ها چي ميگه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا كه بحث غذا شد شماها چه غذايي رو بيشتر از همه دوست داريد و كدومو دوست نداريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
ها چي ميگه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا كه بحث غذا شد شماها چه غذايي رو بيشتر از همه دوست داريد و كدومو دوست نداريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من همه چي مي خورم
:31:نقل قول:
من چَکار کنم؟ تو خودت نوشتی: "آنچه یافت می نشود آنم آرزوست "(دیگه ربطشو خودت یه جور درست کن:27: )
تو که جیگری و هیچی:10:
المیرا که صداش میزنم، حالا نمیاد و اینا معلومه تو خونه های کناریه:31:
مهرآریا فقط نیست شده که دلم براش تنگولیده ست، یه خورده هم نگرانشم:41:
AaVaA دختر خ و بیه:31:
عاطفه يه وقت تحويل نگيريا ، من دپرس شدم !!!:41::41::41::41::41:
چه خانومای بی حالی ، آبرومونو بردین :31:
عليكم السلام .
خیلی سخت بود حفظ فرمولش ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:31:نقل قول:
قربونت برم راه کویر جونه خوشگل عسل:31::40:نقل قول:
من یادم نبود، بسکه آوا حواس آدمو پرت میکنه.. واللا:31:
چطوری؟ میخوشی حسابی؟
خواهش میکنم:27:نقل قول:
سلام علیکم:31:نقل قول:
برای من که همیشه سخت بوده:27::31:نقل قول:
بچه ها تاپیک رو با یه بحث خوب شلوغ کنین
من تازه اومدم
میخوام بپرسم چرا آقایون یه همچین تاپیکی ندارن؟
یه عطر خووب معرفی کنین که موندگاریش خووب باشه مثل channel
بابا موضوع دخترونه!!این موضوع ها که تو متفرقه هست...دیگه نیازی به تاپیک جدا واسه خانوم ها نبود که!
من پیشنهادم این هست که در مورد مشکلات دخترا بحث کنیم
به ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ??نقل قول:
این موضوع نبود ، سؤال کردم ، نیازی هم به تاپیک جداگانه نداره.نقل قول:
استاد من اينجا رو معرفي كرد بهم منم اومدم و عضو شدم
نميدونم چه جوريه محيط اينحا و چي ها بايد بگيم
نقل قول:
گلاره جان... عزیزم، خوش آمدی:11:
این جا خوصوصاً لازم نیست چیزه خاصی بگی ...
فقط کافیه هرچی دلت خواست بگی...
ممنون دل تنگم
فكر يه كم دقت كنم بفهمم چه جوريه
مرسي
خوب من يه سوالي هم داشتم
اون عكس زير اسمت چه جوريه؟
فداي تو:11:نقل قول:
ميسي عاطفه جون :27:
امان از دست اين اوا:21:
تازه به من ميگه پ خ بزن :27: كارهاي خفن يادم بده :46:
موضوع ارائه ميدهيم :31:نقل قول:
بچه هابياين درمورد موضوع كار خانوما صحبت كنيم اما نه هركاري ، يه شغلاي خاص كه معمولا" تاالان مختص اقايون بوده ولي خانوما به اون عرصه هم وارد شدن ، شوماها باهاش موافقين يا خير ، مثلا" مثل راننده اتوبوس شهري وبين شهري ، ............
