پس مشکل شما 100 درصد از دسته موتور است ، شک نکنیدنقل قول:
Printable View
پس مشکل شما 100 درصد از دسته موتور است ، شک نکنیدنقل قول:
نقل قول:نقل قول:با سلامنقل قول:
ممنون.
خوب حالا ببرم نمایندگی عوض کنه یا تعمیرگاهها هم انجام میدن؟
خرجش حدود چقده؟
کسی نمیدونه علت ماشین من چی میتونه باشه ؟ یعنی مشکل از شمع میتونه باشه؟
مشکل ماشین شما میتونه از شمع باشه ، سوپاپ باشه ، ممکنه موتور رینگ شکنده باشه ، باید ببرید نمایندگی حتمانقل قول:
نقل قول:
حتما ببرید نمایندگی ، بستگی داره مشکل چی باشه ، از بین رفتن لاستیک دسته دنده یا شکستن دسته دنده !
خرجش اگر عوض کنید بین 120 تا 180 هزار تومان است و خیلی هم کم یابه
باسلام
چند وقته وقتی سو ییچ رو باز میکنم چراغهای داخل کیلومتر مثل استوپ روغن وترمز دستی روشن نمیشه فقط چراغ باطری روشن میشه تو این وضعیت ماشینو روشن میکنم کیلو متر هم کار نمیکنه
بعضی مواقع هم سوییچ رو باز میکنم عادی میشه وهمه چی کار میکنه
از دوستان کسی میدونه علت چیه کجاشو چک کنم؟
راستی ماشین سمنده
سلام
دوستان ماشینم 405 هستش که اواخر 88 خریدمش و تا الان 27000 تا بیشتر کار نکرده. توی این مدت چراغ خطر ترمز سمت راننده از کار افتاده بود. یعنی وقتی سکن رو روشن میکردم روشن میشد اما ترمز میگرفتم چراغ خطر ترمز کار نمیکرد. تقریبا 8 ماه پیش بود بردمش پیش یه برق کار ماشین. یکی دو روز پیشش بود تا بعدش تحویلم داد. همونجا که ترمز میگرفتم دو تا مشکل داشت :
1- موقع ترمز گرفتن تمامی لامپای ماشین کم نور میشدن ( لامپ سقف ، لامپ سکن ، لامپ چراغ جلو )
2- چراغ خطر پشت شیشه عقب ماشین هم از کار افتاده بود
همه اینا رو بهش گفتم ، اومد یه نگاهی بهش انداخت گفت یه جاش قطعی یا اتصال باید داشته باشه. گفت برو چند روز دیگه بیا چون دارم میرمو از این جور حرفا. خلاصه آقا تا دو روز بعدش که داشتم ماشینو پارک میکردم یه دفعه بوی سوختگی شدید وایر توی ماشین بلند شد دقیقا طوری بود که دود مختصری از زیر داشبورد بلند میشد. دیگه سریعا بوکسلش کردیم بردیمش پیش یه برق کار دیگه. بازم پیش اون یه چند روزی بودش تا این که کل سیم کشی رو عوض کردو کارمو راه انداخت.بهم گفت دلیلش این بود که پیچ باند عقب ،سیمی که میره برای چراغ خطر رو زخم کرده بعدش یه اتصالی شدید به وجود آورده که باعث شده آمپر زیاد بکشه.حالا جدا از این درستش کرد اما بازم یه مشکل دیگه که داشت این بود ماشین وقتی تو حالت سلو کار میکنه تمامی چراغاش هم داخلی هم خارجی ماشین نورش کم و زیاد میشه. مدام چشمک میزنن.میخواستم دوباره ببرمش پیش برقکار اما مشغله کاری اصلا امونم نمیداد.2 ماه بعد از این جریان وقتی کولر میزنم حین رانندگی ضبط ماشین خود به خود خاموش و روشن میشه. تازه امروزم که میخواستم برم بیرون تا کولر میزدم یه دفعه دور موتور یه افت شدید میکرد یعنی عقربه دور موتور 3 خط میومد زیر 1 طوری که ریپ خاموش شدن میزد که بعد دوباره میرفت رو حالت عادی. اوایل اصلا اینطوری نبود. حالا هم وقتی با کولر حرکت میکنم دنده یک که بهش گاز میدم موقعی کلاچ میگیرم برم دنده دو خاموش میکنه. اما بدون کولر خاموش نمیشه.
ممنون میشم راهنماییم بکنید مشکل از کجاست. جایی که من زندگی میکنم تعمیر کاراش باید برن مرغ و خروس پرورش بدن به جای این که ماشینا رو تعمیر کنن.
یــــا عــــلـــــی
سلام . شما اولین چیزی که باید چک کنید سیم منفی باتری هست که به بدنه وصل میشه . بازش کنین از بدنه و زیرش رو سمباده بزنین , سر سیم رو هم سمباده بزنین , بستِ منفی باتری رو هم باز کنین و خوب سمباده بزنین , خودِ سیم رو هم از بست باز کنین و سمباده بزنین و تمیز کنین . درست اتصال نداشتنِ سیم منفی به بدنه خیلی مشکلات بوجود میاره از جمله اختلال در سیستم الکترونیکی و ضعیف و قوی شدنِ چراغها و تکون خوردنِ آمپرها موقع استفاده از برق ماشین ( چراغ - بخاری - برف آب کن - برف پاک کن - کولر - ترمز گرفتن و غیره ) .نقل قول:
نقل قول:
lممنون از راهنماییتون دوست عزیز. حالا میرم همه کارایی رو که گفتید رو انجام میدم. جوابشو توی تاپیک میگم
با تشکر
یـــا عـــلــــی
سلام دوستان
امروز 10 لیتر بنزین زدم اما امپر دیجیتالی بنزین که فقط دوتا از خونه هاش روشن بود اصلا بالا نرفت
یعنی چه قبل از بنزین زدن و چه بعد از بنزین زدن هیچ تغییری نکرد ،تا امروز امپر بنزین سالم بود.یعنی امپر بنزین خراب شده!
یادم رفت بگم ماشینم 131 اس ال مدل 90
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
دوست عزیز کاری رو که گفتید انجام دادم. مشکل کولر برطرف شد. فقط تمام چراغ های ماشین رو با کولر روشن چک کردم و زمان روشن بودن کولر چراغ نورش چشمک میزنه . بدون کولر هم چشمک میزنه اما خیلی کمتر. راستی اینم هست بعضی مواقع با اینکه ماشین روشنه و سلو کار میکنه کولر ضعیفه اما وقتی گاز میدم کولر جون میگیره.
ممنون
یــــــا عــــــلـــــــی
یه سوال فوق ابتدایی
ال 90 رو وقتی فرمونش رو کامل میچرخونم خاموش میشه
مخصوصا وقتی تو دوربرگردونا انجام میم و کمی مکث میکنم خیلی اذیتم میکنه
اصلا از خاموش کردن ماشین اونم جلو آقایون پر مدعا خوشم نمیاد
یعنی تو اون لحظه خودشونو شوماخر کمتر نمیبینن و ما رو ...!!!!
این خاموش کردن برا جلوگیری از چپه شدنه؟:n27:
با سلام
امروز از یه دست انداز با سرعت تقریبا بالایی رد شدم و یه صدای تق نسبتا زیادی شنیده شد.
زیر ماشین رو که نگاه کردم سینی جلو ساییده شده بود یکم.
فقط الان یه مشکل دیگه دارم؛ چراغ چک موتور که قبلا با باز کردن سوییچ چند ثانیه روشن میموند بعد خاموش میشد دیگه کلا روشن نمیشه!
سر راهم تا تعمیرگاه هم رفتم گفت خودش درست میشه و چیزی نیست.
آیا مشکلی به وجود اومده واقعا یا نه؟
مدل ماشین L90
سر باتری رو به مدت 5 دقیقه جدا کنید. بعدش امتحان کنید اگه درست نشد حتما نوبت بگیرید برای تعمیرگاه مرکزی ببرید نشون بدین.نقل قول:
اگر زمان گرفتن کولر با چرخاندن فرمون تا انتها این مشکل پیش میاد که به نظرم طبیعی هستنقل قول:
ولی اگر در زمانی که کولر هم خاموش هست این مشکل پیش میاد پمپ هیدرولیک ایراد داره
تا زمانی که ماشین مشکلی نداره و پمپ جام نکرده به نظرم استفاده کنید و خیلی حساسیت به خرج ندین ولی آمادگی از کار افتادنش را داشته باشید که با سفت شدن شدید فرمان و صدا های شدید از طرف پمپ هیدرولیک همراه هست و هزینه اش هم حدود 500 تومن
سلام خدمت اساتید محترم
من یک پراید 131 خشک دارم که فقط 3400 کار کرده
دقیقا از همون روز اول موقعی که ماشین سرد بود، بد روشن میشد. یعنی با 2-3 تا استارت روشن میشه. اما اگه ماشین رو خاموش کنم و بلافاصله همونجا استارت بزنم با نیش استارت روشن میشه
5 بار بردم نمایندگی، انژکتور عوض کردن، فیلرگیری کردن، چندین بار دیاک زدن، ecu رو آپدیت کردن اما مشکل رفع نشد. بماند که این کارها کلی مشکل هم اضافه کرد!
