آره . همینایی که چند صفحه ی قبل در مردشون بحث شده بود :)نقل قول:
منظورتون کدوم پچ ها هست؟ آپدیت؟
Printable View
آره . همینایی که چند صفحه ی قبل در مردشون بحث شده بود :)نقل قول:
منظورتون کدوم پچ ها هست؟ آپدیت؟
بیشتر باگ ها و ایرادات بازی رو برطرف میکنه :46:نقل قول:
خب اونطوری که باهات قهر میکنن...!نقل قول:
من بشون نیاز دارم!!!:41:
دوستان من world advanture را دارم ..میگه برای نصب نسخه قبل را باید نصب کنی ....
حالا نسخه قبلش همون نسخه 3 هستش ؟؟؟اپدیت> چیزی هم میخاد؟؟؟؟؟؟؟
آره داداش همون the sims 3 نسخه ي قبليش ميشه بايد حتما اونم نصب كني.نسخه هاي داخل ايران معمولا آپديت ميخوان كه يكم دردسر داره.صفحه ي 226 و صفحه هاي دور و بري اين صفحه ي اين تاپيك رو يه نيگا بنداز.:46:نقل قول:
البته نسخه اصلی SIMS3 رو پیدا نمی کنی من میخواستم همین Adv رو نصب کنم کد پشت جلد رو میخواست اگر نسخه ی P30 رو بگیری کار میکنه من همونو گرفتم!:27:نقل قول:
بله یک اکسپنشن برای این بازی در راه است!
متن کامل خبر:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4729891&postcount=6382
دوستان برای بچه دار شدن در این بازی باید چی کار کنیم؟
عذر خواهی میکنم از بچه هابه خاطر این سخنانم،واسه درک بهتر اینجوری میگم!نقل قول:
شما برو همسرت رو ببر در مکان مورد نظر،بعد روی همسر کلیک کرده و گزینه try for baby رو بزن،البته اگه درست گفته باشم که هست،البته باید درجه عشقتون بالا باشه تا این گزینه باشه!!!!
محل هاي مخصوص معمولا :
تخت خواب هاي دو نفره
جكوزي و سونا (اگه باشه)
جاي خلوت :31:
بازي رو بخرمنقل قول:
مگه شما دانلود كرديد
خريديد ديگه!!!! چون همه جا ميگن بازي غيرمجازه :18::21:
The Sims 3 High End Loft Stuff-ViTALiTY
این هم اکسپنشن بازیه؟
سلام دوستان
من تازه این بازی رو خریدم
سه سوالی داشتم
وقتی که آدم های جدید رو میسازیم چه جوری میتونیم به هم نسبتشون بدیم و یه خانواده باهاشون تشکیل داد ؟ من بعد از ساخت آدم ها همچین گزینه ای رو تو صفحه ندیدم
دقیق یادم نیست،ولی چنین چزینه ای هست،توی قسمتی که داری یسمزتون رو میسازید!نقل قول:
میتونی بهشون نصبت بدی!!!
متاسفانه یادم نیست تو کدام مرحله از ساختن هست!!!
موقعي كه همه رو ساختي قسمتي به اسم RELATIONSHIP اون پايين هست كه وقتي ميزني ميتوني نسبت هارو اونجا وارد كني!نقل قول:
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
خودت داري ميگي كه ميگن شنيدن كي بود مانند ديدن!!!:31:نقل قول:
چرا گفتن غیر قانونیه (ظاهرا به خاطر امکان بچه دار شدن و بعضی مسائل زناشویی:21:) من چند جا رفتم همشون گفتن غیر قانونیه یکیشون گفت چون غیر قانونیه تو مغازه نذاشتم از خونه میارم براتنقل قول:
آقايون سلام دوباره...
كسي تبحال WORLDRACING:SIMS3 رو بازي كرده ديروز تو مغازه ديدم اولش شك كردم ولي بازم...
كسي هست كه بازي كرده باشه بگه چطوريه؟؟؟
راست ميگه
منم نمي تونم تهيه كنم يه جايي نزديك ميدون حر يا پايين تر پيشنهاد كنه اصلا خود انقلاب داره؟؟؟
کسی نیست؟........................................ ................نقل قول:
اینا stuff هستن وسایل و اینجور چیزا اضافه میکنن تاثیری تو روند بازی ندارن ولی EP ها مکان ها و مراحل و ... اضافه میکنن و روند بازی رو بیشتر میکنننقل قول:
سلام بچه ها ورژن سیمز من این هست می شه یک آبدیت بدید که بعضی از مشکلات بازی رو از بین ببره و ورژنم رو بالا بیاره و اگه من آبدیت کنم باید دوباره کرک کنم بازی رو
ورژن من
2.0.86.002002
این بید
سلام
بچهها کسی نیست به ما یک چیزی بگه می گم این فایل هایی که می گیرم و پسوندشون پکیج هست پکیج خالی سیمز 3 رو ننوشته چه جوری باید تو بازی بندازیم و اضافه کنیم اون ها رو باید دوی فایل مود پکیج بریزیم ولی وقتی من می ریزم کار نمی کنه
بعد می گم اگه کسی م یدونه این پک یا این پچ جدیدی که باسه ی سیمز اومده ککجا میدن بگه تا ما هم استفاده کنیم من تا ادونچر ورد دارم
دوست خوبم اگر درست متوجه شده باشم شما این پچ ها رو که میگیری (مثلا مدل مو لباس ماشین و وسایل دیگه و...)بریز در این پوشهنقل قول:
Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
و بعد لانچر بازی رو اجرا کن،بعد روی گزنیه download برو،سپس اون پچ های که ریختی رو اینجا میتونی ببینی،انتخابشون کن و گزینه install رو بزن!!!!
نقل قول:
نه دقیقا منظورم رو اشتباه فهمیدی این ها رو نمی گم یک نوع پسوند دیگر هم هست که یاد گرفتم
باید توی پوشه ی سیمزت فایل مود و پکیج نصب کنی بعد و توی آن ها بریزی و توی فایل سیمزت یک چیزی رو کپی کنی بعد تو بازی اون چیز ها مثل پچ پوست و این ها رو داری
دوستان قصد خرید بازی رو دارم به صورت آنلاین
تا حالا هم بازی نکردم جدیدترین نسخه کدومه؟
احتمالا simulation بودهنقل قول:
نسخه The Sims 3 High End Loft Stuff هست که وسایل اضافه هست و نیاز به The Sims 3 اصلی دارهنقل قول:
آخرین EP هم که عرضه شده World Adventures هست که بازهم برای بازی شما همیشه به نسخه اصلی The Sims 3 احتیاج دارید
پیشنهاد میکنم هر 3 رو تهیه کنید و اینجوری نصب کنید:
The Sims 3
The Sims 3 World Adventures
The Sims 3 High End Loft Stuff
جديدترين نسخه نسخه Sims 3 : World Adventure هست...نقل قول:
ولي بهترين نسخه:
The Sims3 : ORIGINAL
از همه بهتره تقريباً همه باگ هاشم رفع شده!
lمیشه یه لینک از این بازی بدید: The Sims3 : ORIGINALنقل قول:
ممکنه منظورتون The Sims 3 Collector's Edition باشه در هر صورت اینا نسخه های تا sims3 اولیه نصب نباشه , EP یا Stuff جدیدی هم نصب نمیشه.
باگ ها هم با آپدیت مشکلاتش حل میشه.
خير اين همونه منظورم از ORIGINALيعني دومين نسخه اي كه از SIMS 3 اومد فكر كنم The Sims 3 : V1.8 باشه من بهش ميگم اورجينال چون ...
بماند!:دي
اوکی منظور شما توزیع های جدیدتر The Sims 3 هست که ورژنش بالاتره. البته توزیع های قبلی هم با آپدیت ورژنشون بالاتر میره. (هم از طریق نصب EP و ُStuff های جدید هم با دانلود آپدیت)نقل قول:
قسمتی از برنامه های The Sims 10th Anniversary تحت عنوان :
10 سال. 10 هنرمند. 1 مجموعه.
Art Prints
Mac & PC Laptop Skins
iPhone & iPod Skins
T-Shirts
کد:http://thesims.society6.com/
نسخه Xbox360 سیمز 3 دقیقا کی میاد ؟؟؟
با سلام
من یه خواهش داشتم .میشه بگید اون فایل 700 مگی رو برای تبدیل 1.0.615به 1.0.631 از کجا دانلود کنم .اکه ممکنه لینک دانلودشو بزارید .من هر چی گشتم پیدا نکردم
دوستان لطفا جدیدترین پچ و The Sims 3 World Adventures را قرار دهید
من از ورژن 0.0.0.11195 استفاده میکنم
در سایت simprograms فایلهای زیادی داره ولی نمیدونم کدام را دانلود کنم
با تشکر
خوب امروز هم باکس شات بازی رو نمایی شد نسبتا قشنگ هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بزرگ نمایی جهت دانلود
کد:http://www.tothegame.com/res/game/10299/boxshot_uk_large.jpg
این ورژنی که شما دارید در حقیقت نسخه بتا هست و آپدیت هم نمیشه متاسفانهنقل قول:
یه نسخه دیگه تهیه کنید
دوست عزیز من یک نسخه ی دیگه هم داشتم که نصب کردم
ورژن این بازی به این صورت است
1.6.6.002002
حالا میشه آپدیتش کرد؟
اگه میشه لینکهاش را بذارید
با تشکر
این ورژن فکر میکنم خود wa آپدیتش میکنهنقل قول:
اگه نشد تو همین تاپیک لینک های آپدیت هست سرچ کنید پیدا میشه.
عزيزان من به يك مشكل بر خوردم توي اين بازي world adventures اونم اينه كه توي مصر يكي از معموريت هاش اينه كه بريم به
sand ocean يك جايي هست كه همه جا آب هست و ميگه find repils of life نمي دونم دقيقا چي بود يك چيزي مثل همين بود
find repils of life خب من اونجا اصلا نميتونم چيزي پيدا كنم كسي ميتونه بگه از كجا بايد چي رو پيدا كنيم؟
PLZZZZZZZ:41: