درسته سرویس های مخابرات حدودا 3-4 تومن تو این سرعت ها ارزون تر هستند هزینه آبونمان هم ندارن ولی بدیش اینه که بگیر نگیر داره
یه منطقه خوبه یه منطقه افتضاحه
داتک باز هر چی نداره برای من تو این 3 سال ثبات داشته
Printable View
درسته سرویس های مخابرات حدودا 3-4 تومن تو این سرعت ها ارزون تر هستند هزینه آبونمان هم ندارن ولی بدیش اینه که بگیر نگیر داره
یه منطقه خوبه یه منطقه افتضاحه
داتک باز هر چی نداره برای من تو این 3 سال ثبات داشته
512 ویژه سرعت دانلودش شبا چنده؟
آخه شنیدم رو یک مگ میبنده
با idm حدود 125 دان میشه بدون اون حدود 95-100 میشهنقل قول:
چرا سرویس ها انقدر افتضاح شده... از دایال آپ هم بدتر شده این 512...
عجیبه! دیگه سایتی فیلتر نیست همه سایت ها باز شده!
:دی
احتمالا دارن سیستم فیلترینگ رو آپدیت میکنن:20:
مال من که همچنان پیل تر هست.نقل قول:
سرعت باز شدن سایت هایی که هاستشون در خارج از ایران هست افتضاح شده.یه چند ساعتی هست که پینگ خوبه ولی پیج به زور باز میشه
وقتی یک صفحه رو یکساعت لفت بده واسه باز کردنش چطوری ممکنه پینگ خوب باشه؟:31::31::31::31:نقل قول:
درود بر این استراتژی دولت !
سرعت افففففتضاحه....
وقتی چاروادار رو رییس فیلترینگ بکنن خوب بهتر از این نمیشه گرچه اونی هم که عزل و نصب میکنه خودش لیاقت چارواداری رو هم نداره.نقل قول:
اره شیطون ماهم دیدیم:31:نقل قول:
سلام .. من شیراز هستم... میخوام برم سراغ داتک ( ماتریکس تو شهر ما ) یه تعرفه خود شهر ما داره که
256 سرعت
6 گیگ
22.000 هزارتومن
شبا هم رایگان
یه سوال کلی دارم از بچه های داتک : شما ها ترافیک رایگان که دارین شبا...مودم خاموش میکنید و روشن میکنید
تا وارد اینترنت رایگان شه... یا خودش اتوماتیک میشناسه ؟ .... یا یوزرنیم پسورد میدین
یه خورده توضیح بدین
مثل شاتل مزخرف ، شما رو که محدود نمیکنند شبا ؟ اگه زیاد دانلود کنید محدود میشین و این چرت پرت های شاتل دزد
داتک از یک به بعد بدون نیاز به کاری رایگان میشه قطعیم نداره من هفته پیش هفت گیگ دان کردم بدون افت سرعتنقل قول:
سرعتتون چند بود ؟نقل قول:
هفت گیگ تو 7 روز ؟ خوبه .. والا من راضیم به این مقدار اگه سرعتم 512 باشه .. شبی یه گیگ
کلا شبا سرعتتون چنده ؟
روزا فکر کنم سرعت از اون مقدار سرویس خودتون بیشتر باشه .. درسته ؟
دوستان من میخام بعدر از 4 سال سرویس 128 نامحدود رو بکنم 256 حجمی ماهی 9 گیگ .....
سرویس حجمی مشکلی نداره ؟
روی 30 32 دانلود میده ؟
ممنون
داتک سرویس های حجمی رو 2 برابر میبندهنقل قول:
سرعت دانلود شما 64 میشه
دوستم تازه رفته تهران خونه گرفته .. مجیدیه ... مخابرات تند گویان ... داتک ساپورت میکنه.. میگه 2631 فیبر نوری هه
یک ماهه - 512 - سه گیگ - 19 خورده تومن من بهش پیشنهاد دادم ..
نظرتون چیه ؟ سرعت تهران چطوریه ؟
نماینده داتک دزد در کرمان سرویس نامحدود CRA ارائه نمیده و میگه فقط مال تهران است
برادر خوب تهران بزرگه یه مقدار منطقه به منطقه سرعت ها ممکنه فرق کنهنقل قول:
ولی داتک تقریبا ثبات داره تا اونجایی که من دیدم
512 معمولیش رو نمیدونم رو چند میبندن شاید بچه بدونن ولی ویژه ها رو که دوبرابر میبندن
میاد برادرنقل قول:
اصلا داتک نماینده اونجا داره؟ شاید خودشو زده جای نمایندش:31:
به نظرم شما یه تماشی با داتک بگیرید حالا چه از طریق میل چه تلفنی ببینید نماینده رسمی داره اونجا یا نه بعد از خودشونم بپرسید که کی به کرمان میدن
این قانون چون داره تازه انجام میشه حالا طول میکشه تا فراگیر بشه
البته کیفیت جالبی هم نداره cbr ها همه رو روی نصفه سرعت میبندن که افت سرعت هم تو بعضی ساعات روز داره
داریوش cbr چیه مگه موتوره :46:نقل قول:
نمی خوای یک تست کنی و سرویس 512 رو سفارش بدی ؟ باز از اون 128 نامحدود قبلی ارزونتر در میاد که .
همون یک به 10 ها هست دیگه
الان 256 اش رو دارم
بد نبوده فکر نکنم سرعت بیشتر بگیرم فعلا چون خونه نیستم که استفاده کنم
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن . 5 دقیقه یه بار google قطع میشه .
حالا مگه cra تحفه اس ؟نقل قول:
سلام منم از این ماه شروع به استفاده از داتک کردم
3 ماه تابستونو از مخابرات گرفتم پیرم کرد نهایت سرعتش تو IDM 20 میشد ولی الان
از داتک 256 4 گیگ گرفتم فم کنم ماهی 17 تومن ولی تموم شد حجمم الان :|
اینم دزده یعنی ؟
دوستانی که دارن راهنمایی میکنن شبانه اش از چند تا چنده ؟
سرویس یا ISP دیگه بهتر باشه سراغ دارین معرفی کنین ...
خوب برادر عزیز خودت میگی سرعت 20 مخابرات که نامحدودم بود ول کردی اومدی حجمی گرفتی:20:بعد میگی این دزده؟
چند داشتی؟ 128 یا 256؟
خوده سایته داتک توضیح داده:کد:http://datak.ir/adsl/price
نقل قول:
ترافیک سرویسهای ADSL حجمی از ساعت ۱:۰۰ الی ۷:۰۰ بامداد رایگان است.
نامردا دیگه از این تخفیف ها به این سرویس های cra نمیدن:13:نقل قول:
در صورت پرداخت حق اشتراک سرویسهای نامحدود و حجمی پرمصرف به صورت ۳ ماهه ۵٪ تخفیف, ۶ ماهه ۷٪ تخفیف و یک ساله ۱۰٪ تخفیف به مشترک تعلق میگیرد.
این ماه بشه میخوام سرویسم رو عوض کنم 512 cra بگیرم تا بلکه اندازه 256 اینا جواب بده
منتها دودلم از مخابرات بگیرم یا از داتک
مخابرات 4 چوق ارزونتره اگه سرعتشم بهتر نباشه از داتک
بعد اینا یه قیمتی رو توی سایت میزنن یه قیمته دیگه ای رو سره تمدید دوره میزنن 4% عوارض و مالیات میکشن روش
مخابرات هم از اینا داره؟
داریوش جان مخابرات 512 به هیچ احدالناسی نمیده
اگه مخابرات اینترنت میداد که من الان 2 مگش رو گرفته بودم
به نظر می آید وارد اینترنت ملی شدهایم. در دو هفته گذشته به جز یکی دو روز وصل شدن به گوگل با پورتهای Secure بدون ابزار گذر مساوی بوده با افت سرعت تا حد نصف !
نقل قول:نقل قول:
آقا جان مخابرات همچین پخی نیس که دارین میگین !!!
من تابستون 128 داشتم ازش فک کنم نامحدود بود ولی سرعتش واقعا افتضاح بود دانلود روی 20 بالاتر نمیرفت !!!
حالا 256 بگیری 20 میشه 40 حتما ولی ISPهای خصوصی کمه کم 50 هست فک کنم
4سال از پارس آنلاین میگرفتم 60 و 120 متغییر بود که دیگه پورتاشو منطقه مخابراتی که قبل بودیم بسن!
نقل مکان کردیم اینجا داتک اول زنگ زد از اون گرفتم بد نیس ولی حجم دیشب تموم شد :|
فقط نمیدونم سرویس های مخابرات ها با هم فرق دارن که اینطور میگین یا نه !؟
مثلا داری بدشو میگی؟ اگه میخواستی تعریف کنی چی قرار بود بگی؟نقل قول:
128 حد اکثر 16 باید باشه پس 4 تا هم اضافی بوده
واقعا؟ چرا پس؟نقل قول:
یعنی حقوقی و شرکتی هم نمیده؟ پس برای چی زدن اونجا که میدن؟
حالا قبلش یه پرس و جویی میکنم نشد که از همین داتک میگیرم
برای من خیلی فرق نکرده ولی احساس میکنم پینگم رفته بالانقل قول:
نقل قول::31:دقیقانقل قول:
شما باید همون داتک رو بگیری ماهی 42 هم بدی سرعتت هم فیکس 16 باشه تا قدر مخابرات رو بدونی
شما اول برو یه مقدار اطلاعات کسب کن در مورده این isp های خصوصی بعد حداقل تغییر سرویس بده، اتفاقا برعکسه اکثر کسایی که از این pap ها میگیرن دوست دارن مستقیم از مخابرات بگیرن ولی به دلایلی نمیدن بهشون
نامحدود و محدود هم فرق داره برادر
نامحدود رو سرعت کمتر میدن چون برای شرکت ضرره ولی محدود رو سرعت 2-3 برابر میدن که امثال شما زود یه شبه تموم کنن برن همینطور حجم اضافه گیگی 3-4 تومن بخرن:31:
میگم بچه ها الان زنگ زدم مخابرات
6 سال دانشجو بودیم به هیچ دردی نخورد الان میگه دانشجو باشی بهت 256 میدیم (بیشتر نمیدن اصلا)
بعد مثل داتک نمیشه مثله الان به عنوان نماینده شرکت، اینترنت شرکتی گرفت میگه فقط باید مدیر عامل باشید:31:
اینا هم ما رو گزاشتن سره کار ها، فعلا با این اوضاع اگر نخوام 128 مخابرات بگیرم گمونم رو همین داتک بمونم
ازا ین طرف زنگ زدم داتک میگم این سرویسی که به ما میدید 128 هست نه 256 که، اونا هم که اون ضریب اشتراک یک به 10 رو شاخ کردن همش میگن این چون اینطوریه وضعش همچینه! میگم خوب اگه به خاطره اشتراکه یعنی کله 24 ساعت همه دو دقیقه هم کسی کم نمیشه که این سرعتش بالا بره و ... هنگید گفت میدم پشتیبانی که اون بهتر میدونه و ...:31:
خلاصه این جوریه اوضاع گفتم بقیه دوستان هم در اطلاع باشن
مخابرات هم 256 بالاتر نمیده، نمیدونم چرا پس تو سایتشون تا 2 مگ رو زدن و قیمت دادن
نتیجه گیری:
حالا ببینم اوضاع چه طوره فعلا که 128 مخابرات سرعتش از 256 cra بهتره قیمتش هم 7 تومنی کمتره
اینایی که گفتی و اصن نگرفتم از کجا درآوردی :دی!!!نقل قول:
من دارم ماهی 17 تومن میدم واسه 256 با محدودیت حجمی !!!
سرعت دانلودشم متغییر و بین 6-70 فک کنم ! در صورتی که 128 رو از مخابرات میگرفتم نهایت سرعت دانلودش 20 میشد
حالا بدون در نظر داشتن محدودیت حجمی به من بگو داتک بهتره با سرعت 60-70 یا مخابرات با 20 ؟!!
دوست عزیز هم در مخابرات و هم ISP ها ، سرعت سرویس های نامحدود روی همون سرعت اسمی بسته میشه ، که در مورد شما مقداری هم از سرعت اسمی بیشتر بوده.
برای سرویس های محدود اما ISP ها میان و سرعت رو خیلی بالاتر از سرعت اسمی ارائه میدن ، چون این کار براشون سود داره. البته همین سرویس ها در هنگام زمان رایگان شبانه به شدت افت میکنه و در بهترین حالت به سرعت اسمی میرسه ، شما در تاپیک شرکت های مختلف نگاه کنی میبینی که اکثریت کاربران از سرعتشون در ساعات رایگان ناراضی هستن و یه عده محدودی از سرعت دانلود شبانه راضی هستن.
حالا یک سری از کاربرا که سرعت بالا میخوان با همین سرویس های محدود راضی هستن و اصلا به خاطر همین قضیه از این سرویس ها استفاده میکنن چون سرعتش بالاتر بسته میشه. البته در روز ، نه در ساعات رایگان.
نقل قول:دقیقانقل قول:
اون چیزایی هم که من نوشتم یه چند وقت دیگه میفهمی چه خبره:46:
الان سرویس حجمی 256 شما رو روی 512 بستن که باید تا 72 کیلوبایت در ثانیه هم سرعت بده
در هر صورت الان شما حجمت هم تموم شده باید حجم اضافی بخری که به اون 17 تومن اولیه اضافه میشه باید ببینی تا آخره ماه چقدر هزینه کردی در اضای چقدر خدمات و سرعت و دانلود (البته فکر نکنم اهل دانلود باشی همچین):10:
اگر بازم نامفهومه جایی بگو تا توضیحات بیشتر بدم
سلام دوستان امروز زنگ زدم داتک واسه اینترنت سی ار ای میگه برا مخابراته به شرکتا سهمیه میده ولی ظاهرا مخابرات اصلا 1مگ نمیده با این حال چطوریه که داتک 2مگ هم میده ولی میگه برا مخابرته؟
در ضمن میشه بگین سرعت و کیفیتش چطوره؟
نقل قول:
نه مفهومه ، ممنون از حساسیتی که به خرج میدین همگی
اهل دانلود تا چند گیگ باشه !!!
من 4-5 سالی از پارس آنلاین میگرفتم 128 و 3گیگ دانلود 2 سال آخر شبانه رایگان رو گذاشت که چندتایی فیلم هر روز میزاشتم برای دانلود شب تا صب بعدم صب تا شب وبگردی تقریبا !!! ولی بنظرم حجمم به این سرعت تموم نمیشد
در کل یه جورایی دلمو زد این داتک میخوام 1 ماه هم از پارس آنلاین بگیرم شاید بازم بد بود برم سراغ مخابرات باز
اینطور که میگین مخابرات منصف تر در میاد ! سرعت کم ولی پایدار با حجم نا محدود !
درستهنقل قول:
البته مخابرات انصافا 128 اش رو از چه لحاظ قیمت چه از لحاظ سرعت خوب میده تک و توک دیدم سرعت یوزرهاش جالب نباشه
این طور که معلومه شما حق انتخابت از همه بچه های این تاپیک بیشتره چون اکثرا ما انتخابمون به یکی دو تا شرکت محدود شده مثلا من خودم فقط از شاتل یا داتک میتونم سرویس بگیرم که داتک باز از شاتل بهتره
حالا شما همینجور که سرویس عوض میکنی دستت درد نکنه آمارش رو به ما هم بده ببینیم اونیکی شرکت ها چه طوره اوضاشون:46:
راستی همین داتک هم که فعلا داری اگه تونستی 1-7 دانلود بزار ببینیم شبونش سرعتش چه طوره
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
برادر همین چند صفحه آخر بحثش بودهنقل قول:
خوب این شرکت های pap مثله داتک سهمیه های مخصوص به خودشون رو دارن برای همین اینا یه سرعت هایی بیشتری رو میدن
در مورد سرعت هم که هر سرویس رو نصف سرعت میبندن یعنی شما 256 اش رو بگیری رو 128 میبندن و افت سرعت هم تو بعضی ساعات داری
پینگش هم یه مقدار مسنکه بالاس و ساعات اداری و روزا بالاترم میره
داریوش جان بعضی وقتا یه حرفایی میزنی برادر که آدم شاخ در میارهنقل قول:
تو خودت منو میشناسی که به صورت 24 ساعته و 7 روزه هفته دارم دانلود میکنم.به نظر تو اگه مخابرات 2 مگ میداد من ول میکردم و از داتک سرویس میگرفتم؟
اگه تو زنگ زدی من خودم شخصا رفتم مخابرات و باور کن 2 ساعت رو مخ رئیس کل منطقه مخابراتیمون راه میرفتم.
منم دقیقا گفتم که برادرم صاحبه شرکته و من اومدم برای برادرم و شرکتش اینترنت بگیرم.
طرف به من گفت ببین اگه پسر رئیس جمهور هم باشی ما از پورت 2 مگ نداریم که به شما بدیم.حالا چه واسه شرکت بخووای چه واسه خونه
به خاطر همین هم گفتم که دنبالش نرو که نمیدن.بابا اونجا زنه اومده بود ه خط جدید بگیره بهش ندادند.گفتند نداریم که بدیم بعد تو میگی اینترنت بدن؟
به نظر من اینقدر ناشکری نکن.فکر نکن که مخابرات مدینه فاضله هست.من هرچند که میدونم سرویس های داتک گرونه اما بازم داتک رو به مخابرات ترجیح میدم.مخابرات یه مشت اسکل رو گذاشته به عنوان پشتیبان.
اره برادر
نه گفتم حالا یه زنگم بزنم بپرسم ببینم شاید مخابراته ما فرق کنه:31:
ولی جالبه به دانشجو ها گفته میدیم
با این وضع فقط داتک میمونه برای سرعت های بالاتر
خط رو که به من گفتن یه روزه وصل میشه خریدم الان سره پس گرفتن پولش چند ماه قراره طول بدن:27: دیدی باز یه فرقی داشت مخابراتمون:31:
در مورد پشتیبانم آره ولی ماله داتک هم همچین آی کیوشون بیشتر نیست
با این حساب فعلا تصمیم گرفتم بعد از این دوره یعنی تا 10 روز دیگه سرویس 512 بگیرم از همین داتک ببینم اون چطوره اگه جالب نبود بعدش از مخابرات همون 128 اش رو بگیرم
فقط بدی ای که داره هر کی تو آشنایان از مخابرات سرویس داره علم درست حسابی ای از اینترنت و دانلود و ... نداره که بشه آمار دقیق و درستی ازش بدست آورد
در مورد پشتیبانی به طور کامل حرفتو قبول ندارم
هنوز هم چند نفری از اون آدمای قدیمی که خیلی خبره بودن هنوز هستن.مثه یه یارو که اسمش بیگی هست و خداوکیلی هر دفعه زنگ زدم کارمو راه انداخته
اما واسه مخابرات همشون از دم اسکل تشریف دارن.رفیقم میگفت ماکسیمم کمکی که میتونه بهت بکنه اینکه هی بهت میگه ریست کن
والل منکه هر وقت کارم به این چیزا کشیده اینقدر خودم تو نت و ... گشتم دنبالش که جوابو پیدا کنم:31:
شانس نداریم کلا
کلا خدا کاره کسی رو گیر پشتیبانی ها و خدمات پس از فروش ایران نندازه