آدرس live chat با شاتل .... خیلی حال میده .... :31::8:کد:http://shatel.ir/content/section/3/41/lang,fa_IR/
Printable View
آدرس live chat با شاتل .... خیلی حال میده .... :31::8:کد:http://shatel.ir/content/section/3/41/lang,fa_IR/
خوب میتونی شارژ مجدد نکنی، ولی رانژه ت میپره!:31:نقل قول:
حالا چرا با گریه مهدی جون؟ تو که خودت همش اون بالا بالا ها داری دست بزرگان رو میچلونی!:31:نقل قول:
آقا میگم سرعت من مشکوک فضایی شده! این دانلود دیشب منه، 380 مگ درکمتر از 6 ساعت. یعنی مشه حدود 18 کیلو بایت در ثانیه، اونم شبانه که باید کم باشه، روزم که حدود 20- 30 شده!(فیلمش تو چندتا پست قبل هست) یعنی چی شده؟ نکنه اشتباهی پورت 256 من باز شده ؟!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم مرکز مخابراتی؟!:18:نقل قول:
بابا تو یه شب اگه سر 1 شروع و سر 7 تموم کنیم بکشم خودما 340 مگ میشه
ای کاش خاتم الانبیا هم اینطوری بود!!!!!!!:19:
اما امروز خیلی باحال شده
هیچوقت اینطوری نبود
الان دارم با 24 دانلود میکنم
یه دفعه حدود 10 ثانیه رفت رو 30!!!!!
یه لحظه هم 37
فقط 1 ثانیه
من آخر سر یه چیزی رو نفهمیدم ...
شاتل میگه ترافیک بر اساس ماه شمسی حساب میشه .... یعنی اگه به نفر از مثلاً دهم یا 15ام یه ماه سرویسش راه بیوفته تا آخر برج براش هیچی حساب نمیشه ؟؟
ماله من از 29 دی شروع شد ... حالا 10 گیگ ترافیک من کی تموم میشه ؟؟ 30 بهمن ؟؟ یا 29 بهمن ؟؟ ..... :13:
خوب توی تنظیمات مودم نگاه کن ببین چه سرعتی بسته شده!!نقل قول:
مرکز خاتم الانبیا هست blackhero جاننقل قول:
ببین منظور از ماه شمسی این هست: 6 ماه اول سال هر ماه 31 روز دارد و 6 ماه دوم سال هر ماه 30 روزه هستنقل قول:
در نتیجه سرویس هایی که توی 6ماهه اول سال میگیرد 31 روزه هست و سرویس هایی که توی 6ماه دوم سال میگیرید 30 روزه هست منظورش این هست.
پس الان که توی 6ماه دوم سال هستیم سرویس ها 30 روزه هست یعنی برای شما میشه 29 دی تا 28 بهمن
توی قسمت اخرین فاکتور هم اگه فاکتور سرویس جدید صادر نشده باشه نوشته اگه هم فاکتور سرویس جدید صادر شده باشه تاریخ دوره سرویس جدید نوشته که برای شما میشه از 29 بهمن تا 28 اسفند(28 اسفند شد! پیشاپیش عیدتان مبارک باد:31: )
سلام به شاتلی ها
یه سوال از اساتید
من تا 14 اسفند فقط 300 mb دیگه دارم :31:هر کاریم میکنم صرفه جویی بشه نمیشه:41:
حالا میشه هزینه 3 ماهه اینده را که میدم بگم بجای 14 اسفند از اول اسفند شروع بشه؟
با تشکر.
به نظر من تا وقتی که خرید حجم هست همچین کاری نمی کنند!!نقل قول:
درست ترین جوابی که میتونی بگیری این هست که از شاتل بپرسی!
خوب دیگه من برای همین 1ماهه شارژ میکنم!
یک کار هم میتونی بکنی اینترنت را زوج و فرد کنی.دی:
سلام بچه ها من تازه اومدم توی این تاپیک من می خوام art5رو بگیرم برای کافی نت به نظرتون یه کافی نت رو با 8 کامپیتر جواب میده وسرعت دانلود art5 چقدره.
من از جاهای دیگه سرویس گرفتم از این شرو ورا نمیخوسات
کپی اجاره نامه+اخرین قبض همین
سلام.
سوالم درمورد کسانی هست که 512 دارن :
شما اگه یه لینک رپیدشیر مستقیم رو تنها بذارید دانلود شه ، شبی چند مگ میره ؟ با چه سرعتی ؟
(راستی رپیدشیر وقتی داره دیافت میکنه ، آپلود هم داره ؟ )
سلامنقل قول:
تا هفته پیش سرعتم بهتر بود از 62 پایین نمی آمد(62 تا 67).هر شب حدودا 1300-1350 دانلود داشتم.
اما حدودا یک هفته ای هست که سرعتم نواسان پیدا کرده.بین 40-65 حدودا شبی 1100 دانلود دارم.
ایول چه خوب ، پس من سریعتر برم اکانت بگیرم ، همش دارم از تورنت میگرم ، خیلی مزخرفه ، یه بار میره یه بار نمیره :31:
راستی سواله تو پرانتزو جواب ندادید ؟
بقیه سرعتشون چه جوریه ؟ بیان بگن اگه میتونن :31:
دوستان و عزیزان ما دیشب خوابمون برد همش 230 مگ ترافیک داشتیم واسه 16 روزمون خلاصه خوابمون برد و تا 8 بیدار شدیم این 250 مگ هم پرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز رفتم یک گیگ ازشارژ کردم 9300 پیاده شدن تا 16 اسفند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله حتما هرچه سریع تر برو یک اکانت بخر که از نون شب واجب تره : دینقل قول:
جواب سوال دوم هم دقیق نمیدونم.اما به احتمال زیاد میشه.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک راپیدشیر برو
مگه شما برای stop کردن دانلود و خاموش کردن سیستم هر روز 7صبح از خواب بیدار میشوید؟:18:نقل قول:
خب چرا از روش های تاپیک زیر نمیرید؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
یا اصلا میتونید توی خود برنامه idm تنظیم کنید که مثلا سر ساعت 6:59 صبح دیگه فایل ها دانلود نشه.
با سلام
این سرویس های شاتل چقدر راه اندازیش طول می کشه ؟ من امروز سفارش بدم تا 2 شنبه هفته دیگه راه اندازی می شهههه؟
با تشکر
بستگی به مرکز مخابراتیت دارهنقل قول:
من خودم 5روزه راه افتاد
نه بابا بیدار نمیشیم من دیروز 6 صبح بیدار شدم نرم افزار auto power رو غیر فعال کردم که خودم پشت سیستم بودم حواسم بود بهش ولی یادم رفت دوباره فعالش کنم بخاطر همین امروز رکب خوردیم و ترافیکمون تموم شد سرعت هم که 512 سه سوته 240 مگ رو دانلود کرد و ما رو 9 تومن پیاده کرد بخاطر 16 روزنقل قول:
مسلمه که یه مقداری آپلود دارهنقل قول:
سرعت دانلود حدود 64 هستش(گاهی به 70 هم میرسه)
در نتیجه هر شب به طور متوسط 1360 مگ دانلود میشه
نقل قول:
بعید می دونم جواب بده .... سرعت دانلود این سرویس در حدود 50 تا 55 است .... به نظر من باید art 7 بگیری ....
art7 که باید 236 هزار تومان پول بده:31:نقل قول:
2 راه داره
1-art5 بگیره امتحان کنه!ببینه جواب میده یا نه!(art 8 هم خوب هست.دی: )
2-از یک شرکت دیگه سرویس بگیره:31: که قیمت 512 ارزان باشه
شما فکر کنم باید حداقل 512 بگیری!
سلام
این شاتل اکانت شبانه و روزانش جداست ؟
خیر دوست من .... این خاک بر سر بازی ها واسه اون صبا نت دزده :27:نقل قول:
آخه طرف میگه واسه کافی نت می خوام .... تو چی کار داری :31: خرجش در می یاد دیگه :8:نقل قول:
هر ریسیوی سند هم داره، البته خیلی ناچیزه.نقل قول:
نقل قول:واااای حامد جون! خیلی متاسفم خیلی سخته! اکو میگیریم که به صرفه در بیاد انوقت 9 تومن دادی یه گیگ اضافه گرفتی.نقل قول:
راستی بر و بچس باحال تاپیک، منم 512 شدم:11::11::11:
دانلودم بین 60 تا 70 میچرخه. ولی خیلی خطرناکه حسن!!! یه لینک گذاشتم برای تست دانلود ، در کمتر یک دقیقه 4 مگ پرید!!!:18:
من همیشه با کمبود ترافیک مواجه میشدم.
این ماه که اکانتم را شارژ کردم برنامه on-s*p*ee*d را نصب کردم و یک اکانت یک ساله هم براش ساختم.
حالا نه دیگه با پیغام مشترک گرامی برخورد میکنم و هم اینکه مصرف ترافیکم تقریبا یک سوم شده است. :دی
این برنامه کیفیت عکس های داخل صفحات را پایین میاره و صفحات را فشرده میکنه.برای همین باعث صرفه جویی میشه.
چه روش توپی ... این on spee*d چی کارا میکنه ؟؟؟ پیلتر شکن هم هست ؟؟؟:8:نقل قول:
کار اصلیش همین کم کردن حجم صفحات و پیلطر شکن :31:نقل قول:
سلام اولا تبریک میگم بابت نایل شدن به 512نقل قول:
2 تا سوالم دارم اگه زحمتی نباشه
1-شما چجوری تغییر سرویس دادی ؟تلفن؟ اینترنت؟ اگه میشه یه توضیحی بده
2-شما تو سرعت باز شدن صفحات هم تغییر محسوسی احساس کردی؟(سرعت 4 برابر بشه؟)
چند روزیه خیلی سرویسم قطع میشه و دائم باید مودم رو ریست کنم یا روشن خاموش کنم یا اینکه باید diagnose کنم که اونجا خودش مودم رو ریست میکنه تا درست بشه !
اعصابمو خرد کرده
سیستمو میزارم دانلود کنه صبح پا میشم میبینم مثلا نیم ساعت دان کرده بعدش قطع شده !!
1. باید براشون ایمیل بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2. چهاربرابر نه ولی خوب تاثیر داشته مسلما
کدوم شهر هستی دوست عزیز، مودمت چیه، ویندوزت چیه؟ فایروال چی داری؟نقل قول:
ممنون vroom جان. مهدی جون ممنون برای راهنماییت. البته من برای تغییر سرویس حضوری مراجعه کردم، چون باید نامه رو تحویل میدادم. در مورد سرعت صفحات هم همونطور که مهدی گفت 4 برابر که نه ولی خیلی سریعتر شده. تغییر سرویس از 128 به 512 بیشتر روی سرعت دانلود تاثیر میذاره،قبلا بین 16 تا 30 متغیر بود، الان رو 60 تا 70. شبانه بین 300 تا 400 دانلود داشتم، الان حدود 1300. سوال دیگه ای بود در خدمتیم.نقل قول:
راستی بالاخره منم با شاتل چت کردم، حالا میفهمم چرا مهدی :37: شده بود. اشک شوق بوده! خیلی حال میده! فقط یه مشکل کوچولو داره، اسمایلی هاش هم خیلی کمه و هم خیلی بیمزه! مخصوصا دی دونقطه که از ملزوماته مهم زندگیه! :31::31::31::31:
سلام. امیدوارم که منُ تو جمعتون بپذیرین.
من تو adsl کاملا تازه واردم. این اولین ماهه، از شاتل. سرویس من: 128 با ترافیک 2.5 گیگ.
بیشترین میزان دانلود شبانه من -از ساعت 1 تا 7 صبح- 333 مگ بوده.
سوال:
1. با سرعت 128 معمولا شبانه چند مگ میشه دانلود کرد؟
2. نرم افزاری میخوام که نشون بده هر لحظه سرعت کانکشن من چقدره.
3. اگر سرعت کانکشن من از 128 کمتر باشه، من حق اعتراض به شرکت را دارم؟
ممنون
تهراننقل قول:
منطقه شهید بهشتی
مودمم ایسوس 602
ویندوز ویستا سرویس پک 1
آنتی ویروس avast 4.8 با آخرین آپدیت
ad-aware
چند روز پیشم zone alarm internet security نصب کردم اما پاکش کردم کاملا
فایروال ویندوز هم off
سلام دوست عزیز. به جمع ما خوش اومدی. میزان دانلود شبانه ات خوبه.نقل قول:
شما با پشتیبانی تماس گرفتی؟!نقل قول:
blackhero جان که حضوری رفتن نامه را دادننقل قول:
اونوقت اگه میل بزنی برای 128 به 512 نامه ی دانشگاه یا شرکتا را چیکار میکنی؟
سرعت دانلود شما حدودا باید 14-16 کیلوبایت بر ثانیه باشه بنابراین حدود دانلودتون در شب باید بین 300-350 باشهنقل قول:
که همینطور هم هست و خوبه
نه دیگه نمیشه:دینقل قول:
من خودم این راه ها رو قبلا رفتم وقتی همچین درخواستی میدی چند دقیقه بعد یه خانومه بهت زنگ میزنه میگه که شما نامه نداری:13:
پس همون 128 باقی میمونی:21:
شاتل تو شهرستان ها چطوره ؟؟
بعد اینکه آیا سرویساش تهشون بازه :دی ؟؟ یا بستس ؟؟
مثلآ من از یه شرکتی adsl داشتم 128 5 گیگ در ماه رو 21 تومن با عوارض و مالیات و ... میدادم وو سرعتم هم موقع کانکت شدن 512 کیلوبیت بود و اکثر موقعها هم با 35 40 دانلود میکردم ومواقع خلوت تا 50 هم دانلود میکردم
میخواستم ببینم شاتل اینجوری نیست :دی ؟؟
512 با ترافیک2.5 گیگ تقریبا سرعتش باید حدود 60-64 باشهنقل قول:
حالا برخی عوامل مثل شلوغی شبکه و.... ممکنه سرعت شما را کاهش بده
1) از زمانی که برای دریافت اشتراک زنگ بزنی تا زمانی که پیکشون بیاد و پول و مدارک را بگیره چند روز طول می کشه ؟
2)مدارک لازم چی هست ؟