این خیلی قشنگه. چه فریموری هست؟ لینکش رو داری؟نقل قول:
فارسیه؟ روی s5233 معمولی هم نصب میشه؟
Printable View
این خیلی قشنگه. چه فریموری هست؟ لینکش رو داری؟نقل قول:
فارسیه؟ روی s5233 معمولی هم نصب میشه؟
این فرمورا، فرمورای کوک شده هستن. فارسی هم نداره؛ نهایت فارسیش اینه که حروف فارسی رو به صورت جدا جدا نشون میده و میشه خوندش ولی نمیشه فارسی نوشت (البته شاید این جدید باشه فارسی هم داشته باشه ولی تا اونجایی که من دنبال میکردم فارسی نداشت). رو S5233 معمولی هم نصب میشه.نقل قول:
تو نت بگردی پیدا میکنی ولی معمولا واسه استار سنگین هستن و گوشی کند میشه
سلام
یکی به من بگه چطوری اخه باید آپدیتش کنم این گوشی رو
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216380&page=22
سلام حاجی دمت گرم منو از یک مشکل بزرگ نجات دادی الان راحت نرم افزار رو گوشیم نصب واجرا میشهنقل قول:
سلام
یه گوشی s5230 star دارم هر کار میکنم دیکشنری روش نصب نمیشه
همه ورژن ها رو چک کردم به هر صورتی که بگید عمل کردم ولی نشد
میخواستم بدونم اگه اپدیت کنم مشکلم حل میشه
خواهشا فریمور جدیدش رو برای دانلود بزارید ممنون میشم
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6690777&postcount=3520
سلام
رو یوتیوب یه فیلم دیدم(یعنی خیلی فیلم دیدم!)که طرف استارش رو کرده بود آیفون کسی می دونه چه جوریه؟من هیچ چی راجع به اینجور چیزا نمی دونم ممنون می شم کمک کنید:31::31:
Touch Screen گوشی من کار نمی کنه . چه کنم ؟!!!! !
این گوشیا قابلیت آپدیتم دارن؟
سلام دوستان
گوشی من (s5230) نیمه ی پایین و بالای تاچش از کار افتاده (فکر کنم از کالیبراسیون خارج شده!) به منو و نامبریک پد دسترسی ندارم! چطور میتونم هارد ریست کنم. خودم تا صفحه ی Download mode رفتم منتها خبری از فرمت شدن نیست!!! لطفا راهنمایی بفرمایید. پیشاپیش ممنون...
عزیزم اشتباه میکنی از کالیبراسیون خارج نشده، کلاً تاچش مرخص شده! با هارد ریست هم درست نمیشه. منم همچین مشکلی داشتم (تو پستای همین تاپیک بگردی پستامو در این مورد میبینی) تنها راهش اینه که تاچشو عوض کنی.نقل قول:
اون زمانی که من دادم نمایندگی عوضش کرد حدود 40 تومن هزینش شد!! 27 تومن هزینه دیجیتایزر (همون قطعه مربوط به تاچ) و 13-14 تومن اجرت تعویض. البته بعدا پشیمون شدم که چرا دادم نمایندگی! چون قطعش تو علاءالدین پیدا میشد و عوض کردنشم خودم میتونستم انجام بدم. چون انقد بد چسبونده بودن قطعه رو که مجبور شدم خودم دوباره بازش کنم درست حسابی بچسبونم.
دیجیتایزر این قطعه ایه که دورش خط کشیدم؛ روی LCD قرار میگیره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اگه میصرفه عوضش کن. پیشنهادم اینه که اگه یه کم اهل فن هستی خودت عوضش کن؛ کار سختی نیست.
نمایندگی مایکروتل هم توی خیابون سهروردیه. حدود 2 روز گوشیت باید اونجا باشه.
موفق باشی
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
برای این گوشی خیلی وقته که دیگه firmware جدید ارائه نشده و دیگه هم نخواهد شد. آخریش همون S523AJPJG3 بود که لینکش تو تاپیک هست.نقل قول:
اگه میخواید گوشی بخرید دنبال یه گوشی دیگه باشید. این گوشی دیگه خیلی قدیمی شده!
[QUOTE=mahdi_mbi;6853610]عزیزم اشتباه میکنی از کالیبراسیون خارج نشده، کلاً تاچش مرخص شده! با هارد ریست هم درست نمیشه. منم همچین مشکلی داشتم (تو پستای همین تاپیک بگردی پستامو در این مورد میبینی) تنها راهش اینه که تاچشو عوض کنی.
اون زمانی که من دادم نمایندگی عوضش کرد حدود 40 تومن هزینش شد!! 27 تومن هزینه دیجیتایزر (همون قطعه مربوط به تاچ) و 13-14 تومن اجرت تعویض. البته بعدا پشیمون شدم که چرا دادم نمایندگی! چون قطعش تو علاءالدین پیدا میشد و عوض کردنشم خودم میتونستم انجام بدم. چون انقد بد چسبونده بودن قطعه رو که مجبور شدم خودم دوباره بازش کنم درست حسابی بچسبونم.
دیجیتایزر این قطعه ایه که دورش خط کشیدم؛ روی LCD قرار میگیره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اگه میصرفه عوضش کن. پیشنهادم اینه که اگه یه کم اهل فن هستی خودت عوضش کن؛ کار سختی نیست.
نمایندگی مایکروتل هم توی خیابون سهروردیه. حدود 2 روز گوشیت باید اونجا باشه.
موفق باشی[COLOR="Silver"]
سلام
گوشی من هم تاچش تعطیل شده!
می شه بگی این قطعه را چه طوری می تونم عوض کنم؟
آموزشی براش داری؟
ممنون می شم کمکم کنی.
ویدئو نمیشه باهاش دید؟
هر فرمتی از بیرون ( به غیر از دوربین خودش) میریزم توش میگه ارسال بیت ها بالا و نشون نمیده چه کنم؟ :41:
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید تبدیل کنی . بیشتر از 30 فریم در ثانیه نشون نمیده فک کنم .
میشه دوباره ازش عکس بذارین ؟!نقل قول:
سلام کسی می دونه چطور دفترچه تلفن خودمو از سامسونگ استار به به سونی اکسپریا (اندرویدی) انتقال بدم؟ به جز روش سیمکارت!