سلام ! تا 1.300.000 چی پیشنهاد میدید !؟ 40 اینچ ! SAMSUNG C695 چجوره !؟
ممنون !
سلام ! تا 1.300.000 چی پیشنهاد میدید !؟ 40 اینچ ! SAMSUNG C695 چجوره !؟
ممنون !
-خوب قطعا اندازه بيشتر جذاب تر هست والبته نقايص تصاوير sd يكمقدار ناجور تر ديده ميشه توي اينچ هاينقل قول:
بالا..
-در مورد R هم ميشه گفت مدليه كه براي ايران هم هست ويكمقدار از امكانات اين پنل حذف شده
-در مقايسه با S كه براي سنگاپور هست ----T حذف شده
-در مقايسه B ف.ي.ل.ت.ر Infinite Black PRO حذف شده و Infinite Black قرار داده شده
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
-نه براي يك يوزر خونگي من فكر نميكنم اين تفاوت در يك نواختي بك لايت چيز مهمي باشهنقل قول:
-تفاوت زيادي از نظر من ندارند تنها سري هاي EX700 شفاف تر وبرايتنس بيشتري دارند
-در ضمن مباركتون باشه
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
-بسيار گزينه خوبيهنقل قول:
ميتونم بگم بهترين انتخاب ممكن هست توي اين رنج
-كنتراست عالي و بازتوليد رنگ مشكي عالي
-امكانات عالي (USB-----T ...)
-قيمت مناسب
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
-مسلما گمركي ميبندن و اينكه تا ترخيصش كنيد فكر كنم يك هزينه اي مشابه داخل در بيادنقل قول:
مگر اينكه متوسل به بانه ويا دبي و اين حرفا باشين كه دوستاني فكر ميكنم اينكار رو كردند
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
-به نظر من بهترين گزينه ها در ان رنج قيمتينقل قول:
SAMSUNG 37C695
LG 37LD660
هستند
بهترین انتخابه. واقعا کیفیت تصویرش محشره و از هر مدل LCD و LED بازار بالاتره.نقل قول:
سری R مربوط به ایران است و فاقد گیرنده دیجیتای داخلی ----t است. به نظرم تنها عیب V20 همینه. اگه منطقه شما سیستم تلویزیون دیجیتالی می تونید از دستگاه گیرنده جداگانه (Set Top Box) استفاده کنید.
نقل قول:
-بسيار گزينه خوبيه
ميتونم بگم بهترين انتخاب ممكن هست توي اين رنج
-كنتراست عالي و بازتوليد رنگ مشكي عالي
-امكانات عالي (USB-----T ...)
-قيمت مناسب
کانالای ایران و بدون آنتن میگیره دیگه !؟
نه . در سیستم دیجیتال (----T ) هم نیاز به آنتن هست.
کانالهای hd+3dاگر تلویزیون 3d نباشد را میتوان به صورت 2d تماشا کرد یا تصویر به هم ریخته میشود؟
سلام tanhayam
من 6 ماه پیش اگه یادت باشه یه 46C695 خریدم و کاملا راضیم.
الان یه tv دیگه در همون ابعاد میخوام برای جای دیگه بگیرم.
هم قیمت با 46c695 بعد از این 6 ماه چه انتخابهای جدیدی اضافه شده؟ lcd , led و یا پلاسما بودنش مهم نیست، فقط حداقل همون کیفیت و همون سایز و در حدود 1,700,000 تومان
لطفاجواب منو هم بدیننقل قول:
-نه عزيز نميشه ديد به صورت دو تصوير مجزا side by side ويا دو تصوير كه روي همديگه هستند و تار ديده ميشهنقل قول:
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
-سلام عزيز بله خاطرم هست :46:نقل قول:
-با توجه به اندازه وامكانات وقيمت مدنظرتون به نظرم همون 46c695 باز هم بهترين هست
-البته ميتوني به lg46ld660 هم نگاهي بندازي همون امكانات رو داره با قيمت مشابه
سلام بر tanhayam گل
آقا میخواستم بدونم که ال سی دی lg 660 فیلمایی رو که از اینترنت با فرمت mkv دانلود میکنم که حجم کم و کیفیت بالایی دارن رو پخش میکنه یا نه؟
ممنون دوست من
سلام
من میخام یه LCD بخرم
رفتم پرس و جو مثل اینکه کیفیت تصویر سونی خیلی بهتر است مخصوصا الان که جشنواره هست قیمت ها پایین اومده
برای همین بیشتر دوست دارم سونی بخرم
میخاستم چند مدل رو برام تو قیمتهای 800-1100 بهم معرفی کنید
البته شنیدم اینها خوبه
SAMSUNG 37C695 = 1029000
Sony 40ex500 = 1195000
LG 37LD660 = 1080000
Panasonic Plasma Viera TH-P42V20 = 1400000
و خودم از کیفیت سونی خوش اومده
ولی میخاستم بدونم تفاوت قیمت BX400 با این مدل EX500 چرا اینقدر زیاده
کیفیتشون اینقدر فرق داره ( فکر نکنم پس علتش چیه ؟)
با کدومیک از این مدلها میشه بوسیله فلش کارت با انواع فرمتها 720P و 1080P و MKV و ....
فیلم دید؟
دوستان سلام من می خوام از بانه تلویزیون سه بعدی vt20 پاناسونیک را سفارش بدم چطوری سفارش بدم اون مدلی که ----- وتیونر دیجیتال دار رو برام بیارن یا پیدا کنند--------------------------------------------------------------------------------
حتمی میدونید اکثرفروشنده ها مخصوصا توبانه نمی دونند vt20 ----- دار(باتیونر دیجیتال ) وبدون ----- (بدون تیونردیجیتال )داریم وهردومدل رو یکی می دونند
عمده ترین تفاوت EX500 و BX400 در اینه که EX500 دارای Motionflow 100hz میباشد که باعث میشه تصاویر متحرک ... واضح تر و به قولی نرم تر نشون داده بشه ...
سری EX سری بالاتری هستش و اگه خریدی حتما بین این دو EX500 رو بخر
تفاوت قیمتش حدود 300 تومن هست یعنی ارزششو داره فقط برای 100 هرتز بودنش
من فکر میکردم کیفیت تصویر یا اینکه پشتیبانی از فایلهای توسط درگاه یو اس پی فرق کنه
یعنی شما میگید ارزش 300 تومن تفاوت رو داره
راستی الان تفاوت قیمت با گارانتی و بدون گارانتی حدودا چند درصده ؟
-سلام عزيز بله كانتينر mkv رو بدون مشكل اجرا ميكنه چه رزولوشن پايين وچه 1080pنقل قول:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
c650 و lg ld650 ميتونند mkv رو اجرا كنند بدون محدوديت رزولوشن تا 1080pنقل قول:
با کدومیک از این مدلها میشه بوسیله فلش کارت با انواع فرمتها 720P و 1080P و MKV و ....
فیلم دید؟
________
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
-بستگي به يوزر وكاربر داره اگر براتون زياد اهميت نداره ميتونيد اين هزينه رو نكنيدنقل قول:
-در مورد تفاوت ها در قيمت معمولا در اينچ هاي بالاي 40 ميشه روش حساب باز كرد
-خوب حميد جان قبل خريد ازشون پسوندي كه روي جعبه خورده رو بپرس در صورتيكه ريجن مورد نظر شما بود تهيه كنيد در غير اين صورت خير (شرط كنيد باهاشون كه دقيقا همون مدل رو ميخواين)نقل قول:
دوستان سلام من می خوام از بانه تلویزیون سه بعدی vt20 پاناسونیک را سفارش بدم چطوری سفارش بدم اون مدلی که ----- وتیونر دیجیتال دار رو برام بیارن یا پیدا کنند
حتمی میدونید اکثرفروشنده ها مخصوصا توبانه نمی دونند vt20 ----- دار(باتیونر دیجیتال ) وبدون ----- (بدون تیونردیجیتال )داریم وهردومدل رو یکی می دونند
مرسی دوست گلم که جواب دادی ولی نمی دونم چی باید بهشون بگم تا اون مدلی رو به من بدن که توش --- t و --- s (----- دیجیتال داخلی ) داشته باشه اگه یکی لطف کنه راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم {منظورم اینه که دقیقا چی بگم که اون vt20 رو سفارش بدم که دارای --- t و --- s باشه مرسی }نقل قول:
لطفا از این مدل LG که گفتی یه سایت review خارجی معرفی کن، گوگل کردم یافت نشد!نقل قول:
-در مورد ----s كه مطمئن نيستم ..بيشتر مدل هاي اروپايي ومخصوصا B اين قابليت رو دارندنقل قول:
-اما در مورد ----T شما پرسيدين چه ورژن هايي توي بانه وجود داره؟ S?B?..
با سلام
اول از همه تشکر میکنم از راهنمایی هایی جناب t_tanhayam و مشاوره ایشون
ما رفتیم یه تلویزیون Sony EX700 46" خریدیم و فردا شب تحویل میگیریم. حالا میخوام بدونم برای چک کردن سلامتی اون چه چیزایی را باید کنترل کنیم.
-متاسفانه الان گوگله ندارم و...:46:نقل قول:
-شما LG LD650 رو گوگله كنيد اين مدل جهانيش هست
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
-خواهش ميكنم امين جان مباركتون باشهنقل قول:
-اولا كه خوب از سلامتي ظاهري پنل مطمئن شين (شكستگي-ضربه -خش .. )
-بعد هم مطمئن شين پيكسل سوخته ندارين (چند تك رنگ (سفيد-سياه-ابي-قرمز..)رو درست كنيد توي فلش بريزين بزنيد USB و پيكسل ها رو چك كنيد
-شماره سريال كارتن وپنل رو چك كنيد
یعنی نمیشه با گارانتی گرفت اما V20R نباشه؟؟؟یعنی s یا B پیدا نمیشه تو ایران؟چون توی فرومشون هم دیدم با حذف ----T و همین خصوصیتInfinit black خوب اساس عظمت این تلویزیون حذف میشه...بسیار زیاد تمایل داریم بگیریم اما سر این قضیه ----T خیلی دو به شک شدم...و واقعاً توی تصاویر با کیفیت سایز 50 لذت بخش تره...نقل قول:
ممنون
دوست گلم من یک روتو بانه پیدا کردم امروز برام سوال کرد گفت فعلا vt20 تو بانه نیست البته خودش فروشنداست و مغازه داره البته فروشنده سونی وسامسونگه ولی قرار شد برام سفارش بده تا در خرید بعدیشون برام بیاره من میخوام همون مدلی رو از vt20 سفارش بدم که توش ----- داخلی دارهنقل قول:
مثل چی بگم برام بگرده مثلا بگم vt 20 r یا vt20 s یا vt 20 b یا vt20 e...................... ؟
سلام !! 1 سوال دیگه !! برای اینکه به جای ال سی دی , neo pdp بخوام بخرم چقدر باید هزینه کنم؟؟ و اگه ممکنه یه چندتا مدل هم معرفی کنید !! تقریبا 42 اینچ میخوام
tanhayam
ظاهرا LG LD650 صفحش مات هستش و من همون صفحه براق C650 سامسونگ رو بیشتر می پسندم.
با صفحه براق در سطح کیفیت c650 دیگه چی هست؟ لطفا هر مدل رو هم اسم ایرانیش رو بنویس هم جهانی
ترجیح میدم خرید تکراری نکنم وگرنه اگه مدل مناسب دیگه ای پیدا نشه دوباره میرم سراغ همون c650
موندم امروز led sony ex-710 رادوباره بگیرم یاlcd sony ex-500را؟شما به جای من کدام را میگرفتید؟
من هنوز منتظرمنقل قول:
من از اون صفحه ای که اولین پستمو زدم تا این صفحه تاپیک همه نظرات رو خوندم ... از زحمات آقا ابی و سایر دوستان خیلی متشکرم ... این آخرین سوالیه که قبل خرید می کنم :
لطفا یه مقایسه بکنید بین فقط led ها و قفقط lcd ها و همینطور بین همشون
LED ها:
SAMSUNG 32C6960
LG 32LED 5600
LCD ها:
SAMSUNG 32C695
LG LCD660
SONY 32EX500
ببخشید که برای بار چندم دارم میپرسم ( من همیشه قبل از خرید های گنده خیلی وسواس به خرج میدم)
برای من کیفیت تصویر و صدا و همچنین دوام بالا مهمه ... در یک کلمه بهترین بودن از تمام جهات در رنج قیمتی 1 الی 1.100
(قابلیت هایی مثل ساپورت فرمت های مختلف از USB و ----T داخلی اگه هم داشته باشه بد نیست ولی نه به قیمت قربانی کردن کیفیت تصویر و دوام بالا)
حالا به نظر شما کدومشون؟
سلام دوستان
قصد خرید led در اندازه 37 یا 42 رو دارم با بودجه کمتر از 1.5
و میخوام حتما
1- فول اچ دی
2- تیونر دیجیتال داخلی
3- بلوتوث
داشته باشه و نظرتون رو در مورد 42LED5600 LG هم بیان کنید
با تشکر فراوان :40:
-به هر صورت وجود اين امكانات بر روي خود پنل كار رو لذت بخش تر ميكنهنقل قول:
-نه متاسفانه مدل هاي با گارانتي تا امروز وجايي كه من اطلاع دارم همه R هستند و S , احيانا B رو بايد در بانه جستجو كنيد
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
-تنها گزينه شما PANASONIC 42V20 هست با قيمتي نزديك 1730نقل قول:
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
-همينطوره داشتن ULTRA CLEAR PANEL كنتراست وبلك لول رو افزايش ميدهنقل قول:
-به نظر من سراغ گزينه ديگه اي نرو C650 در اين رنج قيمت بي نظير هست
سلام میخاستم نظرتون رو در مورد led 5400 بدونم به نظرتون چطور تی وی هستش از نظر کیفیت تصویر و امکانات؟؟چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟؟
با تشکر
-دقيقا بر اساس ليست واولويتي كه خودتون گذاشتين خريد كنيدنقل قول:
(----T . USB ... )
-با اين حال اگر به LED زياد تمايل ندارين همون هزينه رو براي اينچ بالاتر LCD بزارين كه لذت بخش هست :46:
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
-فكر ميكنم بهترين حالت خريد B هست چون براي بريتانياست و معمولا بيشترين امكانات موجود هست روي پنلنقل قول:
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
-خوب بزرگوار شما كه تهيه كرين ميتونيد تصويرش رو مقايسه كنيدنقل قول:
-به هر صورت نسبت به پنل شما برايتنس پايين تري داره eX500
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
-گزينه خوبيه توي اين رنج قيمت و امكاناتي رو كه شما مدنظرتون هست رو دارهنقل قول:
-تنها اينكه از نزديك هم خودتون پنل رو بررسي كنيد
-والا رويو گير اوردن براي بسياري از مدل ها كار سختيهنقل قول:
-بهترين كار نگاه ونظر خود خريدار هست
-با توجه به اينكه من هم بسياري از مدل ها رو از نزديك خوب بررسي نكردم نميتونم نظر خوب و با رويو مستند بدم خدمتتون
-براي مدل بالاتري مثل LE 5900 رويوي خوبي وجود داره كه كامل ميتونيد بخونيد :
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-42le5900-37le5900-32le5900-20101219960.htm[/HTML]
-چيزي كه من ميبينم زياد مورد خوبي نيست چه در مورد UNIFORMITY صفحه وبك لايت و... كه خوب در اين رنج قيمت طبيعي هست به le8500 نميرسه
ابی جان من متاسفانه بنا به مسائلی امکان خرید تلویزیون بالای 32 اینچ رو ندارمنقل قول:
اصرار زیاد هم برای خرید LED ندارم ... برای من کیفیت تصویر و دوام بالا مهمه و در کنارش امکانات اضافی مثل ----T ، USB و ...
حالا با این اوصاف شما کدوم رو پیشنهاد میدی؟
-كه اينطورنقل قول:
-با توجه به اينكه c650 رو من 32 رو نديدم توي بازار
-بهترين گزينه همون 32c6900 هست (از نظر من )
-كيفيت ساخت بدنه در c6xx خيلي عاليه مخصوصا در ledها كه از نزديك دارم ميبينم
یک تلویزیون 40 اینچ بدون گارانتی میخواهم بخرم، اولویتهایم بصورت زیر است(موارد 4 به بعد را در صورتی که بر روی قیمت تاثیر زیادی نداشته باشند، میخواهم):
1-قیمت مناسب
2-مصرف کم
3-کیفیت قابل قبول
4- USB با قابلیت پخش 3gp و flv
5- تیونر ----T
6- پورت LAN
7- قابلیت DLNA
8- تیونر ----S2
9- قابلیت PVR
لطفا قیمت تقریبی بدون گارانتی مدلهایی را که معرفی میکنید و مصرف تقریبیشان در حالت استاندارد را نیز بنویسید.
ممنون
-دو مورد اخر رو حدف كنيدنقل قول:
-samsung c650
-lg ld650
-قيمت بارانتي نزديك 1200 هست
-مصرف برق هم نزديك 200 وات
هنوز تلویزیونی که این همه امکانات داشته باشه ساخته نشده. فکر کنم باید سفارش بدی برات بسازن.:31:نقل قول:
دوستان ایا خبری از مذل G20 برا ایران نیست. اگه هست از نظر قیمت تا چه حد با V20 تفاوت داره. متشکر
خیر . برای ایران عرضه نخواهد شد.نقل قول: