سلامنقل قول:
درسته میتونه از عدم سازگاری قطعات باشه.
میتونه از سنگین بودن این ویندوز برای سیستم شما باشه/.
Printable View
سلامنقل قول:
درسته میتونه از عدم سازگاری قطعات باشه.
میتونه از سنگین بودن این ویندوز برای سیستم شما باشه/.
سلامنقل قول:
اگر خود ویندوز میخواد آپدیت بشه حتما ن ویندوز شما قدیمیه.
برنامه ها هم که برای اجرا شدن توی 7 باید جدید باشن که نیاز به آپدیت دارن.
من کروم 4.0.221 داشتم چند روز پیش رفتم نسخه 4.0.288 رو دانلودش کرد هر چی میزدم چیزی نمیومد... ولی برنامه رو باز کردم ودر صفحه َAbout دیدم نسخه جدیدش رو نصب کرده.:18:... فکر کنم خودش اتوماتیک نصب میکنه نسخه جدید رو...نقل قول:
اگه بازم مشکلی بود برید توی تاپیک زیر مطرح کنید... به ویندوز7 مربوط نمیشه...
تاپيك جامع بررسي مرورگر کروم Chrome - مرورگر گوگل
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=257367
نه... شما میتونید با مدیاپلیر ویندوز یا مرورگر این فایل ها رو ببینید .... میتونید از برنامه ACDSee هم استفاده کنید...نقل قول:
نقل قول:کرک هایی که در صفحه 334 همین تاپیک هست رو امتحان کنید...تا الان که خوب جواب داده...نقل قول:
سلام
من با ویندوز سون کار میکنم و هرز چند گاهی (تقریبا هفته ای یک یا دوبار) در حین کار با کامپیوتر چه کار سنگین و چه غیر سنگین با ارور صفحه آبی با این مشخصات روبرو میشم :
مشکل از کدوم قطعه میتونه باشه؟(قطعات کامپیوترم بالاست و تازه خریدم .کد:Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional information about the problem:
BCCode: 3b
BCP1: 00000000C0000005
BCP2: FFFFF960001566FC
BCP3: FFFFF88006FA3150
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\011210-18236-01.dmp
C:\Users\M@hdi\AppData\Local\Temp\WER-33150-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
سلام یه سوال داشتم در مورد ویندوز 7 و درایوراش
من می خواستم ویندوز هفت نصب کنم ولی مطمئن نیستم که رو سیستم من کار کنه
اینم سیستم من :
سی پی یو : AMD Athlon (tm) 64 Processor 3500+ 2.21 GHz
رم : 2Gb Kingston
VGA :NVIDIA GeForce 7100 GS
مادر بورد : GIGABYTE GA-M61VME-S2
اگه رو سیستم من کار می کنه باید برا کدوم یک از قطعات درایور جدید نصب کنم راستی برا درایور کارت صدا چی کار کنم ؟
ممنون
نقل قول:می تونم بهتون سریال اصلی بدم واسه Activate. لینکش تو تبلیغات بین پست های فروم میتونید پیدا کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام...
من یه مدت یه مشکلی تو ویندوز7 پیداکردم و اونهم اینه که هر دفعه که وارد ویندوز میشم رزولوشن خودبه خود روی پایین ترین حالت تنظیم میشه....چجوری حلش کنم؟
نقل قول:
سلام
فکر نکنم مشکل پیش بیاد
درایور هیچی !
خودش همرو سریع میشناسه
جالبه چند بار روی لپ تاپ خودش سریع 5 6 تا اکانت وایرلس شناخت
اونوقت هر دفعه هم از شانس ما یکیشم نیاز به کد نداشت
چه حالی :31:
من وقتی sql server2000 نصب میکنم و میخام table بسازم بهم error میده. از هر کی که ویستا و سون هم داره و میخاد با sql server2000 جدول بسازه پرسیدم گفتن این مشکل رو دارن
یک همچین مشکلی رو یکی از دوستان داشت، با آپدیت بایوس مشکلش حل شد.نقل قول:
شما ببین ورژن بایوس مادربوردت چنده و آیا اون ورژن سی پی یویی رو که رو سیستم داری ساپورت میکنه یا نه؟
یه سوال از دوستان
کسی ورژن 7600 رو آپدیت کرده؟ میخوام ببینم مشکلی با اینکه حالت اکتیوش غیر فعال بشه هست یا نه؟ من برنامه ی لودر دارم که خودش یه سریال رو ست میکنه رو ویندوز!
یه سوال دیگه. کسی هست که از قسمت BACKUP & RECOVERY از سیستم بک آپ گرفته باشه؟
من میذارم میگه 3 تا دی وی دی میشه میگم باشه ولی یکی رو که میزنه میگه جا نیست. بعدی رو که میذاری باز میره از اول!!
همون که خودش اول یه فرمت میکنه دی وی دی رو!!!!
:13:
سلام. این ویندوز فتو ویویر مال من عکس های Gif رو که متحرک هستند نشون نمی ده. یعنی اولین عکس رو نشون می ده ولی قسمت های متحرک بعدی رو نشون نمی ده و بی حرکت هست. چه کنم؟
با سلام
وقتی فولدر ها را باز میکنی یک نوار سبز رنگ توی قسمت آدرس شروع به پر شدن میکنه من میخواهم این را حذف کنم از کجا باید این کار را انجام بدن
با تشکر
من آپدیت کرده ام .البته به صورت دستی و هیچ مشکلی هم نداشتم .نقل قول:
من مطمئن نیستم ولی روش زیر رو یه امتحانی بکن...نقل قول:
من خودم VB6 رو با همین روش دارم براحتی اجراش میکنم رو 7
***نقل قول:
روی فایل اجرایی برنامه (.exe) راست کلیک کنید و گزینه Troubleshoot compatibility رو بزنید... بعد روی گزینه Troubleshoot program کلیک کنید بعد گزینه اول وسوم را فعال کنید (گزینه سوم: همیشه برنامه را به حالت Administrator اجرا میکند) در صفحه بعد Windows XP (Service Pack2) را انتخاب کنید وروی Next کلیک کنید...
در این صفحه روی Start the program... کلیک کنید تا برنامه اجرا بشه ...
اگه دیگه ارور نداد باید روی Next کلیک کنید و در صفحه بعد روی Yes, Save these settings for this program کلیک کنید تا این تنظیمات برای همیشه روی برنامه ذخیره بشه...
منم آپدیت کردم... از کرک صفحه 334 همین تاپیک استفاده کردم...نقل قول:
برای همه همینطوری هست...نقل قول:
سه کار میتونی بکنی:
1) میتونی عکس رو با مرورگر باز کنی
2) میتونی عکس رو با مدیاپلیر باز کنی
3)میتونی از برنامه های جانبی استفاده کنی (مثل ACDSee)...برنامه های کم حجم تری هم پیدا میشه ..باید بگردی...
دوستان من برای اولین بار یه XP کنار 7 نصب کردم اون کرکی که چند دفعه ازش استفاده کرده بودم رو هم اجرا کردم این کرکه میومد موقع بالا اومدن ویندوز یه Windows 7 Loader EX زیر Windows 7 ایجاد میکرد دفعه اولی که میرفتم توی لودر ویندوز کرک میشد و دفعه بعد که سیستم ریست میشد توی بوت نبودش ولی الان نمیدونم چرا نمیره؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
شما به روش Boot Loader ویندوز 7 رو کرک کردین...باید به روش OEM کرک کنید تا در صفحه بوت ویندوز مشکلی پیش نیاد....
صفحه 334 همین تاپیک رو ببین...
نمیشه که.نقل قول:
اون برای لود شدن فولدر هست.
سلامنقل قول:
درسته از برنامه های دیگه استفاده کنیئ.
از IE استفاده کنید.
ویندوز مشکلی نداره.
موفق باشید
مشکل من اینه که برنامه نصب میشه ولی درست کار نمیکنهنقل قول:
این مراحل هم که شما گفتید رو قبل از نصب انجام میدادم ولی بازم همونه
شما مگه توی هر صفحه چندتا پست میبینید که اینهمه صفحه درست شده من کلا! 178 صفحه میبینم لطفاً شماره پست بدید... راستی بعداً که کرک کردم به روش OEM بود ولی اون لودر هنوز هست.....نقل قول:
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟نقل قول:
آخه VB6 منم اجرا میشد ولی موقع بالا اومدن ارور میداد با اون روش حل شد...:20:نقل قول:
من دیگه بیشتر از این نمیدونم... ببخشید... شما پیغام ارورتون یا عکس شو بذارید اینجا تا زودتر به جواب برسید...
همین پست من الان در صفحه 355 هست!!! من در هر صفحه 10 پست میبینم:20:نقل قول:
شما توی قسمت تنظیمات کاربر باید درستش کنید:(اگه خواستی :46:) "روی 10 پست"
درقسمت تعداد موضوعها در يك صفحه :
اینم کدش: پست شماره 3336کد:http://forum.p30world.com/profile.php?do=editoptions
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4528402&postcount=3336
درایور کارت گرافیک نصبه؟؟نقل قول:
اگه نصبه باید بری توی تنظیمات کارت گرافیک (با روش پایین) بعد در قسمت Change resolution (یا همچین چیزی...بستگی نوع به کارت گرافیک داره) اندازه رو به پیش فرض تغییر بدی...
تنظیمات درایور کارت گرافیک:
روی دسکتاپ راست کلیک کنید ... و Screen resolution رو بزنید.... در سمت راست صفحه گزینه Advamced settings رو انتخاب کنید... به تبی که اسم کارت گرافیکتون رو نوشته برید...
عزیزان این برنامه برای دیدن فایل ها با پسوند DMP هست که با کلیک بروی هر یک از فایل ها نوع مشکل و فایل های مربوطه خراب که به صحه آبی ربط دارند رو نشون میده مثلا برای من هنگام فلش کردن گوشیم با کابل usb این صفحه رو میاورد که با این برنامه فهمیدم مربوط به فایلی به نام EPIUSB.SYS و ntoskrnl.exe هست که رفع ایراد کردم
ضمنا من با مطالعه بیشتر در این مورد بیشترین دلایل به وجود آمدن این خطا در ویندوز را دستکاری افراد نا آشنا به رجیستری یا دستکاری توسط برنامه های با کد نویسی اشتباه برای تغییر رجیستری و همچنین طبق روال خرابکاری توسط ویروس و تروجان ها دانستم.
لینک فایل آپلود شده توسط خودم
کد:http://www.4shared.com/file/197067569/22ac8126/bluescreenview_l30l30y.html
لینک مستقیم از سایت سازنده این برنامه:
کد:http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
این پستی که شما معرفی کردید اصلاً ربطی به مشکل من نداشت فقط آموزش کرک کردن بود که خودم کرکش کردم الان فقط مشکلم اینه که اون Loader EX توی بوت منو میاد که نباید بیادش...
سلام بچه ها
من ویندوز 7 Ultimate Build 7600 رو نصب کردم
یه کرک داشت اون رو هم نصب کردم ولی وقتی میرم نگاه میکنم سریال رو مینویسه ولی انگار هنوز اکتیو نشده!
1-علتش چی میتونه باشه؟
2- از کجا باید فهمید نسخه نهایی 22 اکتبر هست یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری میشه این Auto Arrange رو غیر فعال کرد که هر وقت مثلا فولدری رو تغییر نام میدیم , از جاش تکون نخوره؟
سلام خسته نباشید من یک دو هفته ای هست که وقتی سیستم رو میزارم رو sleep مانیتور اول خاموش میشه بعد از چند ثانیه صدای از هارد میاد و دوباره از این حالت در می ییاد و روی سویئچ یوزر میاید که ناچار میشم دوباره به ویندوز برگردم
به نظر شما چی باید بکنم
بچه ها من ویندوز xp روی سیستمم نصبه و اگر بشه دوست دارم ویندوز 7 رو هم امتحان کنم ولی هیچ اطلاعاتی درباره این وندوز و مشگلات این سیستم عامل رو نمی دونم یه چند تا سوال دارم خوشحال میشم کمکم کنید:
نصب ویندوز 7 به راحتی انجام میشه؟یا طریقه نصب کردن سخته؟
تمام درایوها نصب میشه؟
برنامه های قابل نصب مثل آفیس و .... چجوریه؟با راحتی انجام میشه؟
آیا اطلاعاتی از سیستمم لازمه که بگم تا بفهمم آیا ویندوز 7 روی سیستم من نصب میشه یا نه؟مثل کارت گرافیگ ، هارد ، و .....؟
و اینکه می تونم هم ویندوز 7 رو روی سیستمم داشته باشم هم xp؟
ممنونم ازتون
بله نصبش کاری نداره مثل ویستاست....نقل قول:
کلا هر برنامه ای به شرطی که روی ویستا نصب و اجرا بشه روی 7 هم مشکلی نداره ولی برنامه های xp رو معلوم نیست
حد اقل سیستم مورد نیاز ویستا رو میخواد
درایور هم همون درایورهای مال ویستا رو باید روش نصب کنید مشکلی نداره
اگه بخواین هم xp و هم 7 داشته باشین باید اول xp نصب باشه بعدش توی یه درایو دیگه 7 رو نصب کنید
سلام
من یه مشکل با win 7 دارم
shutdown که میزنم سیستم خاموش نمیشه
ویندوز میره و صفحه مانیتور مشکی میشه
standby هم نیست
فقط هم با win 7 اینطوریه
ویستا نصب کردم درست بود
نسخه های 7100 و 7260 و 7600 نصب کردم همشون اینطورین:23:
شما با چه روشی کرک کردی ؟ الف) OEM ب) Boot Loaderنقل قول:
اگه با Boot Loader کرک کردی برنامه همون پستی که گفتم رو اجرا کن بعد روی Uninstall کلیک کن...
برای پاک کردن او Loader EX هم این کارو کن:
توی قسمت سرچ استارت تایپ کن msconfig بعد در تب Boot اونو با کلیک بر روی Delete پاک کن.. از برنامه Easy BCD هم میتونی برای مدیریت صفحه بوت استفاده کنی....
1) درست نمی دونم...ولی یا کرک مشکل داشته...یا بد کرک شده!نقل قول:
2) از کرکی پایین استفاده کن... قبل از کرک روی Uninstall کلیک کن تا کرک قبلیت پاک شه....
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4528402&postcount=3336
نقل قول:
کسی اینو فهمید به ما هم بگه...مال منم همیجوریه....
1) مثل آب خوردن..توی همین انجمن بگردی آموزشش رو پیدا میکنی...نقل قول:
2) تمام درایورها باید آپدیتشون رو نصب کنی تا نصب شه...بعضی درایور ها هم که برای ویندوز7 پیدا نمیشه درایور ویستاشون رو باید نصب کنی...
3) آفیس که مال مایکروسافته...نمیاد چیزی بسازه که به ضرر برنامه های خودش باشه...
من که تا الان برای نصب برنامه مشکلی نداشتم (البته برای ویندوز 64 بیتی باید از نرم افزارهایی که 64بیتی ساپورت میکنن استفاده کنی!)
4) خواستی بگی بگو ... توی همین انجمن بگردی هست...
5) بله ، شما میتونی علاوه بر ویندوز7 ویندوزهای 98,XP,vista و Linux و همچنین mac os هم روی سیستمت نصب و اجرا کنی...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376816
================================================== ============
--- به دلیل امتحانات یه مدتی پیدام نمیشه »» دنبالم نگردین :31: ---
================================================== ============
موفـــــــــــــــــق باشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــید...:11:
پنقل قول:
احتمالا مشکل از درایور گرافیکت هست. من با قاطعیت نمیگم ولی یکی از دوستام همین مشکل رو داشت با Update کردن درایور گرافیکش مشکلش حل شد. از سایت مربوط به کارت گرافیکت میتونی بگیری.
تو زمینه کامپیوتر غیر ممکن ممکن میشه. تعجب نکن.
سیستم بوت نمیشد تو لود کردن ویندوز هنگ میکرد. DVD/RW رو در آوردم درست شد!!!!:13:
یکی از دوستانم با Update کردن بایوسش مشکلش حل شد . مال خودم7600 این مشکل رو تا الان ندیدم .البته من درایور گرافیک و بایوسم رو آپدیت کردم. شاید بخاطر اینه که مشکل ندارم . نمیدونم!!! شایدم Random باشه!!!نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم...بایوس و کارت گرافیک و کارت صدا و هارد و CPU و همه رو آپدیت کردم :31: ولی بازم حل نشده :41:نقل قول:
نقل قول:
از دوستان گل کسی نیست ما رو راهنمای کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام خسته نباشید من یک دو هفته ای هست که وقتی سیستم رو میزارم رو sleep مانیتور اول خاموش میشه بعد از چند ثانیه صدای از هارد میاد و دوباره از این حالت در می ییاد و روی سویئچ یوزر میاید که ناچار میشم دوباره به ویندوز برگردم
به نظر شما چی باید بکنم
نقل قول:
کسی نمیدونه این مورد رو؟ که خودش ریفرش نشه؟