مگه كشكه؟! :happy:
با برنامهى Yahoo Message Archive Decoder مىتونى...
◙
Printable View
مگه كشكه؟! :happy:
با برنامهى Yahoo Message Archive Decoder مىتونى...
◙
سلام دوست عزیز
یادت باشه اول باید پسوندش رو به همون پسوند قبلی (dat ) تغییر بدی بعد از برنامه های آرشیو خون استفاده کنی.
موفق باشی
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=818364&postcount=2
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=13601
yahoo 360 شما هم مشکل پیدا کرده ؟ واسه من که اصلا وارد نمیشه.
به هیچ وجه ممکن نیست.نقل قول:
360 من مشکل نداره ولی تعداد روم های آسیا 100 تا شده و وقتی روی یه روم کلیک می کنم وارد یه روم دیگه می شم.کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
نقل قول:
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم
مرسی از همه شما دوستان خوب
ولی کرکش از بین رفته:41:
سلام
کسی هست که بتونه 100 آِی دی برای من بسازه؟
من برای استفاده در بوتر احتیاج دارم.
ممنون
ساختنش مگه چیه ؟؟؟
یه آی دی بساز آخرش از شماره یک شروع کن تا 100
مثلاً ::: ali_1.ali_2.ali_3...ali_100
منطزر باش:8::8:
بگردى پيدا مىشه...
◙
خب اینکار خیلی طول میکشه.
نرم افزار خاصی برای اینکار نیست؟
هیچ کس اینکار رو بلد نیست؟نقل قول:
salam bax kasi yahoo messengere 8ro dare?
با سلام به همه دوستان
می خواستم ببینم رومهای یاهو هک شدن!؟
چون چند روزی هست همه رومها عدد 50 رو نشون می دن که نشون دهنده فول بودنشون هست ولی میشه داخلشون شد و وقتی هم می ری داخل چند تا آی دی مشابه می بینی
به نظر شما چی شده
مشکلی هست!؟
baba joone madaretoon ye yahoo messenger bedin be man lazem daram be mola
پس چی شد جواب من؟؟؟؟؟؟:19:
می گم چه طور میشه عکس یه نفریو که تو yahoo Messenge گذاشترو تو دستگاه save کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
فاوانيوز: یاهو روز پنجشنبه اصلاحیهای را برای نواقص بحرانی در یاهو مسنجر ارائه کرد که این نواقص برای هکرها امکان به دست آوردن کنترل سیستم کاربر از راه دور را فراهم میکند.
به گزارش فاوانيوز، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محققان در شرکت امنیت دیجیتال eEye این نواقص را کشف کردند و روز چهارشنبه آن را به یاهو گزارش دادند.
محققان این شرکت عنوان کردند در حقیقت چندین مورد آسیبپذیری در نسخه 8 نرمافزار پیامرسان یاهو وجود دارد.
یاهو مشکل سرریز فضای موقت را در کنترل ActiveX وب کم اصلاح کرده است که باعث ایجاد این آسیبپذیری شده و به کاربران توصیه کرده است که پیامرسان خود را از طریق وبسایت یاهو به نسخه 8.1.0.401 بروز رسانی کنند.
اگر کاربر از یک وبسایت حاوی کد مخرب بازدید کند و یا یک فایل پیوست شده حاوی کد مخرب را باز کند، مورد سوء استفاده قرار خواهد گرفت و هکرها میتوانند کنترل سیستم این کاربر تحت تاثیر این آسیبپذیری را به دست آورند.
سخنگوی یاهو اعلام کرد: ما این مساله را با جدیت دنبال میکنیم و به محض مطلع شدن از این موضوع از سوی eEye به صورت مستمر برای اصلاح این نقص تلاش میکنیم.
این آسیبپذیری از سوی شرکت امنیت دیجیتال eEye بالاترین درجه شدت را گرفته است.
یاهو به تازگی نسخه آزمایش یاهو مسنجر بر پایه وب را ارائه کرده است که نیاز به عاملیت جداگانه پیامرسان را از بین میبرد.
این سرویس چت بر پایه فلش با Windows Live Messenger مایکروسافت سازگار است و از سوی چهار مرورگر محبوب، اینترنت کسپلورر، فایرفاکس، اپرا و Safari پشتیبانی میشود
كسي ميدونه ؟
سلام..
با این حسابی که شما گفتی آقا بهروز.. فکر کنم بلد باشی آرشیو مسنجرتو بیاری.
اگه بلد نبودی بگین تا بهت بگم.
ولی کلا برای ذخیره ی اون، وقتی روی یه آی دی کلیک میکنی و حالا آفی چتی هر چی بود، رو یکیشو میاری..
روی دکمه ی فلاپی شکل که برای ذخیره هست کلیک کن.
اونجا میتونی گفتگوهات رو به صورت فایل تکست که پیض فرضش به صورت نود پد هست، ذخیره کنی.
موفق باشی.:)
با اين برنامه ميتوني اين كارو انجام بدي yahoo messenger archive viewer
همچنين ميتوني بفهمي تو يه سيستم با چه id چت شده
خودت تست كن سوالي بود جواب ميدم
کد:http://www.parsaspace.com/lordlyyaghoob//Archive_Reader/Archive_Reader.zip
دوست عزيز كاشكي يك كم به تاريخ خبر دقت مي كردي
اين خبر ماله 1386/03/19 هست يعني بيشتر از دو ماه پيش !!!!!
الان هم كه فكر كنم آخرين ورژن ياهو 8.1.0.413 باشه (تازه اگه جديد تر نيومده باشه)
در حالت افلاين نميشه كاري كرد؟
نه فکر نمیکنم..
مگه اینکه اینکاری که من گفتم انجام بدی.
خیلی زود سیو میشه و میتونی آفلاین بخونی.
فايلهايي كه مربوط به ارشيو مسنجر هستند در روي هارد با پسوند dat ذخيره ميشن . نميشه اينها رو بازشون كرد و خوند؟
ببین من فکر میکنم منظور همدیگه رو اشتباه متوجه شدیم.
آقا بهروز اینو اول بگو.. میتونی وقتی مسنجرت روشنه از طریقش وارد آرشیو گفتگوهای قبلیت بری؟
در مورد dat هم نه من نمیدونم چطوری باز میشن.
ممنون از توضیحات . مشکل حل شد .
خواهش میکنم آقا بهروز..
خیلی دوست دارم اینجا بگی که چطور اون فایلا رو تونستی بخونی.
سربلند باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همچین مشکلی رودارمنقل قول:
با سلام و چرا كسي در مورد اشكال جذيذ ياهو توضيح نميده ..روم ها مخدود شذن و txt ها تو روم غير فعالنقل قول:
و تعويض روم امكانش كم شده و خلاصه مشل اساسي وو اگه كسي چيزي ميدونه لطفا جواب بده
باز ماله شماها که خوبه من اصلا تو هیچ رومی نمی تونم برم یه ارور می ده نمی دونم چی چی پرابلم!
آقا من تازه گی ها وقتی میرم تو یاهوم افراد بهم پی ام میدند معلوم نیست پی ام هاشون و فقط علامت نوشتن پیغام رو میبینم
چی کار باید بکنم ؟
کمککککککککککککککککک
:13:
خب ما هم همين مشكلو داريم ديگهنقل قول:
communication problem میده فقط رومهای فارسی رو و asia رو باز نمیکنه بقیه رو راحت باز میکنه و قشنگ میشه چت کرد اما تو این دو تا که فارسی است نمیره نمیدونم چرا هر ورژنی از یاهو رو که میشد هم نصب کردم ولی نشد که نشد
برنامه هایی هستن که در عدم حضور مسنجر ، می تونن آرشیو های Save شده رو با پسوند dat. ،نقل قول:
خیلی دوست دارم اینجا بگی که چطور اون فایلا رو تونستی بخونی.
Decode کنن و بخونن و Save کنن ...
فکر می کنم برنامه ای که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز معرفی کرد هم از همین دسته برنامه ها هست .
برنامه ی دیگه یی هم هست به نام Yammy که مجانیه و برای نصب به NET Framework [.] نیاز داره .
اینجا رو ببینید :
تا بعد ...کد:http://yammy.sourceforge.net
از اینم میشه استفاده کرد :
نقل قول:
کد:http://www.ikitek.com/products/Yahoo-Message-Archive-Decoder.html
مال منم یه مدت اینجوری شده بود.ولی بعد یه بار دیگه نصب کردم خودش درست شد.نقل قول:
توی خود سایت یاهو سرچ کن برات میاره میتونی دانلود بکنی آخرین ورژنش رو.نقل قول:
سلام
چند وقته وقتی می خوام برم توی یه روم با ارور (communications problem) مواجه می شم.و بعد از 10-20 بار انتخاب روم بالاخره می تونم برم تو روم دوباره موقع عوض کردن روم هم روز از نو روزی از نو.می خوام بدونم همه همین مشکل رو دارن؟یا اگه این مشکل فقط مال منه مشکل از چیه؟
ممنون می شم کمک کنید.
با تشکر