خیلی ممنون MR.Punisher
با این توضیحی که شما دادین این اصلا بدرد من نمی خوره و برای لول های بالا هست .
می گم چیز خوبی مربوط به لایت ها پیدا کردین توی AH بدینش به من :دی
Printable View
خیلی ممنون MR.Punisher
با این توضیحی که شما دادین این اصلا بدرد من نمی خوره و برای لول های بالا هست .
می گم چیز خوبی مربوط به لایت ها پیدا کردین توی AH بدینش به من :دی
خوب من رسما با UM وارد PVP گایا شدم.امشب شب خوبی نبود ولی چند تا حرکت جالب زدیم.
دارم افراد رو شناسایی می کنم.راستی کی طرف light بود تو گایا؟
PVP امشب خیلی بد بود.شروع بدی داشتیم.لایت ها خیلی Nosser داشتن.نامردا Full Noss می کردن.
دیگه PVP الان 50 به 5 شده.لایت ها ریختن تو PVP.خدا شنبه و 1شنبه رو به خیر کنه.
شما که میگفتین گایا فلانه و گایا هوردها ترکوندن و ... پس چی شد؟
معلومه شب خوبی نبود . حسابی کشته و زخمی دادین . من زیاد def و فایتر ها رو دقت نمی کنم ولی خب رومو که بود big shots هم بود و santa claus و دو تا پریست ریبورن هم بودن (اصلا هر شب پریست درست و حسابی میاد ما یه حرکتایی می کنیم) nl-4god هم بود .ty_lee هم که معروفه به لیچر بزرگ ....نقل قول:
اینیم که امشب خیلی نتونستین حرکتی بکنین به خاطر این بود که evo ها کریس کستل رو به خاک و خون کشیده بودن و اونجا مشغول بودن من یه سر رفتم اونجا um def می کشتن با قلوا ... این ور ملت فقط مشغول صدا کردن پریست بودن برای res کردن.دشمن قوی هم نعمتیه بازی رو جذاب می کنه .
خوب تمام Pvper های خوبمون رفتن خوابیدن.از ساعت 7 تا 10 لولشون کردیم.نقل قول:
10 که بازیکن های خوب ما رفتن بخوابن اونا قاطی کرده بودن.رفتن 4-5 تا nosser خفن آوردن.
اوه....اینجا یه هانتر full Worship با لپیس لول 6 داریم.اسمش E.T هست.امشب قراره بیاد PVP.
من که فعلا 15 لول مونده تا UM سرور 1 باز بشه .....
light برداشتی احسان؟نقل قول:
نقل قول:
حالا چرا ناراحت میشی :46: خب یه HM لول 15 فاری تو سرور 1 هم دارم به همراه Guild :20:
هه هه هه...Elliot هم هانتر ساخته به زودی میاد.
مجتبی.
وقتی می خواستی بری PVP یه ندا بده به من.یه کارایی کردم بهت میگم ولی شرط داره.هه هه هه...
امروز چه حالی داد...1.7K kill گرفتم.خیلی PVP خوب بود.
چی کار کردی؟نقل قول:
من دارم میگردم armor بگیرم
اتفاقا واسه همون armor گفتم.armor نخر.تو بازی PM بده.نقل قول:
چقدر زیاد ... من دیشب تا 12 بودم دارکی ها به زور از base به altar می رسیدن ... سه بار فقط worm رو کشتیمنقل قول:
اگه شما هم اسم کارکترتون رو بگید خیلی خوب می شه . از این ور توی دارکیها ببینمتون کلی ذوق می کنم .
اگه می تونین منو plvl کنین باهاتون بیام pvp و سری [7] Enchant و ele خودم رو نشونتون بدم !!
من اصلا حوصله لول پایین ها رو ندارم ! اگه solo expخوب بود خودم لول می کردم . حیف که نیست.
اسم من ___KAZ___ هست و فعلا تو Evo هستم.البته فکر نکنم جای دیگه ای برم.XDنقل قول:
کاراکتر من ضعیفه.تا 23 بشتر نمی تونم Plvl کنم.بعدش می تونی بری KH.نقل قول:
اگه می خوای ساعت 11-12 به بعد بگو بریم لول کنیم.
عرفان جان بیا بیرون بذار ببینیمت عزیز.هی نرو تو base.
چه اسم با حالی ___KAZ___نقل قول:
بابا من لاغر مردنی ام نمی تونم زیاد بیام بیرون :دی
چه خبره PVP سرور 1 :41: تعطیل ......... آقا کاظم به من حمله نکون دیگه ......................... :20:
از ساعت 6 به بعد PVP داغ میشه.نقل قول:
احسان جان تو مگه با ما نبودی؟
light هم ساختی؟اسمش چیه؟
فعلا که فقط عرفان رو دیدم.
فقط می تونم بگم HOLY SHIT
امشب 7-8 تا Evo بودیم.به غیر از 2 نفر(من و FeedEx) همه full noss کردن.خیلی جالب بود.
FeedEx خوش فکر ترین بازی کنی هست که تا حالا دیدم.هر وقت میاد PVP جون می گیره.
بعدش جناب Blade اومدن.اونم full بود.همه رو ترکوند.وقتی اومد اصلا یه شور عجیبی اعضای Evo رو فراگرفت.
اینقدر ذوق کرده بودن انگار پدریزرگ مرحوم Elliot رو دیده بودن.
یه کم بازی کردیم دیدم بله.جناب Blade عزیز Dread armor دارن.با کلاه خرگوشی خفنا.یه کم کف کردیم ولی چون
قبلا dread دیده بودم زیاد کف نکردم.
یه ذره دیگه گذشت یه چیزی دیدم کفیدم.متوجه شدم ایشون سریع تر از بقیه می دوند و تشریف می برن.
یه خورده پرس و جو کردم دیدم بلهههههههههههه.ایشون Sonic lvl 5 لینک کردن.فکر نمی کردم از لول 2 بالاتر باشه.
2 برابر sonic عادی سرعت داشت.همه رو می گرفت.آدم Uber باشه همینه دیگه.حتی cap ایشون هم Goddess هست.
فقط خوشحالم که رقیبم نیست.لایت ها همه جفت کرده بودن.فقط تو base بودن.
مجتبی...فروم Evo رو خوندی؟
یه چیز جالب دیدم.اگه از 58 به 60 UM لول کنی بهت GP میدن که می تونی با اون تقریبا 1 goddess بگیری.
از 58 تا 59 بهت 10 GP و از 59 تا 60 هم 15 GP میدن.
از لول 59 تا 60 هم لول کنی یه ele مجانی می گیری.
این Oblivionعجب فازی میده ! امروز 1 ساعت من و یه orc و یه وار 60UM رفتیم فارم !
حدود 2 Bil فارم کردیم !!
600 mil به من رسید !! برای 1 ساعت فارم عالیه ! بهترین حالت فارم هست.
این حاجی کاظم ما داره در حق شما به نظر من لطف هم میکنه چون هر کسی رو نمیکشه.ادمای با اهمیت رو میکشه.
تو etain به Kaz شرور معروفه.وقتی کربلایی کاظم شما رو میکشه انگار که 100 تا kill گرفتی در اینده که من بیام هر بار من بکشمت انگار 1000 kill گرفتیD:
امشب بد نبود . خوش گذشت . آخرش هم مجبور شدم برای خداحافظی از کاظم خان یه حرکت انتحاری بکنم بیام وسط اونهمه دارکی ...
با لول 53 می شه توی dd1 چیزی بدست آورد ؟
یه جا بود که من خفن lag داشتم.اونجا داشتی یه کارایی می کردی.سریع pot زدم.نزدیک بودا.نقل قول:
تو لول 53 اگه هانتر باشی می تونی تنهایی فارم کنی....اگه وار هم باشی با orc می تونی فارم کنی.
من که کاری نمی تونم بکنم نهایت 50 تا هیت به شما می زنم : دی
ولی امشب چه قیامتی بود من لوگین کردم دیدم اطراف پر از جنازه دارکی و لایتیه ! دارکیا در حد 30 نفری حمله می کردن به base ما همه هم شهید می شدن توسط گاردا و کلی هم می کشتن البته .... بعد دیگه حمله کردن به gate ما هم همه رفتیم اونجا عین پی وی پی 1-60 شده بود . خیلی حال داد .
سرور 1 فاری خیلی گند میزنن به بازی ( نه همه ) .... 5 لایت هستیم فاری از NOss استفاده میکنن اونم 2 نفر ..
این یکی ار تاکتیک های ماست موقعی که bless داره تموم میشه.نقل قول:
میریزیم تو fortress شما و همه رو می کشیم.خوب خودمون هم کشته میشیم.
بعد از اون طرف میریم altar و اون رو می گیریم.
راستی دیشب BabyGirl هی می خواست یه چیزی بگه.یه چیزایی راجع به noss فهمیدم.
بعدش جاسوس ما گفت که می خواد آتش بس واسه noss بده و کسی از این به بعد noss نکنه.
اگه اینجوری بشه خیلی خوب میشه البته واسه ما.انصافا لایت ها به جز nosser هاشون چیزی برای عرض اندام ندارن.
البته عرفان جان 2 تا هکر هم دارین تو طرف خودتون.سعی کنید kick کنیدشون وگرنه report میشین.
نقل قول:
راست میگه دیگه خیلی دارید noss استفاده میکنید ...... من خودم امروز دیدم 5 لایت و 6 فاری تو PVP و کمی که بازی کردیم 2 فاری Noss استفاده کردن ما هم OFF کردیم ...
بیچاره شدیم.ای خدا من چرا اینقدر بدشانسم.هر جا میریم یه سر خری پیدا میشه.
امشب یه هیولا از Lailah اومد و به لایت ها پیوست.شاید باورتون نشه ولی سلاحش [19] هست.
1.5K راحت crit میزنه.Blade و Elliot دو نفری noss کرده بودن که اینو بکشن.
جفتشون رو کشت.همه فنگ کردیم الان.اگه این هیولا بخواد هر روز بیاد PVP که PVP تعطیله.
این همون دلیلی بود که گفتم بیچاره شدیم.
بله...الان هم منو با یک DS کشت.مثلا خیر سرمون 3K ما الان HP داریم.با 1 ضرب کشت.
مسیبت وارده رو تسلیت میگم.
طرف هم تازه rank 2 هست و فکر نکنم حالا حالاها بره.بله.
احسان جان قبول کن هر دو طرف دارن noss می کنن دیگه و این برای PVP خوب نیست.نقل قول:
شما هم nosser دارید وقتی کم هستیم.من میام شکایت کنم؟
مشکل اون هیولاست نه nosser ها.
آخه برای 5 لایت آدم NOSS میزنه ؟؟؟؟ اونم 2 نفر خیلی جالب بود .....نقل قول:
اونیم که میگید 19 نیست 13 من دیدم ......
اگه اینجوری که تو میگی باشه که 1-1 و BabyGirl هم وقتی ما 6 نفریم noss می کنن.نقل قول:
چیزی که عوض داره گله نداره حاجی.
تو سرور Etain هم 4 نفر از lailah اومدن که همشون [15] هستن.حدود 10 نفر با هم به یکیشون حمله کردیم نتونستیم بکشیمش تازه ما هم تومون خفن داشتیم مثلا [5] و [6] داشتیم ولی اینا رو یک چهارم جونش هم نمیتونستیم بزنیم.دیگه نمیدونم چی بگم.اصلا با اینا باید چی کار کرد؟واقعا ریدن تو پی وی پی وقتی به طرف نمیشه دمیج زد چی کار کنیم؟ از صبح میان میشینن جلوی base ما نمیذارن یه نفر بیاد بیرون آخه اینم شد بازی.دیگه داره حالم به هم میخوره.اصلا این که میشه وسایل رو بین سرورا انتقال داد خیلی مزخرفه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لایت هایی که تو تصویر هستن از [7] تا [11] هستن . و این دارک ها رو هم که میشناسم . هیچ کدوم قوی نیستن و نشستن اونا طبیعیه. حدود 4 تا 5 ماه ما همین کارها رو با لایت ها می کردیم . موقعی که WIN - HasH - SonofEtain - BloodyAngel ,.. بودن ما هم می رفتیم کنار base اونا می نشستیم برای Fun و هر چند یه مدت یکیشون پا می شد همه رو می کشت . الان اکثر خفن های ما لول کردن و ما ضعیف شدیم و قضیه برعکس شده .نقل قول:
نقل قول:
من اون ندیدم برای 6 نفر NOss استفاده کنه اگه اینطوری باشه اونم تعطیله ......