..............
Printable View
..............
آخه این چه وضعشه ؟
یک رشته نسبت به پارسال 500 تا ترازش میره بالا ...
چون دانشگاه آزاد خیلی بیشتر از ظرفیت اصلی رشته قبول اعلام می کنه. متاسفانه هیچ راهی نداره و تکمیل ظرفیت جز در موارد خیلی خاص(کسانیکه کلا هیچ جا قبول نشده باشند) وجود نداره.نقل قول:
خوب منم تو مجموعه 4 انسانی شدم 22 دیگه.رتبه آخرین فرد قبول شده هم 222 هست.نقل قول:
اون درسای پیش نیازو ترم اول میدن؟
دوستان ارشدی کسی اینجا نیست؟؟؟ همه دنبال نتیجه لیسانسن.
چطوری کارنامم رو بذارم؟!
نقل قول:
همش 500 تا رشته ای که من میخواستم برم 1100 تا رفت رو ترازش
بچه ها اگه كسي الان كارداني داشته باشه و تو اين آزمون هم قبول بشه بايد چيكار كنه؟؟؟
دوستان من رشته ای که ارشد شرکت کردم فقط 18 تا میگیره تهران مرکز. فقط همین واحد داره. تو دفترچه نوشته 18تا ولی میگن خیلی بیشتر از اینا پذیرش میشه! کسی اطلاع داره چند تا میگیرن؟
آخه یه رشته دیدم پارسال نوشته بود فقط 18 تا ، اما بچه ها میگفتن تا 70 نفر گرفته...!
حالا ثبت نام کی هست؟
الان ما قبولیدیم
مراحل بعدی کار باید چکار کنم؟
پایم! یه تاپیک بزنید بیایم هم دانشگاه رو معرفی کنیم (اونایی که میشناسن) هم باهم صحبت کنیم ببینیم اونجا چه خبرهنقل قول:
چرا امسال تراز ها انقدر رشد داشته در روزانه ؟
از کجا بفهمیم که رتبمون توی کل چند شده؟
دانشگاهآزاد نداره همين چيزي فقط رتبه هاي برتر رو معرفي ميكنهنقل قول:
نقل قول:
دوستان كسي جواب اين سوال رو نميدونه ؟؟؟
یه سوال...
تو آزاد میشه تغییر رشته داد؟
با کنکور باید تغییر رشته بدی
بعد واست معادلسازی میکنن
تطبیق واحد
پس از کجا بدونیم دو رقمی هستیم که تخفیف بدن؟
کسی هست تو رو خدا کمکم کنه :41:
از بد روزگار و بد شانسی من پزشکی قبول نشدم با اندکی اختلاف
و از روی اشتباه انتخاب دوم را از رشته های بهداشت پر کرده بودم
حالا بهداشت حرفه ای تهرام قبول شدم
من شنیده بودم که این رشته ها امسال کارشناسی شده درسته ؟؟؟
یا هنوز کاردانی ان ؟؟؟
از کجا باید بدونیم ؟؟؟
تو رشته ت زده رتبه چندی
تخفیف شهریه فقط اینطوری نیست که
اگه هر ترم معدلت بالای 17 18 باشه بهت تخفیف خوبی میدن
یه سوال دیگه
اگر ریس دانشگاه آشنا باشه
می تونه کاری کنه که بری سر یه رشته ای بشینی که توش قبول نشدی ؟؟؟؟
بهداشت حرفه ای کاردانیه
تهران
شرایطنقل قول:
زیر 2 ترم تحصیل کرده باشی
ثبت نام مجدد در کنکور ازاد
انصراف از دانشگاه اسبق
ثبت نام در دانشگاه جدید
نمره های بالا 12 در دانشگاه جدید اورده میشه
مشروطی ثبت نمیشه در دانشگاه جدید
دانشجو جدید میشه با نمره های بالای 12 اما اون دو ترم از مهلت تحصیل کم میشه .
همین خلاصه و مفید
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
نهنقل قول:
انتقالی جای دیگه میشه
نقل قول:
یعنی شرایط نظام وظیفه نداره
یعنی من که متولد 68/11/6 هستم
می تونم الان آزاد ثبت نام کنم سال بعد دوباره کنکور آزاد بدم و دانشگاه ثبت نام کنم
الان مشمولم ولی معافیت تحصیلی دارم
دوستان لطفا کمک کنید!!
یکی از دوستان کارنامش رو گرفته انتخاب اول رو کامل زده انتخاب دوم هیچی جلوش نزده و خالیه جولوش ولی انتخاب سوم رو کامل زده
نمیدونین چرا انتخاب دوم هیچی نزده جلوش ؟؟؟؟:13:
آره جدیده؟نقل قول:
یعنی چی؟
کنجکاو شدم بدونم.
یک زنگ بنزید مرکز ازمون
.................................................. .........
ولی این کف بر هستش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسال همین مهندسی کامپیوتر پاره وقت شیراز ترازش
4824
اما امسال 4087
!!!!
.....................................
مگه همچین آدمی پیدا میشه؟:دینقل قول:
تو عجب آدمی هستی!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوای بری انگلیس دانشگاه آزاد بخونی!؟!؟
این همه خرج کنی با سیستم آموزشیه ایران؟!!؟نوبری والا!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم عاقل بره انگلیس میره تو دانشگاههای اونجا درس میخونه!!!!!وگرنه واحد رودهن چه فرقی با انگلستان داره!؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم آموزشی هم یکیه که!!!!!!!!!!فقط به زبان انگلیسی!!!
معلومه که نمی خوام برم.همین طوری آزمایشی زده بودم.
------------------------------------------------------------
یه دوستی هم پرسیده بود چطوری کنکور آزاد دادم. همین سوم تموم شد می تونیم بدیم فقط باید تیک خودآزمایی رو بزنیم.البته من نزدم و میگن اگه نزنی هم چیزی نمیشه.
.............................
چطور من که سال سوممیم میشه رزرو کنم ؟
ببخشید درباره تکمیل ظرفیت میشه یه توضیحی بدید مثلا اگر یه دانشگاه 50 نفر قبول شن و 20 نفر نرن چطور میشه اون دانشگاه رفت ؟ یه توضیح میدید؟
نه اشتباه نکن. تو توی رشته شهری که شرکت کردی 22 شدی . اونایی که رتبشون توی مجموعه یک یا دورقمی میشه توی کارنامه براشون مینویسه که شما مشمول تخفیف 50 درصدی یا 100 درصدی هستیننقل قول:
بچه ها من هم مهندسی صنایع تهران غرب قبول شدم هم برق الکترونیک کرج کدوم بهتره؟؟؟؟؟
این کنکور دانشگاه آزاد عجب الکیه!!!!
خواهر من سال سومه الکی رفته کنکور داده رشته اول تهران مرکز قبول شده
می بینی؟؟؟؟؟
به این صورته که شما اگه نسبت به آخرین نفر قبولی اختلافت زیاد نباشه (نهایتا 20نفر) اگه برحسب شانس 20نفر جا داشته باشه توی چند مرحله توی سایت (azmoon.net) اسامی رو میذارن و شما باید بری ثبت نام کنی فکر کنم از ترم بهمن هم کلاست شروع میشه ولی برای رشته های پر طرفدار خیلی کمتر از این اتفاقا میوفته مگر رشته ای باشه که بچهای تراز بالا اونجا شرکت کرده باشن بعد همگی رتبه های خوبی توی سراسری اوردن و ظرفیتم پر نشه اونوقته که اعلام تکمیل ظرفیت میشه. نیازی نیست جایی اقدام کنی فقط باید امیدوار باشی این اتفاق بیوفته (البته پای این امید تا بهمن منتظر نباش. از همین الان تصمیم بگیر میخوای برای سال دیگه کنکور بدی یا کار دیگه بکنی؟امیدوارم منظورمو فهمیده باشی)نقل قول:
پاره وقت با تمام وقت چه فرقی دارن؟من هم تمام وقت و هم پاره وقت قبول شدم آما این پاره وقته بیشتر چشمو گرفته:31:
((پاره وقت=مدیریت صنعتی/کرج))
..................