بنظر من همين دليل محكمي براي فروش بيشتر سري pavilion از Envy ميتونه باشه!!!نقل قول:
Printable View
بنظر من همين دليل محكمي براي فروش بيشتر سري pavilion از Envy ميتونه باشه!!!نقل قول:
سلام.
دوستان در مورد Pavilion DV6-3181 یه خورده توضیح میدید؟
خوشم اومده ازش میخوام بگیرم. قیمتش رو هم بگید دیگه عالی میشه. مرسی
پس چرا hp اصلا این سری رو تولید میکنه ؟؟ که چی ؟ معلومه کانقینگ pv بهتره و قیمتشم هم با این یکیه پس چرا این اینجوریه ؟نقل قول:
نظرتون در مورد دل 4030 چیه؟
دوست عزيزنقل قول:
شما تاپيك لپ تاپرو اگه در يه نگاه ديده باشين نوشته
لپ تاپ هاي صنعتي
خانگي
اداري
و......
مثلا دل سري vostro كلا لپ تاپ هاي خر كار اما كانفيگ پايين هستن
هر برندي براي تنوع محصولات خودش بايد يه همچين سري هايي رو توليد بكنه
نميشه يه لپ تاپ هم براي استفاده زياد از لحاظ زمان و هم با كانفيگ بالا باشه(نميگم نيست اما شما فرض كن به يه لپ تاپ نياز داري كه در مغازه بذاري براي ثبت تصاوير دوربين مدار بسته كه بايد در روز حدود 12 ساعت و يا بيشتر كار كنه و يه لپ تاپ بخوايين كه باهاش پروژ هاي مهندسيتون رو براي مشتريان در بازه زماني كوتاه نشون بدين حالا ميتونيين ازيه مدل لپ تاپ براي هر دو كار استفاده كنين؟)
در اصل شما دوست ندارين براي امكاناتي كه به كارتون نمياد پول اضافه پرداخت كنيين
سعي ميكنيد لپ تاپي رو انتخب كنين كه نياز هاي شما رو برطرف كنه
پس هر برندي تنوع توليد به محصول خودش ميده براي سليقه هاي مختلف تا بتونه هر نوع سليقه اي رو ارضا كنه
اميدوارم بي فكرانه و بي سوادانه پاسخ نداده باشم
دوستان من یه چند تا نکته خیلی کوچک عرض کنم.
عزیزان اگه میخواین پولتون خیلی حروم نشه ببینید واقعا نیازتون از یه لب تاپ چیه و واقعا برا چه کاری میخواین ازش استفاده کنید.
اینقدر دنبال آخرین مدلها از هر برندی نباشین.
به خدا دلسوزانه میگم یه کم فکر کنید ببینید این آخرین مدل با 5 تا مدل پایینتر از خودش واقعا چه تاثیری تو کار شما میذاره؟
والا تو لب تاپ همه چیز بازی نیست و اگه کسی صرفا برا بازی میخواد اشتباه محض هست که لب تاپ بخره.
خودتون تو تمام این پستها نگاه کنید .
حداقل 70% دوستان موندن این مدلو بخرن یا صبر کنند مدل بعدی بیاد که هنوز وارد ایران نشده.
خوب عزیز من مدل بعدی هم که اومد باز باید صبر کنی مدل بعدیش بیاد.
هارد سری 5000 با سری 7000 خیلی تفاوتی نداره به خدا.اینقدر حساس نباشید.
اون 5400 درو در دقیقه میچرخه اون یکی 7200 دور در دقیقه حالا خودتون حساب کنید سری 7000 چند درصد از سری 5000 سریع تره.
اگه گرافیکو برا بازی میخواین که عزیز من مطمعن باش 2 سال دیگه 6770 هم از دور خارجه.
هرچه مدل جدید تر میاد مدلهای قبلی سریع تر افت قیمت پیدا میکنند و عاقل اونیه که مدلی رو بخره که واقعا به کارش بیاد که مطمعنا همون مدل پایین تریه هست.
آقا هارد کامپیوتر من 1.5 ترا هست ولی چه سود ؟؟ چون من بیشتر از 300 گیگ روش برنامه نمیذارم و همیشه تو اکسترنال اطلاعات رو نگهداری میکنم.
بلو ری چی هست آخه؟ فقط تماشای یه فیلم اونم اگه بلوری باشه حالا چقدر رو یه لپ تاپ دیدن اهمیت داره که بعضیا اینم براشون مهمه.
والا جز رندر کردن یه فایل خاص تصویر یا اتوکد یا تری دی مکس اصلا شما متوجه رم 6 گیگ با 16 نمیشید تو بیشتر مواقع.
این جور خریدها فقط تو مملکت ماهست که فکر میکنیم هر چه لب تاپمون قوی تر باشه حتما ما هم قوی تر میشیم.
یه دوستی داشتم یه لپ تاپ خرید سه میلیون و سی هزار تومان .گفتم آخه برا چی گفت برا رندر فیلم .سر 2 ماه گرافیک رفت تو هوا.
خوب میتونست یه گرافیک با هزینه خیلی کمتر برا کامپیوتر دسکتاپش بگیره و این همه هم ضرر نده.
دوستان برا 95% ما همون لب تاپهای 1 سال پیش هم جواب میده.
کمی کلاهتون رو قاضی کنید و جو گیر نشید.
البته این نظر شخصی من بود و امیدوارم به کسی بر نخورده باشه.
یا علی.
نقل قول:
تاپيك برند dell اينجا نيست دوست عزيز
باز هم براي يادآوري دوستان و يا دوستان ملحق شده به انجمننقل قول:
براي بررسي لپ تاپ مدنظرتون حتما كانفيگ اون رو بنويسيد
هم باعث تسريع در پاسخ دادن دوستانم ميشه
هم باعث افزايش اطلاعات اين تاپيك ميشه
و هم باعث تسريع در پيشرفت اين تاپيك
باتشكر
دوستان اگه رم يه سيستم رو عوض كني خودش 6 بوده حالا دو تا 4 سامسونگ انداخته كه در مجموع 8 شده
اما ميگه سيستم هر 6 ساعت ريست ميشه چيكار كنه؟
كمك كنيد براي دوستان هستش
لپ تاپش 6080 هست
شرمنده نمیدونستمنقل قول:
نقل قول:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 720QM 1.6 GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
داغ میکنه احتمالانقل قول:
دوستان اگه رم يه سيستم رو عوض كني خودش 6 بوده حالا دو تا 4 سامسونگ انداخته كه در مجموع 8 شده
اما ميگه سيستم هر 6 ساعت ريست ميشه چيكار كنه؟
كمك كنيد براي دوستان هستش
لپ تاپش 6080 هست
قيمت اين سيستم در چه حديه؟نقل قول:
كلا سيستم خوب تا عالي هست ميتونه توي خيلي از زمينه هايي كه مورد استفاده قرار ميگيره مناسب باشه
شما استفادتون از لپ تاپ چي هستش؟
1160نقل قول:
من بیشتر برای کارای آهنگ سازی میخوام استفاده کنم
سی پی یو و رم زیاد استفاده میشه
حالا شاید هم یکم بازی بکنم...
یکی از دوستان گفت که این مدل قدیمی هست و برم سراغ 6080...
با توجه به نياز شما سيستم هاي يه كم پايين تر هم ميتونه به راحتي كارتون رو راه بندازهنقل قول:
اما اگه قصد خريد اين سيستم رو دارين با صرف 100-150 هزار تومن ديگه 6080 بخرين
واقعا سيستم عالي هست
اما بازم ميگم حتما نيازي نيست كه سيستمتون جديدترين باشه
به نيازتون دقت كنيد بعد خريد كنيد
پول اضافه بابت امكاناتي كه ازش استفاده نميكنين ندين
سل
توروخداكمكم كنيد بدبخت شدم دارم ميميرم!
من يه hp dv3 - 4170se دارم . ريكاروي هم دارم اما گويا ناقصه . پارتيشن رو ديفرگمنت ميكردم كه هنگ كرد كلا درايو ويندوزم پريد . هر چي ريكاوري هم كردم تا 100 ميره اما وقتي رستارت ميشه ميگه incomplete . بعد با dvd ريكاوري factory reset كردم اما الان درايو ريكاوري از رو هاردم رفته . كلا ريكاوريم ايراد داره
100 بار به روش هايمختلف ريكاوري كردم نشد
آخر وين 7 سرويس پك 1 ريختم و درايورها رو از سايت اچپي دانلود كردم
اما بعضياشو نميشناسه
مثلا فينگرپرينت نصب نميشه
چيكار كنم؟!!!!!!! جايي هست برام درست كنه يا يه dvd ريكاوري سالم بهم بده؟
جون هر كي دوست داريد كمكم كنيد
كلي كا ردارم الان چند روزه عقب افتاده دارم بيچاره ميشم
دوست عزيزنقل قول:
از زبان نوشتاريتون معل.مه كه خيلي هول كردين..آرام و خونسرد
جواب بدين
1-خودتون دي وي دي ريكاوري رو تهيه كردين؟
اگه آره بگين چطور و از كجاي ويندوز استفاده كردين(شايد ريكاوريتون خرابه)
2-از چه روشي براي برگشتن ريكاوري استفاده ميكننين؟
3-ويندوز فعلي همون اورجينال خودشه يا دست كاري شده؟
اصلا نگران نباشين راه حل هاي زيادي وجود داره فقط با دقت و شفافيت به سوالاتم جواب بدين
بله دیدم سیستم جالبیهنقل قول:
میخوام یه چیزی باشه که نیاز به ارتقا پیدا نکنم
یه مدل دیگه هم هست DV6tqe این چطوره؟
اگه قیمت رو هم بگید عالی میشه
دوست عزيزنقل قول:
يا كانفيگ رو بنويسين يا لينك بذارين كه بشه مشخصاتش رو ديد
ممنون
نقل قول:
سلام . بله ممنونم . چشم. مرسي كه جواب داديد . ديويدي ريكاوري رو خودم از برنامه مخصوص اچ پي تهيه كردم . 5 تا دي وي دي شد . از طريق بوت به هر 3 روشي كه داره يعني كامل ، مينيمون و فكتوري ريست انجام دادم اما نشد . الان ويندوز دستكاري شده ريختم .
خوب بذاريد يه توضيح بدمنقل قول:
اولا كه ريكاوري بايد توسط برنامه hp creation recovery تهيه شده باشه و حتما داراي boot روي dvd باشه.(حدودا هم 4 تا دي وي دي هست)
دوما براي برگردوندن ريكاوري به محض روشن كردن سيستم يكبار دكمه Esc رو زده و وارد منوي Bios ميشن
با توجه به بردهاي مختلف اين گزينه متفاوته اما مثلا زده كه
F11= recovery هست باز قراردارن اولين پارت ريكاوري اون دكمه رو بزنيد تا سيستم شروع به restore كنه
اينجا اگه dvd داراي boot نباشه ريكاوري انجام نميشه و ريكاوري شما ناقص تهيه شده اما در صورت درس بودن dvd سيستم شرع به restore ميكنه كه اگه تا حالا ويندوز نصب كرده بشي بقيه كارهاش دقيقا شبيه .
نقل قول:قیمتش رو هم اگه میشه بذاریدنقل قول:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6490 DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
نام ها ديگر : HP DV6 tqe
سيستمه خوبيه اما قيمتش نبايد از 1.200 بيشتر باشه چون در حده 6080 قرار ميگيرهنقل قول:
سلام.
اینجا چقدر خوبه.
دوستان من دکمه ی تشکر رو پیدا نمی کنم! می شه یکی منو راهنمایی کنه؟
منم یه سوال دارم. البته چند تا!
HP Pavilion dv6 2140se دارم. همون اول از ویندوز اوریجینالش بک آپ گرفتم. شد 5 تا dvd.
بعد به دلایل مهندسی یه ویندوز کرک شده نصب کردم.
از همون اول سه تا درایو داشت. C که حجم زیادی داشت. ریکاوری و سیستم. بعد با یه برنامه یه درایو 70 G هم خودم درست کردم. بعد هم یهکی دیگه به حجم 20G . حالا می خوام اون 20G را برگردونم به C . میشه؟ یعنی اطلاعاتم (توC نه اون 20G) پاک نمی شه؟
یه سوال دیگه. اگه کل سیستم رو فرمت کنم، یعنی اون درایو ریکاوری بپره بازم DVD های بک آپ بدرد میخوره؟ بازم میتونم ویندوز اریجینال داشته باشم؟
جدیدا مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم. دفعه ی پیش همه ی درایور ها تمام و کمال نصب شدن ولی این دفعه بعضی هاش نشد! الان با USB یه کم مشکل دارم. چی کار کنم؟ نکنه درایور ها قدیمی شده؟ باید دوباره دانلود کنم؟ یا برای نصبشون ترتیب خاصی هست؟ کمکم کنی.
