سلام
اونایی که سرویس 128 از ارم(آسیا تک)اشتراک دارن؟سرعت دانلود شبانتون چنده؟شبی چند گیگ دانلود دارین؟
Printable View
سلام
اونایی که سرویس 128 از ارم(آسیا تک)اشتراک دارن؟سرعت دانلود شبانتون چنده؟شبی چند گیگ دانلود دارین؟
بچه ها من شاتل دارم اکو 128 شهرک بهشتی 1 ماهه سرعت دانلودم شبانه خیلی کم شده میخوام شرکت رو عوض کنم برای شهرک بهشتی چه شرکتی رو پیشنهاد میدید؟
دوستان شیرازی مشکل پینگ ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟
شدیدا پینگ بالاست و پکت لاست داره.میگفت از دیتای مخابراتهنقل قول:
دیتای مخابرات چیه بابا! دیتای زن و بچشون در خطره ! روزهای اخر ماه هم هست! باید تا میتنن دزدی کنن بیشرفای بی .... مادر
من پينگم خوبه ، شاتل ، گلستان ( حدود 230 ايناس )
ولي كاملا با فحشات موافقم
هم پینگ بالاست هم سرعتها مضخرف شده .
الان نزدیک به 20 روزه سرعتها کاهش پیدا کرده.
میگن دلیلش قطعی کابل جاسک-فجیره است.
کی درست میشه خدا عالم است!:5:
من صبانت دارم سرعتم از 220 اومده رو 20 و حتی یه صفحه هم برام باز نمیشه.ای لعنت بر مصوبینش.
امروز دیگه راحتش کردن.نقل قول:
بابا نزدیک 5 ساعت شد این مصیبت . ای خدا دردمو به کی بگم؟ دارن نابود میکنن اینترنتو. فکر کنم کوسه ها یه راست دوباره رفتن سر این کابل ما!
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز:10:
می خواستم بدونم در حال حاضر کدوم یک از شرکت های ارائه دهنده ی adsl در شیراز ( معالی آباد 636 ) خدمات بهتری را ارئه میدن ؟ ( از لحاظ سرعت دانلود ، پشتیبانی و البته قیمت )
با تشکر و سپاس فراوان:40::11:
اگه امکانش هست آدرس اینترنتی شرکت مذکور را هم بگین ( در پ . خ :31: )
هرجا میگیری توصیه می کنم از شاتل نگیر ....نقل قول:
فقط شاتل نگيرنقل قول:
درودنقل قول:
همیار خوبه اما پهنای باندش همونی هست که بهتون گفته شده و نه مانند بعضی شرکت ها مثلا 128 را پهنای باند 2مگ بدهند.
شبانه 2 تا 7 رایگان/
آقا سعید گل:11: من متوجه منظورتون نشدم :41:.
اگه امکانش هست وب سایت همیار رو بهم بدین ( در پیام خصوصی یا همین جا ) تا خودم برم اونجا و اطلاعات و شرایط رو ببینم.:20:
راستی سرعت دانلود روزانه ( از لینک های مستقیم ) همیار با نرم افزار IDM حدوداً چنده ؟ ( مثلاً با 128 معمولی )
با تشکر و سپاس فراوان:10::11::11::11:
دروود
ببینید،من گفتم مثلا شما 128 همیار رو که بگیرید،سرعت بین 12-16 خواهد بود.شب و روز هم یکی هست.
اما شرکت های دیگری مانند ارمنت،با 128 شما +100 سرعت دانلود در روز خواهید داشت.
اگر هنوز هم نشانی همکیار رو می خواهید تا برایت ارسال کنم.
سلام
برای منطقه معالی آباد ( خیابان دوستان ) کدام شرکت ها ADSL ارایه می دن ؟ پیش شماره 634
توی سایت شاتل و آسیاتک که میرم میزنن اون منطقه تحت پوشش نیست!
اگر ارایه می دن ، کدام شرکت سرویسش خوبه برای اونجا ؟
شاتل که اصلا حرفشو نزن...نقل قول:
راستی اداره بازرگانی به شاتل گفت باید به من سرویس بده شاتل هم قبول نکرده قرار شده نامه بدن ببرم تعزیرات
یک مودم وای فای ایرانسل آکبند دارم کسی لازم نداره؟
نقل قول:
باریکلاله.
همین که می بینن داری پیگیری می کنی ، بیشتر حرصشون می گیره.
معالی آباد شاتل سرویس نمی ده.
این همه جمعیت داره معالی آباد ، این ها ADSL ندارند ؟؟؟؟؟
( اگه نمی خوان سرویس بدن ، بریم یک شرکت بزنیم)
امروز رفتم از اسیا تک گرفتم سرویسنقل قول:
ولی میرم تعزیرات دنبال شکایتم را میگیرم ...
یکی از دوستان پزشکان واسه شاتل با پیش شماره 634 اقدام کرده بود مشکلی نداشت که ! یکی از دوستان دیگه هم همون معالی آباد نمایندگی شاتل هست ! چطور ارایه نمیده من دیگه بی خبرم !نقل قول:
من امروز زنگ زدم و گفتک برای 634 سرویس می دید؟نقل قول:
گفت نه!!!!!!
توی سایت شاتل هم میزنه سرویس نمی دیم.
حالا فردا دوباره زنگ می زنم.
دوستان لطف میکنید کل isp های شیراز رو لیست کنید واسم...ترجیحا با ادرس..مثل شاتل و ...
مرسی
دروودنقل قول:
چشم به راه نتیجه گیری شما از این شرکت هستیم.
چی بگم والا !! بعید می دونم خودشون هم از کار خودشون سر در بیارن !!!نقل قول:
آقا سرعتها خیلی توپ شده.
برای بقیه هم درسته؟
ایول
همه برعکس شو می گفتن تا حالانقل قول:
آره منم خودم خیلی شاکی بودم ولی خداییش الان سرعتها خوب شده یعنی برگشته به سرعت دانلود قبلیم یعنی همون 180نقل قول:
کدام isp ?نقل قول:
خطت 1 مگه؟
ارم نت(اسیاتک)نقل قول:
128
من می خوام isp م رو عوض کنم.(مرکز ابوذر هستم.)
الان وضعیت پارس آنلاین چطوره؟
سرعت شبانه چطور؟ من قبلا بالای 100دانلود میکردم. الان شده 60.نقل قول:
دیشب شبانه دانلود کردم افتضاح بود سرعت 50 بود.نقل قول:
مثل اینکه دارن پهنای باند استان رو ارتقا میدن امیدوارم حداقل مل روز اولش بشه.
الهی آمین...
امروز رفته بودم برای adsl. میگفتن که وضعیت اینترنت دیتا ، پارس آنلاین و صبا اصلا خوب نیست. ولی آسیاتک (ارم نت) بهتره. علتش رو که پرسیدم گفتن به خاطر تخلفات مخابراتی ، فعلا مخابرات ریخته به هم. گفتن تا آخر هفته دیگه درست میشه.
من خودم پارس آنلاین میگیرم. قبلا حداقل سرعت 80 بود. ولی الان دور و بره 10 هست. ولی پینگش خوبه. 350
اشتباه شد.
چرا کسی دیگه به این تاپیک سر نمیزنه؟حتما مشکلی نیست که کسی دیگه توی تاپیک نمیاد.
راستی امروز سرعت اینترنت چطوره؟به نظرتون پینگ بالا نیست؟
سلام دوستان بهترین و پرسرعت ترین و البته ارزان ترین سرویس دهنده adsl شیراز کدوم شرکت است ؟؟؟
دروود
بهترين بستگي به نياز هاي شما دارد.
اما من از هميار استفاده مي كنم،به جز چند مورد كه قعطي داشت،سرعت شبانه و روزانه با هم برابر بودند و كمتر از ميزاني هم كه گفته شده بود نيامد.
مشکل هست. اما امیدی به حل شدنش نیست. سرعت پایین پینگ بالا.نقل قول: