و اینکه روزی چند ساعت بخونم کافیه؟!
هم آزمون های گاج شرکت کردم وهم قلم چی!
آزمون قلم که فقط عمومیا رو خوندم+شیمی که بالای 85 زدم همشو!
ولی هندسه رو 0 زدم!
چون به نظر من هر کودوم از سوالاش حداقل 10 دقیقه وقت میخواست!!!!!!!!!
Printable View
ولی هندسه رو 0 زدم!
جالبه برنامه کانون از برنامه خود کنکورایی که مدرسه میگیره خیلی عقب تره از اونجایی هم که بعد 4 ماه پیش رفتن با مدرسه احمقانس که بخوام با برنامه کانون هماهنگ بشم کانون برا من شده حکم یه امتحانی که کنکورای مدرسه رو دوره میکنه و چیزایی که توی ماه های قبل خونده بودم و یادم رفته بود یادآوری میکنه بهم که هی آقائه ه ه ه .. . . . . ... این مبحثا رو یادت رفته :دی :دی
جالبه ها نه ؟؟؟
نه اصلا جالب نیست ! !!!:13: منم زمانی خیلی از مبحثا جلو بودم مجبور بودم مبحثای جدیدو هم بخونم هم تست بزنم که عقب نیفتم تازه ازمونو هم برای اینکه یادم میرفت باید تست میزدم وقتی 6 هم که میرسیدم خونه دیگه اشکم درومده بود این همه کارو با سرعت نور انجام میدادم ازمونو نمی رسیدم همشو دوره کنم:42:نقل قول:
نقل قول:
جالبه برنامه کانون از برنامه خود کنکورایی که مدرسه میگیره خیلی عقب تره از اونجایی هم که بعد 4 ماه پیش رفتن با مدرسه احمقانس که بخوام با برنامه کانون هماهنگ بشم کانون برا من شده حکم یه امتحانی که کنکورای مدرسه رو دوره میکنه و چیزایی که توی ماه های قبل خونده بودم و یادم رفته بود یادآوری میکنه بهم که هی آقائه ه ه ه .. . . . . ... این مبحثا رو یادت رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
منم خب واسه همین آزمون ثبت نام نکردم. مثل یه امتحانه که هی ازت میگیرن! به قول خواهرم هی ازت امتحان بگیرن که قاطی میکنی یا افسرده میشی! : دی
نقل قول:
نه اصلا جالب نیست ! !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم زمانی خیلی از مبحثا جلو بودم مجبور بودم مبحثای جدیدو هم بخونم هم تست بزنم که عقب نیفتم تازه ازمونو هم برای اینکه یادم میرفت باید تست میزدم وقتی 6 هم که میرسیدم خونه دیگه اشکم درومده بود این همه کارو با سرعت نور انجام میدادم ازمونو نمی رسیدم همشو دوره کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب وقتی من با برنامه مدرسه دارم میرم جلو توی اون دارم پیشرفت میکنم دیگه قلم چی فقط حکم اینو داره که چقدر از آموخته های قبلیم یادم مونده من که نگفتم دو برنامه ای شدم :دی :دی
نقل قول:
منم خب واسه همین آزمون ثبت نام نکردم. مثل یه امتحانه که هی ازت میگیرن! به قول خواهرم هی ازت امتحان بگیرن که قاطی میکنی یا افسرده میشی! : دی
البته اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم سنجش ها هم تقریبا 4تای اولشو کمتر مدرسه ای میرسه اون همه مبحثو هماهنگ بشه :دی :دی
این ازمون هارو چه خونده باشید چه نخونده باشید چه جلو باشید چه عقب شرکت کنید کمترین چیزیم که براتون باید اهمیت داشته باشه رتبه و تراز به نظر من در حال حاضر فقط درصد درس ها مهم که بفهمید کجا ضعف دارید....
من که اعصابم خورده
آزمون امروز رو خیلی بد دادم
اصلا من انگیزه ندارم
برا چی برم دانشگاه؟
مرد هم نیستم بگی پس فردا باید نون در آری!
دارم خل می شم
نقل قول:
این ازمون هارو چه خونده باشید چه نخونده باشید چه جلو باشید چه عقب شرکت کنید کمترین چیزیم که براتون باید اهمیت داشته باشه رتبه و تراز به نظر من در حال حاضر فقط درصد درس ها مهم که بفهمید کجا ضعف دارید....
نه دوست عزیز اتفاقا درصد مهم نیستش مهم تعداد نادرست ها و نزده هات هست چه فرقی بین کسی هست که از 20 تا سوال تونسته 5 تاشو درست بزنه و 15 تاشو پاسخ نده ( سفید بزنه ) و یکی که 9 تا یا 8 تاشو درست بزنه و بقیه شو پاسخ غلط بده نفر اول با اینکه بلد نبوده یا هر چیز دیگه ای . . . یک تست زن حرفه ای هستش ولی نفر دوم اصلا باید شک کرد که تا حالا تست زده یا نه ( با این وجود که درصداشون هم یکی هستش ) پس لطفا به درصد توجه نکنید چون درصد اینجا اصلا اهمیتی نداره
دوست عزیز دیگه نمیدونستم شما خیلی ریز بین هستی منظور منم همین بود که اوضاع هر درس تک به یک بررسی کرد و نقاط ضعف و قوت فهمیدنقل قول:
میدونم ادم بعضی وقتا کلافه و ناراحت میشه ، حرفایی میزنه که بعدا خودش هم خندش میگیره که اینا رو گفتهنقل قول:
هم جنس و همسنیم پس سعی میکنم رک و راست باهات حرف بزنم
برای این سوال باید بتونی جواب پیدا کنینقل قول:
برا چی برم دانشگاه؟
اگر نتونستی بدون که تا اخر راه همین آش و همین کاسس
تکلیفتو با خودت روشن کن اگر واقعا نمیخوای که دیگه چرا خودت رو با این ازمون اون ازمون اذیت میکنی برو دنبال چیزی که دوست داری
ولی اگر احتمال میدی که این فکر از روی خستگی به ذهنت رسیده یکم استراحت و بعد با خودت خلوت کن
واقعا تو کی هستی؟و چی از ایندت میخوای؟ تو خودت دنبال چه کسی میگردی؟
ایا چیزی غیر از اعمال و اندیشه هات هست که تو رو بسازه؟
یه تعریفی داری از خودت و یه تعریف از اون چیزی که دوست داری باشی. این دوتا با هم چقدر اختلاف داره؟
حالا به اینده فکر کن؟برای رسیدن به اهداف ایندت نیازی به این راه نمیبینی؟
هدفی که داری درس خوندن به کارش نمیاد؟
متعاقب" مرد هم نیستم بگی پس فردا باید نون در آری!"این هست که منتظری تا تکیه بدی به کسی
این رو راه مطمئنی میدونی؟
با سوالام خستت کردم قصدم فقط خلوت کردن باهات بود
علایقت رو ، عقایدت رو، تعریفت رو از خودت بیشتر مورده کنکاش قرار بده
من فکر میکنم که اعصابت از ازمونت خورد بوده.
بی خیال رفیق درست میشه.مطمئن باش.مگه نه؟:46:یه استراحت کوتاه داشته باش
بكس چه خبر؟:31:
ما از شنبه افتاديم تو دور درس تا چهار شنبه!!
اما نميدونم از 5شنبه چي شد كه ديگه حسش نيست!!:41::31::31:
امروزم كه كلاس زبان دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فكر كنم فقط همونو بخونم شاهكار كردم!!:13:
اما از فردا دوباره بايد رفت تو كار درس...:31:
اين گسسته چرا اينجوريه؟؟ اصلا ادم جذبش نميشه....من براي اين ازمون نميخوام بخونمش...خيلي تمركز ميخواد!:31:
پ.ن: اين پيمان نامرد هم انگار داره بدجوري خر ميزنه ها ...ناكس ايندفعه 7000 مياره...!:31:
خیلی خیلی ممنون بابت تذکرتون:11: ،خیلی لطف کردین:11:.ولی من سال دومیم و خدارو شکر وقت زیاد دارم و درسم و به اندازه کافی خوندم :5:،فک میکنم که مستحق 1 تفریح باشم.:8:در ضمن وقتی آدم شرایط درس خوندنو نداره ،بهتره به جای عذاب وجدان گرفتن ااز تفریحش لذت ببره.نقل قول:
در مورد دیفرانسیل هم ،اگه یادتون باشه معلمتون گفته بود که از روش نخون ،من گفتم از روش بخون عاشقش میشی،دیدی شدی.
سلام
دوستان کانون رو کجا رسوندین
بگین چقد خوندید
من الان فکر میکنم خیلی عقبم!
از عمو میا فقط عربی زبانو تموم کردم
اختصاصیا فقط دیف و فیزیک 3 و شیمی ها رو
سلام دوستان...
غرض از مزاحمت ، می خواستم بگم که من کلاً دارم بی خیال کنکور 89 ریاضی میشم...چون نه تا حالا نشستم بخونم ، نه پشتکارشو دارم که از این به بعد این کارو بکنم...
ناچاراً تصمیم گرفته بودم که کنکور زبان بدم (می دونم تهران قبول میشم) ، دوستان گفتند که بری زبان ، فقط رفتی زبان! : دی ، ولی اگه رشته ی دیگه ای بخونی و در کنارش مترجم باشی ، به نفعته...
پس از مشاوره های بسیار ، تقریباً به این نتیجه رسیدم که برم مترجمی و در کنارش پیام نور ، رشته ای مثل مدیریت جهانگردی بخونم...(امکانش هست دیگه؟)
حالا از یه طرف ، بهم میگن که سه سال ریاضی خوندی ، با این هوش سرشارت! :20: می خوای بری زبان یا رشته ی انسانی درس بخونی؟
اما از طرف دیگه ، می بینم که بچه ها ، صبح تا شب این کلاس اون کلاس ، روزی هوار تا تست می زنن ، آخرش آبیاری گیاهان دریایی خاش هم قبول نمیشن! : دی
رشته ای که علاقه داشته باشم ، کامپیوتر بود که اونم متاسفانه همون طور که می دونید ، هم دست زیاد شده توش ، هم اینکه درآمدی نداره...ولی خب رشته مدیریت جهانگردی هم رشته ی خوبیه...هم به زبان مربوطه و هم یکی از علایقمه...
حالا کلاً نظرتون چیه؟
با عرض سلام به دوست نا امید من و سایر دوستانی که در جرگه ی ایشون قرار دارند:نقل قول:
1 برای درس خوندن هیچ وقت دیر نیست حتی الان پس اراده کنین و به خودتون نشون بدین که کی هستین
اگه به هر دلیلی گذشته رو به بطالت گذروندین خیالی نیست ولی حالا رو بچسپین چون امروز گذشته ی فرداتونه
پس از دستش ندین
2 اینو به دوستانی میگم که ادعاشون میشه که هوش و استعداد سرشاری دارند( شامل شما هم میشه) که این دو حالت داره:
1 یا باهوشی پس چرا این هوش و استعداد رو طلف کنی اگه کسی میدونه این موهبت الهی رو داره اونو هیچگاه هدر نمیده
2 یا خیال میکنی باهوشی چون کسایی که میگن استعداد بالایی داریم ولی به هیچ جا نرسیدن بدونین که خالی بندیه یا خیلی ادم بی انصافیه چون هم در حق خودش و هم در حق اطرافیان و جامعه اش داره خیانت میکنه
این مقدمه ی طولانی رو گفتم که بگم اینده ی روشنی رو که میتونین بدست بیارین از گذشته ای ساخته میشه که یکی از موقعیت های مهمش الانه یعنی کنکور پس شما رو به اونی که دوست دارین قسم میدم برین درستونو بخونین
خداحافظ دوست های خوبم و منو ببخشین نمیرسم صفحه های قبل رو بخونم زیرا وقت زیادی ندارم و اگه کسی نیاز به کمک داشت برام پیغام خصوصی بده
دوستدار شما برادر بزرگترتون بهمن
سلام من با اين واکنش هاي حفظي شيمي مشکل دارم مثلا ميگه واکنش تجزيه Pcl5 که بايد طرف دومشو خودمون بنويسيم و... به نظرتون چيکار کنم؟(کسي کل اين واکنش ها رو داره که حفظ کنم؟ البته من شيميم خيلي عاليه اما فقط تو همين قسمت مشکل دارم.)
نقل قول:
البته اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم سنجش ها هم تقریبا 4تای اولشو کمتر مدرسه ای میرسه اون همه مبحثو هماهنگ بشه :دی :دی
نقل قول:
خب یکی که نظرش مثل منه و مدرسه ایه، نمیره دیگه حتما! : دی
به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردی! کاملا تایید میشه.نقل قول:
میدونم ادم بعضی وقتا کلافه و ناراحت میشه ، حرفایی میزنه که بعدا خودش هم خندش میگیره که اینا رو گفته
هم سر خودم اومده، هم سر اطرافیانم!
به نظر من که عین نقطه بازی میمونه! : دینقل قول:
اين گسسته چرا اينجوريه؟؟ اصلا ادم جذبش نميشه....من براي اين ازمون نميخوام بخونمش...خيلي تمركز ميخواد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز امتحان گسسته داشتم، واقعا مثل نقطه بازیه! (البته نمیگم آسونه ها، فقط شبیه هه)
خواهش میکنم. بله همه مستحق تفریح هستن. کاملا تایید میشه. من همین الانشم وقتی حوصله درس ندارم، یا میام اینجا، یا بازی میکنم.نقل قول:
خیلی خیلی ممنون بابت تذکرتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،خیلی لطف کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ولی من سال دومیم و خدارو شکر وقت زیاد دارم و درسم و به اندازه کافی خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،فک میکنم که مستحق 1 تفریح باشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن وقتی آدم شرایط درس خوندنو نداره ،بهتره به جای عذاب وجدان گرفتن ااز تفریحش لذت ببره.
در مورد دیفرانسیل هم ،اگه یادتون باشه معلمتون گفته بود که از روش نخون ،من گفتم از روش بخون عاشقش میشی،دیدی شدی.
اما جدیدا به این نتیجه رسیدم که وقتی عادت به درس خوندن میکنی، خود به خود ازش لذت هم میبری. مخصوصا وقتی روی یه درس مهارت داشته باشی!
در مورد دیفرانسیل هم خیلی موافقم!
منم نظرم مثل آقا بهمنه. به نظر منم شما نباید با این حرفا امیدتون رو از دست بدین. من خیلی ها رو دیدم از دی امسال شروع کردن و چه رتبه هایی هم داشتن!نقل قول:
رشته ای که علاقه داشته باشم ، کامپیوتر بود که اونم متاسفانه همون طور که می دونید ، هم دست زیاد شده توش ، هم اینکه درآمدی نداره...ولی خب رشته مدیریت جهانگردی هم رشته ی خوبیه...هم به زبان مربوطه و هم یکی از علایقمه...
حالا کلاً نظرتون چیه؟
این که میگین بیخیال شدین، دلیلتون تا حدی منطقیه. اما با این تیکه که میگین دیره، کاملا مخالفم. هیچ وقت واسه تلاش دیر نیست. دیدین که خیلی ها بعد از عید تازه شروع میکنن اما درست. شما اگه میخواین الان بیخیال باشین، میتونین با قدرت خیلی بیشتر از بعد از عید شروع کنین. وقت تلف کردن الان، حتما پشیمونی فرداس. بعدا میگین برای فرار از استرس درس، چرا بیخیالش شدم؟!
یه جمله قشنگم شنیده بودم که توی همین مایه ها بود. وقتی به جای حل یه مشکل ازش فرار میکنین، همیشه جلوتون سبز میشه.
خب فکر کنم باید برید سر اون چندتا واکنشی که توی مبحث ترکیب واکنشها توی فصل اول شیمی 3 بود. اگه غیر از اوناس که فکر کنم باید فکر دیگه ای بکنین! توی مبتکران بازرگانی حتما باید باشه.نقل قول:
سلام من با اين واکنش هاي حفظي شيمي مشکل دارم مثلا ميگه واکنش تجزيه Pcl5 که بايد طرف دومشو خودمون بنويسيم و... به نظرتون چيکار کنم؟(کسي کل اين واکنش ها رو داره که حفظ کنم؟ البته من شيميم خيلي عاليه اما فقط تو همين قسمت مشکل دارم.)
ممنون از دوستان...ولی آخه بدبختی بنده اینه که اگه کنکور ریاضی هم قبول بشم ، نمی دونم می خوام چی بخونم...مشاوران آموزش و پرورش به دردم نخوردند...رشته ای که هم علاقه داشته باشم بهش و هم بتونم پذیرش بگیرم ، پیدا نمی کنم...
یا بجای عذاب وجدان گرفتن درسشو بخونه ! ببین منم سال دومیم اما باید ماها بیشتر از دانش آموزا حواسمون جمع باشه چون بالاخره اونا مدرسه میرن و تا حدود زیادی توی جو کنکور هستن ،بخوان غفلت هم کنن مدرسه نمیزاره اما ما ها راحت از راه به در میشیم ( توسط خودمون ) ، فکر نکن وقت زیاده چون در عمل میبینی وقت خیلی هم کم هست تازه ؛ بهر حال چه با انرژی ، چه لنگان لنگان باید پیش رفت . راستی اگه فکر میکنی سخته درس خوندن باید بگم سختیش ماله شروعشه ، یه بار که عادت کنی مثل آب خوردن میشه برات . امتحان کننقل قول:
تفریح به جا ، درس به جا ؛ من خودم وقت تفریح به درس فکر نمیکنم ، موقع درس هم به تفریح فکر نمیکنم چون اگه موقع درس به تفریحت فکر کنی سست میشی ول میکنی
موفق باشی دوست من :10:
سلامنقل قول:
آره منم همینجوری شدم !
تا دیروز خوندم اما امروز اصلا حس درس ندارم ، هی به خودم میگم امروز رو استراحت کن ولی باز میگم یه روز هم یه روزه بالاخره ، نمیشه هدرش داد .
پیمان هم عجیبه ، آخرین بازدیدش همون 24 م بعد آزمون بود دیگه نیومده ! من خودم اگه دو روز نیام فروم مریض میشم :31:
ببین می خوای ببینی به چی علاقه داری باید از کل به جزء برسینقل قول:
مثلا بایداول ببینی به کار نحقیقی علاقه داری یا ....
من که یکی بهم گفت این کارو کردم نتیجه داد تو این 30 سال مشاورش هم نتیجه داده نمی دونم ایشاالله شما هم نتیجه بگیری.
منم هنوز نمیدونم به چه رشته ای علاقه دارم. از بچگی کامپیوتر رو دوست داشتم، اما به قول شما یه رشته ای شده که همه جا، همه میرن. حتی پیام نورم اوردتش. منم هنوز تو شک هستم.نقل قول:
ممنون از دوستان...ولی آخه بدبختی بنده اینه که اگه کنکور ریاضی هم قبول بشم ، نمی دونم می خوام چی بخونم...مشاوران آموزش و پرورش به دردم نخوردند...رشته ای که هم علاقه داشته باشم بهش و هم بتونم پذیرش بگیرم ، پیدا نمی کنم...
اما این دلیل نمیشه که کلا بیخیال شین. هرچی خدا بخواد همون میشه. فقط به نظرم شما تلاشتونو بکنین، فوق فوقش خوشتون نیومد انصراف میدین! اما در عوض پشیمون نمیشین.
شیمی من خیلی ضعیفه!
همونطور که قبلا گفتم سال سومم!
به نظر شما از شیمی 1 شروع کنم به خوندن؟
ولی هندسه رو 0 زدم!
منم به رشته کامپیوتر علاقه دارم و از بچگی این رشته رو انتخاب کرده بودم چون واقعا علاقه دارمنقل قول:
درسته الان این رشته همه جا پر شده اما متخصص توش خیلی خیلی کم هست ، که کار بلد باشه
خیلیا میرن فقط مدرکشو میگیرن و کارم هیچی بلد نیستن اسم خودشونو میزارن مهندس .
کسی که به این رشته واقعا علاقه داشته باشه متخصص هم میشه چون به خاطر علاقش میره دنبالش .
اتفاقا زمینه های شغلی گسترده ای هم داره ، فقط طرف باید یکم ابتکار داشته باشه
قسمتیو که قرمز کردم شدیدا تایید می کنم .
سجاد فولادی قلعه نفر اول کنکور سال 87 هم کامپیوتر می خونه.نقل قول:
کتاب شیمی 3 مهندس بازرگانی، فصل اول (چه تست و چه آموزش)نقل قول:
یه سری قواعد گفته که خیلی مفید هست.
دوست عزیز اگه ریاضیت ضعیف بود و می گفتی از ریاضی 1 شروع کنم من می گفتم آره ولی شیمی سال اول هیچ ارتباطی با شیمیای دیگه نداره از شیمی 2 شروع کن و از کتاب آموزش بهمن بازرگان استفاده کن.نقل قول:
2 تا آزمون با هم نوشتی:18:
برنامه هاشون قاطی نمی شه؟!
اره منم به کامپیوتر خیلی علاقه دارمنقل قول:
ولی 70 درصد مهندس کامپیوترا هیچی حالیشون نیس چون بیشتر تئوری خوندن تا عملی
کار خوبی هم عملا گیرشون نمیاد
رشته واقعا خوبیه باید خارج از درس مطاللعه گستره داشت کار کرد
اونجوری میشه یه مهندس کامپیوتر واقعی!
خیلیا الان کامپیوتر میخونن ولی واحدایی دانشگاهیشون هم به زور پاس میشه ......
اره سخت افزار میخونه انگارینقل قول:
سجاد فولادی قلعه نفر اول کنکور سال 87 هم کامپیوتر می خونه.
ببخشید دوستان یه سوال داشتم
رشته دندونپزشکی و یا داروسازی ازاد تهران
شهریه ش حدودا چقدر میشه؟؟؟
به نظرتون ارزش داره ؟
ممنون!نقل قول:
دوست عزیز اگه ریاضیت ضعیف بود و می گفتی از ریاضی 1 شروع کنم من می گفتم آره ولی شیمی سال اول هیچ ارتباطی با شیمیای دیگه نداره از شیمی 2 شروع کن و از کتاب آموزش بهمن بازرگان استفاده کن.
ولی شیمی 2 یه کم حفظیاتش زیاده و فکر کنم با این وقت کمی که من دارم نتونم بخونمش!
چون من یه مدتیه میخوام هر درسی رو همون روز که تدریس میشه بخونم ولی نمیرسم این کارو بکنم!
به عبارتی نمیتونم درست برنامه ریزی کنم و یا اگه این کارو بکنم نمیتونم بهش عمل کنم!
برنامه ها برخورد دارند ولی میشه یه کاریش کرد!!نقل قول:
2 تا آزمون با هم نوشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه هاشون قاطی نمی شه؟
یه روز زودتر یا دیرتر آزمون میدم!
سلام
دوستان سایتی وبلاگی رو میشناسید که بتونم تست های مربوط به دیفرانسیل پیش رو توش پیدا کنم فردا امتحان تست از فصل یک و وسطای فصل دو دارم کتاب هم ندارم اگر وبلاگی رو میشناسید تستاشو داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید
میخوای ادرس میلت رو به من بدی میتونم چند صفحه برات تست دیف اسکن کنم بفرستم به میلت ؟
تست دیفرانسیل
[html]http://mathtiran.persiangig.com/%D8%AA%D8%B3%D8%AA%20%D8%AF%DB%8C%D9%81%D8%B1%D8%A 7%D9%86%D8%B3%DB%8C%D9%84/[/html]
آموزش دیفرانسیل به همراه تست
[html]http://forum.niksalehi.com/showthread.php?t=2352[/html]
راستی تو این تاپیکی که زیر ادرسش رو دادم هم یه پست دیفرانسیل زدم
مثل این که من مظلوم واقع شدم
کسی گزینه 2 ای نیست کارنامه بگذاره؟
من همان طور که گفته بودم می گذارم
آخه خداییش همش زده خوب خیلی خوب آخه فیزیک 20 درصد خوبه!؟
18000 نفر هم بیشتر نبودند
تراز مناسب چه ترازیه؟
7000 کمه، نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گسسته و عربی رو خوب زدی
رو فیزیک و شیمی کار کن
با این وضعیت من میگم بجای تراز به درصد هات نگاه کن
بعد درسته فیزیک 20 درصد زدی ولی ممکنه خیل عظیمی کمتر از این زده باشن
بخاطر همین تو در محدوده ی خوب حساب میشی نسبیه دیگه
دستت درد نکنه اینم ایمیلم :نقل قول:
اگه اسکن کردی...نقل قول:
میشه به من هم بفرستی لطفا؟
سلام
تست های فصل یک رو کامل براتون فرستادم
هر جمعه میام سر میزنم اگر کاری دارین
یا درس خاصی نیاز به سوال دارین تو همون تاپیک سوالا بگین
داشته باشم حتما براتون میفرستم.
دست گلت درد نکنهنقل قول:
به امید قبولی همتون تو دانشگاه شریف
خیلی ممنونم ازتون. کاملا تایید میشه.نقل قول:
منم به رشته کامپیوتر علاقه دارم و از بچگی این رشته رو انتخاب کرده بودم چون واقعا علاقه دارم
درسته الان این رشته همه جا پر شده اما متخصص توش خیلی خیلی کم هست ، که کار بلد باشه
خیلیا میرن فقط مدرکشو میگیرن و کارم هیچی بلد نیستن اسم خودشونو میزارن مهندس .
کسی که به این رشته واقعا علاقه داشته باشه متخصص هم میشه چون به خاطر علاقش میره دنبالش .
اتفاقا زمینه های شغلی گسترده ای هم داره ، فقط طرف باید یکم ابتکار داشته باشه
قسمتیو که قرمز کردم شدیدا تایید می کنم .
امروز بعد از یه امتحانم رفتم پیش یه مشاور مدرسمون. کلی کتاب در مورد رشته کامپیوتر و مهندسی های دیگه داشت و یه ذره خوندم.
پس من که از بچگی این رشته رو دوست داشتم، ادامه ش میدم!