به نظرتون درشان يه خانوم هست يانه ؟؟
شمادوست دارين پاتوعرصه هاي خاص اينجوري بذارين يانه
دوست خوبم توقسمت تنظيمات كاربر - انتخاب اواتار ، يه عكس انتخاب كن بذار جاي اواتارت :20:نقل قول:
خوب من يه سوالي هم داشتم
اون عكس زير اسمت چه جوريه؟
منم هر چي دلم خواست بگم ؟
سلام بچه ها...آره..با این بحث موافقم..به نظر من کمی رو این مسئله باید بیشتر دقیق شد..کارایی مثل رانندگی کامیون و ...که به نظر من تفکیکش واسه مرد و زن غلطه..البته بگم خانمایی باید سراغش برن که جربزشو داشته باشن..کارایی مثل آشپزی و بچه داری و خونه داری هم که خدارو شکر دیگه داره کم کم راه میفته..آقایون وارد گود شدن..ولی خانما نباید کاری کنن که آقایون از این کارشون پشیمون بشن..یه کمی مصالحه بد نیست.نقل قول:
ولی راجع به چیزای دیگه که تو جامعه ما بدجوری ما زنهارو ازش دور نگهداشتن,میشه اقتصاد دانی و سرمایه اندوزی رو عنوان کرد..ببینید,از قدیم میگفتن این زنه که پول شوهرشو جمع میکنه..ریخت و پاش نمیکنه..یا چه میدونم,از این حرفا دیگه..ولی اگه زنای سالمندمونو نگاه کنی,می بینی هیچ کدوم یه اندوخته یا سرمایه واسه فصل پیریشون ندارن..آخه چرا؟
به نظرتون وقتش نرسیده که شرکتهایی تاسیس کنیم که فقط با سرمایه و فکر و نظر خانوما بچرخه و فقط هم سودش به خانما برسه؟البته این سود نهایتا به خونواده هم میرسه(چون آسایش خانما تامین کننده آسایش مابقی خونواده هم هست....البته در کنار آقایون)
خوب به نظرتون چه جوریه؟
مرسي راه كوير . امتحان ميكنم
نقل قول:
به نظرتون وقتش نرسیده که شرکتهایی تاسیس کنیم که فقط با سرمایه و فکر و نظر خانوما بچرخه و فقط هم سودش به خانما برسه؟البته این سود نهایتا به خونواده هم میرسه(چون آسایش خانما تامین کننده آسایش مابقی خونواده هم هست....البته در کنار آقایون)
توتيا
اين شركتي كه فقط با سرمايه ي خانوم ها ميچرخه و با فكر و خانوم ها بچرخه ! چجور شركتيه ؟
منظورت يه شركت معموليه مثل بقيه ي شركت ها يا يه شركت خاص با يه طرح نو؟
نمي دونم :20:نقل قول:
ببینم منظور من این نیست که شرکت کاری رو انجام بده که خانومانه است...من منظورم سرمایه گذاری روی چیزاییه که حتی حضور خانوما بهترشم میکنه..مثلا صادرات و واردات مواد غذایی سالم که با اصول طبخ و زندگی ما ایرونیها جور باشه....یا صنایعی که توی خونه باعث ارتباط بهتر ما با دنیای علم و اینترنت بشه...مثل ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تا يه حدودي منظورت رو فهميدم
بقيه نظري ندارن ؟
آره جالبه . ......نقل قول:
قربونت عزیز..:40::10:نقل قول:
خب..:18:
میگفتی..:5::27:
این آوا چی چیا از تو میخواااد:31:
آواااا .. ببینمت، تهنا تهنا دنبال اطلاع عمومی چی میگردی؟:31:
:11:با سلام
چه خبر خانوما
رشته ی تاپیک از دستم در رفته یکی نیست واسم پیدا کنه ممنون میشم
سلام به همه خانومای گل
نقل قول:
نقل قول:
.... ولی راجع به چیزای دیگه که تو جامعه ما بدجوری ما زنهارو ازش دور نگهداشتن,میشه اقتصاد دانی و سرمایه اندوزی رو عنوان کرد..ببینید,از قدیم میگفتن این زنه که پول شوهرشو جمع میکنه..ریخت و پاش نمیکنه..یا چه میدونم,از این حرفا دیگه..ولی اگه زنای سالمندمونو نگاه کنی,می بینی هیچ کدوم یه اندوخته یا سرمایه واسه فصل پیریشون ندارن..آخه چرا؟
نظری نداری؟
ای بابا! شما همیشه اینجا چیکار می کنید؟!؟!؟!
همش خوبم خوبی شد که!
یه سوال بپرسم شماها که انقدر ادعا دارین؟؟
واسه چی هر چی دختر خوشگل و باحال میبینم میره با یه پسره داغون دوست میشه؟؟(البته میدونم که از زرنگی پسراست)
والا ما که خواستیم با هر دختر خوب و خوشگل آشنا بشیم میبینیم که یه دوست داغون دارن و به ما که انقد خوشتیپیم پا نمیدن و جواب رد میدن
این سوال رو خیلی از دوستام هم دارن لطفا این پست رو پاک نکنید تا به جواب برسیم
:20:نقل قول:
نقل قول:
:20:
-------------------------------
:11:
سلام به همه
دوستان تازه وارد
كارين جون:11: ، راه كوير خانم ، مژگان جونم ، آوا خانم ، كيمياي گل ، مونا خانم ، عاطفه عزيز ، سايه عزيز ، مهرارياي جيگر كه نيست و ديگه يادم نمياد:20:
ساريناي عزيزم :11: رو هم بگم خيلي توي تاپيك كنكور كارداني به كارشناسي كمكم ميكنه.
جاش اينجا خيلي خاليه.
برام دعا كنيد.
دوستتون دارم.بووووووووووووووووووو س
نقل قول:
قبلا هر دفعه يك بحث راه مي انداختيم يا همين اواخر صندلي شيشه اي رو داشتيم كه از خانمها به مدت يك هفته
سوال ميكرديم.هر دفعه يك نفر.ولي فعلا مهراريا كه رفته بقيه هم مثل خودم زياد نميان.به نظر من همينش هم خوبه .
......آخه چرا؟........
با سلام
من مدتي است عضو فروم بودم ولي اين تاپيك رو تازه ديدم . خيلي علاقمند شدم .لطفا منو هم در جمعتون بپذيريد. 20 و 30 صفحه اول تاپيك رو خوندم و موضوع شروط ضمن عقد كه بسيار خوب بود ولي اين چند صفحه آخر ولنتاين و ...... .
چه بهتر كه رو موضوع هاي جدي تر و آموزنده ترصحبت كنيم. نظر شما چيه ؟
ببين من خودم به شخصه دوست دارم راننده اتوبوس بشم ، يه سري كارهام كه احساس ميكنم مختص اقايونه ونبايد توش پاگذاشت مثل كارهايي كه بيشتر به زور بازو نياز داره ، دركل خانوما توكاراي فكري موفقن ، پس تو كسب سرمايه هم نيز موفق ، اما مشكلي هست كه اونا با مكر وحيله تجارت نسبت به مردا ا شنايشون كمتره پس احتمال شكست توشون بيشتره ، دركل شركتهايي با پول وسرمايه وفكر خانوما خوبه اما ميدوني چيه بيشتر مشكل همون سرمايه اوليه وگزينه اعتماده كه متاسفانه كمتر پيش مياد :11:نقل قول:
خواهش عزيز ، :31: پس بيا ادامه بديم :11:نقل قول:
نميشه گفت بچه ها ياد ميگيرن :31:نقل قول:
سلام موضوع به پست بالا توجه شود :11:نقل قول:
اي بابا من اين همه موضوع ارائه ميدم :31:، خوب گوش كن ديگه ، ديگه موضوع نميدما:27::27:نقل قول:
سلام عزيز ، انشاا... كه موفق ميشي :11:نقل قول:
سلام عزيز خوش اومدي ، بگوتابگيم :31:نقل قول:
خب براي دادن سوژه مناسب براي بحث اول بايد محدوده سني اعضا و كاري كه انجام ميدن مشخص بشه . آيا اينجا متاهل هم داريم ؟