خونه بغلی وایرلس دارن ولی چون گناه داشتن هیچ وقت استفاده نکردیم ولی حالا چون واجبه استفاده میکنیم، تقصیر خودشونه میخواستن پسورد بدن!!!:دینقل قول:
هیجور وایرلس نداری؟
Printable View
خونه بغلی وایرلس دارن ولی چون گناه داشتن هیچ وقت استفاده نکردیم ولی حالا چون واجبه استفاده میکنیم، تقصیر خودشونه میخواستن پسورد بدن!!!:دینقل قول:
هیجور وایرلس نداری؟
آیپاد لاک و آنلاک نداره، این مسائل مال آیفون هست!نقل قول:
سلامنقل قول:
آیپاد جدید واقعا دستگاه خوبی هست (حتی قدیمی تر هاش!:31:)، شما از چه لحاظ میگی مثل آیفون 4 هست یا نه؟
صفحه نمایش که از عالی یه چیزی اون طرف تره!:27: فارسی نویسی و خونی هم هیچ مشکلی نداره!:19:
به نظــر من میارزه!
از نظر صفحه نمایش که نسل 4، رزولوشنش 4 برابر نسل های قبل (از جمله 3GS) شده، طبیعیه که واقعا زیباتر هست!:18:
آخه من گوشيم هنوز کار ميده...فقط يه باترى ميخواد...!نقل قول:
ميخوام بدونم اين آيپاد جديده چطوريه! من نقد عملى درموردش نديدم همش ترجمه امکاناتش بود!
به نظرتون کى از رده خارج ميشه؟! يعنى محصول جديدتر مياد؟
سوالت راجع به چی هست، دقیقا!؟ به طور کلی عالیه! تو نقد عملی چی رو میخوای بدونی؟!:21:نقل قول:
دقیقا پاییز سال آینده، محصول جدید میاد، ولــی ساپورت قبلی ها قطع نمیشه!
منم واسه همين ميگم يهويي نريم بخرىم قبلى به کل از رده خارج شه مثل uiq 3.0نقل قول:
همين که مثل يه گوشى موبايل نقدش کنن...
راستى در زمان استفاده از واى فاى چقدر شارژ مصرف ميکنه؟
چه ظرفيت هايي داره؟ 16 داره؟
به اون طریف جیلبریک کننقل قول:
بعدش اگه جیلبریک کردی بگو
نگران نباش، اپل از این کارها نمیکنه!:31: هنوز نسل 2 آیپاد فعال و زنده است، حتی نسل 1 تو برنامه و بازی مشکلی نداره (تقریبا!) ....نقل قول:
برای نقد و بررسی میگردم چیزی پیدا کردم لینک میذارم...:19:
عدد و رقم دقیق ندارم!:20:
یه سر به اینجا بزن، اطلاعات خوبی داره!:46:
apple.com/ipodtouch
جیلیدیم!:31: امروز صبح دادم یکی از بچه ها رفت روش برنامه ریخت!حالا که به سیستم خودم وصلش میکنم میگه Erase And Sync ! چی کار کنم؟ نمیخوام این همه بازی ای که ریخته پاک بشه!5گیگ برنامه ریخته.چه جوری برنامه هارو بریزم رو کامی تا بعد Erase And Sync کنم؟نقل قول:
راستی یه سوال دیگه ! این مگه 8گیگ نیست؟!پس چرا جلوی Capasity نوشته 6.65G.
مبارک بــاشه!:31:نقل قول:
به سیستم وصل کن، قبل از اینکه Sync کنه، یعنی Sync رو کنسل کن، روی علامت آیپاد توی آیتونز کلیک راست کن و گزینه Transfer Purchases (یه همچین چیزی!:27:) رو بزن، برنامه های روی آیپاد رو به کامی منتقل میکنه، بعدش میتونی سینک کنی!
برادر توى اپل 32 گيگ 300 دلار قيمت خورده که با دلار 1054 تومن 315 ميشه،حالا بگو 330 آيا اينطورى هست؟!
جناب پارسا شما خسته نميشى دوتا دستگاه رو با خودت حمل ميکنى؟
والا ميخواستم گوشى بگيرم اما با اين وضع تلفن همراه منصرفيدم،اما آيا آيپاد واقعا نياز من رو برطرف ميکنه؟
اين ورژن هاى مختلف چه جورياست؟
آخرین قیمتی که من دارم:نقل قول:
8GB : 300.000
32GB : 380.000
همه جا دوتا رو نمیبرم، ولی به طور کلی مشکلی نداره، تو کیفی، جیبی، جایی میذاریمش دیگه!:31:
چه وضعی!؟:20: به نظرم هیچ گوشی نمیتونه نیاز شما رو بهتر از آیپاد تاچ برآورده کنه! (وب گردی و نمایش فارسی!)
هر سال یه نسل (Generation) جدید به صورت بهینه شده و با امکانات جدید عرضه میشه و عرضه نسل قبلی متوقف میشه! نکته خاصی نداره، تفاوت های نسل 3 و 4 هم کاملا تابلو هست (دوربین!:31:) و کسی نمیتونه نسل 3 رو به جای نسل 4 به کسی قالب کنه!:21:
با بلوتوث این دستگاه میشه با موبایل فایل رد و بدل کرد ؟
نه! یعنی اپل این قابلیتو محدود کرده بخاطر قانون کپی رایتنقل قول:
ولی با یه برنامه که بعد جیلبریک میریزن میشه
البته فعلا توی فریمور 4 به بالا این بلوتوٍث نیست
راستی یکی از دوستام از علاییدین 32 گیگ خریده 365
من پیشنهاد میکنم هرکی میخواد آیپاد بگیره ، هیچ رقمه 8گیگ نگیره ، چون خیلی کمه 8گیگ!!آدم نمیدونه برنامه بریزه ، بازی بریزه یا آهنگ !!!4صفحه برنامه بریزی فرتی تموم میشه حجمش!:41:
میانگین سایز برنامه ها بازی هاش چقدره؟
من فقط ۱ گیگ آهنگ دارم و بقیه اش برای برنامه و بازی بسه؟ در ضمن همیشه لپ تاپ همراهمه و میتونم بازیها رو پاک کنم و بازی دیگه بریزم. با این اوصاف بازم ۸ گیگ کمه؟ آخه ۳۲ گرونه!!!!
عجب يعنى 380 تومن...بعدش قيمتش نمياد پايين?نقل قول:
حدود 350؟
چون با اين قيمت يه wildfire ميدن
دوستمون گفت، رفیقش 365 خریده!نقل قول:
خب چه ربطی به وایلدفایر داره!:31: (قضیه ناموسی شد!:27:)
میانگین نداره!:31: از 10-15 مگ هست تا فیفای 850 مگابایتی!:8:نقل قول:
من خودم حدود 12GB بازی و برنامه دارم!:20:
تأیید میشه!:40:نقل قول:
سلام
دوستان من بعد از کلی صبر کردن بالاخره قطعی شد که برم بخرم دیگه نمیتونم بیشتر صبر کنم پایین ترین قیمت رو توی تهران و اصفهان بهم بدید
ما هم به جمع شما بپیوندیم:40:
دقیقانقل قول:
من همیشه میگم با حجم بالا بگیرید
اولش همه میگن 8 گیگ کافیه ولی بدش پشیمون میشن
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
دوستم خریدهنقل قول:
32گیگ 365
8گبگ 285 اینا
میگفت از علا الدین خریده طبقه ششم
اونجا بگرد اسم مغازرو نمیدونم
میگفت کلا iphone and ipod و غیره میاره
برادر اين ورژن 4.1 با 4.2 چه فرقى داره؟
اينايي که تو ايرانه چيه ورژنشون؟
محافظ نمايش چى پيشنهاد ميکنيد؟
ورژن 4.2 نسخه رسمی هنوز نیومده، اینهایی که هست برای تست Developer هاست!نقل قول:
فعلا 4.1
فرقی نمیکنه، ترجیجا مات بگیر که اثر انگشت رو نشون نمیده! (قیمتش هم البته گرونتره!:13:)
متوجه نميشم مات ؟ براى صفحه نمايش و پشتش ميگماا!نقل قول:
قيمتش چنده؟ يه عکس ميشه بزارىن؟
در صورتى که من کلى برنامه و بازى نصب کنم و بعدش 4.2 نصب کنم همه چى ميپره؟
مات دیگه، مات!:31: به فروشنده بگید، نشونتون میده!:27:نقل قول:
اون هایی که مال صفحه و پشتش هستن، بهش میگن invisible Shield (معمولا)، مات هم فکر کنم نداره! فکر کنم شیلد حدود 30 تومن باشه! (مارک Zagg که اصلیش هست!) محافظ صفحه هم مارک و برند توش مطرح نیست، خیلی!:31:
خـیر، iTunes بکآپ میگیره و بر میگردونه، جوری که نمیفهمی آپدیت کردی!:19: مثلا من یه عدد همینجوری تو ماشین حساب زده بودم، بعد از آپدیت رفتم تو ماشین حساب دیدم سرجاشه!:18: Save بازی ها و اینها که جای خود دارد!:27:
سلام یک سوال فنی داشتم سال پیش کی قیمت 32 گیگ به 350 رسید؟
والا يه سايت پيدا کردم محصولاتش هم قيمت سايت اپله...! اما مشهده!
