بچه ها حالا فهمیدید که شهر رو تو جای شلوغ زدن چه مزیتی داره؟
اگه شهرمون جای خلوت بود برای یه دوئل باید 1 ساعت راه میرفتیم تا یکی رو پیدا کنیم باهاش دوئل کنیم ولی الان اطرافمون پر شهر و بازیکنه راحت هر کی رو بخوایم میزنیم.
Printable View
بچه ها حالا فهمیدید که شهر رو تو جای شلوغ زدن چه مزیتی داره؟
اگه شهرمون جای خلوت بود برای یه دوئل باید 1 ساعت راه میرفتیم تا یکی رو پیدا کنیم باهاش دوئل کنیم ولی الان اطرافمون پر شهر و بازیکنه راحت هر کی رو بخوایم میزنیم.
الان همه چیز ورلد 1 مثل 2 ؟
دقیقا منم برا همین با زدن شهر مخالف بودم
ولی الان که دیگه همه قاره ها پر شهره !!!
من از 8تا دوئل 5تا باختم
اشتباه گفتم :دی
آرهنقل قول:
الان همه چیز ورلد 1 مثل 2 ؟
منم به اون آواتاری که دوست داشتم رسیدم :دی
wow
اینجا رو : Target: Bring Waupee five berries
Reward:
+ 4 days premium "More energy"
+ 40 Experience points
چرا من بیرون افتادم :((
تازه داشتم دوئل میکردم.
از من یاد بگیرید
duels won : 4
duels lost : 7
diff. : -3
:دی
نه از ورد 2 نرین من تا 2 روز دیگه شهر میزنم:10:نقل قول:
یعنی چه نکات مثبتی اضافه شد ؟نقل قول:
شما حدود 24 ساعت تو شهر بودی و از امروز قانون چرخشی حذف شد (بدلیل برخی مشکلات در بازی) البته تا یکی دو روز دیگه باز قانون چرخشی برپا میشهنقل قول:
حالا نوبت افزایش ظرفیت هست فکر کنم با حدود 21 ساعت کار این ساختمون تموم بشه
من لیبرم واسه این ساختمون 41 هست کسانی که بالای 30 هستند با هماهنگی من اجازه ساخت دارند
پول مورد نیاز : 21*120=2520
پول موجود در شهر=538
مقدار پول مورد نیاز = 2000
پولهایی که الان به شهر داده میشه امتیاز ویژه ای واسشون قائل میشم و در انتها در قرعه کشی اپارتمانهای پاسارگاد میتونید شرکت کنید
مثل اینکه کسی اکانت منو نگرفته ......
کی میخواد ؟
باشه پس منو شب دعوت کن که پولامو بریزم.
نمیخوام تو آینده مستاجر باشم.:دی
Character class: Worker
Advantages:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The earned experience points for a job are increased by 5%.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You can deposit 20% more into your bank account
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] When construction buildings in town you receive a bonus of 5% to your labor points.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The motivation to construct buildings in town raises by 10% faster.
من که شدم یه عمله کامل :دی
از این به بعد سریعتر شهرو میسازم اگه پول برسونید
دیگه نمیشه اینو تغییر داد ؟
فکر کنم بتونم 100 تایی بریزم ! 98 تا دارم 80 تاش رو می ریزم !
فقط یه اینویت !
من 300 تایی دارم.
به درخواست های اینجا ترتیب اثر داده نمیشه:31:نقل قول:
تو بازی بهم تلگرام بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The speed on the map is increased by 10%.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The motivation for dueling raises faster. It is increased by 20%.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You receive 10% more gold in a duel.
دعوت شدی :10:نقل قول:
به این میگن تبعیض:27:
@@@!!!!!!!!!!@!#!$@!×@$$!%!@ :18:نقل قول:
یلسشتنلاسیشکمنلعتسیشکلانس یکلاسش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!
اوه من یه یارو رو باهاش می خواستم دوئل کنم گفت دوئل نکن بهت باج می دم !!!! بعد بهم یه 350 دلار داد !!!!!!!!!!!!""""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18:
:27:
خب حالا کی منو دعوت می کنه !!!!!!!!!!!! (هیچکی !!!)
لولللللل , یعنی پول کمک کنیم بعدش هم قرعه کشی بشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دیگه کی هستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره جونه بیبیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا میدونستی بازی transfer نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی امکان نداره کسی پول به کسی بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز کاروکاسبی اصلا خوب نبود.هر کی رو تو دوئل بردم اصلا پول نداشت.
من هم dueler شدم.
427$ فرستادم.
امروز کاروکاسبی اصلا خوب نبود.5تا دوئل باختم و فقط 1دوئل بردم :(.
سقف شهر اومد پایین اینجوری خالی نبندنقل قول:
:21:نقل قول:
از پس فردا ایشالا سیستم چرخشی بهتری جایگزین میشه این دوروز رو تحمل کنید
پول رو هم باور کنید تو جیب من که نمیره دارم واسه شهر خود شما خرج میکنم
قرعه کشی هم که مزاح بود :31:
دمت گرم اما کاش اول الاغ می خریدینقل قول:
وقت برای الاغ خریدن زیاده.
Character class: Adventurer
Advantages:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The chance to find a product when working a job is increased by 10%.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The chance to find an item during work is increased by 10%.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You can use hotels in foreign towns for free until level 2.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The chance to get hurt while working a job is lowered by 10%.
اقا یکی منو دعوت کنه میخوام دوئل کنم پولشو توی خزانه بریزم
مرسی
عجیبه چرا اینجا 2 روزه اینقدر خلوته؟!!!
بچه ها کجایید شما؟
همه رفتن درس و مشق ...
بهتره چند روز به فکر شهر نباشی تا افزایش ظرفیت بدیم.نقل قول:
همونطور که مهرداد گفت یک مشکلی پیدا شده....
مشکل چیه ؟ بگین شاید ما هم بتونیم کمک کنیم
مهرداد میاد توضیح میده !نقل قول:
فعلا تا فردا باید رویه زمین کار کنم
LoL
ایول کاراکتر ها مثل ورد 2 شده
اره
اقا قضیه این شهر ارواح چیه ؟
آخرش راستشو به همه نگفتی چند سالته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:13:صد بار گفتم نوزده :13:نقل قول:
منم 14سالمه
ولی روم خیلی زیاده
خیلی هم خوشتیپم
درسمم هی
زورمم زیاده به حدی که حال همتونو بگیرم :دی