کسی میدونه باید چیکار کنم؟ بخدا کلافه شدم .
سلام . علتهای دیر روشن شدنِ موتور : باز بودن بیش از حد دهنه ی شمعها - کویلِ ضعیف - وایر شمعهای بنجُل که مقاومتِ بالا دارند و باعث ضعیف شدن و افت برق قبل از رسیدن به شمع میشن - خرابی سر دلکو در ماشینهائی که دلکو داره - بنزین با اکتانِ کم - سرمای بیش از حد هوا - مشکل دیاگ - شمع بنجل - شما اول دهنه شمعها رو اندازه بگیرین و تا حد شش دهم میلیمتر کم کنین ببینین آیا مشکل رفع میشه ؟ بعدش میاومت وایر شمعها رو هم اندازه بگیرین , اگر از 5000 بالاتره وایرشمعها بنجل هست . بنزین هم سوپر بزنین بعد از خالی شدن باک و ببینین تاثیرش چقدره ؟نقل قول:
با سلام
در شرایط نرمال و زمانی که ماشین سرده سطح اب رادیاتور باید تا کجا باشه ،اینطور بگم ماشینم 131 اس اله ،اب کم نمیکنه اما همیشه اب رادیات تا بالای گلوییه یعنی لب به لبه ،این ایراده یا نه ؟
ماشين شما در حال حاضر از نظر وضعيت كاري و سيكل رفت و برگشت آب رادياتور بخوبي كار ميكنه و هيچ مشكلي نداره.نقل قول:
در حالت معمولي گفته شده كه مقداري از گلويي راديات بايد خالي باشه تا گردش آب به خوبي انجام بشه، اما براي ماشينهايي كه مخزن ذخيره و تبخير دارن( مثل پرايد) پر بودن تا گلويي يك چيز كاملا طبيعي و عاديه و اين بخاطر برگشت آب سرد شده به داخل رادياتور توسط مكش آب از سمت سوپاپ درب رادياتور است.
اگر زماني قصد داشتيد به آب رادياتور اضافه كنين( چه در مخزن و يا خود راديات) هميشه از آب رادياتور استاندارد استفاده كنيد و هر سه يا چهار بار كه آب رادياتور سر ريز كرديد، يكبار هم مايع ضد جوش/زنگ/ يخ سر ريز كنين تا هميشه مواد نگهدارنده آب در سطح بالا باقي بمونه.
سالي يك بار هم كل آب رادياتور بايد تعويض بشه.
ممنوننقل قول:
ولی من هیچکدوم ازینهارو نمیدونم چطوری باید بفهمم. اگه ببرم تعمیرگاه انجام میدن؟ اصلا خنده دار نیست برم بگم دهنه شمع رو اندازه بگیر؟!
سلام
دوستان کسی اطلاع داره هزینه شیم گیری و جلو بندی و تعویض فنر جلو چقدر پام میوفته؟ ماشین پژو 405
با سلام
پراید نیم انژکتور تو سر بالایی کم مییاره مثلا تو جاده فیروزکوه تهران خیلی اذیت شدم .مشکل از چیه؟
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزیز
تا حالا تو سربالایی به پتو پت افتاده ؟ خاموش چی؟ موتور رو برای سرویس بردی؟
نه فقط دور موتور میاد پایین؛مجبور میشم دنده رو معکوس کنم.چون ماشینای دیگه با سرعت از کنارم عبور میکنن احساس میکنم ماشین من زور نداره.یک سالی هست موتورو تنظیم نکردم.البته تو حالت عادی براحتی 140 50 تارو میره تو سربالایی مشکل داره.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگر توی این شرایط زیر رانندگی میکنی که طبیعی هستش :
1- با کولر توی سربالایی از قدرت ماشین گرفته میشه و باعث میشه شتاب و سرعت رو از دست بدی. و این مشکل در همه ماشینای ایرانی چه پژو 206 - 405 - سمند و .... وجود داره.
2- اگر بیش از حد مجاز بار زده باشی که اونم بازم علائم بالا رو داره . پراید همیجوریش 4 نفر سوارش میشن کلی سنگین میشه دیگه چه برسه که بار هم بهش اضافه بشه.
3- مهمترین نکته هم اینه اگر گاز سوزه که 100% تو سربالایی کم میاره ولی بستگی داره که توی کدم موارد بالا باشی.
اما اگه توی اون شرایط رانندگی نمی کنی حتما سرویسای زیر رو انجام بده. ( راستی نگفتی مال چه سالی هستش و چقدر کار کرده ؟)
به هر حال اگه این سرویسای زیر رو انجام بدی ، ضرری نداره.
1- شست شوی سوزن ژیگلور و تمیز کردن استپر ( باعث افزایش قدرت و شتاب ماشین و کاهش مصرف سوخت میشه )
2- تعویض فیلتر بنزین و چک کردن پمپ بنزین ( درمورد فیلتر بنزین که علائم مثبت بالا رو داره اما در مورد پمپ بنزین فکر نکنم پمپ مشکلی داشته باشه چون اگر داغ کنه یا درست پمپاژ نکنه ماشین بد کاره میکنه و به پتو پت یا حتی خاموشی کامل تا زمان سرد شدن منجر میشه )
3- تعویض فیلتر روغن ( باعث کاهش مصرف سوخت ، افزایش شتاب و افزایش عمر موتور )
4- تعویض فیلتر هوا ( اگر فیلتر هوا به موقع عوض نشه به دلیل درست فیلتر نشدن هوا باعث نارسایی در سیستم سوخت رسانی ، تخریب رینگ های پیستون ، کاهش شتاب ، افزایش مصرف سوخت میشه )
5- تعویض شمع . اگه بوش آلمانی بگیری عالی میشه
6- تسمه ها رو هم حتما چک کن . ( تسمه تایم و ...)
7 - دیاگ موتور. واقعا ضروری هستش.
انشاءالله با این سرویسا مشکل حل بشه. اگر هم مشکلی داشتی تا اونجایی که بتونم کمکت میکنم :n16:
یــــــا عـــــــلـــــــی
ممنون از راهنماییتنقل قول:
هاچ بک مدل 83 نیم انژکتور 160هزارتا کارکرده.بدون کولر هم امتحان کردم،ماشینو سنگینم نکردم.باشه پس برم یه سرویسش بکنم ببینم چی میشه.فقط یه سؤال تو سربالایی با دنده دو با چه دور موتوری بریم که به ماشین آسیبی نرسه؟
نقل قول:
با توجه به کیلومتری که کار کرده سرویس کردن ماشین یه امر ضروری هستش. در مورد دور موتور هم با دنده دو به هیچ وجه بیشتر از 4 نشه. حداقل 3/5 و حداکثر 4. و یه نکته هم بگم دور موتور با دنده سنگین یکنواخت نباشه. به موقع دنده رو تعویض کن. همین دورموتور یکنواخت در حالت سنگین خیلی ضرر داره.
یــــا عـــــلـــــی
دوست عزیز برای پراید علاوه بر چیزایی که دوستمون فرمودند فیلر گیری و تعویص ف بنزین خیلی صروریه و تاثیر زیادی داره .احتمالا یه کمی هم صدای موتور زیا شده در سرازیری و جاده صاف خوب راه میره اینطور نیست؟نقل قول:
دوستان گرامی متاسفانه چند روزی نبودم و با مشکل اینترنت مواجه هستم اینه که کمتر در خدمت هستم ولی بودی اماده خدمت میباشم
دوست عزیز در صورتی که تسمهبیش از حد سفتباشه. روعن هیدرولیک فرمون کم باشه. و یا سیستم گاز ککثیف باشه ممکنه اینطوریبشه شما قبل از اون سعی کنید که اول فرمون رو تتااخر نپیچونید.و یه کم گاز رو بگیریدنقل قول:
سلام دوستان
من تازه واشر سر سیلندر ماشینمون رو عوض کردم چون منبع انبساطش روغنی شده بود(206تیپ 3 مدل 84 110هزار تا کارکرد)
سر سیلندر رو هم مکانیک گفت کف تراشی نمی خواد و به موقع به دادش رسیدی(تا حالا یکبارم جوش نیاورده بود و سرسیلندر تقریبا خوردگی نداشت)
بعد از تعویض واشر یه مقدار صدا و لرزش موتور بیشتر شده بود و از اگزوز هم صدای پت پت میومد که بردم دیاگ زدم و فیلرگیری کردم یه خرده بهتر شد اما کلا احساس می کنم موتور تو دور موتور پایین خوب کار نمی کنه و بعضی وقتا ریپ میزنه.تو حالت درجا هم دور موتور بین 800 تا 900 RPM بازی می کنه(بعضی وقتها تا 1000 هم میاد) و اگزوز می لرزه و پرت پرت میکنه
مشکل از چی میتونه باشه؟
با تشکر
نه صداش عادیه.در جاده صاف عالیه.نقل قول:
ریپ زدن و دور پاین تنطیم سیستم گاز میخواد و دریچه و اینکه ممکنه بعد از مدتی درست شه:n22:نقل قول:
فکر میکنم فیلر گیری درست و تنطیم موتور کمک زیادی به شما بکنهنقل قول:
سلام دوستان! من چند تا مشکل با پرایدم دارم.
اول اینکه تازگیها بعضی وقتا (نه همیشه) که استارد میزنم، ماشین روشن میشه ولی بلافاطله خاموش میشه. مگر اینکه چند تا گاز اساسی بهش بدم تا روشن بمونه.
دوم اینکه این گرد گیر پولوس توی چاله چوله ها و موجهای آسفالت خیلی صدا میده. انگاز با شلاق میکوبن به زیر ماشین. عوضش هم کردم ولی باز مشکل باقیه.
سوم اینکه موتور خیلی پر سرو صدا کار میکنه. علی الخصوص توی دنده پایین صدای موتور با صدای گیربکس ماشین که تازگیها مثل پیکان های قدیمی زوزه میکشه قاطی میشه و نور علی نور میشه دیگه. راستی این زوزه مدل پیکانی گیربکسم علتش چیه؟ ببخشید که زیاد سوال پرسیدم. خوشحال میشم کمکم کنید. ممنون!
سلام
دوستان بنده پارس ELX دارم مدل 90 . حالا سوالی که دارم اینه که آیا نصب کروز کنترل روی خودروی بنده راحته یا اصلا این کار لازم نیست و بد درد نمی خوره . آیا نصب و راه اندازی کروز کنترل برای خودرو مشکلی ایجاد نمیکنه و در آخر اگه که بخوام نصب کنم باید به کجا مراجعه کنم و از کجا اقدام کنم . ممنون میشم آدرسی چیزی لطف کنید . سپاسگزارم .
سلام.یه سوال هم من داشتم.نمایندگی گذاشته600 تومان درصورتی که بیرون ازنمایندگی 250تومانه.آیاباهمدیگه فرقی دارن و مشکلی به هم نمیزنه.ممنوننقل قول:
سلام دوستان این پمپ بنزینم فکر کنم مشکل پیدا کرده تصادف کردم ضربه شدیدی خورد طرف باک بنزینم کامل تو رفت دادم صافکار درش اورد الان با ماشین حرکت میکنم تو سرعت 50 به بالا صدای انگار تو تونل میده میگم شاید مال پمپ بنزینم باشه یکی هم گفت مال اون هست چه مارکی خوبه قیمتش چقدره .مرسی.در ضمن ایا علت صدا دادن اون هست؟؟؟:n03::n01::n13::n16:
سلام. توی یک خیابون خلوت ماشین رو با سرعت 80 برونید تا اون صدا بیاد . بعدش ماشین رو خلاص کنین . اگر صدا یهو قطع شد پس از گیربکسه . اگر با خلاص کردن قطع نشد , ماشین رو خاموش کنین . اگر صدا یهو قطع شد پس یا از موتوره یا از پمپ . اما اگر با خلاص کردن و خاموش کردنِ موتور باز هم صدا میده پس مشکل یا از چرخها هست یا اینکه صندوق عقب یا درها صدمه دیده و صدای باد میپیچه توی ماشیننقل قول:
سلام . میبخشین که دیر جواب دادم . این روزها کار و مشغله فرصت نمیده زیاد تو نت بیام . اندازه گیریِ دهنه ی شمعها باید حتماً انجام بشه و برای این کار ابزارهای مخصوص هم درست شده که هم برای شمع استفاده میشه هم برای فیلرگیریِ سوپاپها . این کارها رو یا خودتون باید انجام بدین یا یک مکانیکِ فهمیده ی باوجدان .نقل قول:
سلام دوستان
پراید 131 دارم دو سه روزیه که وقتی استارت میزنم اگه پامو از روی گاز بردارم ماشین خاموش میشه بخاطر همین باید چند ثانیه ای کمی به گاز فشار بیارم تا ماشین جون بگیره و خاموش نشه ،قبلا اینجور نبود .مشکل از کجاست ؟