم که زنگ میزنم جواب نمیدن !
دوستان سلام
جدیدترین مشکل پنل افتضاح مخابرات اینه که کنتور نمی ندازه . مثلا من همین دقایق پیش حدود 70 مگ استفاده کردم ولی 1 مگ از اعتبار باقی موندم کم شد . جالب اینه که تو گزارش ماهانه ام این 70 مگ ثبت شده . باید دوباره 2030 رو تلفن بارون کنیم تا این مشکل هم حل بشه
آقایون همه باید نسبت به این وضعیت اقدام کنیم هر چی ضرر کردیم پس بگیریم !نقل قول:
پنل عوض کردن فقط اوضاع افتضاح تر شده خداوکیلی ...
با زنگ زدن به 2030 هم درست نمیشه یا باید حضوری برید ولی عصر اونا پیگیر کار بشن یا زنگ بزنین ولی عصر !
برای من هرچی دانلود می کنم نه از اعتبارم کم می شه نه در گزارشات نشون میده
عوضش یکی دو روز بعدش یه جا حالمو می گیره و کم می کنه
از من که چندین روزه کم نمیکنه
اصلا کم نمیکنه
منم دارم مثل جت دانلود میکنم!
دوست عزیز پیشتهاد میدم این کار رو نکنی . اصلن حسابی روش نیس یهو برات محاسبه می کنند و هزینه زیادی باید بپردازی . برای من تو بخش گزارش های روزانه حجمم ثبت میشه ولی کم نمیکنه . یه دوستی بالا گفته مال من بالافاصله ثبت نمیشه ولی بعد دو روز ثبت میشهنقل قول:
به نظرمنم اینکارو نکنید..چون وقتی شبانه نداره بعید میدونم توی روز رایگان بدن
هربار مودم رو ریست کنید باقی مانده حساب رفرش میشه پس بیخودی کیف نکنید و فک نکنید دارید دانلود مجانی می کنید!
تو اين مدت من مودمم را روشن و خاموش هم کردم اما حجم باقی موندم تغییر نکرده . این جریان مثل همون جریان تکرار حجم ها و محاسبه اون بود که حل شد . من پیشنهاد میدم حتما یه نرم افزار کنترل حجم اینترنت بگیربد تا مصرفتتون مدیریت کنید . اصلن به کنتل پنل مخابرات حساب نمیشه کردنقل قول:
صفحات اینترنت رو برای من سریعتر از قبل باز میکته ؟ برای شما هم همین طوره؟
بله پینگش جدیداً معمولاً روی 200هستش و کلاً مخابراتها چه اصفهان و شهرهای دیگه نسبت به به سایر ispها معمولاً شنیدم بهتر بودهنقل قول:
عوضش سرعت چيز خيلي اومده پايين :41:
من نمیتونم وارد پنل بشم برای شما هم اینطوریه؟
بدیش اینه که اینترنتم هم قطعه
از منم همینجور شده بود. بالاخره وارد پنل شدم. 4 گیگ رو یک جا ازم کم کرده و دیگه حجمی برام نمونده. شما باید بری تو پنلت و دوباره شارژ کنی.نقل قول:
ولی عجب اینترنتی داشتیم چی شد. به جای اینکه پیشرفت کنند دارند پسرفت می کنند. ای داد بی داد ...
از منم 4 گیگ را یه جا ازم کم کردند!
هرچی هم شارژ میکنم شارژ نمیشه!
الان دوگیگ شارژ کردم اضافه نمیشه
اینترنت هم قطعه نمیشه وصل شد
مال منم همینطور شده.. کاشف به عمل آوردم در هر دوره دو ماهه صدور قبض فقط 20 گیگ میشه روی قبض شارژ کرد و برای اضافه باید الکترونیکی با عابربانک شارژ کرد.. ولی من هرکاری میکنم مینویسه ارتباط با بانک ملت برقرار نیست... مزخرفانقل قول:
آره دیروز نمیشد اما امروز که رفتم یکدفعه 6 گیگ ازم کم شده بود و مجبور شدم شارژ کنمنقل قول:
نه بابا اون موقع ها هم مالی نبود
توی عید فقط خوب بود..شبی 4گیگ با 2مگ دانلود داشتم:27:نقل قول:
ولی عجب اینترنتی داشتیم چی شد. به جای اینکه پیشرفت کنند دارند پسرفت می کنند. ای داد بی داد ...
شما احتمالا زمانی که از اعتبارتون کم نمی شده بیش تر از 4 گیگ مصرف کردی حالا هر چی شارژ می کنی داری تازه بدهیات رو پرداخت می کنی. من خودم دو گیگ شارژ کردم تا ok شد.نقل قول:
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
من اول تابستون با 1مگ شبی تا 3 گیگ دانلود می کردم با سرعت 200 kb/sنقل قول:
توی عید فقط خوب بود..شبی 4گیگ با 2مگ دانلود داشتم
فکر کنم اینا دارن روی شبانه رایگان کار میکنند!
چون دوباره از من حجم کم نمیشه
اما این بار کور خوندند که من دانلود کنم!
اون 2 گیگ که خودشون شارژ کرده بودن چی شد ؟
برای من که دوباره حذف شده و انگار اصلا همچین اتفاقی نیافتاده بوده !!!
شما چی ؟
نقل قول:
حجمی که این چند وقت که پنل خراب بود مصرف کردید را کم کردند.از من 6 گیگ کم کردند!
دوستان پنل مثل اینکه دوباره مشکل داره.یه نرم افزار مدیریت حجم خوب بهم معرفی کنید
شب ها خیلی مشکوک سرعت پایینه!
نه عزیز !! در قسمت پرداختها و شارژها کلا اون 2 گیگ شارژ خودشونو برای من حذف کردندنقل قول:
این که شما می فرمائید باید در اون قسمت یه اثری ازش باشه دیگه ؟؟؟
برای من هم همینطوره، با این تفاوت که اول یک گیگ ماه مهر و یک گیگ آبان شارژ کرده بودند، حالا اونا رو برداشتند به جاش یه گیگ آذر شارژ کردند یه گیگ هم دی. خوبه حالا زمستونه به کلشون آفتاب نمی خوره و گرنه معلوم نبود چی میشد.نقل قول:
دوستان من 4 گیگ داشتم ولی حالا 33 مگ دارم البته من 2 تا 3 گیگ دانلودم بود ولی فقط واسم 1 گیگ حساب کردن و خودشون شارژ نکردن همون 1 گیگیه که خودم دان کرم
از منم همینطور دارن شارژ کم میکنند!
امروز 1 گیگ شارژ کردم حالا امدم دیدم صفر شده!
دارن دزدی میکنند
یعنی شما انتظار دیگه ای داشتید؟؟....مخصوصا از وقتی که قسمت اعظم سهام مخابرات افتاده دست بعضیا!نقل قول:
جدی چرا ازم شارژ کم کردند؟!
اصلا من استفاده نداشتم.صبح شارژ کردم حالا دیدم وصل نمیشه با دیال اپ رفتم دیدم شارژم صفر شده!
نه دانلود کردم و نه صفحه سنگین باز کردم
مدیریت حجم هم نصب کردم میگه امروز فقط 30 مگ مصرف داشتم ولی 1 گیگ ازم کم کردند!
کسی این مشکل را داره؟
خدا ازشون نگذره.از گلوشون پایین نره!
سلام
من دیروز گرفتم.سرعتا خوبه.توی speedtestسرعت دانلودم به 0.98mbpsرسید.
ولی نه با فایرفاکس و نه با اکسپلورر سایت2030.tce.irرو باز نمیکنه.این ارور رو میده:server not found
از کجا بفهمم چقد مصرف کردم و چقد شارژ دارم؟
-------------------------------------------------------------------------
ممنون
سلام به همه ي دوستان
به نظر میاد هر چند روز یک بار مخابرات حجم مصرف شده را حساب می کنه و کم میکنه . من از هموم اول نرم افزار مدیریت حجم du meter را نصب كردم و مقدار مصرفم را زیر نظر دارم . آخرین باری که من خودم شارژ کردم 23 آبان بود تا الان تو نرم افزار که گزارش گرفتم 5.1 گیگ مصرف داشتم اما تو پنل حدود 4.6 گیگ حساب شده یعنی 500 مگ بیشتر مصرف کردم و ثبت نشده . دوستانی که یکباره چند گیگ ازشون کم شده تو این مدت که مقدار باقی مونده تکون نمی خورد فکر کردن که مخابرات محاسیه نمی کنه و کلی مصرف کردن ولی مخابرات همه رو سوپرایز کرد و یهو از حجما کم می کنه . همین الانم اینطوریه باز پس حواستون جمع کنید . دوستان تو بخش گزارش ماهیانه برن و ببینن چقدر مصرف کردند اونحا ثبت میشه ولی از حجم باقی مونده کم نمیشه
من از این آدرس وارد پنل میشم . کمتر مشکل داره
کد:http://217.219.5.9/scpluto
این پنل لعنتی درست نشد ؟؟
برای همه همینطوره هنوز ؟؟/
درود
کسی هنوز مشکل پنل رو داره ؟ اگه داره بگید واستون درست کنن .
یک سوالی :
میشه خط تلفن رو از یک مرکز به یک محل دیگه که زیر نظر همون مرکز هست منتقل کرد ؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم هنوز شبانه رایگان هست یا نه ؟