نقل قول:
برای من سرعت دانلودم خوبه ولی امروز سرعت باز کزدن page اومده پایین برای من:41:
Printable View
نقل قول:
برای من سرعت دانلودم خوبه ولی امروز سرعت باز کزدن page اومده پایین برای من:41:
ببخشید بازم سوال دارم... من ثبت نام کردم و امروز انگار از 9351000000 زنگ زدن و خونه نبودیم... اس ام اس اومد که تماس گرفتیم جواب ندادین و منطقتون پوشش مناسب میده و پول رو بریزین حساب ... بعنی دیگه مشکلی نیست؟ اگه اختلال داشته باشه بعدا میشه پس بدم ؟
راستی از وقتی پول رو میریزم حساب چقدر طول میکشه تا بیان نصب کنن؟؟؟
مرسییی
مشکلی نیست پول رو بریزید به حساب قبلا من که ثبت نام کردم 3 روز طول کشید اما مثل اینکه حالا تا یک هفته هم ممکنه طول بکشه اختلال از نظر پوشش اگر منظورتونهکه زمانی که میگن توی منطقه پوشش مناسب داریدکه غیر ممکن به حساب بیاد ولی اگر نقص مودم منظورتون هست بله یا مودم تعویض میشه یا تعمیر اگر هم ناراضی بودید از سرویس حسابتون رو میبندیدو میتونید مودم رو پیش خودتون نگه دارید یا برشگردونید به ایرانسل من که یک سال 4 ماه هست 128 دائم دارم و راضی هستم:11:نقل قول:
دوستان گلم سلام
( قبل از اینکه سوالم رو مطرح کنم و کتک بخورم :31:، عرض کنم که حدود ده صفحه قبل تر رو خوندم اما جوابم رو، با اینکه یکی دو نفر سوال مشابه پرسیده بودن، پیدا نکردم؛ برای همین دارم می پرسم :20:)
:13: اصل سوال : بچه ها من می خوام وایمکس بگیرم ... به نظرتون ایرانسل خوبه؟
:10: توضیح : طی بررسی ای که من توی این صفحات انجام دادم اکثر بچه ها مباحث بعد از خرید رو مطرح کردن و نظری در مورد کیفیت سرویس ها و پشتیبانی خیلی درج نشده بود. این موضوع برای من خیلی مهمه چون الان ADSL دارم و می خوام آخر خرداد تغییر سرویس بدم. تصمیم تا حدودی رو وایمکس هست اما باز می خوام از طرف کسایی که دارن راهنمایی بشم. بین مبین و ایرانسل هم موندم. احساس کردم ایرانسل بهتره برای همین اینجا طرح سوال کردم.
امیدوارم که جوابم رو بگیرم.
راستی منزل ما محدوده تهران-یوسف آباد هست. البته همیشه اونجا نمی خوام استفاده کنم و احتمالا محدوده های مرزداران و کریمخان هم بخوام استفاده کنم.
دوست من من ایرانسل دارم بعضی موقع ها خیلی خوبه بعضی موقع ها هم مثل امروز و دیروز کفر در آره
مثلا بنده سرویس 1 مگابیت بر ثانیه دارم ولی سرعت دانلودم قبلا 108 بود الان شده 15 خودت حساب کن چقدر توی دانلود تاثیر داره
بخش پشتیبانیشون هم فقط سوالهای مربوط به نصب و اشکال مودم رو توضیح میده ولی هیچوقت مشکل سرعت رو حل نمی کنن
من راستشو بگم اگر توی کریمخان ساختمونتون بلنده و طبقات بالایی هستین خط خوب میده وگرنه طبقات پایین رو کلا بیخیال خط دادن میشه
پول زور گرفتن ايرانسل
از اول برج 3 سرويس 6 ماهه 512 نا محدود من تموم شد......قبل از اتمام مدت تعرفه ، ميخواستم تغيير تعرفه بدم.....اما تو سايت ايرانسل، قسمت تغيير تعرفه به صورت واضح موارد زير رو نوشته.
* توجه داشته باشيد در صورت انتخاب هر يك از موارد زير، درخواست تغيير طرح تعرفه شما رد خواهد شد:
1. تعرفه هاي قديمي
2. تعرفه هاي پيشرفته
3. تعرفه 1 مگابیت بر ثانیه پایه
4. تعرفه 2 مگابیت بر ثانیه پایه
5. درصورتيكه طرح تعرفه فعلي شما جز طرحهاي بلند مدت مي باشد (6 ماهه) تا پايان مدت اعتبار تعرفه فعلي خود (6 ماهه)، مجاز به تغيير طرح تعرفه نمي باشيد.
كه وقتي من مورد (( 5 )) رو ديدم صبر كردم تا مدت تعرفه به طور كامل تمام شود و بعد اقدام كنم....و.حالا چون ديگر نيازي به اين سرعت و حجم نا محدود ندارم ، سرعت 256 پابه رو انتخاب كردم..اما ايرانسل ميگفت ، چون بعد از زمان اتمام تعرفه اقدام كردي بايد اين ماه رو اجبارا 512 نامحدود بگيري يعني 61000 تومان از جيب مبارك ، واريز كني چون اين يه قانونه، و اگه واريز نكني حسابت معلق ميشه و چنان و چنان..............جوري صحبت ميكنن كه انگار جرم كردي........ جالبه كه نه تنها هيچ توضيحي در مورد گرفتن پول زوركي در سايت يا تبليغات رنگارنگ، ايرانسل وجود نداره ، بلكه با مورد شماره 5 بالا كه تو قسمت تغيير تعرفه نوشته ، سعي دارن مشتركين قديمي رو گمراه كنن كه تو تله اي كه من افتادم بيفتن......................
پس حواستون رو جمع كنين كلاهي كه سر من رفت سر شما نره..............
ببخشيد سرتون رو درد آوردم...
ما عادت داریم عزيزنقل قول:
مثلا من 82000 تومن ماهی میدم واسه یک مگابیت در حالی که سرعت 128 به من میدن حیف هم که هرچی اعتراض میکنیم کسی جوابگو نیست
فقط تبلیغ میکنن یکی نیست بگه وقتی فضا برای کاربرای دائمیتون ندارین چرا باز ثبت نام کاربر جدید میکنین!
ایول همین الان با اسپید تست یک تست گرفتم سرعت دانلود 0.22 چقدر افتضاح
البته میگن واسه یک سری جریانات امروز و دیروز سرعت ها رو نصف کردن چون به نظر میاد مودم من سعی میکنه سرعت رو بالا بیاره ولی نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز سرعت شما که خیلی واقعا بده اونم برای 1mb
من هم سرویس 1mb دارم ولی سرعتم خوبه
این هم تست که همین الان گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام عزیز بارها و بارها توو همین تاپیک دوستان گفتن که 3 روز قبل از اتمام طرحتون برای تغییرش درخواست بدین... این که شما بعد از اتمام تعرفتون دوباره وارد طرح قبلیتون نشدین بازم خدارو شکر... منظور از بند 5 اینه که تا 6 ماه تموم نشه نمیتونی تغییر تعرفه بدی یعنی ماه اول 512 باشی ماه دوم 1 مگابایت نه اینکه نتونی درخواست تغییر تعرفه بدی... بیشتر دقت کن :20: مرسی از اطلاع رسانیت
نقل قول:ممنون از نظرات دوستای خوبم ... بخصوص نینتندو عزیز. :10:نه راستش من بیشتر تو یوسف آباد می خوام استفاده کنم و کریمخان هم ساختمون بلن هست اما من طبقات پائینشم. حالا از جمع بندی حرفای شما به دو تا نتیجه رسیدم ... بهم بگید درسته یا نه:نقل قول:
1- اینکه معمولا خوب و بد داره. حالا به نظر شما بیشتر رو حالت بد تشریف دارن یا رو حالت خوب؟ .. چون بد بودن مقطعی توی مملکت ما طبیعیه ( می فهمین که؟؟؟!!! ) :5:
2- پشتیبانی برای من خیلی مهمه .. یعنی می خواین بگین تعطیلن از لحاظ پشتیبانی؟؟!!! :41:
سلام
این اعتبار یک ماهه پایه که ثبت نام کردم از کی شروع میشه؟ از زمان نصب مودم توسط شرکت یا وقتی اون اول ثبت نام کردم شروع شده؟؟؟؟
از زمانی که مودمتون نصب و فعال بشه... اگه وسط ماه فعال بشین هزینه ی روزهای باقی مونده کسر میشه و بقیه ش به حسابتون اضافه میشه...نقل قول:
سلام
من مصرف ازاد را از اول این ماه دارم استفاده میکنم ولی امرزو نمیدونم چرا هر سایتی را باز میکنم از اعتبارم کم نمیشه ایا امروز مصرف رایگان بوده یا اون طرح ا گیگ رایگان برام فعال شده البته شکر خدا قطعی نداشتم و سرعتم هم ثابت هست فقط عین ریگ پول میخوره هر چند من دانلود ندارم و برای کار ازش استفاده میکنم .
نقل قول:
1-lمتوسط
2- بستگي داره.....اگه ايراد از كامي خودت باشه تو وصل شدن ، خوب بلدن راهنمايي كنن.....اما اگه ايراد از خود شركت باشه بايد كلي مو سفيد كني تا مشكلت برطرف بشه.البته اكثرا ايراد از شركته.
با سلام. بنده سرویس 128 وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم. همین حالا از ایرانسل کسی آمد و مودم رو نصب کرد و گفت طی 24 ساعت وصل میشه. اما هرچیزی ازش پرسیدم جواب درستی نداد. بنده با وایمکس کار نکرده ام. حالا میبینم مودم را نصب کرده و با کابل اترنت به لپتاپ وصل کرده. خب مگه این وایمکس بیسیم نیست؟ پس این کابل زردرنگ اترنت چی هست؟ بعد هم مودم رو چند جا گذاشت و گفت آنتن نداره و آخر سر یکجا گذاشت و گفت خوبه. بعد هم هیچ کانکشن جدیدی در کامپیوتر ایجاد نشده. پس وقتی سرویس وصل شد من چطور به وایمکس وصل بشوم و به اینترنت بروم؟ یعنی بدون کانکشنی که کانکت کنم (مثل dial up - adsl) چطوری وصل بشم؟ آیا بعد از وصل شدن سرویس اون مودم رو باید ثابت بذارم همونجا باشه و بعد لپتاپ رو هرجا خواستم ببرم و استفاده کنم؟ تکلیف کابل اترنت که به مودم و لپتاپ وصله چی میشه؟ آیا بعد از دریافت اس ام اس فعال شدن سرویس این کابل اترنت رو باید بکنم؟ یوزرنیم و پسورد برای چی از من میخواست؟ کجا این یوزرنیم و پسورد رو باید بزنیم؟ الان هم لپتاپ همینطوری روشن هست و مودم بهش وصل هست. خب یعنی 24 ساعت باید روشن بمونه لپتاپ تا وصل بشه؟ من کاملا گیچ شدم. مخصوصا اون قسمت کابل اترنت رو چون فکر میکردم بیسیم هست. بعد سوال دیگری هم داشتم. الان با این سرویس همزمان چند سیستم میتونن وصل بشن؟ لطفا من رو راهنمایی کنید. با تشکر از شما
سلام.نقل قول:
معمولا حد اکثر زمان نصب 24 ساعت هست از 3 ساعت تا 24 ساعت متغیر هست.
وقتی اومد و پشت سیستم شما نشست و تنظیماتی رو انجام داد واسه مودم بود و اگر یوزر و پسورد خواست واسه این که وارد حساب کاربری بشه و بتونه تغییرات رو اعمال کنه. یه یوزر و پسورد هم واسه وایرلس احتمالا قرار داده اگه مودمتون وای فای هست.
بعد از اینکه رفت شما باید صبر کنید تا فرکانس موردم ثابت بشه یا براتون اس ام اس بیاد که فعال شده. بعد مودم رو یه بار قطع و وصل میکنین!
اون کابل برای تنظیمات اولیه لازمه ولی بعدش اگه لازم ندارین میتونین برش دارین و از طریق وای فای وصل بشین.
اون پسوردی رو هم که گفتن که براش قرار بدین باید از اون استفاده کنین!
شما در حالت عادی میتونین به چند سیستم با وایرلس وصل بشین و به یه PC از طریق کابل.
البته نمیشه زیاد از 128 انتظار داشت من 256 دارم روی 2 سیستم کار میکنم!
ا
این رو در نظر داشته باشین که تعداد مشترکین توی مناطق مختلف کاملا با قدرت گیرندگی مودم شما هماهنگه. هرچی تعداد مشترکین بیشتر بشه سرعت و قدرت فرکانس پایینتر میاد و گیرندگی کمتر میشه
من قبلا 5 تا چراغم روشن بود الان روزا 3 تاست شبا 2 تا یا یکی ولی البته سرعت رسیوم همون 32 هست!!! ولی پینگم پایین میاد
1.کابل اترنت برای تغییرات تو تنظیمات مودم مثلا اگه بخوای پسوردو تغییر بدی ip کامپیوترتو با مودم هماهنگ میکنی وقتی همون ip توو my computer وارد میکنی وارد تنظیماتش میشه 2.وقتی مودم و وصل میکنن وارد حساب کاربریت میشن و تایید نصب و میزنن و نهایت تا 24 ساعت بهت اس ام اس میاد که به دنیای ایرانسل خوش اومدی 3.بیسیم است کابل اترنت و جدا کن چون لازم نیست وصل باشه و هر جا میخوای لپ تاپتو ببر و از طریق وایرلس سرچ کن و استفاده کن پسوردشم 123456789 4. کابل اترنت و بکن 5. فقط برای ایجاد تنظیمات کابلش به کارت میاد 6. 40 تا سیستمنقل قول:
با تشکر از شما دوستان. دقیقا کجا میتونم ببینم که چقدر از 3 گیگ رو استفاده کردم و چقدر مونده؟ الان نوشته مجموع کل استفاده ها (بایت) 15912960. یعنی چند مگ رو استفاده کردم؟ چون کلا 20 دقیقه هم تو اینترنت نبودم.سوال دیگری راجع به مودم داشتم. این مودم رو هر بار که کارمون تموم میشه از برق بکشیم و دوباره سری بعد به برق وصل کنیم؟ چون دکمه آن و آف نداره و کابل برق که بهش میخوره مستقیم روشن میشه. با تشکر از شما.e
سلام
من 1 هفته می شه که ثبت نام کردم و شناسه و رمز برام اومده و شماره حساب و اینارم داده ولی گفته که تا زنگ نزدیم پولو نریزین.باید ان قدر طول بکشه؟یا نه؟چه کنم؟:41:
تو نقشه هم نو منطقه ی سبزم پولو بریزم زودتر میان واسه نصب یا صبر کنم بازم زنگ بزنن؟
راستی واسه پول ریختن کدوم راهو پیشنهاد می کنید؟کدوم سریع تره و بهتره؟اینترنتی بریزم خوبه؟
موقع ثبت نام گفتن یه هفته حداکثر از الان ان قد بد قولن خدا به خیر کنه!!
