سلام بچه ها
کسی میدونه چه شرکتهایی برای منطقه شهید رجایی ADSL ارائه میدن اگه آدرس سایتی یا نمایندگیشونم بلدین بزارین ممنون میشم
Printable View
سلام بچه ها
کسی میدونه چه شرکتهایی برای منطقه شهید رجایی ADSL ارائه میدن اگه آدرس سایتی یا نمایندگیشونم بلدین بزارین ممنون میشم
پارس آنلایننقل قول:
شاتل
پژوهشگران جنوب ( افتضاح و کلاهبردارترین شرکت)
1 شرکت دیگه هم میداد یادم نیست اسمشو.
شاتل از همشون بهتره.:11:
سلام بچه ها من امروز به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی زنگ زدم(همونی که سرعتارو کم کرده) و شکایتمو در مورد سرعت adslپارس انلاین گفتم گفت فردا با پارس جلسه دارن شما هم زنگ بزنید شاید تو جلسه فردا فرجی بشه و این سرعت های افتضاح تصحیح بشن شماره سازمان بخش adsl
06113922261
بچه ها حتما زنگ بزنید :42::42::10::10:
من شخصا برای کاری به سازمان تظیم مقررات رفتم.آدم های فوق العاده بیخود و نفهمی توش بودن که حالم بهم خورد ازشون!!!
بچه ها من كه ديگه از خير 128 گزشتم.
شب ها اثلا نمي ارزه كه بياي دانلود كني.
من تا 3هفته پيش هر شب خوب دانلود ميكردم.
كه خودشون يه دفعه گند زدن بهشون.
منم ناچارم پول بدم و 512 بگيرم:31:
سلام
بابا این شاتل ترکونده مارو !!!
من اکو 128 دارم
سرعت به بیست هم نمیرسه
همه اینطور شدن؟
128شاتل که رفته بود بالا شما که داشتید بالای 200 دانلود میکردید خراب شده الان ؟ ما تازه خواستیم از پارس فرار کنیم بیایم شاتلنقل قول:
آره
تا هفته پیش رو 200 بود
منم تا قبل از این میخواستم بیام پارس بعد دیدم اینجوری شد منصرف شدم
ولی الان سه چهار روزه از 20 بالا نمیره
شما چند دان میکنی؟
من پارس انلاین خوبه یا نه
ما با 128 از 16 بالاتر نمیره دیگه ولی گویا 256 به بالا ها دانلودشون اوکی هستنقل قول:
2 جور ميشه برخورد كرد:نقل قول:
من پارس انلاین خوبه
كه بايد گفت مباركت باشه چند بستي و سرعتت روي چنده.
شيوه دوم:
پارس انلاین خوبه یا نه؟
براي 128 كه بيشتر سرويس هاش 128 هست نه ولي 256 به بالا موردي نداره.
بچه ها با چه مدارکی میشه 256 بگیرم؟با نامه از دانشگاه برای پروژه پایانامم میتونم؟؟
يه گواهي فرماليته ميگيري كه تاريخ دار باشه.نقل قول:
بالاي گواهي ذكر بشه
به:شركت شاتل - براي اشتراك اينترنت با سرعت بالا.
همين كافيه.
منم دارم همين كار رو ميكنم . به خدا اثلا واسم نميسرفه شبي 300مگ دانلود كنم.اثلا:20:
سلام
بحالـیــــــــــد :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
اين خبر رو حتما بخونيد.
مربوط ميشه به اختلال 1هفته اي اينترنت تو كشور-و كاهش پهناي باند كاربران.و خون كاربر رو توي شيشه كردن
کد:http://forum.dverleech.com/showthread.php?t=4016
سلام
تازه پارس آنلاین گرفتم. چه طور برم تو حسابم و ببینم چه قدر دانلود کردم؟(با این سرعت افتضاح مگه میشه دانلود کرد!!).
وقتی آمدند راهش بندازن یک برگه دادن که شماره عضویت روش نوشته.
ممنون
از اين جا برو.نقل قول:
کد:http://91.98.31.86/Onebill/Login.aspx
خدایا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند روزه که از شاتل گریختمو به پارس آنلاین رفتم ولی متاستفانه سرعت بسیار پایین است!
-کسی میدوونه کی قراره این مسخره بازیا تموم بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-الان بهترین شرکت واسه ما اهوازیا چیه؟:thumbsdow
-واسه 256 شاتل چه مدرکی میخواد؟(بهترین و ساده ترین راه رو بگید!:31:)
-سرعت دانلود 256 شاتل تو چه مایه هاییه؟
ممنون میشم که جوابم رو بدید!
این 9 دی هم گذشت که.
قرار نیست این سرعت ها درست بشه ؟ الان فکر کنم 1 هفته هم شده که 128 ها اومدن روی 160 :(
شال 256 رو میبنده روی 570:11:نقل قول:
سلام
من تو اهواز زندگی می کنم ...بیش از یک ساله که با شاتل قرارداد دارم...سرویس آرت 5 دارم...ولی حدود 10 روزه سرعت دانلودمو که قبلان 100 بود روی 47 محدود کردن...هرچی زنگ می زنم پشتیبانی میگن شما دارین متناسب با قراردادتون دان میکنید...در ضمن من ماهی حدود 60 تومن میدم...می خواستم ببینم چیکار کنم...آیا شاتل قراره به این رویه ادامه بده؟پارس انلاین با این پول چه سرویسی میده ؟:41:
یک پیشنهاد به شاتلی های اهواز...:21:
به نظر من تا چند روز دیگه صبر کنیم...اگه سرعت درست نشد همه با هم با پشتیبانی اهواز تماس بگیریم و تهدید به فسخ قرارداد کنیم...البته من که کافی نتم فسخ قرارداد برام خیلی گرون تموم میشه......چون کارم چندروز می خوابه...به هرحال پشتیبانی اهواز باید تهران رو برای تغییر وضعیت تحت فشار بذاره...من که اگه مجبور بشم با ماهی 60 هزار تومن با سرعت حدود 45 دانلود کنم فسخ قرارداد می کنم...چون واقعا ظلمه...:19:
عزیز من خبرش رو دارمنقل قول:
تقصیر این شرکت ها نیست
انگار بهشون گیر دادن که نباید فراتر از حد قراردادتون سرویس بدید:19:
دوستمون نظر بدی هم نمیدن
من باهاشون موافقم
بهتره که یه روز رو تعیین کنیم که همه با هم بریم اونجا به قول ایشون تهدید به فسخ قرارداد کنیم
تست سرعت آرت 5 من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من پایه ام ولی بد بختی اینه که مثلا با شاتل فسخ قرارداد کنیم بعد بریم از کجا بگیریم ؟نقل قول:
تا جایی که می دونم بقیه سرویس دهنده های اهواز هم وضعیتشون همین شده.
اگر پیشنهادی دارین میشنوم
سلام دوستان من مخوام eco512 شاتل بگیرم ولی می گن برا بالاتر از 128 مجوز می خوان میشه بگید جریانش چیه و من باید چه کنم دوستم گفت یه مجوز فرمالیته باس بگیری ولی میشه بگید چطور لطفا واضح توضیح بدید با تشکر از کسی که جواب من رو خواهد داد بازم تشکر
فقط برو دانشگاه یه نامه واسه کار تحقیقاتی بگیر...دوستام اینجوری راحت گرفتن...
به نظر من حداقل 10 نفر بشیم با هم در یه روز مشخص بریم نمایندگی...به هر حال اونا مجبورن به خاطر حفظ مشتریاشون یه اقدامی انجام بدن...در ضمن...من فکر نمی کنم محدودیتها از بالا اعمال شده باشه به دودلیل :
1-دوست من از طلوع رایانه سرویس گرفته و میگه اصلا دچار افت سرعت نشده.
2-دو سه روز پیش زنگ زدم پشتیبانی شاتل در اهواز...یه پسره گفت که شاتل چند وقت اخیر سرویس 1 مگ و 2 مگ زیاد واگذار کرده و به همین خاطر دچار کمبود پهنای باند شده...
اگه سرعت درست نشه بزودی یک روز رو برای اقدام عملی مشخص می کنم...البته اگه دوستان پایه باشند...
نه بابا فایده نداره دوست من،اینهایی که من میشناسم دنبال اهداف از پیش تعیین شدۀ خودشون هستند....
داریم میسوزیم و میسازیم >><< واقعاً که
خداحــــــــــــــــافـــ ـــــــــــــــــظ شاتل...
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــم وایمکس...
ما که رفتیم واسه فسخ قرارداد...
سلام
من از بچه های تهران سوال کردم میگن همون 60 دانلود میکنن
سلام بروبکس ماله من 10 روز که سرعت دانلودم از 16 بال نمی ره ُسرویسم هم 128eco هست در حالی که تا قبل از اون یکسال رو 70-80 بود بقیه بچه ها هم اینطور شدن
سلام
کسي از مرکز رجايي که از پارس خط داشته باشه هست؟
من امروز چراغ مودمم خاموش شده
کسي ميدونه جريان چيه؟
به نظر منم مبین نت 1 مگ بگیر بهتره.ایرانسل که گلستان اهواز همیشه قطعه.خون به دلت میکنه.تا همین 3-4 روز پیش 23 روز قطع بود!!!!!!
يه 2 تا ديگه از اين پست ها بديد توي امضا هاتون هم تاكيد كنيد خداحافظ شاتل، مرگ بر شاتل و محو ....:31:نقل قول:
شاتل دوباره يه چند روز بهتون حال ميده كه جايي نريد ما كه پارس آنلاين ثابت كرده حرف مرد 16 كيلو بايته!:19:
با سلام
دوستان شرمنده این سوال تکراری رو اینجا که هزار بار پاسخ داده شده رو مطرح می کنم
من این ماه از دست شاتل اکو 128 داغون شدم، قدیم که سرعت شبانه روز 60 کیلو بایت بود برای من عالی ترین سرویس بود
می خوام بکنم
یه سرویس می خواستم تا حد 35-40 هزار تومن از هر شرکتی که باشه فرق نمی کنه(اگه شاتل هم با این مشخصات هس بگید)
فقط پینگش پایین باشه و دانلود استریمش هم از 60 کیلو بایت پایین تر نباشه(واسه ویدیو کنفرانس لازم دارم)
بابت پاسختون پیشاپیش تشکر
چون سرعتها رو فیکس کردن باید 512 بگیری که 60 کیلو دانلود داشته باشه
قیمتها رو هم که تو سایت زدن
اینترنت من که دیشب قطع بود
با هر سه اکانت 128، 256، 1 مگ، که کانکت که میشدم ارور عدم پاسخ گویی از سمت سرور می داد، در صورتیکه تا ساعت 12 شب استفاده میکردم
همچنان توی سایت تبلیغ اینترنت شبانه مجانی هست، گفتم شاید دیگه نیست!
برای شما هم همینطور بوده؟
پارس هیچ وقت درست نمی شه؟!
یه خبر خوش برای دوستان گل اهوازی . دیروز رفته بودم برای کاری پیش ایرسانت . به زن گفتم برای اینکه چرا سرعت ها واقعی شده . گفتند که سرویس های اکو 1مگ و 2مگ خیلی پهنای باند مصرف میکنن به همین دلیل سرعت شمارو واقعی کردند . گفتم تا کی قرار اینطوری باشه . گفت والا 1 ماه دیگه قراره به کل سرویس های اکو 1 مگ و 2مگ جمع بشه بعدش سرعت های شما مثل قبل میشه :27::5::40: