این شد ولی دیگه مجبورم از دفعه بعد 5 گیگ بگیرم آخه واسه شبانه رایگان 3گیگ صرف نمیکنه.نقل قول:
خوب. خدا را شکر از خر شیطون اومدن پایین:
در کل خدا لعنتشون کنه:31:
Printable View
این شد ولی دیگه مجبورم از دفعه بعد 5 گیگ بگیرم آخه واسه شبانه رایگان 3گیگ صرف نمیکنه.نقل قول:
خوب. خدا را شکر از خر شیطون اومدن پایین:
در کل خدا لعنتشون کنه:31:
تخفیف؟ کجاشون اون وقط ؟ 512 که من گرفتم 100 تومن هم کمتر نشده معلوم بود اون تصمیم نیم بها شکمی بوده . خنده دار اینه فرمودن تا بستر سازی مناسب .:31:
من هم تو این چند سال شرکتی به دم دمی مزاجی آسیاتک ندیده بودم :)نقل قول:
یک روز در میون پلن هاشون رو عوض میکنن. اعجوبه هستن
همگی برای سلامتیشون دست به دعا برمیداریم :دینقل قول:
بچه ها این تعرفه های جدید آسیاتکه . ببینید می ارزه یا نه ؟!؟
بدینوسیله به اطلاع مشترکین محترم می رساند پیرو ابلاغ 20% تخفیف در قیمت پهنای باند اینترنت ( معادل 6% کاهش قیمت تمام شده سرویس های ADSL ) از سوی سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور و همچنین به منظور جلب رضایت مشترکین، شرکت انتقال داده های آسیاتک تعرفه های اینترنت پرسرعت ADSL خود را ( با اعمال بیش از 10% تخفیف نسبت به تعرفه گذشته ) به شرح زیر اعلام مینماید.
هزینه ماهیانه (تومان) نوع IP محدودیت حجمی سرویس
9900 Dynamic 2GB 128Kb
11900 Dynamic 3GB 128Kb
16900 Dynamic 5GB 128Kb
22900 Dynamic 10GB 128Kb
29900 Dynamic نامحدود 128Kb
11900 Dynamic 2GB 256Kb
13900 Dynamic 3GB 256Kb
18900 Dynamic 5GB 256Kb
26900 Dynamic 10GB 256Kb
34900 Dynamic 20GB 256Kb
49900 Dynamic نامحدود 256Kb
13900 Dynamic 2GB 512Kb
15900 Dynamic 3GB 512Kb
21900 Dynamic 5GB 512Kb
31900 Dynamic 10GB 512Kb
40900 Dynamic 20GB 512Kb
52900 Dynamic 30GB 512Kb
99900 Dynamic نامحدود 512Kb
15900 Dynamic 2GB 1024Kb
17900 Dynamic 3GB 1024Kb
25900 Dynamic 5GB 1024Kb
39900 Dynamic 10GB 1024Kb
49900 Dynamic 20GB 1024Kb
62900 Dynamic 30GB 1024Kb
82900 Dynamic 40GB 1024Kb
214900 Dynamic نامحدود 1024Kb
هزینه ماهیانه (تومان) میزان سرویس
4500 1GB حجم اضافه
5000 1 عدد Static IP
• در صورت پرداخت به صورت ۳ ماهه 3%، ۶ ماهه 6% و یکساله ۱2% تخفیف به سرویس تعلق میگیرد.
• هزینه های فوق بدون درنظرگرفتن آبونمان مخابرات و مالیات و عوارض محاسبه گردیده است. لذا خواهشمند است قبل از واريز مبلغ حتمآ نسبت به ثبت و مشاهده پيش فاكتور اقدام نماييد.
• در راستای جلب رضایت مشترکین و تا زمان وجود بستر و امکانات لازم در شرکت آسیاتک از ساعت 2 نیمه شب الی 8 بامداد، حجم سرویسهای 2 و 3 گیگابایتی به صورت نیم بها و حجم سرویسهای 5 گیگابایتی و بالاتر به صورت رایگان محاسبه خواهد شد.
• هزینهی راهاندازی و نصب هر یک از سرویسها ۱۵۰۰۰تومان است.
• هزینه راهاندازی بر روی بیش از یک دستگاه جداگانه محاسبه میشود.
• مطابق قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرویسهای دارای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کیلوبیت تنها برای اشخاص حقوقی و نیز جامعه علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی کشور قابل ارایه است.
• در سرويسهاي حجمي درصورت اتمام مدت سرویس حجم باقیمانده به دوره بعد منتقل نميگردد.
• مصرف سرویسهای دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است.
•خريد مودم از اين شركت برخلاف سایر شرکتها اجباري نميباشد ولي به مشتركين پيشنهاد ميشود جهت پيشگيري از مشكلات پيش بيني نشده و ارائه پشتيباني بهتر و همچنين تاييد صلاحيت مودم مورد استفاده خود از يكي از انواع مودم هاي آزمايش و ارائه شده اين شركت استفاده نمايند.
• ارتقاء سرعت سرويس در هر زمان باپرداخت هزينه در محدوده نوع سرويس قبلي امكان پذير مي باشد.
• در صورت اتمام مدت سرويس و عدم شارژ مجدد حداكثر يك هفته بعد ارتباط خط از طريق مخابرات جمع آوري مي شود و مشترك ميتواند در صورت تمايل براي نگهداري از اشتراك خود با پرداخت آبونمان مربوطه حداكثر تا 3 ماه در مراکزی که امکانات وجود دارد رزرو بماند.
نمیدونم اینا مردمو بیسواد فرض کردن که میگن بیش از 10 درصد قیمتا را کاهش دادن. تو این قیمتا آبونمان و مالیات را نیاوردن ولی اینجا من بهتون میگم که حداقل برای سرویس 512 سه ماهه چقدر قیمتو اوردن پایین. میتونین خودتونم هم حساب کنید:نقل قول:
قبلا سرویس 512 سه ماه با شبانه رایگان و 2 گیگ در ماه کلا (با آبونمان و مالیات) میشد 469000 ریال حالا با نرخهای جدید اگه در صفحه کابری این سرویس را انتخاب کنید (البته با شبانه نیم بها نه رایگان) به شما مبلغ 447525 ریال میده که اگه یه حسابی بکنید میشه کمتر از 4.6 درصد کاهش قیمت که البته شبانه رایگان را هم از دست دادید حالا نمیدونم اینا چه جوری میگن بیش از 10 درصد قیمت را کاهش دادن. بابا فلان خودتی
دوستان اگه زحمت بکشن بقیه سرویسها را قیمتای 1 ماهه پیش و الان را با احتساب مالیات و آبونمان مقایسه کنند و اینجا عدد بدن بد نیست.
این پلنهای جدید قابل قبوله باز میصرفه آدم همین شرکت بمونه یکی بگه دستش نزنن دیگه الان تصویر شفافه! :31: یه سئوال من الان 5 سالی هست مشترک اینام همیشه 128 شارژ کردم الان آنلاین 512 شارژ کنم 512 شارژ میشه یا باید مدارک بدم بهشون؟!
کسانی که از سرویس دهی جدید ناراضی هستن و حوصله زنگ زدن و کل کل هم ندارن برای اینکه نظرشون رو به گوش آسیاتک برسون تا بفهمن که چی به چیه لااقل برید اینجا نظرتون رو بنویسید......
کد:http://www.asiatech.ir/fa/pages/sp884229/%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87%20%D9%85%D9%87%D9%85%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%20%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%20%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%87.html
بگید چی میخواهید دیگه.
اینجا بگید که فایده نداره.
اتفاقا چون اینجا گفتیم ترسیدند :27:نقل قول:
کسی که میخواد از نت تحقیق کنه واسه سرویس گرفتن هرجا سرچ کنه مستقیما وارد فرومها میشه
سایت خودشون که سانسورینگه
پیشنهاد میکنم تو چند تا فروم معروف دیگه هم بگیم :31:
---
ولی خودمونیما با یه مشت دیوانه بیسواد (آسیاتک) سروکار داریم
کسی نمیدونه این چجوری میشه؟نقل قول:
این پلنهای جدید قابل قبوله باز میصرفه آدم همین شرکت بمونه یکی بگه دستش نزنن دیگه الان تصویر شفافه! یه سئوال من الان 5 سالی هست مشترک اینام همیشه 128 شارژ کردم الان آنلاین 512 شارژ کنم 512 شارژ میشه یا باید مدارک بدم بهشون؟!
وارد فضای کاربری و بخش تغییر سرویس شوید. اگر قابلیت انتخاب سرویسهای با سرعت بالا را داشتید مشکلی نیست.
یکی از آشنایان جدیداً بدون هیچ مدرکی سرویس 1مگابیت گرفته و بعید میدانم از شما مدرک بخواهند.
مشکلی نیست 128 داشتم تو بخش تمدید 512 انتخاب کردم بدون هیچ مشکلی 512 شد دیروز هم تو بخش تغیر سرویس 1024 انتخاب کردم اضافه 6 تومن میشد پرداخت کردم الان 1024 هستش . اما اگر دانلود باسرعت بیشتر خواستارید عوض کنید غیر ان هیچ فرقی با 128 نداره
فروم و نظرات رویت شد، با تشکر از اطلاع رسانی
سلامنقل قول:
یه آمار از وضعیت دانلود شبانه اگه بدید ممنون میشم .
الان سرعت دانلودم با سرویس 512 10 گیگ 1 ماه 60 کیلوبایته اگه سرعت بیشتر میشه تغییر بدم .
با تشکر
من قبلا 256 داشتم سرعت دانلودم 125 بود.
الآن دو روز هست که 256 120 گیگ 6 ماهه خریدم ولی سرعتم مثل قدیمها 30 کیلو شده!
ماله شما هم کم شده یا نه؟
این جوری خیلی بده؛ عادت کردین زیاد باشه!:31:
نقل قول:
صاحبش اومد...
دوست عزیز اگه واقعا خودش هستی امیدوارم مشت را نمونه خروار بدونی . گاهی هم شاید گاهی یه کم یه ذره حق با مشتری باشه .درسته پاسخگویی به مشتری در مرام ایرانیها نیست اما شاید حرفهایی که از سر خشم و ناچاری گفته شده رو واقعیت فرض کنید.نقل قول:
اگر هم یوزر سر کاری هستید خدا شفایتان دهد .
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
سرعت قطعا بهتر میشه برای من 80 تا 120 نوسان داره اما بهتر از 512 هستشنقل قول:
الان من 512 دارم برا دوره بعدیس راحت یگ مگ میتونم بگیرم یا باید زنگ بزنم و طول بکشه؟
نقل قول:
گل بود به سبزه نیز آراسته شد
هنر کردی رویت کردی بیل زن هستید قیمتها رو درست کنیم
دوستان اشتباه نکنید بعدا ضررش رو خواهید دید در دنیا دارن اینترنت های پرسرعت با قیمت ارزون میدن اینجا اینترنت کم سرعت با قیمتهای بالا میدن
صبانت 9 گیگ 512 میده 39500 تومان
اینها 6 گیگ میدن 41700 تومان
گول این قیمتها رو نخورید من 5 سال از این شرکت اینترنت میگیرم خیلی راحت تو پاچتون میره
یا باید قیمتها درست و ا شبانه همون رایگان یک تا هفت کاملا رایگان باشه یا باید از این شرکت بار بست
یک نکته ای که دوستان می ببنید و توجه نمیکنند این که ساعت 2 تا 8 کردن خوب شما اون موقع تا یک بیدار بودی حالا باید تا دو بیدار باشی(دور از تنظیمات اتومات) اینجوری نصفیها بی خیال اینترنت شبانه می شوند
جهت اطلاع دوستان که میگویند الان آسیاتک خوب نظر شما را به قیمتهای یکی از کشور همسایه به نام ترکیه جلب میکنم تا ببینید و نگید قیمت خوب
------------------------------------------------
سرعت تا 8 مگابیت در ثانیه / 6 - گیگابایت محدود
5 ماه اول £ 9.99
نصب و راه اندازی رایگان
---------------------------------------------
سایت اصلی و لیست کل سرویسها و قیمتها
حالا دیدی چی تو پاچه ما میکنند و جیکمون در نمیادکد:http://www.enuygun.com/internet-baglantilari
ایران پیشرفته با این کشورهای جهان سومی مقایسه نکنید لطفا :دینقل قول:
سوالم خیلی ساده بود.نقل قول:
می شه یکی جواب بده؟
نقل قول:
دوست عزیز اون موقع آسیاتک بهتون حال داد تا اینجوری سرعتون کلاه بذاره و فکر کنی سرعتت بالاست و حجم بالا خرید کنی
حالا هم طبق استاندارد داره بهتون سرویس میده
البته این 20 گیگ هم با این سرعتی که دارم برای یک ماه کم هست.نقل قول:
یعنی سرعت همه کم شده؟
دوستانی که سرویساشون رو تعویض کردن ، کجا رفتن و اگه از سرویس جدیدتون راضی هستین اعلام کنید ما هم در جریان باشیم.
من سرویسم رو تمدید کردم الان 512 10 گیگ در ماه دارم .
سرعت دانلود شبانه 60 کیلوبایت حجم دانلود شبانه حدودا 1.2 گیگ .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر پینگ تایم برای بازی های آنلاین کیفیت آسیا تک چطوره؟ حدودا" پینگ چقدره؟
نابود ! به هیچ وجه برای بازی آنلاین طرف آسیاتک نرو ، از ساعت 8 شب به بعد پینگ سرور داخلی بالای 200 و حارجی بالای 500 .نقل قول:
عزیز کجا صبا 9 گیگ میده 39500 ؟ بگو ما هم بگیریمنقل قول:
تو سایتش که512- 6 گیگ 512 رو زده 45252 !!!
تایید میشه پینگ آسیا واقعا فاجعه است
من شبا پینگم زیر 800 نمیاد:31:نقل قول:
از نظر پینگ تایم برای بازی های آنلاین کیفیت آسیا تک چطوره؟ حدودا" پینگ چقدره؟
تا هفته پیش شبانه خیلی از سرویسهاشونو زده بودن نیم بها .ولی الان باز تغییر دادنش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا آدم کف می کنه چی بگه!!:13: من دو سه ساله خود 128 میگیرم موندم تو سیستم آسیاتک!!:5:نقل قول:
از ده تومن یهو شد 20 تومن واسه یه ماه! بعد دیدم ضرره رفتیم سه ماهه 35 تومن دادیم! بعد اومدن واسه از دست ندادن مشتری به خاطر افزایش قیمت ها، شبانه رو اضافه کردن! بعد یه مدت که دیدن خرشون از پل گذشته، شبانه رو نیم بها کردن!! حالا که دیدن نیم بها صدای خیلی ها رو آوردن اومدن ماهی 10 گیگ + شبانه رایگان با قیمت 23 تومن میدن به خورده مردم! خوب معلومه یه فردی مثل من که تو دو ماه (سوای شبانه) 6 گیگ عادیم به زور تموم میشه، نمیتونم 10 گیگ رو تو یه ماه استفاده کنم... طبیعتا سرعت شبانه هم میشه در حده فاجعه که من مجبور میشم تو این فی؟لتر؟ینگ هاست ها از همون ده گیگ استفاده کنم...!!! واضحه که سه ماهی که 35 تومن میدادم، حالا باید حوالی 70 تومن بخرجم...!!
فکر کنم آسیاتک تصور کرده گوش های کاربراش مخملیه!! یا فکر کرده قیمت های سوبله هم کنه، مشتری هاش خیلی راحت با شرایط های مختلفی که فرت و فرت درست می کنن، کنار میان!! زهی خیال باطل!:27:
من که تصمیمم رو گرفتم! بعد عید با مشخص شدن قیمت های جدید شرکت ها میرم یه شرکت دیگه که حداقل اینقدر تالبو دزدی و کلاه برداری نکنه! :2:
در کل باید همه چیمون به هم بیاد!!:13:
پرحرفی کردم!:11:
یاعلی
کلا سیستم عجیبی پیاده کردننقل قول:
هیچ شرکتی تا این حد نوسان قیمت نداشته...
:13:
نقل قول:
دوست عزیز کاری به اون 512 نداشته باش/ شما همون 128 برنزی شارژ کن سرعتش 512 خواهد بود.
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
نقل قول:
فقط باید این شرکت ترک کرد
این آسیاتک آشغال که دیگه منو کلافه کرده. براشون پیام فرستادم که چرا شبها آپلود قطع میشه، جواب دادن به خاطر دانلود شبانه رایگان هست که پهنای باند کم میاد.
حالا هم که دارم از حجم اصلی آپلود می کنم باز قطع میشه. توی اون سایتشون بنویسن که از ساعت 1 تا 8 صبح کسی آپلود نکنه. فقط دانلود کنید. حالا باید صبر کنم تا دانلود ملت تا ساعت 8 تموم بشه تا بشه یک فایل 30 مگابایتی آپلود کرد.
دیگه واقعاً غیرقابل تحمل شدن. هرسال آشغال تر از پارسال.
حتماً بعد از عید به شرکت دیگر خواهم رفت.
جالب اینجاست در بخش فضای کاربری هنوز سرویس های نامحدود را اضافه تکرده اند!! اگر تغییر سرویس دهید تاریخ شارژ را فقط تا پایان سال 89 درج می کند. فضای کاربریشان هم فقط باگ است و باگ
دوست عزیز صبانت 9گیگ 128 رو میده 39500تومان نه 521!نقل قول:
درضمن من الان مشترک صبانت هستم سرعتش بدک نیست اما مسئله ای که وجود داره اینه که صبانت هم به جمع دزدها پیوسته.اگه شما یه فایل 10 مگی دانلود کنی 30 مگ از حجمت رو کم میکنه،من الان 128 9گیگ دارم هنوز 2ماه نشده 200مگ دیگه بیشترنمونده.
این حرف من نیست یه سر به تاپیک صبانت بزن اونجا همه شاکین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429938&page=233
ما توی شیراز ساکن هستیم و میخوام برم از شرکت اسیاتک اینترنت بگیرم.همه اینجا از سرعت روزانه و شبانه اسیاتک راضی هستند در ضمن زنگ زدم شرکت گفت کلا شبانه ما رایگان هست.
حالا یه سوال دارم اونم اینکه اگه شرکت اسیاتک سراسریه چرا توی شیراز شبانه نیم بها نیست و حتی قیمتهاشونم با هم فرق میکنه؟
تازه اون قیمتایی که خودشون تو پشتیبانی می گن از اون قیمت هایی که تو سایت نوشته یه مقدار گرون تره
من 128 پنج گیگ می گیرم بازم نیم بهاست یا مفتیه؟
نقل قول:
این رو شنیدم ولی من به این مشکل بر نخوردم و ریز مصرف که چک میکنم درست.
شارژ 128 میکنم ولی سرعتم رو 512