سلام دوستان چندتاسوال داشتم من میخوام یک iPod touch 4بخرم
1.این جا(زابل)پرسرعت ترین اینترنت دردست رس128میشه براش برنامه دانلودکردوبازی(بادیال آپ چندروزطول میکشه)
2. جیلبرک چیه وچیکارمیکنه
Mass Storage.3نداره پس چه جوری میشه داخلش آهنگ وبازی ریخت بعدراسته بابلوتوثش نمیشه آهنگ فرستادیاگرفت
4.سایتی رومیشناسید مطمئن واسه خریدخودشو وسایل جانبی وسی دی نرم افزارچون اینجاجایی نیست واسه خرید
5.بلندگوهاش استریوهست یانه بعدکیفیت بلندگوهاش به5800میرسه یانه شرمنده اگه زیادشودبه بزرگی خودتون ببخشید
اسمش رو بگو(البته به بعضی از مشهدی ها نمیشه اعتماد کرد)نقل قول:
یا پ خ کن.
1-با دیال اپ که بیخیال شو.نقل قول:
2-میتونی برنامه های پولی رو مجانی نصب کنی
3-فقط میتونی از یک کامپیتر روش برنامه و اهنگ بریزی ولی اگه بخوای از pc بک نفر دیگه اهنگ بریزی فکر کنم باید قبلی ها رو پاک کنی.
4-دیجی کالا و فروشگاه سیب
5-استریو نیست و کیفیت هدستش هم خوب نیست.بهتره یک ep630i کریتیو هم براش بگیری.
الان میتونی دوره بر 365 بگیری با طرف چونه بزنی کمترم میگیری دیگهنقل قول:
دوستان جواب دادند، منم جواب میدم که کاملا روشن بشی!:31:نقل قول:
1. با همین ADSL 128 هم میشه، ترجیحا (زیاد!) یه مودم وایرلس هم بگیر که روی آیپاد هم اینترنت داشته باشی، زیاد به کار میاد!
2. جیلبریک شکستن قفل امنیتی دستگاه هست، از مهم ترین کاربرد هاش نصب برنامه های کرک شده هست، و نصب نرم افزار های خارج از AppStore که اپل تائیدشون نکرده!:40:
3. خیر، با نرم افزار iTunes میتونید برنامه ها و بازی ها و آهنگ ها و ... رو مدیریت کنید! با بلوتوث هم چیزی نمیشه فرستاد یا گرفت (به بهانه CopyRight)، توی نسخه های قبلی برنامه هایی برای این کار بود که توی نسخه های جدید کار نمیکنند!
4. خــیر، خصوصا برای لوازم جانبی هیچ اعتمادی به هیچ جایی نمیشه کرد، فقـط حضوری!:13:
5. خــیر، کیفیت اگه بهتر نباشه، بدتر نیست، ولی بلندی خیــر!
باز سوالی داشتی بپرس، تاپیک برای همینه!:11:
اینجا کسی آدرس اصفهان جای معتبر داره برا خرید ipod 4 و آیا کسی قیمتشو داره
یعنی باید آیپاد ۴ ۸ گیگ رو بده ۲۳۰ هزار تومن!نقل قول:
آدرس سایت رو میدی؟
کمی مشکوک ه.
سلامنقل قول:
منم اصفهانم ولی ترجیح میدم برم تهران بگیرم
توی اصفهان معتبر ترین جا مال همین صاحب فروم iphone هست اقای ترک زاده که توی نظر پاساژ جشنواره است اگه رفتی یه قیمت بگیر ببین چطوریاست بیا بگو
ممنون:40:
صاحب فروم i*phone.irنقل قول:
?
قیمتوش تو اصفهان بگید/.؟
به نظر من همون اصفان بگیرید به صلاحتره البته بازم قیمت بگید
بچه ها شما نسل 3 رو قیمت دارین 365؟32 گیگ؟
32 نسل 3 که ارزونتر هست.320 تومن هست.
نه بابا نسل 4 میگمنقل قول:
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
قیمتش 32گیگ 3جی کمتره 285 الی 300نقل قول:
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
راستی همه ی این قیمتا که گفتم بدون گارانتی هستش
گارانتیم زیاد تاپیر نداره تو ایران اونم اپل!
بچه ها یکی از بچه ها 4 32گیگ گرفته از پایتخت با گارانتی شاب اگر اشتباه نکنم فکر کنم 385 گرفته!ارزون شده!
راستی قیمتش تا چقدر میاد پایین ؟یعنی منظورم اینه که به چند رسید عاقلانه است بخریم؟
میگم نرم افزار ها کرک داره؟این مغازه ها که میریزند اصله؟؟؟!!!
نقل قول:
300 تومن!
اما پيدا نميشه کمترينش360 بوده.
بله کرک شده رو بعد جيلبريک دستگاهتون از cydiaa ميتونين نصب کنيد....٬