نقل قول:
دوست عزيز براي بهبودي كارايي ريكاوري توصيه ميشه كه درايو ريكاوري بدونه تغيير بمونه
اما براي پارتيشن بندي من توي يه پستي توضيح دادم بصورت كامل نحوه ايجاد درايو جديد با استفاده از برنامه خود ويندوز
كه براي برگردوندن يه درايو به درايو ديگه هم ميشه ازش استفاده كرد
لازمه بدونيد با اضافه كردن يه حجم به درايو c يا هر درايو ديگه اطلاعات اون پاك نميشه
اما براي اينكه يه حجمي رو به درايو ديگه اي اضافه كني حتما بايد خود درايو موردنظر رو فرمت كني بعد به هر درايوي كه ميخواي انتقال بدي كه در اين بين اطلاعات درايو مفعول(درايوي كه انتقال پيدا ميكنه) پاك خواهد شد
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483571&page=194[/HTML]
پس بالا رو حتما بخونيد اون نحوه ساخت رو توضيح داده حالا نحوه برگردوندن به اين قراراهكه
شما درايو مورد نظر رو فرمت ميكنيد بعد روي درايوي كه ميخوان بهش حجم اضافه كنيد(درايو c )
راست كليك كرده گزينه extend volume رو انتخاب كنيد در اينجا در پنجره جديد باز شده ميزان حجمي رو كه ميتونيد به درايو c اضافه كنيد نشون داده ميشه
خيلي راحت ميتونيد حجم رو به درايو مورد نظر انتقال بديد
ميدوارم مفيد بوده باشه
نقل قول:
دوست عزيز
دكمه تشكر براي پست خودتون فعال نيست كه !!!!!!!!
شما ميتونيد از پست هاي ديگران با زدن تشكر ،قدرداني كنيد
دكمه تشكر در هر پست (به غير از پست خودتون) در قسمت پايين و سمت چپه اون پست قرار داده شده
اگه منظورتون اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟! من اینو هیچ جایی جز تو پاورقی بعضی از پست ها نمی بینم!
ببخشید ها! من فقط اینا رو می بینم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باز بگین سمت چپ پایین.
Malayeru ممنون. ولی سوال آخرم چی؟
من دفعه ی اول که ویندوز عوض کردم هیچ مشکلی نداشتم، TV داشتم و بخوبی کار می کرد ولی الان که دوباره ویندوز عوض کردم بعضی از درایورها نصب نمی شن و دیگه سیستم USB مربوط به TV رو قبول نمی کنه. نکنه دوباره باید درایور هارو دانلود کنم؟
وای باورم نمیشه!!!!!!!!!!
الان که صفحه رو رفرش کردم دکمه ی تشکر اومد!
اخه چرا؟ حتما من باید می گفتم که نیست!
نقل قول:
سلام.
چه اوضاعی شده این تشکر کردن شما.:31:
عزیز اگه تعداد پستهاتون زیر 10 عدد باشه دکمه تشکر رو هنوز برات فعال نمیکنه.
صبر داشته باش.
چون تا زیر 10 تایی باید پستت تایید بشه بعد وارد بشی.
دقيقا مشكل از درايور هاي سيستم هستنقل قول:
اما بد نيست يه سري هم به تنظيمات كنترل پنل بزني
شايد از اونجا هم باشه
سلام
فیلم تعویض صفحه نمایش لپ تاپ hp رو تو این تاپیک قرار دادم .
پست شماره 19 و 20 .
آدرس تاپیک :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491170
خيلي جالبه مِستِرمَزمَمفینقل قول:
ادامه بده دنبال ميكنيم:20:
دوست عزيز اگه زحمت بكشين و فيلم تميز كردن فن هاي لپ تاپ هاي hp سري dv6 رو بذارين واقعا يه جوني به همه ميديننقل قول:
ممنون ميشم
نقل قول:
نه ااز اولشم بود
اما .........شايد شما دقت نكردين
ببخشید این پست رو اینجا میدم
اما شما هم این خبر رو شنیدید؟؟
اچ پی تکذیب نکرده؟کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1387794
ممنوننقل قول:
ولی اگه بچه ها هم بتونن کمک کنن . تنها تاپیکی تو ایران میشه که این فیلم هارو داره قرار میده .
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
انشاالله وقتی آپلود کردم . بهتون خبر میدم .نقل قول:
نقل قول:
من خودم يكي تكذيبش ميكنم
آخه بزرگترين توليد كننده بكشه كنار كه ديگه بايد بقيه اصلا توليد نكنند
بنظر من هرگز اين كار رو نميكنه
دوستان عزيز انجمن يه كمك خيلي خيلي ضروري................
هر كي كه dvd ريكاوري تهيه كرده
يه زحمتي بكشه از اطلاعات روي هر dvd يه عكس بگيره بذاره اينجا(dvd rom رو باز كنيد از همون صفحه يه عكس بگيريد)
مدل لپ تاپ هم حتما ذكر كنيد
...::: ممنون ميشم واقعا ممنون ميشم :::...:42::blush:
يه مطلب مفيد در مورد باتري ها
انواع باطری ها و فلسفه شارژ اولیه
در دنیای باطریها چندین فناوری وجود داشته که هر یک جای خود را به تکنولوژیهای جدید داده اند و منسوخ شده اند. مهمترین نسلهایی که در دنیای وسایل الکترونیکی شایع بوده اند به این شرح است.
الف-باطریهای نیکل کادمیوم اینها در واقع اولین نسل تجاری باطریهای با تولید انبوه در ابزارهایی مانند موبایل و نوت بوک بودند. علامت مشخصه آنها این است که روی باطری Ni-Cd و یا خود کلمه نیکل-کادمیوم قید شده است. در دفترچه مشخصات هم عینا” نوع و توان باطری قید میشود. این نوع باطریها اکنون منسوخ شده اند. در واقع این باطریها بودند که اولا” شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز داشتند و ثانیا” هر بار باید تا انتها تخلیه می شدند تا شارژ مجدد موجب از بین رفتن سلولها نشود. تقریبا” 5 سالی میشود که دیگر این نوع باطریها به دلایل مختلفی کنار رفته اند و در محصولات جدید به هیچ وجه کاربردی ندارند.
ب-باطریهای یون لیتیومی اینها نسل دوم تجاری باطریها در دستگاه های الکترونیکی بودند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-On روی بدنه باطری و دفترچه مشخصات محصول است. این باطریها کماکان در موبایل و نوت بوک کاربرد دارند اما آنها هم با نسل جدیدتر در حال تعویض هستند. کارکرد صحیح این باطریها موجب شده که نیازی به شارژ ابتدایی 12 ساعته ندارند و همچنین کاملا” برعکس باطریهای نسل قبلی به هیچ وجه نباید تا سر حد تخلیه شدن کار کنند. باید در حد 10 درصد شارژ باقیمانده مجدد شارژ شوند و سپس تا 100 درصد مجددا” شارژ گردند.
ج-باطریهای لیتیوم پلیمری اینها نسل روز باطریها هستند که علاوه بر محدودیتهای کمتری که دارند ایمنتر و سبکتر هستند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-Po یا Li-on-Po است. در دفترچه مشخصات محصول هم عینا” نوع باطری با عبارت لیتیوم پلیمری یا کاملتر آن یون لیتیوم پلیمر قید میگردد. این نوع باطریها نه تنها شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز ندارند بلکه هیچ محدودیتی در کاربرد هم ندارند. مهمترین علامت مشخصه اینکه دستگاه شما دارای این نوع باطری است آن است که در زمان اتصال به کامپیوتر با پورت USB شارژ شود. چون این باطریها نیازی نیست هر بار تا 100 درصد شارژ شوند سازندگان امکان شارژ با USB را در آنها قرار داده اند تا عمر باطری بهتری داشته باشند. خوب در حال حاضر هر دستگاه الکترونیکی که بخرید به احتمال 99.9 درصد فاقد باطری نوع اول است که باطری نیکل کادمیومی بود. پس عملا” شارژ 12 ساعته کاملا” منسوخ و یک سنت پارینه سنگی است که کماکان در دهان افراد در حال گردش است
ببین دوست من شما اگه اهل بازی کردن بودین میگفتم 70 درصد AMD 6770 مناسبتر باشه ولی حالا که خودتون میگین گیمر نیستین در NVIDIA 550 شک نکنین. داخل برنامه های گرافیکی مثل فوتوشاپ و 3d و.... تراشه های NVIDIA بدلیل CUDA برجستگی بیشتری داره.نقل قول: