کسی به من نگفت مودم data sheen و planet چه طوره کیفیتش ؟ خوبه بگیرم ؟ کدومش بهتره ؟
Printable View
کسی به من نگفت مودم data sheen و planet چه طوره کیفیتش ؟ خوبه بگیرم ؟ کدومش بهتره ؟
اگه همزمان همشون دانلود یا سرچ کنن ، به یه نسبت بین همه تقسیم میکنه. ولی مثلا اگه یه یوزر بخواد 5 دقیقه یه متن رو بخونه و دیگری دانلود یا سرچ کنه بیشتر باند به دومی میرسه . خیلی وقت ها هم میشه که یکی دانلود می کنه و مابقی مرخص میشن! ( تو کاربری خونگی ) . اگه میترسی که به تفاهم نرسین ( مثل شرکت ها ) میتونی سرعت و حجم دانلود هر یوزر رو محدود کنید.نقل قول:
دقیقا نفهمیدم چیه ولی چون isp های ما از ppoe استفاده میکنن، وسطی رو انتخاب میکنیم.نقل قول:
من الان فهمیدم که برای شبانه یوزر پس جدا میدن.نقل قول:
ببین دوتا کامپیوتر رو شبکه کن ، بعد توی یکی از همین گزینه ای که DariushGreat استفاده کن ، ببین چی میشه.
منم همین مشکل رو دارم ،فقط فرقش اینه که به من نمیگن مشکلم چیه.نقل قول:
mahyar جان
این یه چیز طبیعیه که پهنای باند تقسیم میشه،
اگه با هاب تونستی اینترنت رو share کنی به ما هم بگو
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوتا راه حل:نقل قول:
1- راحت ترین و بی دردسرترین راه با هزینه 40-50 تومن:
یه هاب بگیری ( حدود 45 تومنه ) و مودم رو از طریق LAN بهش وصل کنی ، هر سیستم هم توسط یه کابل LAN بطور مستقل به هاب وصل میشه و از اینترنتش استفاده میکنه. که در این حالت تمام سیستم هایی که به هاب وصبن باهم شبکه هستن و میتونن اطلاعات رد و بدل کنن.
2- راه حل 10 هزار تومنی با کمی دنگ و فنگ :
میتونی یه کارت شبکه دیگه بگیری و بندازی کنار کارت شبکه فعلی ، اینجوری یه کارت به مودم وصل میشه و اونیکی هم شبکه رو ساپورت میکنه. این کار خیلی وقت ها خیلی راحت انجام میشه و بعضی وقت ها هم اساسی گیر میده و ست کردن IP هاش یه کم سخته .
با سلام به اساتید
من یه مودم مایکرونت دارم اس پی 3361 مشکل من اینجاست که چون همیشه سیستم رو هایبرنیت میکنم و مودم هم همیشه روشنه بعداز روشن کردن سیستم چراغ لن مودم روشن نمیشه و همینطور سیستم شبکش فعال نمیشه تا زمانیکه مودم رو خاموش و روشن کنم اونوقت همه چیز درست میشه اگر محبت کنین و راهنماییم کنین ممنون میشم چرا شبکه راه نمیفته؟آیا به غیر از ریستارت کردن مودم پیشنهاد دیگری دارید؟
دست شما درد نکنه!:18:نقل قول:
فهمیدم مودم مشکل داره! مشکل اینجاست که بنده قصد خرج کردن هیچ پولی رو در این زمینه ندارم!
میرم ببینم با گارانتی مودم چه میشه کرد......
ممنون:40::11:
بازم دمش گرم Hibernate میشه. واسه من نه Hibernate میشه و نه Standby!نقل قول:
حالا چرا سیستم رو دائم Hibernate میکنین؟ اینطوری کش سیستم clear نمیشه و سرعتش میآد پایین.
به هر حال ما که به نتیجه ای نرسیدیم بیخیال شدیم. امبدوارم شما به بن بست نخوری:20:
امیدوارم از 7خان گارانتی سربلند بیرون بیآین :5:نقل قول:
یاحق . . .
من ساکن نیشابور تو خراسان رضویم . میشه یک خط adsl 256 برای خونه گرفت؟ قیمتش چنده ؟ چه مودمی بگیرم؟
کسی نبود؟!!!!نقل قول:
?????????????????????نقل قول:
مثل اینکه مودم های وایرلس با تلفنهای بیسیم مشکل دارن
مودم رو که به برق میزنم چراغ وایرلسش روشن میشه
من 3 سال مودم usb -asus داشتم و خطمون مخصوصا سال اول خیلی نویز داشت تا حدی که تلفن رو که قطع و وصل میکردیم درجا dc میشد. ولی با splitter های خوب ( معمولا تو رنج 4.5 تا 5 تومن ) مشکل نویز حله.نقل قول:
خاموش و روشن کردن وایرلس مودم ها از طریق setup اونها ممکنه. شما تو تنظیمات مودمتون wireless رو روشن کردید. اگه خاموشش کنید ، چراغش هم خاموش میشه.نقل قول:
چراغ adsl روشن می شود ولی هیچ سایتی باز نمی شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوستان یه مشکلی :
امروز پی سی قاطی کرد و گیر کرد مجبور شدم که سیم برق پی سی رو بکشم زود از برق در اوردم و زدم سر جاش
یه حالت مثل ریستارت شد
بعد که سیستم بالا اومد مودم روشن بود و چراغ lan هم روشن بود ولی تو Network Connections قسمت lan
یه ضربدر قرمز بود که نشون از این میداد که سیم وصل نشده ولی اونارم چک کردم
احتمال دادم که وقتی من سیم برق رو کشیدم ویندوز مشکلی پیدا کرده ولی دوباره ویندوز نصب کردم حل نشده
گاها ضربدر زرد میومد و میگفت که باید repair کنی ولی اینم مشکلی رو حل نکرد
احتمال دادم که شاید تنظیمات مودمم به هم خورده رفتم تو تنظیمات ولی اون قسمتی که قبلا برای چک کردن تنظیمات بود
نبودش و دیده نمیشد !
به نظر شما مودم خراب شده یا باید چیکار کرد ؟
در ضمن بگم برق مودم از جایی دیگست و اونموقع که برق کیس رو قطع کردم مودم روشن بود
یه چیز دیگه من قبلا واسه نصب مودم اول سیم usp رو مینداختم و نصب میکردم یعنی نمیشه از طریق سیم lan
مودم رو نصب کرد فکر کنم این موردی نباشه و طبیعیه!
ولی الان وقتی میخوام به تنظیمات مودم دست پیدا کنم از lan نمیشه !
کسی تا حالا چنین مشکلی واسش پیش اومده ؟ ممنون میشم کمک کند .
خدا صبرتون بده ... !
1- مودم شما چیه؟
2- قبل از عوض کردن ویندوز ، با کشیدن و وصل کردن کابل LAN تغییری ایجاد میشد؟
3- LAN که به pc وصله ، چراخ کنار سوکتش چشمک میزنه یا نه؟
4- تنظیمات مودم رو از کجا میآرید؟ 192.168.1.1 تو آدرس بار اکسپرورر؟؟نقل قول:
الان وقتی میخوام به تنظیمات مودم دست پیدا کنم از lan نمیشه !
5- واسه شناسوندن مودم به سیستم کافیه مودم رو توسط LAN وصل کرده و پس Detect شدن مودم ، با زدن اعداد فوق وارد setup مودم شد و username و password و دیگر تنظیمات ISP رو داد ( هم اتومات میشه و هم دستی)
قبلا این کار رو کردین؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
1.مودم من TP-Link |TD-8811
2.والا اون پایین که یه چیزی میومد که همانگی کنه ولی تو Network Connections اون ضربدر قرمزه بود ( البته زیاد دقیق یادم نیست )
3.منظورتون چراغ مودم هست ؟ بله روشن هست قبل از نصب ویندوز و الان هم همینطوره
4.. با این ای پی تو firefox
5.من قبلا از طرق usp نصب میکردم و سیم usp رو در میاوردم و سیم lan رو میزدم و وصل میشدم
این روشی که میگید ازش اطلاع ندارم اگه میشه کاملا توضیح بدید یا لینکی رو بدید
خوب؟؟نقل قول:
طبیعیه. اگه روشن نشه باید دنباله مشکل بگردی.مودم آماده اتصال میشه. با adsl یا بی adsl
alizshah جان:
در حالی که کابل به pc وصله ، لن رو از network connection خاموش و روشن کن، اگه چراغ lan مودمت روشن شد ، یعنی اتصال مودم و pc برقراره ، حالا برای احتیاط این کد رو توی run اجرا کن ping 192.168.0.1 -t با این تفاوت که به جای اون ip از ip ای استفاده کن که با اون وارد تنظیمات مودم میشی. اگه time out نداد، یعنی اتصال مودم درست برقرار شده.
البته این به این معنی هست که ایراد از اینجا نیست و باید اطلاعات بدی.
من توی سایت یه چیزایی درباره اسپیلیتر خوندم ولی بالاخره نفهمیدم از اسپیلیتر باید واسه تک تک پریزهای تلفن که گوشی بهشون وصله استفاده کرد. یا فقط باید قبل از مودم قرار بگیره؟(من هنوز adsl ندارم فعلا دارم لوازمشو آماده میکنم )
یه چیز دیگه اسپیلیتر هم مارک خوب و بد داره؟ میشه معرفی کنید.
مرسی
1- نه منظورم چراغ کنار سوکت LAN روی خود کارت شبکه ( یا مادربرده).
2- فقط و فقط با Internet Explorer برید. با firefox نمیشه.
3- LAN رو وصل کنید.
4- 192.168.1.1 رو تو IE بزنید و واسه username عبارت admin و برای password هم admin رو وارد کنین. اگه تونستین وارد setting بشید ، طبق دفترچه مودمتون مراحل نصب رو انجام بدید (اگه تو ترجمش مشکل داشتید بگید ، فردا شب مراحلش رو واستون بنویسم )
ولی اگه وارد setting نشد ، باید مودم رو ریست کنید :
کلید ریست پشت مودم ( که تو رفته و ریزه و باید با یه پیچ گوشتی ریز یا ... تحریک بشه ) رو واسه 5 ثانیه نگه دارید . با این کار مودم یه بار ریست شده و همه چراغهاش خاموش و به ترتیب روشن میشه. بعد مرحله 4 رو انجام بدید .
موفق باشید
یاحق . . .
سلام دوست عزیز ممنوننقل قول:
باید ریست کنم
متوجه یه قضیه هم شدم اینه که قسمت lan که تو Network Connections هست اصلا received نداره
یه مشکل دیگه من اون کلید رو فشار دادم و از سرجاش در اومد و رفت تو الان که کلش رو باز پیچ گوشتیباز کردم اون کلیدر رو پیدا کردم و زدم سر جاش و لی به هیچ جایی وصل نیست !
نکنه این وسط چیز دیگه ای شکسته ؟
الان متوجه شدم که قسمتی که دکه بهش وصل بود کج شده خلاصه تعمیرش کردم
ولی چراغ ها خاموش و روشن نشدن!
به نظر من مشکل از مودم هست اون قسمت هایی که قبلا تو تنظیمات بود الان نیست !!! :(
چرا وقتی مودم adsl ام روشنه و می خوام به روش دیال اپ وصل بشم یا کانکت نمیشم یا سرعت اتصال دیال اپم که باید حدود 50 باشه میاد روی 12 تقریبا یعنی اینطور توی بالون اتصال می نویسه.ولی وقتی مودم adsl رو خاموش می کنم و دوباره متصل میشم سرعت رو عادی می زنه مودم adsl من از نوع broadkam هست.کلا چه نظری راجع به این مارک مودم دارین؟
بهتره که قبل همه تلفن ها بذاری/میتونی تو ورودی ساختمان یک اس بزاری وخط تلفن را جدا از اون بگیری برای کل تلفن ها وسیم دیتا هم برای PCنقل قول:
Dlinkخوب هست
خب طبیعیه دوست من، این بخاطر نویزی هست که مودم ADSL روی خط تلفن ایجاد میکنه. اگه میخای با Dial up کانکت بشی یا مودم رو خاموش کن یا قبل از اینکه خط تلفن رو به مودم Dial up وصل کنی از یک اسپلیتر استفاده کن.نقل قول:
اینترنت 256مگابایت ماهیانش چنده؟؟؟؟؟؟چرا جواب نمیدین.
منم امروز فهمیدم که که spliter چه چیز حیاطی ایه ، ولی برای هر تلفن باید بزارم؟
فکر کنم خش خش تلفن به خاطر اینه که spliter رم روی مودم فقط.
256 مگا بیت !نقل قول:
باید وارد سایت isp مورد نظر بشی و قیمت رو ببینی.
بقیه مشکلات رو نمیدونمنقل قول:
برای وارد شدن به تنظیمات مودم بهرتین مرورگر خود اینترنت اکسپلورره
من واسه خودمم با فایرفاکس نمیتونم به خوبی وارد تنظیمات مودم بشم
راستی مودمت رو یک بار ریستارت کن تنظیماتش رو(دکمه کوچکی که پشت مودم هست رو چند ثانیه نگه دار)
بعد ببین میتونی وارد تنظیمات بشی یا خیر؟
اسپلیتر فقط باید به تلفن وصل کنی اصلا برای مودم معمولا اسپلیتر نمیزنن مگر در شرایط خیلی استثنایی که نویز خطت بالا باشهنقل قول:
فکرک نم منظورت 256 کیلوبیتباشه چون این عددی که گفتین در ایران وجود خارجی ندارهنقل قول:
حتی فکر نمیکنم در کشورهای اروپایی و امریکایی هم کسی همچین سرعتی داشته باشه
برای قیمت هم مراجعه کنید به سایتهای همون ISP و قیمت رو مشاهده کنید شرکت ای مختلف قیمتای مختلفی میدن
من adsl دارم و از dlink استفاده می کنم . چون می خوام isp رو عوض کنم به من گفتن سیستم شون با dlink سازگار نیست و مشکل قطعی پیدا می کنه خودشون گفتن یا Asus یا Tplink . به نظر شما کدوم مارک بهتره و کدوم مدل؟ من تا جایی که دیدم چون Asus Am602 توی بازار کمتره خودم بیشتر دنبال Asus Am604 هستم . کارآییش خوبه ؟
دوستان شما چند تا اسپلیتر دارید و محل نصبش کجاست
من یه اسپلیتر دارم اونم به تلفن تنها وصله (مودم بدون اسپلیتر کار میکند به خاطر همینم بعضی مواقع چراغ استاتوس خاموش و روشن میشد
موفق باشید
ورودت رو به پی 30 ورلد خوش آمد می گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امیدوارم روزی مدیر شدنت رو ببینم :46:
Asus AM-602 اتفاقا خیلی هم زیاده. اگر تهران هستی می تونی بری پاساژ ایران در میدون ولی عصر. در مورد AM-604 باس بگم مثل همین Am-602 هست با این تفاوت که آنت وایرلس هم داره و قیمتش هم خیلی گرون تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر کارایی هم که جفتشون عالی هستن!
اسپلیتر رو من یک سرش به موم ، خط ،اون یکی رو هم به تلفن بی سیم کردم.
این بی سیمه خش خش نداره ولی تلفن دیگه که ثابته ، داغون سر صدا میکنه ، حتی اون طرفی هم که زنگ زده شاکی میشه.
حالا چکار کنم ، یکی دیگه بگیرم؟ میترسم این همه راه برم بخرم و آخر هم فرقی نکنه.
بحث بی ربط.
اینی که اینجا تصادف کرده ، میگن تو کابین خلبان شلوغ بوده ، میگن جسدایی جز خلبان ها پیدا کردن.نقل قول:
دیروز توپولف، امروز ایلوشین، حتما فردا هم آنتونوف، یاک یا سوخو!!!
نکته اخلاقی: با رارنده موقه رارندگی صحبت نکنید ، حتی شما !!
حالا حمونی که تو میگی. همینجا بگو دیگه. اگرم نمیدونی سایت isp رو معرفی کن.نقل قول:
عزیز یکی و دوتا نیستن کهنقل قول:
کلی شرکت هست
اون بالای صفحه رو نیگا کن
بعدش اینکه من نمیدونم تو شهر شما کدومISP ها سرویس میدن که؟
شما برو تحقیق کن که کدوم شرکتها تو شهرتون سرویس ارائه میدن
بعد اون بالای صفحه (قسمت نظر سنجی) آدرس اینترنتیشون رو پیدا کن
برو توی سایتشون قیمتها رو زدن
برای پیدا کردن ادرس اینترنتی برو این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اصلا محل پست رو اشتباه انتخاب کردی ;)
فکر کنم یه اسپلیتر دیگه بگیری و وصل کنی به اون تلفن معمولی، هم مشکل نویز اون برطرف بشه هم این که سرعتت بالا تر بره. من این کار رو کردم. برای هر دستگاه تلفن توی خونه یه اسپلیتر گرفتم :46:نقل قول:
حرف شما درست. ولی خودت دقت کردی...؟ هیچ شرکت هواپیمایی ای 4 تا موتور روی دم یه هواپیما نمی گذاره. حداکثر 3 موتور که اون هم در میان شرکت های آمریکایی، ظاهرا فقط بوئینگ 727 ( که توپولف 154 خیلی خوب از لحاظ ظاهری از روش اسکی رفته :31: ) این کار رو کرده. بعد از تصادف دیدی؟ جلوش رفته بالا و عقبش خوابید پایین...نقل قول:
این روس ها فقط بلدن با اخ و تف هواپیما سر هم بندی کنن و دست آخر بندازن به ما ایرانی ها!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مودمم رو که خاموش و روشن می کنم,بعد که می خوام کانکت بشم این پیغام رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و باید که کانکشن جدید توی network connections بسازم تا کانکت بشه.علتش چیه؟من مودمم از نوع BradKam هست.
دوست عزیز به نظر من شما از الان مودم رو عوض نکن، اول ISP رو عوض کن اگه ISP قبول کرد با همون مودم D-Link تست کن، اونوقت اگه نیازی به تعویض مودم بود مودم رو عوض کن. :20:نقل قول:
پیشنهاد میکنم واسه پایداری خط adsl حتما واسه مودم هم یه splitter بذارین. حتی اگه قطع هم نمیشید روی راندمان مودم تاثیر زیادی میذارهنقل قول:
بابا دمت گرم ، خوبه شما جراح چشم نشدی! احتمالا سر از هیپوتالاموس مغز طرف سر در میآوردی:46:!!! ولی تعمیرکار خوبی میشی!!نقل قول:
خوب کار ریست همینه دیگه ، من خودم هفته پیش بعد حدود 10 ماه بدون دلیل ، علیرغم روشن بودن چراغ IP و وصل بودن مودم به شبکه ، مودم سیستم ها رو نمیشناخت !!! مجبور شدم ریست کنم .
حالا شما طبق دفترچه راهنمای مودم ، تنظیمات رو وارد کنید ( ممکنه لازم بشه بعضی اعداد رو از ISP بپرسد ، فقط قبلش بدون اینکه بگی مشکلی داری بگو میخوام یه D-link مدل TD8811 بگیرم آیا ، قبولش دارن ( یابقول خودشون باهاشون سازگاری داره ) یا نه. بعد دوباره زنگ بزن و مشکلت رو بگو . وگرنه از همون اول میگن مشکل از مودمه.