راستی اینا که میان نصب می کنن بد که من ویندوز عوض کنم چی میشه؟تنظیمات می پره؟درایور مودم رو می دن؟می تونم بعد ویندوز عوض کردن خودم نصبش کنم؟
نقل قول:
شما حدودا تا الان 15 مگابایت مصرف کردی
اگه برای مدت زیادی کار نداری باید از برق بکشی ولی اگه نهایتا 1 یا 2 ساعت باهاش کار نداری از برق نکش مودم رو
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
نقل قول:
شما یه زنگ به 707 بزن پیگیری کن این موضوع رو تا کارت رو سریع تر راه بندازن
بذار خودشون بهت زنگ بزنن و تائید کنن منطقه رو
نه ویندوز هم که عوض کنی مشکلی نیست هیچ کاری نمیخواد انجام بدی مودم رو که به برق بزنی خودش به صورت خودکار کانکت میشه
چون مودم اصلا درایور نداره همیشه خودش به صورت خودکار وصل میشه
سلام چندتا سوال داشتم میخواستم راجع به ریست شدن مودم wifi توضیح بدین برای من 10 ثانیه قطع میشه بعد دوباره وصل میشه این یعنی ریست شده ؟ bm632w و اینکه به من 2 ماه اینترنت رایگان دادن حسابم 20 هزار تومان شارز شد میتونم باهاش بسته افزایشی بخرم ؟ چون خیلی داره زود تموم میشه نکنه مصرف ازاد کم میکنه .....
سلام
من دقیقا متوجه نشدم که این طرح پایه اول هر ماه تا آخر ماه عمل میکنه؟؟؟
یعنی اگه مثلا وسط ماه مودم من فعال شه اون 15 روز اول ماه پولش میره تو حساب؟؟؟ یعنی مثلا 7 هزار میره تو حساب تا دوباره اول ماه بخوایم شارژ کنیم؟
نقل قول:
اره... 2 روز قبل از پایان اعتبار 1 ماهت حسابتو شارز کن تا دچار مشکل نشی
سلام
بالاخره اومدن مودم رو نصب کردن
فقط چند نکته:
چراغ مودم نوسان زیاد داره از 1 تا 5.... جاش باید عوض شه؟
تا قبل از اینکه اس ام اس بیاد نمیشه وارد هیچ سایتی شد؟ آخه هنوز نیومده.... کسی که اومد نصب کنه باهاش تو سایت ایرانسل میرفت ولی الان نمیتونم برم...
راستی موقع نصب firewall رو غیرفعال کرد... فعالش کنم مشکلی که نیست؟
نقل قول:
سلام
باید خودتون مودمتون رو اینقدر جابه جا کنید تا نوسان رفع بشه
اصولا اس ام اس 2 ساعته میاد ولی تا 24 ساعت هم مهلت داره که اس ام اس بیاد برای خود من 30 دقیقه بعد اس ام اس اومد
تا زمانی هم که اس ام اس نیومده نباید از مودم و اینترنت استفاده کنید این رو خود ایرانسل گفته
نه مشکلی نیست شما میتونی firewall رو فعال کنی اصلا لازم نبود که firewall غیر فعال بشه
سلام دوستان کسی از تلفن اینترنتی ایرانسل اطلاع نداره که چطوری کار میکنه ؟؟؟؟؟ کی فعال میشه ؟؟؟؟ چطوری میشه باهاش تماس گرفت؟؟؟؟؟؟...............؟؟!!
ببخشید یه سوال دیگه...
مال من فعال شد فقط یک ساعت استفاده کردم و حدود 5 مگابایت بیشتر دانلود نکردم حالا زده 57.6 مگابایت دانلود و 3.9 آپلود کردم ...
جریانش چیه؟؟؟
توینوشته بودکد:http://192.168.1.1
نقل قول:
شما باید بری توی کنترل پنل حسابت یعنی اینجا
بعد باید وارد حسابت بشی و توی قسمت مجموع کل استفاده ها ببنی که چه قدر مصرف کردی:46:کد:http://ecare.mtnirancell.ir:8080/ecare/LanguageController
دوستان سلام
همانطوري كه قبلا گفتم من وايمكس 128 نامحدود دائمي دارم كه مودم هم از نوع outdoor هست كه با كابل شبكه به لپتاپم وصل ميشه.
من ميخوام كه دو سيستم بتونن همزمان استفاده كنن . يعني لپتاپم و يه سيستم دسكتاپي ديگه .
چه مدلي از روتر بايد بخرم ؟؟؟
آيا مودم بايد به حالت Route در بياد ؟؟؟
نحوه نصب روتر چه طوريه ؟؟؟ تنضيمات خاصي ميخواد يا نه همينطوري كابل شبكه رو وصل كنم بهش ؟؟؟
ممنون از وقتي كه ميذارين
سلامنقل قول:
یک راتر وایرلس بگیر که هم 4 تا لن خروجی داره و هم wi-fi داره تنظیمات خاصی هم نداره و مودم هم بله باید auto connect یا همون حالت رات دربیاد بعد هم که نصب کردی با زدن 192.168.1.1 به جای تنظیمات مودم به تنظیمات راتر وارد میشی هر وقت هم خواستی مودم رو تنظیم کنی باید کابل مودم رو مستقیم به کامپیوتر بزنی
وقتی صفحه باز میکنی چقدر مصرف میکنه؟؟؟ اینا رو الکی نمینویسه؟ چون من در مجموع تا الان 2-3 ساعت بیشتر مصرف نکردم
دانلود هم حدود 6-7 مگابایت بوده حالا تو سایت زده مجموع استفاده 114721792 بایت یعنی تا الان 114 مگابایت مصرف کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بستگی به سایتی که باز میکنی داره... نمیدونم شاید بیشتر بزنه چون برای منم 3 روز دارم فقط با گوشی وصل میشم زده 77 مگابایت.... :41: خوب شما میخوای bwmeter دانلود کن ببین استفاده ت چقدره از سایت bindownload.comنقل قول:
سلام چرا الان که به اینترنت وصلم به حجم استفاده شدم اضافه نمیشه؟
مال منم همینطورهنقل قول:
بچه ها من یه سوالی برام پیش اومده ... می خوام ببینم ایرانسل همیشه برای پرداخت 6 ماهه تخفیف می ده یا اخیرا داره حال میده و شش ماه دیگه که بشه از تخفیف خبری نیست؟! ... چون اصولیش اینه که وقتی من نوعی دارم جلو جلو پول می دم تخفیف بدن دیگه ... کسی اطلاعی از این موضوع داره ؟ ... سابقه کاری ایرانسل در این زمینه چجوریاس؟
------------
راستی بین مدل های WIXFBR-105 و BM632W کدوم بهتره ... بخصوص راجع به مودم اول چند بار بچه ها سوال پرسیدن اما کسی جواب درست و حسابی نداده. ممنون می شم اگر کسی اطلاع درستی داره بگه....
نقل قول:
از وقتی یادمه همینجوری بود 6 ماهه تخفیف داشت... من خودم 20 بار جواب دادم که فرقی ندارن به جز شکل ظاهری :31:
---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:24 AM ----------
اضافه شد... الان شد 211 مگابایت دیروز 77 مگابایت بود البته فکر کنم درست باشه چون دیروز هر دفعه که به حجم استفاده ای چیز پی انم نگاه میکردم بالای 20 مگابایت بود... :27:نقل قول:
این دیگه واقعا داره زیادی میره بالا الان شد 360 مگابایت...خدایی استفاده نکردم... چیز پی ان توش اثر میزاره؟؟ چطور حجم استفاده چیز پی ان رو بفهمم؟:46:نقل قول:
قربان شما که کارت درسته کلللیییوووومممم .... :5: ...... دمت گرم ... پس با این اوصاف همون 632 رو بگیرم ظاهرا بهتره چون خوشگل تره .. البته از نظر من .. خلاصه ممنون ...نقل قول:
چیز پی ان که باز میشه کناره ساعت یک شکلی میاد بعد از کانکت شدن روش که کلیک میکنی صفحه ای که باز میشه حجم و زدهنقل قول: