من واسه کار گرافیکی نمیخوام
بیشتر پردازنده قوی برام مهمه وسبک بودن
من واسه کار گرافیکی نمیخوام
بیشتر پردازنده قوی برام مهمه وسبک بودن
ساب ووفر روش بود؟؟؟؟؟
با گارانتی گرفتی؟؟؟
بک لایتم داره؟؟؟؟[
QUOTE=hossein pc 2011;7655729]n56vz بدون blue ray
قیمت:3880[/QUOTE]
خب شما اگه قیمت زیاد برات مهم نباشه میتونی zene book بگیری.نقل قول:
من زیاد با سری k کار نکرم ولی به نظرم سری خوبیه .شما تویdigikala مدل k45vd-d رو سرچ کنید بعد نظرات کاربرا رو بخونید که از این دستگاه راضی اند.:n05:
[/QUOTE]نقل قول:
با گارانتی سازگار و بدون بک لایت و با ساب ووفر و کیف وموس اورجینال asus گرفتم.:n05:
zenbook ها قیمتشون دیگه خیلی بالاست و اینکه نمیخوام از 14 اینچ کوچیکتر باشهنقل قول:
بله دیدم مرسی
سلام
من یک لپ تاب ایسوس k46c با کانفینگ زیر خریدم:
i5-3317u
Gegorce GT 635M- 2 G
H: 750 G
RAM: 2+ 4
14 " W: 2KG
کسی این مدل رو داره؟ میخوام بدونم مشکل خاصی در موردش وجود نداره؟
درود دوستان کسی تجربه کار با k56 رو نداره؟مردم اینقد تو اینترنت سرچ کردم و هیچ نقدی در موردش پیدا نکردم.ظاهرا سرعت پردازندش پایینه.خیلیا میگن پردازندهای 3317خنگن خیلیا هم میگن سرعت پردازنده ربطی به کلاک و این چیزا نداره و به معماری بستگی داره... من گیج شدم .کارم هم بازکردن همزمان چندتا برنامه و مالتی مدیا و بازی و برنامه هایی مث اف ال استدیو و... است.آیا این پردازنده کم نمیاره تو این کارا؟لطفا کمکم کنین چون همین روزا قصد خرید دارم .این دومین لپ تاپیه که میخوام بخرم و نمیخوام از خریدش پشیمون شم.
کسی نی جواب بده؟ من تجربم تو لپ تاپ خوبه و چون با لپ تاپ هایی که از این نوع پردازنده استفاده میکنن کار نکردم ازتون کمک خواستم.بعدشم واسه خرید عجله دارم .
من یکی از دوستام سری k سفید داره وازشم راضیه ولی اگه کار سنگین و مثلا بازی میخوای باید سری n بگیری.:n05:نقل قول:
بودجم واسه خرید n کمه و مدام هم از لپ تاپ کار سنگین نمیکشم.فقط میخوام بدونم آیا پردازنده کم مصرف کا56 جوابگوی گرافیک قدرتمندش هست؟ممنون
بودجم واسه خرید n کمه و مدام هم از لپ تاپ کار سنگین نمیکشم.فقط میخوام بدونم آیا پردازنده کم مصرف کا56 جوابگوی گرافیک قدرتمندش هست؟ممنون:)
سری k56 و k46 بیشتر اولترابوک حساب میشن تا لپ تاپ اگه کار سنگینی میکنی پیشنهاد نمیکنم اما چون دو ماهی هست اومده بازار هنوز نمیشه روشون حساب باز کرد علاوه بر این که گارانتی درست و حسابی هم ندارن.
باتوجه به انتظارم از لپ تاپ و کارهایی که انجام میدم و به عشق اولترابوک بودنش اینو انتخاب میکنم. کارام اونقدرام سنگین نی.فقط گارانتیش...
اصلاح:مشکل برطرف شد
سلام
بچه ها تورو خدا کمک ککنید بهم
asus k56c با کانفیگ
Intel 3317U Core i5 1.7GHz UpTo 2.6 GHz - Cache 3 MB - BUS 1600 MHzحافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 740M DDR3 VRAM 2048 MB UpTo 4096 MB
هرچی در موردش میدونید بهم بگید
معایبش چیه؟ اصن عیب داره
؟؟؟
با سپاس
عزیزان من بین ایسوس k56 و لنوو z500 موندم کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــک:n14::n14::19:نقل قول:
اگر k56cb i7 میگیری کاملا می ارزه به غیر از اون z500 جدید بگیر با کانفیگ i5 و GT740 و با ویندوز orgنقل قول:
نظر اخرم رو ایسوسه
مرسی جواب دادی....ولینقل قول:
1- z500
GT740 نداره!
2-شنیدم ایسوس خرابیاش زیاد شده میترسم ولی دوسش دارم
3-زد 500 هم باطریش دودلم کرده! :n03:
این شایعات طرفدارای ایسوس رو به حداقل رسونده .کدوم خرابی؟همش حرفه.ایسوس k56cb بخر خیلی از لنوو بهتره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خان لطفا کلی در مورد یه برند حرف نزنید. کی گفته ایسوس از لنوو بهتره ؟ و کی گفته لنوو از ایسوس بهتره ؟
هر مدل و هر سری خوبی ها و بدی های خاص خودش رو داره.
سری k هم خالی از عیب نیست.
ساخت لپ تاپی مثل تینگ پد هم کاره هر کسی نیست
هرکی نظری داره و چون این تاپیک مخصوص ایسوسه من اینجا فقط در مورد ایسوس حرف میزنم .فک نمیکنم خلاف قانون باشه و مث خیلیا نمیرم تو تاپیک اچ پی و دل از ایسوس بحث کنم. .!اونقدی که بقیه درباره برندهایی مثل اچ پی و لنوو حرف میزنن من درباره ایسوس حرف نزدم.اون سری k قدیم بود که مشکل داشتن .من حدود 100تا k سری جدید دست دوست و آشنا دیدم و هیچ مشکلی ندیدم ...:-)
3aman1جان خیالم راحت باشه دیگه؟؟ کا56 خوبه؟نقل قول:
2- بین k56 & N56 کذومو پیشنهاد میکنی؟
بستگی به نیاز شما داره!n56 بهتره اما شما بفرمایید چه انتظاری از لپ تاپ دارید؟
خوب همه چی!
بازی.کار محاسباتی.فیلم...... در کل 1 چیزی میخام که دردسر کمتر در عین حال نیازم رف بشه...بین مدلها به زد500....کا56 و ان 56 رسیدم حالا بین اینا موندم
زد500 باطری بنظر خوب نداره
ایسوز هم میگن تازگبا خرابی زیاد داره!!!!!!!!!!1
نمیشه گفت خرابی زیاد داره.خرابی تو همه وسایل الکترونیکی هست.من بین n46vm و k46cb با اینکه فقط گرافیک n46vm ضعیفتره k46 رو انتخاب میکنم.بخاطر اولترابوک بودنش!اما شما یه چیز قوی میخواین n56vz بهتره
سلام دوستان
من مدل لپتاپم k53sv هستش . ویندوز اورجینال 7 داشت که من ازش بک آپ گرفتم همون اول . الان احساس میکنم سرعتش خیلی افت کرده میخواستم ببینم اگه بک اپ ویندوز رو دوباره نصب کنم درست میشه؟واینکه بک اپ رو چطور نصب کنم؟
سلام.خسته نباشید.من هر چی گشتم تو تاپیک ها واسه مدل x550ccچیزی پیدا نکردم.
میخواستم ببینم کسی این مدل رو داشته و آیا راضی کننده هست یا خیر؟مشکلاتش رو هم سعی کنید بگین!خیلی واسم مهمه!
با این کانفیگ:
CPU:CORE I5 RAM:8GB HARD:750GB VGA:2GB 720M UP TO 4GB
متشکرم از همتون.فقط اگه میشه کامل توضیح بدین در موردش.مرسی!
من دیروز یک s550c vivo تاچ گرفتم لپ تا÷ جالبی است فقط هرکارکردم بک لایت کیبورد آن فعال نشد که نشد علامت بک لایت روی دگمه اس÷یس دارد ولی ...
کسی راه حلی سراغ ندارد ضمنا ویندوز 8 اورجینال روی دستگاه با تمامی درایورها نصب بوده است.
سلام. فرق n46 با n56 چیه؟
دوسنان n46vz تموم شده هرجا میگم و سر میزنم ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
n46 مدل 14 اینچه و n56 مدل 15 اینچ/نقل قول:
موفق باشید
گارانتی شرکتی هست. بخر خراب نمیشه.!!!! جدی می گم.البته گارانتی شرکتی ها هم بدک نیستن.نقل قول:
موفق باشید
راستش به صورت حرفه ای با ویندوز 8 کار نکردم اما ایسوس و سایر برند ها نرم افزاری مثله درایور رو همراه باسی دی لپ تاپ ( یا برای دانلود در وبسایت اصلی ) قرار میدن که با اون میشه کلید های مربوط به fn رو استفاده کرد و راه انداخت.نقل قول:
موفق باشید
شما ویندوز رو ترمیم کن ( با سی دی ویندوز ) آنتی ویروس رو آپدیت و فول اسکن بکن. هارد رو دی فراگمنت کن. اگر مشکلت حل نشد با نرم افزار هی مناسب ریجستری رو هم دستکاری کن.نقل قول:
کلی کار هست که باید انجام بدی و اگه مشکل حل نشد ویندوز رو عوض کنی. تو سایت مایکروسافت هم برای حل یه مشکل عوض کردن ویندوز رو گزینه آخر قرار داده.
موفق باشید
یعنی هیچ تفاوتی توی کیفیت ساختشون نیس؟نقل قول:
البته فرق های دیگه هم مثله مدل کارت گرافیک و بک لایت و رزولیشن و ... هم دارن اما مختلطه ! مثلا مدل داره با پردازنده i7 و گرافیک 650 ولی یکی دیگه هست با پردازنده i7 و گرافیک 630 و ...
مهم ترین فرقشون همینه. تو کیفیت هم فرقی ندارن ! ( از رو چه فرمولی به این نتیجه رسیدی ؟ )
موفق باشید
سلام دوستان میخوام k46 cb بگیرم اما فروشنده میگه جون نازک هست سریع داغ میشه هاردش میسوزه اگه کسی داره بگه نسبت به سری n داغ تره؟ خواهش میکنم سریع جواب بدبد میخوام فردا بگیرم؟
نازک بودن ربطی به داغ شدن نداره اگه سیستم کولینک خوب باشه قطعا مشکل داغ کردن هم نداریم ضمنا پردازنده این اولترابوک از نوع کم مصرفه .
دوست عزیز شما داری این مدلو؟ خداییش اگه هر ایرادی داره بم بگو ممنوننقل قول:
ندارم!والا باهاش کار نکردم اما بستگی به نوع کاربری شما داره .این مدل جزو اولترابوک هاست و پردازنده کم مصرفی داره بخاطر همین اگه کارهای سنگین و گرافیکی انجام میدین پیشنهاد نمیشه یا حداقل میخوای بخری با پردازنده ci7 بخر که فرکانس بهتری داره !
سلامنقل قول:
این مدلی که توی دیجیکالا هست پردازنده ـش خیلی هم کم مصرف نیستا! 3610QM !
گرافیکش هم خیلی خوبه! 740 !
فقط عمر باتری و گرمای لپتاپ معلوم نیست چقدره!:n13:
خب این مدل تازه وارد شده کانفیگ های قدیمی تر همه از پردازنده کم مصرف بهره میبردند!
سلام دوستان
لپتاپ k53tk قایلیت express gate رو داره؟چجوری باید فعالش کرد؟
اگه میشه لیست لپتاپ هایی که این قابلیت رو داره معرفی کنید.
ممنون