4039 عزیز اگه امکانش هست یکمم درباره ی کارتهای غیر s توضیح بده.
Printable View
4039 عزیز اگه امکانش هست یکمم درباره ی کارتهای غیر s توضیح بده.
آقا خیلی ممنون حال دادی.امروز رفتم گرفتم!نقل قول:
مرسی متوجه شدمنقل قول:
اما این طور که شما میگی فک کنم scooping همون درییبل کشویی خودمون باشه :20:
این حرکته One - footed Roulette هم , با این توضیحی که دادی و از روی اسمش فک کنم همون حرکت tevez و مسعود شجاعی خودمون باشه که توی 09 بود و تقریبا یه نوعه متفاوت از رولت زیدانی هستش . فکر کنم دوستانی که توی 09 دریبل زیاد میزدن متوجه شدن .
این Quick Scissors Dribble رو اره دیدم مسی یه بار زد . پای راستش رو از روی توپ رد کرد و سریع با پای چپش به توپ ضربه و در حالی که مسیرش به صورت مایل به چپ بود 90 درجه به راست تغیر جهت داد در کل حرکت قشنگی بود . تقریبا تو مایه های حرکت هانری وقتی که باهاش تغییر جهت میدی . :46:
اگه تونستی یه اموزش دریبل و حرکات فریب دهنده بزار . مرسی
دوستان اگه کسی اون توپ آدیداسی که تو جام کنفدراسیون ها رو داره یا توپ امسال چنپیونز لیگو داره بزاره احتمالا بره 2009 اینا ساخته شده اگه کسی داره آپلود کنه بزاره
ممنون
عشقه من همین حرکت tevez تو 09 بود.خداوکیلی آخرت دریبل بود.نقل قول:
این حرکته One - footed Roulette هم , با این توضیحی که دادی و از روی اسمش فک کنم همون حرکت tevez و مسعود شجاعی خودمون باشه که توی 09 بود و تقریبا یه نوعه متفاوت از رولت زیدانی هستش . فکر کنم دوستانی که توی 09 دریبل زیاد میزدن متوجه شدن .
-------------------------------
راستی نگفتن امسال چه بازیکنان کلاسیکی برای آزاد کردن هست و اینکه اسماشون درست شده یا مثل 09 خرابه؟
سلام رفقا:
این بازی رو میشه دو نفره با دو تا کیبورد انجام داد؟
نه نمی شه چون تویه تنظیمات بازی فقط یه دونه کیبورد تعریف شده . :13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک خطا دو نفر رو زدم !
کدومشون شما هستید ؟نقل قول:
100% بازیکن سیاه پوست(فکر کنم یایا توره باشه)ایشون بودن چون توپ داره از سمت اون به اینور میاد واز روی استیل هر دو بازیکن سمت چپ میشه فهمید.نقل قول:
کدومشون شما هستید ؟
البته این اتفاقات زیاد میوفته چون بعضی مواقع خوده سیستم تکل میره!!
این ورژن از بازی هم نمیشه مثل 2009 با lan بازی کرد و دی وی دی اورجینال میخواد ؟
یک نکته جالب البته برای اونایی که همش از response time یا همون زمان پاسخ دهی شکایت دارن .
اگه رزولوشن بازیو روی 1280*720 قرار بدین مساله زمان پاسخ دهی میشه مثل نسخه 2009 .. کیفیت تصویر هم بالاتر میره .
پس نمیشه این مشکل تاخیر زمان رو از سیاست های اختیاری کونامی دونست. در واقع شاید یک باگ باشه که در رزولویشن های بالا به وجود میاد.نقل قول:
بچه ها اینجوری خیلی روونه ولی سرعت بازی مثل 09 میشه و راحت میشه بازی کرد.
راستی اینا نمیخوان هند رو وارد بازی کنن.چون بیشتر مواقع توپ به دست بازیکنان میخوره!!
این ادیت بازی رو نمیخان سروسامون بدن؟؟! دوتا مچبندو یه tape!!!! خالکوبی رو چرا به بازیی اضافه نمیکنن از موی دست که سختتر نیست گذاشتنش.خودمونیم ادیت فیفا یکم بهتره خالکوبی هم داره
هند که تو 2009 بود!!!!!!!!!! تو دمو2010 رو نمیدونم هست یا نیست.نقل قول:
خب گوگل جان سر شبی خونه مهمون اومد نتونستم دستور العمل بازیو ببینم در هر صورت شرمنده که دیر جواب دادم .نقل قول:
اما در مورد دریبلها و مهارتها و فریبها تقریبا خیلیهاشو فهمیدم چطوری هستن اما دقیقا نمیدونم چطوری حرکاتو توضیح بدم اگه عجله نداری من فردا صبح با گذاشتن عکس توضیحات لازم رو بدم .
اگه خیلی عجله داری همین امشب عکس ها و توضیحاتو بزارم .
آقا يکی اين penalty زدن هارو توضيح ميده؟
سلام دوستان من هنگام اجرای برنامه اضافه کردن زمان به این مشکل بر می خورم.
میشه راهنماییم کنید؟؟؟
نقل قول:بچه ها با وجود اینکه در رزولوشن 720 آهنگ سرعتیه بازی و همینطور response time و زمان پاسخ دهی دقیقا شده خود 2009 اما من احساس میکنم بازی سخت تر از نسخه پارساله نظر شما هم همینه ؟ انگار دفاع خیلی محکم تر شده و خیلی کم فرصت شوت زنی رو به حریف میدن . شما هم این مساله سختیو تایید میکنید .نقل قول:
در ضمن وقتی رزولوشنو به 720 کاهش دادین بازیو بصورت پنجره ای باز کنید سرعت و واکنشها دقیقا میشه خود 2009 .
خدایی این گیمرای خارجی هم نعمتی هستن این مساله رو اینا عنوان کردن و من خودم متوجه نشدم صبح هم اشاره کردم گفتن توی تلویزیون بازی مثل 2009 میشه .
چرا دیگه خبری از لیسانسها نیست؟؟؟ یعنی دیگه تیمی لیسانس نشد؟؟؟
نه قربونت عجله ای نیست هر وقت که عشقت کشید بزار :46::11:نقل قول:
خوب من پنالتی رو خب یاد گرفتم .:5:نقل قول:
برای زدن پنالتی اول باید شوت رو بزنی و بعد جهت رو به میزان دلخواه نگه داری.
در ضمن شوت رو هم زیاد نباید بچسبی .
من خودم جهت رو 1 ثانیه نگه میدارم
برای گرفتن پنالتی هم باید جهت پرش رو بچسبی و دکمه مربع یا همون شوت رو بزنی. :46:
نقل قول:وقتی داری برنامه رو باز ميکنی، کليک راست کن روش ، بزنrun az administrator .بعد I Allow رو بزن، باز امتحان کن، فکر کنم درست شه، احتمالاً ويندوز vista 64 bit داری.
عزیز پس چرا برای من تو 09 نمیگرفت!!!نقل قول:
هند که تو 2009 بود!!!!!!!!!! تو دمو2010 رو نمیدونم هست یا نیست.
سلام میکنم به همه دوستای خوبم .
راستش من تقریبا 90%تاپیکهارو خوندم ولی هیچوقت تو بحث ها شرکت نکردم و زیاد هم pes بازی کردم و میکنم(از3تا 2009)حالا اگه خدا بخواد میخام تو بحثها شرکت کنم.
برا شروع دوتا سوال داشتم:(از کسایی که دمو رو بازی کردن)
1-عکس العمل تیمها(cpu) به شرایط بازی چطوره مثلا وقتی یک تیم از حریف عقبه ترکیبشون رو تهاجمی میکنن؟
2-توانایی جسمی بازیکنا تا اخر بازی ثابته یا نه؟
با تشکر
من سه چهار بار دیدم تو بازی که هند شد و بازیکن من دسته خودشو نشون میداد و به اصطلاح به داور میخاست بگه که هند بازیکنه تیم مقابل شده و داورم هندو اعلام میکرد. یه بارم چند روزه پیش خودم مرتکب خطای هند شدم.!!نقل قول:
یک نکته دیگه رو هم بگم توی pc تنظیمات باید روی 1280*720 قرار بگیره . در این حالت هم بالاترین کیفیت تصویری رو دارید هم response time میشه مثل نسخه 2009 .
توی این چند روزه چقدر ناجوانمردانه این کونامی بیچاره رو مورد اتهام قرار دادیم که زمان پاسخ دهی رو چرا اینجوری کرده در صورتیکه ایراد از خودمون بوده که بلد نبودیم تصویر رو تنظیم کنیم جالبه توی سایت WENB درباره این مشکل یک تاپیک اختصاصی باز شده بود وتوی این چند روزه 23 صفحه در مورد این به اصطلاح ایراد بحث و گفتگو شد .
من از این تعجب میکنم که چرا کونامی توی این چند روزه نیومد بگه برای رفع این ایراد باید تنظیمات رزولوشن ستینگو عوض کنید .
در هرصورت به تمام کسانیکه این مساله خیلی اذیتشون میکرد تبریک میگم اما من خیلی خوشحال نشدم چون بازی یک کم از سختیش کم شده . اما باز هم از 2009 سخت تره چون بازیکنان حریف روی بازیکن صاحب توپ حسابی پرسینگ میکنن و فرصت بازی سازیو از آدم میگیرن .
خب اینکه بده ! شاید یک نفر بخواد روی 1024 در 768 بازی کنه. نباید آزادی گیمر ازش گرفته بشه :41:نقل قول:
یک خبر خوشحال کننده دیگه
6 مورد از مشکلات بازی حل شد
با تغییر رزولوشن بازی به حالت 1280*720 6 مورد از مشکلات بازی حل شد :
علاوه بر حل شدن مساله تاخیر در واکنش بازیکنها مساله جداشدن توپ از پای بازیکنان هم حل شده .
علاوه بر این این کنترل نسبتا کاملی روی توپ بدست اومده و میشه مثل نسخه 2009 توپو کنار خط طولی یا عرضی زمین کاملا کنترل کرد .
آرمین جان کجایی این خبر خوبو ببینی یادمه این دو تا مساله خیلی اذیتت میکرد .
در ضمن یک عیب دیگه برطرف شد و اون برطرف شدن مشکل فریم ریت بازیه این مشکل در بعضی از مواقع بروز میکرد .
و مورد دیگه رد و بدل شدن غیر طبیعی توپ و مالکیت توپ بین بازیکنان دو تیم بود این اتفاق زمانی رخ میداد که بازیکنان خیلی نزدیک به هم بودند .
حالا مصطفی جان شمام زیاد سخت نگیر احتمال ال سی دی شما هم مثل مال من واید نیست و تصاویر یک کم کشیده شده مهم نیست بیخیال .نقل قول:
اصلا نمیشه و بیخیال این مورد شد.(من که روی 1024 در 768 بازی میکنم.)نقل قول:
حالا مصطفی جان شمام زیاد سخت نگیر احتمال ال سی دی شما هم مثل مال من واید نیست و تصاویر یک کم کشیده شده مهم نیست بیخیال .
---------------------------
بعدش مهمترین موضوع به نظر من فعلا داوری افتضاح و بعد دروازبانی افتضاح ایناست.نه response time
برای من معمولیه که وقتی این رزولویشن رو میزارم, از گوشه های تصویر کم میشه و سیاه میشه و فریم ریت هم میاد پایین :41:نقل قول:
واقعا به نظرم با اينresolution بازی کاملاً فرق کرده، بازی روون شده،سرعتش هم بيشتر شده، اما نسبت به pes9 سخت تره،در کل به نظرم به واقعيت خيلی نزديکتر شده.
پس چرا در گزینه های setting pes من 1280*720 نداره؟؟؟
فقط 1280*960و1280*1024 را داره!!!
نقل قول:کارت گرافيکت چيه؟احتمالاً گرافيکت اين resolution رو support نميکنه.
مانیتور من سوپر فلترون سامسونگه به خاطر اینکه توی lcd تصویر کشیده میشه تا حالا lcd نخریدم
گرافیکمم geforce gts 250 ولی همچین رزولیشنی نمی بینم ؟
من 2009 رو روی 1050*1680 اجرا می کردم
کسی این بازی رو روی 1920 * 1200 امتحان کرده؟
نقل قول:خب شما گزینه 4:3 رو هم انتخاب کنید کشیدگی تصویر درست میشه . بعضیا لازمه که گزینه vsync رو هم غیر فعال کنن .نقل قول:
شما که گزینه 720*1280 رو داری گزینه نهم . درضمن گزینه 16:9 رو انتخاب کن .نقل قول:
کمک دوستان
900 مگ دانلود کردم این ارور چی میگه دیوونم کرد درایو ویندوزمم 8 گیگ خالی داره. تو درایوای دیگه ام همین پیغامو میده.
توروخدا بگین چی کار کنم.کد:http://img2.-------------/files/kwo0mj2fbi1l5exiorri.jpg
خواهشا یک لینک معتبر از این دمو با قابلیت resume بزارید
نقل قول:نه اتفاقا پویولم من ! آنری داشت میرفت که زدمش !نقل قول: