نقل قول:
سلام
شما طبق دستورالعملی که بالا گفتم برو مشکلی پیش نمیاد.
به اون کدی که بالا نوشتم عوض کن.
Printable View
نقل قول:
سلام
شما طبق دستورالعملی که بالا گفتم برو مشکلی پیش نمیاد.
به اون کدی که بالا نوشتم عوض کن.
با اجازه اساتیدنقل قول:
دوست عزیز من همین مشکل رو داشتم دی وی دی همراه گوشی رو نصب کردم درست شد
شما هم یه امتحانی بکنی بد نیست
در ضمن گوشی تو حالت pc suit به کامپیوتر وصل کردم
سلام دوستان
امروز داشتم با گوشیم کار میکردم نیاز شد که یه بار ریستش کنم ولی میخاست بالا بیاد دوباره خاموش میشد چند بار اینطوری شد تا اخرش مموریشو دراوردم درست شد بچه ها تا حالا با این مشکل مواجه شدند:13:
سلامنقل قول:
تقریبا همه دوستان حداقل یکبار مشکل با مموری گوشی رو تجربه کردن... گوشی رو بدون مموری روشن کنید تا بالا بیاد. بعد مموری رو وارد کنید و صبر کنید تا نصبش کنه. بعد مموری رو از تو گوشی فرمت کنید.
اگر مشکلات مربوط به مموری رو اعصاب بود، اون رو با یه مموری بهتر جایگزین کنید.
دوستان قیمت این گوشی بالا رفته ؟؟؟
اخیرا تو این هفته کسی خریده ؟
دوست من مجبور شدم با کامپیوتر فرمتش کنم با خود گوشی نتونستم چون اصلا وقتی رو گوشی بود قاط میزد فعلا خوبه تشکر:20:نقل قول:
سلام خسته نباشید قیمت این گوشی د بازار تهران و مشهد چقدر هست ؟ قیمتش کی به روز میشه ؟ قیمت مشهد و تهران با هم یکی هستن؟
من این گوشی رو بیشتر برای استفاده از وایرلس و صفحه بزرگش می خوام + موزیک / مدت استفاده در روز شاید به 12 13 ساعت در روز برسه مشکلی پیش نمی یاد؟ وسط کار & باطری و اینکه زود خراب میشه یا نه؟!
ممنون بخاطر کمکتون
اگه با NSS پروداکت کد رو تغییر بدیم میتونیم با وایرلس یا Gprs گوشی رو آپدیت کنیم طوری که از پروداکت کد جدید استفاده کنه یا این کار فقط برای آپدیت از طریق کامپیوتر امکانپذیره؟
سلامنقل قول:
تنها مشکلی که پیش میاد اینه که باتریش تموم می شه! و با روزی 12-13 ساعت استفاده مسلما بعد از مدتی بلا سرش میاد... من گوشی ندیدم بیشتر از 7-8 ساعت مداوم کار بده باتریش... اینم باتریش معمولیه با استفاده مداوم وایرلس و ال سی دی روشن 2-3 ساعته کار باتریش تمومه ...
شما اگه خریدی یه کم رحم کن به نظر من...
سلام به همگی
این گالری 5800 چقدر ضعیف هستش.گالری n82 رو ادم می بینه کیف میکنه
مدیریتش خیلی ضعیفه...تو کامپیوتر فولدر بندی عکسا درست میشه ولی تو گوشی باز بهم رییخته نشون میده
مارک کردن هم که یه دردسر دیگه س!!
همه گوشی ها یه دکمه مارک کردن دارن ولی این گوشی به جای اینکه پایین صفحه مارک کردن بذاره.ورداشته ویرایش عکس گذاشته!!اخه ویرایش عکس به چه درد می خوره!!
نمیشه تغییرش داد؟؟؟؟؟؟
بله ، من خودم این کارو می کنمنقل قول:
ولی یک مشکل ، نرم افزار هایی که دارم برای ویندوز xp هستن ، ولی ویندوز من 7 ه
موقع اجرا ، خطای ورژن ویندوز رو میده
آخرین ورژن این دو برنامه رو هر کی داره یا پیدا کرد برام بزاره
ممنون
این گوشی با توجه به صفحه لمسی که داره ، این حالت ، بهترین حالتهنقل قول:
شما مدیریت رو به راحتی میتونی انجام بدی ، من که مشکلی ندیدم !
نه تو ویرایش ، نه تو مارک ، نه جای دیگه هیچ مشکلی ندیدم
نمی گم مشکل دارهنقل قول:
ین گوشی با توجه به صفحه لمسی که داره ، این حالت ، بهترین حالته
شما مدیریت رو به راحتی میتونی انجام بدی ، من که مشکلی ندیدم !
نه تو ویرایش ، نه تو مارک ، نه جای دیگه هیچ مشکلی ندیدم
سرعتی نیست.باید بری از تو اپشن گزینه مارک رو انتخاب کنی
در صورتی که میشد جهت سرعت دادن به کارا جای اینکه دکمه ویرایش رو تو صفحه اصلی بذاره..دکمه مارک رو میذاشت
البته دوستمون حق داره این گوشی هم یه سری کمبودایی داره همه گوشیها یه چیزایی کم دارن به نظر من نوکیا همون دکمه های مدیا پلیر رو میزاشت بهتر بود:31:نقل قول:
دوستان عزیز سلم
تمامی کسانی که 5800 دارید و دارید این مطلب رو میخونید
وکسایی که 5800 دارند و این مطلب رو نمی خونند (شما که میخونی اطلاع رسانی کن)
من یک انجمن زدم تخصصی ، برای 5800
که الآن توش هیچی نیست
هم اکنون نیاز مند یاری سبز همتون هستیم (هستم)
من از این به بعد هم در اونجا فعالیت می کنم
راستی اینو بگم :
کسایی که حال گشت و گذار در اینترنت و پیدا کردن مشکل شون و نظر دیگران و بازی و تم و برنامه رو ندارند ، من از تمامی سایت های توی اینترنت که در زمینه 5800 فعالیت میکنند ، چه ایرانی و چه خارجی (البته با ذکر منبع) ، مطالبشون رو اونجا میزارم
یعنی دوستان فقط میان به این آدرس و استفاده می کنند
درضمن ، اومدین فقط استفاده نکنید ، هر مطلبی نظری آموزشی و ... دیگه ای که هست در جای خودش مطرح کنید
اینم آدرس :
کد:http://nokia5800sepadl71.-------.com/
دوستان از چه برنامه ای برای پخش موزیک استفاده میکنید؟
اگه برنامه ای هست و امتحان کردین لطفا لینک بدین تا دانلود کنم
باتشکر
برنامه LCG JUKEBOXنقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=347932&highlight=Jukebox
سلام دوستان من می خواستم یه زبانی رو روی گوشی 5800 بریزم زبانی غیر زبان هایی که خود گوشی داره
اگه امکان داره می خواستم راهنمایی کنید و اینکه زبان های مورد نظر رو کجا می تونم پیدا کنم.
با تشکر :40::40:
فقط Power Mp3نقل قول:
دوستان از چه برنامه ای برای پخش موزیک استفاده میکنید؟
اگه برنامه ای هست و امتحان کردین لطفا لینک بدین تا دانلود کنم
باتشکر
پوسته های متفاوت و خیلی خوشگل (عمودی، افقی)
کیفیت صوتی مامان!
هماهنگی کامل با ریموت دستگاه
سلام نیاز هست رو گوشی انتی ویروس بریزیم؟؟
اگه اره چی خوبه؟؟
اگه دوستان لینک بدن ممنون میشم
سلام
آقا کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــک
گوشیم در حال مکالمه شارژ تموم کرد و خاموش شد.بعد زدم به شارژ
از اون موقع روشن میشه ولی فقط یه صفحه ی سفید که روش نوشته نوکیا میاد!!
چیکارش کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام من یک مشکلی با 5800 ام دارم .
من وقتی می خوام بریزم اینستال نمی کنه و ارور می ده در حالی که من اوون نرم افزار ها را ساین کردم ارور می ده :
expired certificate
خواهشا کمک کنید . در ضمن من تاریخ گوشی رو هم جلو عقب کردم فایده نداشت.
ممنون
خاموش گوشی رو فرمت سه دکمه کنید.درحالی که دکمه دوربین و دکمه قرمز و سبز رو گرفتین دکمه خاموش رو نگهدارید تا ارم نوکیا نیومده نگهدارید بعد ول کنید.نقل قول:
سلام
آقا کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــک
گوشیم در حال مکالمه شارژ تموم کرد و خاموش شد.بعد زدم به شارژ
از اون موقع روشن میشه ولی فقط یه صفحه ی سفید که روش نوشته نوکیا میاد!!
چیکارش کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما هم با کد #7370#* رو بزنید و گوشی رو فرمت کنید مشکل شما هم به احتمال زیاد رفع میشه.نقل قول:
سلام من یک مشکلی با 5800 ام دارم .
من وقتی می خوام بریزم اینستال نمی کنه و ارور می ده در حالی که من اوون نرم افزار ها را ساین کردم ارور می ده :
expired certificate
خواهشا کمک کنید . در ضمن من تاریخ گوشی رو هم جلو عقب کردم فایده نداشت.
ممنون
موفق باشید.
ممنون ولی من کد قفل گوشی رو هم یادم رفته میشه پیداش کرد ؟چطوری؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
اینو من نمیدونم ولی اموزشهای مختلفی تو سایت هستش میتونید سرچ کنید شاید یه راه جواب بده.نقل قول:
دوستان در این انجمنی که من ساختم و فقط مخصوص 5800 هست هم فعالیت کنید
الآن 1 نفر ثبت نام کرده ، اگر 2 نفر دیگه هم ثبت نام کنند ، من دیگه فعالیت هام رو اونجا میکنم
اونجا همه چیز نمی زارم ، فقط چیز هایی که شما درخواست بدین و چیز های جدید ، جالب و جذاب میزارم
اونجا هم فقط مخصوص نوکیا 5800 هست ، انجمن تخصصی گوشی نوکیا 5800
به نظر من نهنقل قول:
همون جور که دوستمون گفت ، گوشی رو خاموش کن ، از شارژ در بیار ، باطریش رو یک بار در آر و دوباره بزارنقل قول:
بعد دکمه های دوربین + قرمز + سبز رو با هم نگه دارید و سپس همونطور گوشی و روشن کنید
گوشی ریست شده و روشن میشه (تا روشن شدن کامل گوشی ، دکمه ها رو ول نکنید)
شاید IMEI رو اشتباه وارد کردیدنقل قول:
دوباره از سایت OPDA سفارش بدین و فقط فایل هک رو ساین کنید و تو گوشی نصب کنید
ریست کنید درست میشهنقل قول:
کسی می تونه ما رو راهنمایی کنه ؟نقل قول:
توجه برای کسانی که کنجکاون دوربین 5800 رو با 3.2 مگاپیکسل های دیگه مقایسه کنن
امروز برای یکی از دوستام رفته بودیم T700 بگیرم (سونی اریکسون)
بعد گوشی رو گرفتم یه عکس گرفتم و بعد همون منظره رو با گوشی خودم 5800 گرفتم ( توجه داشته باشید 5800 فکوس اتوماتیک داره ولی t700 نداره)
حالا خودتون عکس رو ببینید و خودتون قضاوت کنید (روی عکس هر گوشی اسم گوشی و مشخصات دوربین اون نوشته شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من t700 بهتر افتاده!
نرده ها و رنگ ماشینا رو نگا کنید!
t700 بهتره :دی
سلام
به وضوح t700 بهتره
البته با یه عکس درست نیست قضاوت کنیم!
:27:گوشیهایی که فوکاس دارند یک نقطه فوکاس میکنند وبقیه نقاط رو کم نور میندازند البته گوشیهای سونی اریکسون دوربین های بهتری دارند ولی این دوستمون نمونه فیلم این دو گوشی رو ببینه بعد قضاوت کنه
توی فیلم برداری بدون هیچ شکی نوکیا بهتره ولی توی عکس برداری قضیه کاملا بر عکسه
سلام
چندتا سوال
1- سنسور قفل خودكار صفحه غير فعال شده. چطور فعالش كنم؟
2- چطور جاي 4 تا آيكون ابتدايي صفحه عكس 4 نفر رو بزارم براي تماس گرفتن؟
ممنون
1.از توی منو setting رو انتخاب میکنید بعد phone رو میزنید!بعدش phone mgmt رو انتخاب میکنید.security بعد phone and SIM card بعد phone autolock period و بعد زمان دلخواه و کد رو وارد میکنید!نقل قول:
2.اول setting
بعد personal
بعد home screen
بعد home screen theme
contacts bar
بعد از روی صفحه ی اصلی گوشی اون بالا یه شکلک قرمز میاد.اونو که میزنید چند نفرو میذارید تو کانتکتس بار که همیشه در دسترستون باشن!
یک ساعت پیش رو 5800 هک شده برنامه ی core player رو نصب کردم همه چی قاطی کرده..این شورتکات ای بالا وقتی فعالش می کنم نمیشه هیچ کاری کرد و همش قفل میکنه و عملا دکمه سبز سمت چپ برای تماس کار نمیده بعد از این نصب...
اون نرم افزاره هم پاک کردم اما درست نشد...فقط باید حالت شورتکات هاشو اوی home theme به basic تغییر بدم که بشه دیال رو اورد....دکمه سبزه عمل نمیده...کلا این 3 تا دکمه و دیال و کنتاکت لیستم رو وقتی که شورتکات ها رو فعال میکنم از حال میرن!!
چه کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدی چیزی نداره ؟؟؟
من نمی خوام فلش کنم...ریست فاکتوری هم کردم جوابی نداد....دوستم همین مشکل رو داشت رفت فلش کنه....
تو رو خدا کمکم کنید این درست بشهههههههههه
ریست کلی نمیشه کرد ؟؟؟
می فهمید مشکلم چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا زود جواب بدین و عملی باشه که بقیه نرم افزار هام پاک نشن...فقط درست بشههه:41:
یه دنیا ممنون :11:
متاسفانه منم اینجوری شدم منم یه برنامه مثل شما نصب کرده بودم مجبور شدم مموریمو با کامپیوتر فرمت کنم چون هیچ دکمه یا گزینهای روی خود گوشی جواب نمیداد فقط میتونم بگم با رم ریدر یه کپی از فایلهای گوشیت بگیر بعد هم با خود رم ریدر فرمتش کن:13:نقل قول:
شما مطمئن هستی که با فرمت مشکل حل میشه ؟نقل قول:
آخه من حتی رم گوشی هم در اوردم هیچی نشد بازم کار نکرد.
به احتمال زیاد توی خود فون مموری رفته....
اگه من این رو فرمت کنم چی میشه ؟؟
فایل های اساسی گوشی که از بین میره!
چطوری میتونم مموری گوشی داخلی رو بیارم بالا با کامپیوتر ؟ چون روی ویندوز 7 فقط مموری کارت رو نشون میده...اگه هم بیاد نمیشه فرمتش کرد!
اگه فرمت کنم جفتشو مشکل میشه ؟
:11:میخام به دوستان بگم برنامه core player برای 5800 وجود نداره و برنامه هایی به این نام ممکنه مشکل برای گوشی ایجاد کنه